17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали е разведен, заради многото имоти имат разделителен документ? Крал, крал в следствието на воля, няма друг начин! Комунде!

Напоркана до козирката нашмъркана до ушите това е Рашковицата посрана

Ееее, чудо на чудесата е станало! И аз съм катастрофирал, не по моя вина, удариха ме един път, имах каско което покри щетите, на мене нищо ми нямаше и това е. Ама за мене никой не е писал в новините.

Не си арестувал мутрата Борисов и за това инцидента с теб е бил случаен, а този не е

Голяма новина:)))Така се прави в белите страни.Също както и в социалните мрежи-гръмко заглавие,а после нищо:))).Но наистина така се прави в белите страни,така вежливо се предупреждават хората,че следващият път пътното произшедствие ще е много сериозно.:((((

Човек на Борисов е бллъснал жената на Рашков:))) Взел е чекмедже с кюлчета за услугата и една торба пари от автомагистрали. Човека е полицай от младежкия ГЕРБ, Смолян:))))

Путин?

Леле, каква гротеска. Това е направо сценарий за комедиен филм.

Много измислено ми звучи това. Тоя като е от провинцията да не е сляп. вижда автомобил пред себе си и се забива в него?! Дори и да беше миннал по правилата това не значи че трябва да я удари. Явно е някаква постановка Мутрите от герб нямат търпение да им отмъстят. От сега почват. Трябва да се направи всичко възможно ГЕРБ мутрафоните да не си върнат властта че се очертава жесток кървав терор по мутренски

Народа почна лично да ги чисти тия бандити от промяната и роднините им до девето коляно. Те съсипаха държавата

Прав си , но първо трябва да се изчисти паразита ГЕРБ-ДПС !

Лелей, че късмет е имал тоя с голфа. Полицайче да тотализира колата на шефа на неговия шеф! Освен, че ще го вземат на подбив в Смолян е твърде вероятно прекия му шеф да каже - днес изядох 100 грама сол! Виждаш ли я тая кофа със сол - докато не си изял солта, да не си мръднал от тук!

Скъпа, не си отивай с мойте 19 имота

Рашковица, добре ли е? Другаря Радев, пита!!

ㅤ

Всеки ден стават катастрофи и при половината всички са добре. Защо не ни известяват за добруването и на обикновените граждани, а само за дъртите партийни реститутки?..

Съпругата на Рашков сигурно се е чудила в кой апартамент да отиде и станала белята. Апартаментите са 19 и вероятно се е объркала.

Може да са 29 вече

Бмв-то е виновно!

Не съм попадал на автомобил със смолянска регистрация, който да се държи адекватно на пътя.

Каквото и да си говорим на мен ми замирисва на леко предупреждение към Рашков! С този случай на Семерджиев работата много се размириса! Следете новините тези дни!

Булката и тя кат мене- докат кара - не си гледа пътя ами се оглява за някой имоть

Каква съпруга, какви 5 лева?! Тя от години го е зарязала, защото е скъперник и простак.

Че е полицай от Смолян. Потрес

Рашков беше ли на катастрофата, при която загинаха двете млади момичета? Май не, а?

Той беше, когато загинаха 14 млади момчета през 95 година.

Хайдее,смолянчанин е ударил жената на шефа...

Ами на село няма толкуз многу свитуфари и са убърках нещу.

Е как бе В София има много

Не разбрах нищо от описанието на ситуацията на кръстовището. Как от лента за завой надясно удряш насрещно движещ се автомобил?

Пък дали Рашковица не е виновна? Дали тя не е минала на червено и както обикновено се изкарват ЖЕРТВИЧКА,КАТО УБИЕЦА НА ХЕМУС?

Колко ченгесарски коли отиват за съпругата на Рашков ?

в багажника дамажаните добре ли са? за един притеснен приетел питам наздраве

Вече се ползват само бутилки от Кола с капачка от Фанта

Бате, просто провинцията не я пускайте в София. Тези малки душички се паникьосват като видят толкова автомобили, пътища и светофари. Почват да се блъскат от паника.

И като се изнесе 80% от населението на столицата ще умрете от глад. Щото 90% сте със самочувствие без покритие, пълни нехранимайковци, бездействащи реституити и тук таме някой читав.

Прав ви път! Връщайте си се по родните места. Що стоите в София, като не ви харесва? Връщайте се из провинцията, стягайте си къщите и градинките и тъкмо ще ви е по-спокойно и лежерно. В София и без това твърде много като вас са страшно напечени целодневно от стрес и нерви.

Точно за това говоря. Виж се какъв си шут. Нали знаеш кои генерализират? Щеше да знаеш, ако имаше поне някаква обща култура. Верно трябва да се изнесат всички от София и да ви оставим да измрете в мизерия.

Пич, София, Сусурлево или което и да е друго населено място е изградено в голяма част от данъците на всички българи и е на всички. Всеки сам си решава къде ще ходи и колко че остава. Постовете са ти идиотски и хейтърски. Превзеха ни цигани и още каква ли не сган, той тръгнал пак да дели българите на "живеещи на село" и "граждани"

те Е у простака люлински

Разбрахме за смолянския голф, а какво е другото возило или не е удобно да се споменаяа. А как е водача на голфа?

С толкова палки, как няма да се изпедерасти населението.

Минал на червено? Силно се съмнявам! В България докато си властимащ все си невинен! Виновен ставаш като те свалят!

ли и тест за алкохол и наркотици? Или само с присъствието си Дамаджан обърква дрегерите.

И какво ни интересува това? ДИР - ски гъзове смърдящи!

"посока кв. "Дървеница"..." Известно ми е, че ИБЕ твърди друго, но правлният израз е "в посока към кв. "Дървеница"".

Момент да обсъдим нвщекадърната светофарна уредба в София...секция на светофара седи в крайна дясна лента и свети наляво....секция над лента за напред свети за наляво или за надясно....пълно е с недомислици...

първо изречение : съпругата на рашков катастрофира пред последно изречение : ....и удря колата в която се вози съпругата на .... кой идиот е написал тази статия?

малоумен като Кирчу и Кокорчо .

Как така всички карате БМВ-та и Мерцедеси, а един/а няма да засменат как се вози в, ОПел Корса, например. Иначе пред камерите пълните очичките и започвате да ревете как всичко правите за народа. Колкото и да ги сменяме, няма ефект. Проблемът е в чипа ни в главната ни платка.

В колата и, Намериха ли стоп палка и синя лампа? Че то, май само аз си нямам!

Неизряден си

На Дир. Нека станат ТНК. Трием на кило. Егати жалкото подобие на медия.

да е за добро. Да не пратят утре коментарите с данни за написалите ги на г-н министъра в оставка. Ей тъй - за сведение и предприемане на мерки.

Как ще докажат кой е писал коментара? Или пък с каква цел? Може да е жена ми, мъжа ми, дъщеря ми, сина ми, баба ми, вуйчо ми, кучето, котката, кокошките, някое извънземно от Сириус, кварталното хакерче, пък може и да е някой скучаещ от самите служби. Успех им желая.

Тоя отдолу е от лудите. Те нямат чувство за хумор.

Вече съм обезумял. Само чакам причина да отприщя преизподнята. И най-ужасяващото е, че съм сериозен.

Ако бях на мястото на Рашков, нямаше да допусна да се тиражира тази простотоя! На фона на фаталните катастрофи да ни занимават с едно нищо и никакво ПТП! Не ви ли е срам Рашкови?

И ти нещо комунист си падаш. Когато министъра на МВР определя какви статии да се публикуват - не са добре нещата. А иначе наистина за някакво си ПТП нямаше нужда да се вдига полиция и да се пишат статии. Пък и май двамата са разведени. Е ако се бяха разбрали и подписали по взаимно съгласие с признаване на вина двустранния протокол нямаше и да се знае за случая. Не би. Всеки се правил на по-важен.

избираш рашков, получаваш "демокрация" ами съпругата ти не е обявила беемве в декларъциата си, ама инак е добре съпругата ти да умре в катастрофа. застрахователите плащат застраховка "живот", рашков! а да, и едно хайку за ленчето: парапет, парапет, всеки е слуга на педераския минет чай шукария . Бог с нас

избираш рашков, получаваш "демокрация" ами съпругата ти не е обявила беемве в декларъциата си, ама инак е добре съпругата ти да умре в катастрофа. застрахователите плащат застраховка "живот", рашков! а да, и едно хайку за ленчето: парапет, парапет, всеки е слуга на педераския минет чай шукария . Бог с нас

А зсщо в столицата не задъшжат всички селски регистрации по колите да се сменят както е по света!/Живееш месец в Софоя и те задължават да смениш табелите на колата да си плащаш данъците и глобите в софия ане на село! Лесно е - примерно за паркиране в зоните ако не си със софийски номера да плащаш двойно или тройно. И сами ще отидат в кат. Иначе само с наредба ще си карат като на село

Следващият път искам кух и заблуден катаджия да размаже колата на самата дамаджана. Барем тия търтеи почнат да работят, като хората.

Каква съпруга? Той нали е разведен!

Имало ВИДОВДЕН значи. На кухата дамаджана му се върна тъпкано. От крадец да открадне и ченге ченге да блъсне, най боли. Да Ева смешниците ви. Тая полиция стана РАЙ за тъпаците.

Шило

Голяма новина. Толкова ли няма друго?

Има. Рашките скоро ще ги шият. Останали им лъкове и стрели. А оня подпухналия на есен щели да го бесят на Червения площад. Ще идваш ли да гледаш, левак???

Ударена отстрани? От коя страна? И да познаем ли кой е минала червено? Господ забавя, но не забравя...

Така ли нямаме късмет някой "случайно" да катастрофира в колата на гл. прокурор. Когато един се смята за женен завинаги за прокуратурата,италианците на са го измислили "развод по италиански".

Селяндурът много добре е знаел, че от тази лента не може да продължи направо! Върху платното има ясна маркировка, има знаци, а и светофарът подсказва. Обаче много тарикати използват това, че светофарите за направо и за надясно светват едновременно и обикалят колоната за направо по дясната лента. Няма лошо, предвид това, че от една лента за направо, след кръстовището стават две ленти, но тарикатите не пропускат тези, които карат по правилат, ами се навират като македонец в ЕС. Та виновният, ако е възпрепятсвал маневра на движеща се по правилата кола или още по-лошо се е опитал да се престрои вляво, за да обиколи автобус (веднага след кръстовището има спирка), да си носи последствията! Остава открит въпроса, защо при ПТП, което би трябвало да се уреди с попълване на двустранен протокол, са се събрали половината КАТ (нищо че са в непосредствена близост до кръстовището), министъра на вътрешните работи (нищо че е в оставка) и охранителна полиция, която пък изобщо няма работа там!

с мерцедес ме засече по подобен начин. Не поиска да признае вина и чакахме половин час да дойда КАТ. Та и написаха и акт накрая. А какво прави там охранителна полиция - не знам.

Ами събрали са се, защото виновния водач е служител на МВР и по-точно ОДМВР Смолян и си има процедури ако участващия е служител на МВР .

избираш рашков, получаваш "демокрация" ами съпругата ти не е обявила беемве в декларъциата си, ама инак е добре съпругата ти да умре в катастрофа. застрахователите плащат застраховка "живот", рашков! а да, и едно хайку за ленчето: парапет, парапет, всеки е слуга на педераския минет чай шукария . Бог с нас