Тръмп: Санкциите срещу Пхенян са слаба работа

Доналд Тръмп заяви, че санкциите срещу Северна Корея „не са голяма работа“ и не е сигурно дали ще имат някакъв ефект.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп: Санкциите срещу Пхенян са слаба работа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Sm3hurk0

То като гледам и долара отслабва... = 1,63 лв. .... и перчема му се вее на Тръмп от шамарите на Ким

Е, тогава дано ти и всеки, който налага тези санкции, да гладува като севернокорейците, за да разбере, за какво става въпрос.

При непрекъснатите ядрени опити в КНДР е възможен и един страничен ефект, който ще ограничи 18 -те разрешени прически за жените и 10-те за мъже до една - гола глава! Чувал съм, че при излагане постоянно на гама фон със високи стойности на радиация първо опада косата. Но затова пък оризът може да придобие големината на зърно от бакла!

Що не ги нападнеш както другите мравки....не ти държа слабо ти е дупето.

1. Съгласен съм с Тръмп - санкциите едва ли ще постигнат нещо. 2. Санкциите винаги се налагат на "страната", но реално са насочени срещу обикновените хора. Управляващите, властниците - те не ги усещат. Четох статия от американски журналист, посетил Пхенян. Висшата каста пазарува от специални молове. Там има всичко - дори минерална вода "Евиан" им доставят. Народът - гладува и вика "Ура", щото иначе... Е, сега народът ще гладува още повече, а висшата каста пак ще си пийва "Евиан". Санкциите няма да помогнат на никого.

Я отивайте да се криете около Австралия

Шило

Ами сядайте и преговаряйте.

Кимчето разполага с 8 милионна армия, термоядрено оръжие, стратегически ракети и тотално военизирана държава. Никой не смее да го пипне! Разбира се, че санкциите са смехория без всякакъв ефект. Зад гърба на Кимчо стой китайската комунистическа партия, която управлява най- силната световна икономика с огромни човешки и материални ресурси. Спомените от Корейската война в която китайската и корейската армии се биха срещу САЩ е още жив.

15:0

Не можеш да оставяш един народ без елементарни продоволствия и енергия за транспорта - така го обричаш на геноцид. Никой н е генорицдирал толкова много хора в историята, както САЩ. Според мен САЩ обявиха съвсем реална война на СК, обаче - за сетен път - не са готови за насрещни удари. А че ще има жестоки последствия, ръководството на СК си го заяви в прав текст. После пак ще има американски хленч и медийни истерии, че някой някого не бил разбрал и че някой им нарушил мирното съвместно съществуване. Обаче народът мъдро е казал: като не щеш мира, ще получиш секира. Американец да не си следващите месеци.

дрънкаш. Никой нямаше да закача СК, ако лудият Ким не се опитваше да създаде собствено ядрено оръжие. САЩ наистина са една от държавите, които създават геноцид в целия свят. В конкретния случай със СК обаче лудият Ким извършва геноцид над собствения си народ. По подобен начин преди 1989 г. комунистите в бившия Източен блок извършваха геноцид над собствените си народи и България не беше изключение.

Най-голям беше геноцидът след 1989 г. И той беше направен от крадци, чужденци, продажници, безродници и тъпанари.

Пак забрави СССР

и още нещо - 50-те години точно дядото - Ким Ир Сен и малка група негови приятели организират с благословията на Сталин и Мао нападение над юга.

Накарай китайците да вдигнат една Велика Китайска Стена по границата за своя сметка, Рижи, (те имат опит), а ти прати спецове да я охраняват. За по море имаш кораби. Та до половин година проблемът ще е решен- ще изпукат, хвалейки Ким.

Дончо и умиргащите США най-първом да благодарят на Русия и Китай, че гласуваха за санкции в СС на ООН, иначе съвсем щяха да загубят реноме пред международната общност. Сега паразитите ще пият една студена вода, а въпреки санкциите, СК ще продължи да развива ядрената си програма за защита. Що се отнася до заплахите на Ким след санкциите, очаквайте много разплакани американски майки - защото всеки бабаитски тарикатлък на янките вече си има ускорено противодействие и светът много скоро ще го разбере!

Голям експерт се извъди. Такива простотии си надращил, да ти се чуди човек на акъла. СК лидери по принцип сипят заплахи от 50 години насам и какво от това. Същите заплахи сипеха и лидерите на Източния блок подкокоросвани от СССР. Къде са сега тези лидери и къде е СССР? Айде да бъдем реалисти. Ти ако искаш може да си живееш в твоята паралелна реалност, където страшният Ким ще накаже сурово САЩ. Това междувпрочем е интересен сюжет за научно-фантастичен филм или по-скоро за пародия от типа на Смотаняци.

кой точно губи реноме? По-скоро са китайците и руснаците, които десетилетия поддържат Ким-династията.

свършиха работа тези санкции - сега уса ще има "законно" основание да присвои китайските авоари и да анулира дълговете си към Поднебесната; голям играч е този от снимката!

Краварите начело с Дончо са слаба ракия и затова много им се ще Русия и Китай да нападнат Северна Корея и да му я поднесат на тепсия. След това той ще направи с нея това, което краварите направиха с Ирак, Либия. Чечти! Ами, безплатно е да се мечтае. Само, че май ще им присънят кошмари!

Ами, че той Ким е другото лице на политиката на Русия и Китай! Гласуването в ООН показва, че има лека промяна в политиката на двете държави в азиатския регион. Много им се иска Ким да танцува по нервите на САЩ, в същото време никак не ги блазни перспективата за война (била тя конвенционална или друга) на югоизночните им граници - с други думи хем сърби, хем боли.

Ами, че то, на Дончо, де, много му се ще е презивент на Фащ от 90-те години на миналия век, но "панта рей"- всичко тече, всичко се променя, та сега и в бъдеще ФАЩ поради настъпваща старческа сенилност н са в състояние да диктуват и до 10 години съвсем ще се откажат от претенциите си за господство. Целта на Китай и Русия е това да не става с ядрени и конвенционални войни, не защото не са уверени в бъдещата си победа над ФАЩ-империята на злото, а защото се опасяват от катастрофалните последствия за Земята и човечеството от една нова, кървава световна война и желаят прехода към нов справедлив световне ред да стане по мирен път, чрез икономическо съревнование, за което Китай, а скоро и Русия са подготвени отлично.

чета коментарите на тия които мразят щатите и не мога да повярвам на очите си че човек от цивилизована европа може да заеме страната на изкукуригалото прасенце от северна кореа

тук по-скоро става въпрос за всемирното омерзение към другата страна; като си толкова цивилизован, направи си справка с Гор Видал в книгата му "Защо ни ненавиждат" (забранена в уса)

Perpetual War for Perpetual Peace or How We Came To Be So Hated (2002) ISBN 1-56025-405-X

И аз съм отчаян, много прост народ сме

"World citizen", е те таково животно нема!

че зад ядрената програма и шантаж на щурия ким, стоят тръмповите приятелчета от москва, или се прави на разсеян ???

бай Тръмп е най великият президент и обича да го начуква с вазелин на сорос,клинтън,кимчо и всички червени тъпаци

Да започне война бе. "Великите" тъй правят. Адолф например. Нет Фащ, нет проблема.

и затова не-червеният бивш КГБ майор, и бивш шеф на ФСБ му го начука без вазелин. Нищо чудно, че американците не ни дават визи.. ако такъв малоумник може да стане милиардер, то бай Иван от Горно Уйно, дето едвам е завършил техникума ще стане милионер за нула време. Прочее от тоя край на България всички са по-устати от викокият рус мъж с малките ръце.

ами като няма да има ефект що хабите патрони за глупости?

ООН бля,бля всичко са празни приказки - Южна Корея копува оръжия от чичко Доналд за 131 милиарда долара. Сега е на ред Япония с нейната мощна икономика за колко милиарда ще купи оръжия от чичко Дончо, при следващото изстрелване на ракета от червеното прасе ким,... ами поне за 300 милиарда,...ха,ха,ха,абе този ким да не е на комисионни при чичо Дончо???

Добър въпрос, дори Обама и Кери на прощаване пратиха едни пари на Ким... и Палестинската автономия;)

да допълня - Китай също има интерес от това Южна и Япония да дават луди пари за оръжия на САЩ (колкото и парадоксално да звучи) - щото са преки икономически конкуренти и китайците предпочитат ония да си дават парите за оръжие

А ядрените амбиции на САЩ ? Преди дни Пентагона заяви за нов вид ядрени бомби, които били с по-малък заряд и ще се използват масово в бъдеще при техни войни. Преди месец тестваха подобрени свободно падащи авио бомби с ядрен заряд. Тези амбиции на какво ви приличат?

САЩ имат напълно неадекватни президенти. Никъде не е казано, че светът постоянно трябва да слуша американските истерии. САЩ отдавна са регионална държава от местно значение и с крясъци и закани нищо няма да променят. Ето войната с Корея я загубиха още преди да са я започнали. САЩ да си седят мирно и тихо и да си чакат края малко по-достойно.

Кофти за обикновенните севернокорейци и те като руснците в Азия живеят в мизерия и крайна нещета. С Бирма са трите най-бедни държави в Азия.

е Тръмполино-с едни бури не може да се справи, тръгнал срещу Ким картонен нож да размахва

Май на чичо Сам не му останаха полезни ходове! Дори и да унищожи С. Корея, с това ще си спечели смъртоносни врагове сред останалите народи... Да не говорим какво ще стане с екологията на Земята. Е те тоя път ще се изключваме...

Бай Тръмпи ще им прати би, гей и травести US армията със свалени гащи. Таквоз чудо невидели корейците ще се втурнат към същото и ще искат още и още. Истинската демокрация ще проникне само тогава в Корея. Това е Дълбока стратегия.

Ииииихааааа, колко си умен. Това как го измисли. Мммммм искам да се запозная с теб. Или не по - скоро си тъп като руски галош.

Добре е ,че е нямало ООн -е когато избивахте индианците и мъкнехте синджири роби от Африка.

Да бе, също като в царска Русия с крепостните скотове. Само с малката разлика, че става дума за сънародници на руските царчета и аристократи.

Я, на бай Дончо, колко бързо му побеле косата от малкия шишко!

Най-добре е корейците да отидат с няколко дълбоководни подводнички до бреговете на Флорида, Калифорния, Орегон, Тексас, Вашингтон, Каролините, Далаверата, NY, и пуц-пуц-пуц - от краварника нищо да не остане...

Да не се наакаш от това пуц, пръц.

На всяка манджа мензория?

По-добре иди на църква че току виж още няой ураган ви ударил и ще искате помощ от Русия да се преселвате без червени карти.

това виц ли е? хахаха

Тоя смешник го е страх да напада като в арабския свят и има защо. Сега се крие зад ООН и някои неправителствено организации да свалят с пари севернокорейския тигър.

Чувам, че световният филантроп Сорос хич не го тачат там...

Сев. Корея е вече пътник за отвъдното, където САЩ настани СССР преди 25г. Още една комунестическа чума ще бъде погребана от Америка

Смешник, не усещаш ли че си същия кумик като Тръмпчо.

Да, на САЩ само приказките им са големи. Като опре до работа, все се оказва, че им е малка.

Тръмп ще се наиграе накрая, ама да не му събираме после ние играчките !

На бай Дончо му е свършила боята за коса май, та белоглав ходи.

Нема кинти, напечатани са, ма още не са изсъхнали.

Бай Дончо е доволен. Във В група, ма 15:0

И това,което Господ ви прати чрез урагана Ирма е слаба работа.Заслужавате много повече,за злините,които сте причинили на човечеството.

dobrin

маж само им стимулира строителствотона... нови краварници