Съпругът спасил жена си, пропаднала в дупката с вряла вода в Русе

Нергиз е с втора степен изгаряния, в болницата е обработена под пълна упойка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И здравната каса трябва да съди "Топлофикация" - до петъка са имали един източник на приходи, а от събота насам ще са дълги месеци в разхди, защото "топлото" не ги брига, че топлят подземията и атмосферата, а пътьом подмиват тротоари и улици. Я май и общината трябва да пусне един иск към "Топлото" - разрушават им улиците.

И топлофикация, и ВиК, и енерго-дружествата само ползват това, което е направено преди доста години и вадят печалби, а нищо не влагат за поддръжка и ремонти.

Дано жената успее да ги осъди тези кожодери Топлофикация, макар че те после ще си избият парите от абонатите си.

Ало, енергото ли е? Не, топлофикация. А, и на вас да ви ... майката!

Къде е кмета на годината / джуджето /, че да санкционира Топлпфикация? Айдеее, всички в Русе знаем , че и от там цоца.

Абе вие нямате ли програма за корекция? Текста е пълен с правописни грешки. Трагедия някаква.

Леле, добре че не е била сама! Да съди всички отговорни до дупка! Тук някой трябва да пострада много тежко, или да умре, за да се вземат мерки!

Браво на двамата мъже, помогнали на жената!

Защо от топлофикация не са заградили мястото?Какви БСП,ГЕРБ и други партии са ви виновни?Нека виновните да понесат виновноста си и да заплатят на семейството.

При нас мерки се вземат след инцидент, особено ако завърши трагично и никога преди това.

А то и мерките дето се вземат са "колкото да се каже че нещо е направено". Пълно безхаберие. И никога няма персонално виновни.

Не злоупотребявайте със страданието на жената. ББ и Герб са невинни. За всичко са виновни гадните комунисти. Строили, строили пък се забравили. Сега кой да го поддържа всичко това в изправност. Гадните комунисти по този начин са заложили мина за бъдещите поколения

Да си реши проблема, и го пропиля. После да не ми циври, че му мрънка, кръшка и навиква на майка и некадърник.

Русенци случиха на кмет - лилипут - векереец! Какво искат повече!?

Типичен гербаджия - кадър на МВР. Отгоре на това и за кмет на годината го избрали!

няма ли кой да ви обработи вас.. без никаква упойка???

Голям късмет, че не е била сама и имаше кой да я извади от дупката. Трябва да съди всички по веригата, тези, които са разкопали, повредили тръбата, тези , които не са реагирали на сигнали, надзорните органи и т.н. Лошото е обаче, че по традиция виновният едва ли ще се намери, ако пък го открият, дали ще понесе лично отговорност?

Да вземе да подаде и една жалба в полицията. Това си е за затвор. Дано прокуратурата се заемат, че такава немарливост няма никъде!!!

Пълно безхаберие цари в боковата кочина.

само дето тец-овете са от бай ти тоша и все комуняги ги управляват :)

Хората сигнализирали топлофикация че излиза пара от земята,ама кво и пука на топлофикация -хората ще платят и за отопляване на улицата.

Съд до дупка!!!! Тези русенски чиновници-мърди трябва да разберат, че трябва да носят отговорност за бездействието си!

Остава сега да я осъдят да плати топлата вода, която е ползвала - и не се шегувам...

Напълно е възможно и не е изключено, въпреки че звучи като шега.

То да се оправяха нещата само със съд,но няма,после просто народа ще плати щетите по тази жена,а онези в Топлофикация ще си останат ненаказани! При такива ситуации трябва саморазправа за да се научат да работят институциите! Аз на мястото на мъжа на тази жена събирам приятели,ако трябва ще платя на някого,ама влизам в ръководството на тамошната Топлофикация и бой с кривака,бой докато се сетят,че трябва да работят!!!!

"В момента на дупката е запълнена с гуми, за да не пострада друг човек." - това е най-краткото описание на състоянието на държавата към настоящия момент.

съд до дупка за безхаберниците от топлофикаця и общината, затвор за виновните дано се оправи жената

То да бяха само "безхаберниците от топлофикаця и общината", с мед да ги намажеш...

сега хубаво да осъди топлофикация за 100 000 лева,още повече че пък е имало и жалби за повредата !!!

Може би трябва да се махаме от кочината докато сме живи и здрави.

Само ми кажи къде в световната кочина ти гарантират живот и здраве.

Важно е и това ,че в кварталите Здравец и Здравец Изток/където е станало/ е тъмница - или няма улично осветление или ако случайно има, то едва мъждука. Иначе надали някой нарочно ще стъпи точно върху място, от което се издига пара .

Лятото, на това място, на което е станал инцидента, голямо копане беше. Сменяха тръби мисля или някакъв друг ремонт. Беше тотално разкъртено всичко. Такъв им е бил ремонта явно, с лоши последствия.

Съд но да се търси лично отговорно лице а не клиентите да платят глобата.Това е престъпна небрежност можешта да причини мъчителна смърт.Само затвор за виновните за да се раздвижат и останалите мърлячи.

Знам какво е Изгаряне - волтова дъга ми изгори дясната ръка. И сега си личат ... а минаха 20 години ...лоша работа ...дали от ток или вряла вода ... Дано Жената да се оправи

valery_an

Ти си направо за инвалидна пенсия бе .Жена ти в общината работи, изгорела те волтова дъга ...мани мани ….да те ожали човек .

Това е една от причините никога да не се оправим. Че много хора гледат само себе си (че мен какво ме засяга), а че някой може да пострада и те могат да предотвратят това като просто си свършат работата изобщо не им идва наум. На веки е ясно, че е трябвало да бъде изпратен екип, който да огледа и първоначално обезопаси района, а след това да се погрижи за отстраняването на опсността за да може междублоковото пространство отново да е безопасно за живущите наоколо и минаващите оттам. Дайте да видим защо тези сигнали не са били проверени и ако са, защо не е свършено ищо? Нека се разбере чия престъпна немарливост доведе до този ужасщващ инцидент и да има строго наказани! Точно такива уроди твърдят „абе ти мене няма да ме учиш как да си върша работата“ или „аз от 20 години я работя тази работа, ти на мен няма да ми казваш“.

Тия трябва да ги съди докрай!

И дано Нергиз да се оправи.Помолих Бог за това - да стане.

Значи общо взето нищо не си направил.

Жалби, компенсации, оплаквания....от всяко нещо и за всичко. Само така диктатурата на непокисите от 240 човекч, може да бъде разклатена. Иначе...търпиш и кервана продължава. Оплаквайте се за всичко, за игнориране, за дискриминация, за недолекуване, за пренебрежение, за диктатура , за незачитане на права, обаче първо научете последните какви са според Евро разпоредбите. Има Европейски съд , не го пренебрегвайте.

А после защо хората са на Терминал 2.

Моля, моля имаме си кмет на годината. Т.е в Русе всичко , което се случва е ОК. Сега очаквам да номинират и разследващите ,които ще изкарат мангала убил Виктория невменяем , а след това и съдебния състав, който ще гледа делото. Спокойно хора, цирка продължава!

Жената трябва да Съди Общината - жена ми работи там- Това са Пълни утайки. Барабар с Кмета . Викам на Жената - Дали и ти си такава ...тя даже, май не може и да се обиди..

Сега паразита дето го е раздавал шеф и вместо да реагира на подадените сигнали си е клатил мъдете да полежи малко в затвора за престъпна небрежност довела до тежка телесна повреда.

Русе беше хубав град едно време..

и другите градове. Някога, преди 30 години и България беше по-хубава.

Тя да си ги съди по гражданско дело. Ама районната прокуратура дали се е сезирала за опит за предумишлено убийство. и ако не, защо?

Щото те чака да завършиш Русенския университет , че да ги осъдиш .

То вярно, че Русенския университет произвежда малко бамбашка юристи, ярък представител на компетентността, на които е Деса. Ама чак пък прокурори дето съдят, толкова иновативни не ми вярва да са.

Обяснете , как е попаднала в дупкаТА с вряла вода ?

Подобно нещо има и на Борисова - точно срещу "водобпада". Асвалтираха, даже и машината им пропадна д тази дупка. И сега е така. Но имаме "лилипут" кмет на годината. Това ГЕРБ-арите са Пъли простаци. А зад училище Възраждане има едно "ЕЗЕРО", като завали ... толкова е смешно - Русе - гРадът на Свободния Дух...

Е ти па сега.У Руси едно нещо да имате убаво - кмет на годината, и да го плювате.

По живково време, едно дете(на излизане от училище) паднало в подобен изкоп на Топлофикация и загинало.

Подавали жалби до топлофикация?! Вие не знаете ли, че жалби се подават само до оня от Банкя! Паразитите са назначени не да четат жалби, а да избират шайката!