Коментари - Съпругата на Пламен Шлапяшки, обвинен за убийството край Негован: Нищо не ми каза, добър човек е | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На мангал мязва.

Добър , добър .... Колко да е добър?!

Ако е бял човек - пишат се трите му имена, адрес, семейство - всичко. Ако е мангал - само инициали най-много, всичко се крие до последно

Ти за това ли не си си написал трите имена?

Няма ценностна система в либералната страна България.

Много добър човек е, казва жена му. Само дето от време на време прекъсва добротата си и убива някой и друг човек!

Така му викали в квартала- Пацо Добряка...

Представяте ли си, ако беше лош....

с тази мангалка ясно е какво му е мисленето.Тя знае със сигурност .Парите са важни. До живот ще бъде присъдата .Заслужили са го.

Можеше първо да ги разфасова, а после да стреля, ама той от доброта направил обратното. Нали, булка?

Ти, Изглеждаш добра. Той е бил човек на живота. Само той работел ,вероятно парте ми са били черни ,кални. Съжалявам за децата.

Храни ме => Добър човек е :-)

Само добър човек е способен на това. Лош не би посмял

Булката пафка цигари, пие кафета и няма време да работи, а добрият и мъж бачка и тайно мечтае да живее в лукс - като гледам как там единия авер се е снимал с чужди мотори на чужди басейни... Отрочетата сами се гледат, а бащата е направил каквото е можал, за да стигне до лукса - мила картинка, типични добри хора!

Казват, че в средновековна Англия палачите са били душата на компанията... веселяци...

Добър човек, който убива двама души с изстрели в главата, после разчленява телата и ги пълни в бидони, за да ги изхвърли в язовир заедно с другия добър човек-съучастник . ТОВА НЕ Е ДОБЪР ЧОВЕК . Това е хладнокръвен убиец - стреля,коли, пълни бидони,транспортира,почиства и извозва трупове без грам притеснение и страх ! ТОВА ,ЧЕ НОСИ ПАРИ ВКЪЩИ, НЕ ГО ПРАВИ ДОБЪР ЧОВЕК .

Сега принцесата ще трябва да бачка! Лошо.

Явно добрия човек е бачкал на няколко места! Едно легално и няколко лява ръка-десен джоб!

що за злобни хора сте ,веднага се нахвърляте срещу жената?? може разбира се да не е предполагала

ти си мъж, поздрав от мен..за разлика от много малоумни коментари

селяк...особено е важно да кажещ пафка или не..това е жена не е убиеца..

"Мацке", моли се само да те не срещне един такъв "добър" човек в тъмното!

Обикновено съседите и близките на масовите убийци казват за тях че били учтиви, разбрани и спокойни хора. А после какво става...на Стивън Кинг му е бедна фантазията

Интересно...жената не работи, с една бачкаторски заплата се издържа четиричленно семейство в София. Тя дали не се е питала от къде толкова пари? Все пак е обикновен работник, не е нито адвокат, нито компютърен специалист

А ти сигурен ли си на 100% че това което ни се казва е истина? Аз не вярвам на техните винаги предизборни успехи.

Глупави и алчни. Все по-често срещано явление. Жени на средностатистически мъже не работят, но претенциите им огромни. Искат и те лукс, ама като потъркат малко билетчета и не става и започват да мислят други начини. Ценностна система нулева, просто нямам думи.

ми те парите и на Горанов не му стигат та живее в апартамента на нам кой си гратис...Много е важно да имаш жена която е сръчна. Баба ми и дядо ми живееха от една заплата, а по- късно една пенсия, но не търчаха с телефони и последна мода парцали. Има хора които могат и с 2 и с 200.

Ами политиците до там ни докараха. Търчете да гласувате за мошеничеството им.

Много добър човек, убива и разчленява трупове, същински ангел..

Този случай показва как живееш под един покрив и не знаеш с какво живееш.Жениш се на тъмно.

разбрах, че той е лежал в затвора, защото си убил кучето....Пистолет нямал, казва тя, а "застрелял" кучето ??!! Може би с прашка е свършил тази работа?

Трябва да се въведе смъртното наказание, дори и с цената на напускане на ЕС, просто е задължително, иначе убийствата ще продължат, защото няма съответствуващо правосъдие. Толерирането на убийците е гавра със жертвите им. .бем ти и шибаната демокрация...

Не си само злобен, но и неграмотен. А тя разправя врели-некипели: той застрелял кучето, но тя не знаела дали има пистолет. Или е много тъпа, или хич не и пука мъжът и как я издържа (стига да носи пари), или знае, че не са му чисти делата, но се прави на света вода ненапита! Такива не трябва да се размножават!

Или знаеш, но не ти пука щом плаща сметките!

вярно! Който може да убие куче, може да убие и човек. Въпрос на психика.

...ъхъ!Дет съ вика -На мрафката път прай!

Голяма злоба се насъбрала сред хората като чета коментарите. Вече не се съмнявам, че много от пишещите са хора които специално поддържат тази злоба и хвалят ,,постиженията,, на ,,горката,, ни отрудена полиция. Спрете се малко и се замислете преди да осъждате някого за когото не знаете повече от това което сте прочели или ви е казано. В Швеция осъдиха един човек който си ,,призна,,, че е убил деца. Минаха тодини и се оказа, че са го тъпчили с лекарства които са психофармака та птогава се признава каквото ти наредят. Оправдаха го, но никой не може да му върне загубените години. В Норвегия също такива случаи та плащаха на хората милиони за години прекарани в затвора.

защо да вярвам на Вас, а не на полицията? Вие какви доказателства имате?

Жената е гледала болното си дете.

Та казваш ако един питбул ме захапе и аз имам нещо с което да го отрепя за да не ме осакати , значи мога да отепам и човек? Колко тъп коментар си написал дори нямаш представа.

Злобар, пише, е има болно дете! А не правете на хората сметката!

то и мишката е гръбначно! и пора, кокошката, прасето, кравата и телето и, и....абе тебе като те хапне някой помиар, да не го водиш в пицария да го почерпиш пица бе??

Ех как пък все добрите хора правят лоши неща у нас , ама винаги е така след подобна жестокост! „Добър” човек беше ама на виж какво направи! Ама като видиш единия криминално проявен , а другия е дори осъждан!

Моето ,,доказателство,, е всички тези хора които са били несправедливо осъдени и лежали в затворите незаслужено. Разбира се вярвай на когото си искаш- баламите са най- търсената стока в днешни времена. А озлоблението е лош съветник. Когато се осъжда някого трябва да сме 99.9 % сигурни, че е виновен и тогава да отсъдим строго наказание. Май днес някой се хвали с успехите на полицията пред фрауто...таман на време за ПР.

е, ама аз продължавам да не вЕрвам, пък вие плюйте като за световно, откъде вземате толко много течност в тая жега ????? Убивам двама и разчленявам - за пари, ама пари не взимам, в апартамента не влизам, бидони, тъпотии, пистолета в ТУ, че малко са кофите за боклук или реките, скарали се - туй нормално, ама единия издал, пък и другия пропял - абе има нещо гнило в Бг............. пълен отврат.

Абе дай ми една минута с тебе в една стая и някой да стои отвън- за една минута те пращам в затвора за,, изнасилване,,, дрехите сама мога да си разкъсам...иди че докажи че не си виновен.

Добър човек е, застреля двама възрастни и ги разчлени! И ги сложи в бидони - за зимата! Егати индианката, Урод миризлив!

Е, като не вярваш - покани ги да ти направят ремонт. Ама си носи бидон!

ох,майчице, и ти си като тях.

И Гюобелс обичал семейството си, имал чест деца, които убива, защото знаел че няма да имат нормален живот като негови деца.