Барак Обама: Трябва да поддържаме санкциите против Русия

Барак Обама обвини Русия, че действа силово в международните отношения, предадоха ДПА и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Барак Обама: Трябва да поддържаме санкциите против Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЦРУ са, свалили Малайският самолет , за да въведат санкции, така на времето заедно със сивите вълци, стреляха по Папата, за да ударят по България, като най-верен партньор на СССР тогава сега Русия

Нормално изказване за НЕ-нормален ахмериканцки мошеник, престъпник и дрогиран лидер на масивна сган от ХИПЕР-КОНСУМАТОРИ без никакво покритие!

В Австрия спечелиха патриотите сега, в Крим италианците създават огромни винени компании

България изнасяше цигари, чушки, домати и лютеница за Русия! Путин нареди да ги мачкат с трактори и танкове!

Каква наглост само.. Русия била агресивна.. кой го казва..

Украйна, на която Русия и гепи Крим и праща бандитски войски да пригепсат Донецка и Луганска област!

Николовв

Ей запор (надявам се знаеш какво е) дай някакви доказателства!

ЧЕ АКО ВЗЕМЕМ ДА ИЗБРОЯВАМЕ "УМИРОТВОРИТЕЛНИТЕ" МИСИИ НА ХАМЕРИКАНЦИТЕ,"ДЕМОКРАТИЗИРАНИТЕ" ТЕРИТОРИИ,НЯМА ДА НИ СТИГНЕ САЙТА!!!

Ама разбира се, че трябва да продължават санкциите. Та нали целта е да се държи Европа слаба. Какво ли не направихма за целта - бомбардирахме Югославия (и района), запалихме цветни революции, финансирахме арабски пролети, предизвикахме бежански вълни ... та и какво ли още не. Защо сега пък да се отказваме от санкциите срещу Русия.

Санкции срещу кочината ще има докато не повърнат Крим и не платят репарации на Украйна за хибридната война и на Холандия за избите деца в онзи самолет...

Ами да, нормално е да си ненормален !

Ще каже човек, че у (плевнята) си правен. Същия шизофреник.

кажи къде си да дойда да ти се изсера в устата

Голямата измама - "САНКЦИИ СРЕЩУ РУСИЯ" Оказва се че санкцията трябва да я спазват ДЕБИЛИ като българските политици. Тя е за Плевнелиев. Тя е за българския производител. 42% от детайлите на Boeing се вкарват от Русия. Airbus зависи от Русия на 70%. Оказва се че големите компании са си сложили Обама и политиците на оная си работа. Важно че България не изнася цигари, чушки, домати и лютеница за Русия. Плевнелиев е щастлив.

аман от тоз черен мангал!

Необходими са тотални санкции срещу тоталитарната империя на злото Русия! Диктаторът Путин трябва да бъде свален и изправен пред международен трибунал за геноцид и престъпления срещу човечеството!

Алооо, политпросветата, я първо прочети какво е мнението на нормалните хора....

Вие питате: Какво е ЕС? Ние отговаряме: Инструмент на американските концерни да налагат волята си на европейците.

Обама звучи отчаяно! САЩ напълно са загубили Самоуважение и дрънкат като махленски лели ,а не като отговорна ввелика държава !? Много е жалко даа ги наблюдаваме как се сриват в очите ни ,от демократична ,иновативвна,илна държава ,кото действаше положително на света , в западаща ,дрънкаща глупости и разрушаваща света мутра !

""Съединените щати и целият свят се нуждаят от силна, просперираща, демократична и обединена Европа", но благодарение на същите се сдобихме със слаба, потъваща, сталинистко-хонекерска, диктаторрско-ердоганска и разцепена Европа. Благодарим ти Обама, че нямаш и срама! О, свещена простота, наглост и безумие в едно!

А, да.. Време е да наредиш на Меркел да забрани Одата на Радостта, защото дразни приятеля ти по диктатура Ердоган - Приятно допотъване! :-)

Нека да уточня за по-неинформираничките: Ердоган настоява да бъде спрян концертният проект "Aghet" на дрезденски симфонисти, който е посветен на арменския холокост. Според Ердоган ЕС трябва да спре този международен проект и ще го направи. Все пак плановете на Меркел и полит. оцеляването ѝ е в пъти по - важно за Обама от някакви си европейци и някаква си Европа. Ключови думи за търсене по темата: "Konzertprojekt "Aghet", Dresden.

Отивай си, черно Недоразумение!

Четири американски F-18 са прихванали два руски бомбардировача Ту-142, прелетели на около една морска миля от самолетоносача Роналд Рейгън край Корейския полуостров, съобщава Би Би Си. Инцидентът е станал в международни води по време на съвместни учения на американската флота с Южна Корея.

Какво?! Американците с жълто отзат..

Русия също официално обяви че цял свят е в зоната на националната и сигурност! Проблемът е че няма пари за това! САЩ имат 20 пъти по-голям БВП и затова могат да си позволят това! На руснаците им остава само да къркат и да плюят краварите!

Единство в цивилизованият свят ! Това е гаранция за просперитет.Нека оставим азиатските дебили да си живеят зад стената така както си знаят.

ИМАШ ПРЕДВИД ?! Е,ТЕ ВЕРНО СА ДЕБИЛИ !!!

Крайно време е Европа да помисли за себе си, а не дълбокомислено (без мислене) да клати глава. Да накараме и другите да мислят креативно и с реализъм, а бе, поне да се замислят преди да говорят.

ХаМЕРИКА ВОДИ ЕДИНСТВЕНИТЕ ,,ХУМАННИ ,, ВОЙНИ В СВЕТА , ДАЖЕ ПРОИЗВЕЖДА И ЕДИНСТВЕНИТЕ ,,ПРИЯТЕЛСКИ ,,РАКЕТИ . Е, ТОВА НЕ Е ЛИ ,,ДЕМОКРАЦИЯ,, ПО хАМЕРИКАНСКИ ? До там се стигна , че даже и АФИКАНСКИ МАЙМУНИ , АКъЛ ДА ДАВАТ ?

Екстрадирайте американската терористична ГМОмаймуна.

Голямо безочие и наглост бе Обама! САЩ не "тормози други страни", само сменя правителствата им или ги оставя в ръцете на терористи. За сметка на това пък подкрепя такива исполини на демокрацията като Турция и Саудитска арабия!

Ей тая Русия ...абе много ни е страх от тая Русия .Ясна е работата -СТРАХ ЛОЗЕ ПАЗИ ... имате късмет ,че Путин е човек с ум и характер щото ако беше някой друг ...с тая пропаганда и други против Русия да ви е пуснал некоя и друга ракетка ...смешници .

Долна американска Чернилка дошъл в Европа да дава оценка на този и онзи пилитик като ,че ли им е наставник и им пише оценки . Послушването на Е.С лидериот страна на САЩ е в основата на всичко . Ще влизат и ГМО-та да ни Тровят с страшни болети , ще плащаме към НАТО като към ВИС или СИК и тетака ...

Ранд Корпорейшън със стрховита прогноза-Русия може да смаже НАТО само за три дни!!!! Обонговци какво ви говори това????

А Путиту получило тиквен медал от Волен Фикуса. Вчера му го е връчил в тоалетната до паметника на Альошка на тепето. Деси-Чуки бил барабанче и викал "урааааа"

Ама що си толкоз пр.....ст, кой те пусна тук?

НА БАВНОРАЗВИВАЩИ,КОЛКОТО И ДА СЕ ОПИТВАТЕ ДА СВАЛИТЕ НИВОТО!!! АМА НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ,ЧЕ СТЕ ТОЛКОЗ ПРОСТИ?!

А вие,бе как действате. Помниш ли Кувейт, Виетнам. Може би там ги галех те с перо. Да ти се не види в гнусния глупак.

А в Чили през 73-та? А в Салвадор? А в Ирак?......

Глупак! Черен глупак! Хайде да си върнеш Нобела за мир. Объркахте целия свят с алчността си и манията да сте най-велики.

симо

Барак слезе до нивото на Щерев, синьото око,42 и други подобни интелекти .Само те го разбират,вярват му и го хвалят......Нормално..

А колко сте тия, дето славословите Путьо? Я се пребройте!

Ех, що не бяха всички като Меркел...

"Една страна може да постигне величие не като тормози други страни,а като работи заедно с тях". Добре казано,но това важи за самите САЩ. Те са държавата,която в продължение на много години/от 1945 година/ тормози целия свят и се меси и налага навсякъде. За всичко трябва да питаме САЩ! Да , ама не! Свърши тая. А що се отнася до санкциите,ще отбележа следното: Само в една Германия санкциите са затворили над 100 000 работни места,а загубите за германските фирми са колосални. И още нещо. Според Путин Запада не трябва да смята,че те решават проблема.Процеса е двустранен/има ответни руски мерки на тези санкции/ и никой не е казал,че когато едната страна го прекрати всичко е приключило. Трябва да го направи и другата страна.

Направо съм изтръпнал от "ответни" путиняшки санкции! Заради тях няма да почивам в Путинистан, няма да си купя Лада Кранта и ще пропусна великият парад на "Мензисовият площад". Баси мъката!

Още една въшка дето се взема насериозно, като оня черния от Белият дом.

Обама започва да прилича на Борисов - каквото и да каже, нема значение!

Аман от тебе бе Обонго.От кога и ти взе да мислиш?

Някой да се е разхождал скоро до Путинистан?

айде бе глупи,откога те чакам

Vladimir Borisov

Ето ме умнико. И кво?

А кога вашите съюзници ще пътуват свободно до америка ?!!

" Ние англосаксонците винаги взимаме това, което ни харесва.Преведено на човешки език това означава, че ние американците и англичаните сме крадци, разбойници и пирати.." Марк Твен

обама май е на път да надмине буш младши

В Европа американците лобират за търговското споразумение ТПТИ Под натиска на САЩ, ЕК направи нови отстъпки в изискванията си за ГМО. Става въпрос за отмяната на правно становище, според което трябваше нов вид генетично модифицирани организми да бъдат подложени на изследвания, за да се провери крият ли риск за здравето, както и да се регламентира етикетирането им върху стоки на европейския пазар, включително в България. Това становище на ЕК обаче е отложено за неясен период от време. Натискът на САЩ и на големите корпорации цели отстраняване на стандарти, които пречат на търговията с американски стоки, в случая - изискванията на ЕС за продукти с нови ГМО. Идеята е да се проправи път на Трансатлантическото споразумение за партньорство и инвестиции (ТПТИ), което предстои Щатите и Европа да подпишат. Кореспонденция и вътрешни документи на ЕК разкриват интензивно лобиране в ЕС от представители на САЩ за пренебрегване на строгите правила за ГМО, за които се изисква изпитване за безопасност и етикетиране. Това стана ясно след процедури за достъп до обществена информация, поискана в края на 2015-а от неправителствени организации на Стария континент. В понеделник, 25 април, в Ню Йорк започва пореден кръг от преговори за ТПТИ. Срещу секретността на търговското споразумението и срещу риска, който то носи от занижаване на европейските стандарти за безопасност на храни и стоки, в ЕС има подписка и периодично се се организират протести. В събота в Хановер близо 30 хил. германци изразиха недоволството си от ТПТИ.

На европейският хоризонт става все по-мрачно за сегашните управляващи.В Австрия при президентските избори кандидатите на социалдемократите и христиандемократите получават заедно 20 % от гласовете,а кандидатът на Партията на свободата Хофер -35%!?А при следващите избори в Германия може би това очаква управляващата сега коалиция!?Сравнете Меркел с Фрауке Петри от AfD и ми кажете на чия страна е предимството-Петри е доктор по химия,има регистрирано и реализирано изобретение-пластмаса ,която се слага в гумите за по-голяма износоустойчивост,има 3 деца,по-млада е с 24 г. от Меркел!И е истинска,привлекателна жена ,за разлика от безполовата и безплодна Меркел!А като поведение -Меркел е просто прислужница в сравнение с Петри...

Убеден съм,че никой не му вярва.

Това е като да спираш морския прилив с шепи. На всички им писва от вас и от вашата алчност да погълнете целия свят и всички да са ваши роби! Референдумът в Холандия и изборите в Австрия са само начало! Да мистър Обама! Това е положението!

Така е! Виж в Русия не се предвиждат нито избори, нито референдуми! Там е Райят на земята!

Ами харесват го, избират го! В Австрия не ги харесват, не ги избират - какво против имаш? Живеем в демократично общество! От Вашингтон ли трябва да ги избират?

райят райката райчето райяовете

"Райят"!?! Марш в първи клас, безграмотник нещастен! Не може една дума на български да напише правилно, тръгнал да дава политически оценки на могъщи държави.

РЕФЕРЕНДУМА В КРИМ ?! А ЗА НАШИТЕ РЕФЕРЕНДУМИ ПРЕЗ ДЕН,КАКВО ДА КАЖЕМ ?! АМА НАЛИ СМЕ ПУСТА ДЕМОКРАЦИЯ...

Какта казва българсия народ - това е на мегдана, Минке.

Добре, де... След като САЩ са най-богатите, най-силните и въобще най-богоизбраните, защо постоянно реват като недоклатени, събират хиените и ги насъскват, а не направят нещо, с което да докажат, че се силни. Обама само реве пред политиците, а не е свършил нищо.... е как да му се вярва. Куче, дето лае, не хапе!

То там му е чалъма...

Тоя направо сложи в малкото си джобче наш ББ с лъжите и глупотевините, които ръси наоколо си! Като чета изказванията му, имам усещането, че европейците и той живеем в ралични пространствено-времеви измерения!

Освен това Обама, цитиран от ДПА, е препоръчал на Русия да признае, че една страна може да постигне величие не като тормози други страни, а като работи заедно с тях. Какво лицемерие , какво падение ?! Този човек го плювам вече и на снимка !

Ми то е ясно кой се опитва да тормози! САЩ бачкат яко, БВП - 20 трл. долара! Русия тормозят и къркат яко, БВП - 1 трлн. долара! Когато цифрите говорят и боговете мълчат!

Много слабо Баце! Шейховете казаха, че ще продават американски книжа (хартии) и друже Обама на колене припълзя към тях. Не ми говори за БВП! Чалмите са ги стиснали за топките. Тази велика държава!

20 трл. долара от печатницата на евреите, които плаща цял свят.

поведението на Обама е като господар към колония. Имам в пред вид Европа. същото му се иска да е и към Русия само че от там му показват една Фигня. Затова подлите янки ще подкрепят антиемигранските настроения в Европа. По този начи ще предизвикат гражданска война в европа и ще рещат собствените си претенции за изключителност. ДА ама НЕ. Обама си прави сметките без кръчмаря. Владимир Владимирович отново ще спаси европа и този път знамето на победата ще остане завинаги забито на Райхстага. И в лисабон. Казах!

"Присмял се хърбел на щърбел" и "Присмяла са куката на кривото дърво" ! Та така и тези дето не знаят и не прилагат друго освен силови действия в международната политика се загрижили че това го правят и други освен тях! Хайде де! Що за демагогия е това след като САЩ официално са обявили че цял свят е в зоната на националната им сигурност и практически ежедневно и ежечасно го доказват с военното и политическото си присътвие навсякъде по целия свят, а Русия не е няаправили такова изявление и практически не го доказва с действията си?!

Явно не четеш руските новини! Русия също официално обяви че цял свят е в зоната на националната и сигурност! Проблемът е че няма пари за това! САЩ имат 20 пъти по-голям БВП и затова могат да си позволят това! На руснаците им остава само да къркат и да плюят краварите!

и зато това сега се пишеш комунист?! Бре, че чудо та невиждано - комунист плюе руснаците и хвали американците!? Колкото до новините чета всичко до което има достъп, но не всичко което е написано е истина и трябва време да издириш и да прочетеш какво пищшат и другите по света за същите неща с които някой се хвали ил се жали от тях. Колкото до руското изявление я си спомни кога, защо и в отговор на какво бе направено и какво на практика е реализирано!

Западът засега трябва да поддържа санкциите, които той наложи на Русия. Загубени Европейци