Съпругата на Ким Чен-ун се появи на публично място за пръв път от една година (видео)

Експерти от чужбина имаха различни версии за дългото й отсъствие - изпадане в немилост, бременност или заболяване

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ееее след 13-то й екзекутиране, според западните медии, бях загубил надежда....

Временност е имала.

тази новина ще срине световните борси! уттре да ни съобщите и какво прави съпругата на том табане!

Тази фамилия чела ли е биографията на Чаушеску?

Виж ако бяха нашите плеймеитки , ежеминуттно щеха публично да си показват даже дреболийте .....

Някой да знае името на Южнокорейския президент? Аз поне не го знам, не съм видял нито една статия за него. Явно силата е по-важна от БВПто.

столовете са като във влак и около тях има разстояние, диктатор параноик и да още не я е убил

Най-после са я ваксинирали:)

Ако в Корея напишат по вестниците че любовницата на Боко е отишла с него на театър тва дали ще го чете някой а? :)) Ама нали така ги спускат новините от Козяк и трябва да се прави пропаганда срещу "лошите"

Ти пък като си я чел да не мислиш че всичко е истина бе калъф :)))

Бре,цяла година им е трябвало да намерят двойничка!

И защо трябва да се появява да не би тя да е управляваща. Голяма новина за наивници - отишла на представление в Мансуде, и що да не отиде и тя е човек. Преди дни шефа на БНТ каза - постигнали са стандарт на живот по бърз от средното за Азия и много повече от Африка - това е.

Мне, той въпросът е по-скоро как приключва тази биография. Истина - неистина, резултатът е един и същ. Както и при Кадафи .

Пича си пуши, дреме му...

Викаш сменя се "режима" на Ким и идва рая на земята. Лихви, ипотеки, бързи кредити, телефонни терористи, удари от ток по улицата и т.н. ;))

северокорейците явно са доста напред с медицината - вече могат да съживяват умрели хора. Преди година западните медии писаха, че Ким е разстрелял жена си и тъст си. Нея я беше хванал в прелюбодеяние с някакъв музикант. Помните ли? А, не помните? Ми записвайте си. За Скрипал още помните?И за Дневални. И за двореца на Путин. След три години няма да помните, когато се окаже, че всичко е било фейк. Сега кой ще се извини за онези лъжи за жената на Ким? Май никой. като в стария виц - "Ти кажи че сестра му е к*рва, а той да доказва, че няма сестра."

беше я убил - не помниш ли? Така бяха писали южнокорейските медии по данни на разузнаването. Да им умра на разузнаването - хахаххаа

що не отидеш там, червена мумио, и не драснеш пак някой ред за стандарта им :)))))

Е как бе всичко се знае за вече бившият им президент Пак Гън-хе Върховният съд на Южна Корея му е дал 20-годишната ефективна присъда. За настоящият им ще почакаме и ще видим .

а до нея сигурно е чичо й, който беше "разстрелян с оръдие"