Турция ”експулсира” 40 холандски крави

Асоциацията на турските месопроизводители реши да върне обратно в Холандия първокласни крави, които отказва да гледа, пише "Хюриет", цитиран от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Турция ”експулсира” 40 холандски крави | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А сега Холандия да върне на Турция всички чалми и шалвари - и пито-платено.

Във всеки турски дом - говедо!

Ех, как не я прочетох тази новина по-рано - щеше да ми оправи деня!!! "Асоциацията на турските месопроизводители реши да върне обратно в Холандия първокласни крави,..... Мотив за решението е дипломатическата криза между Анкара и Хага" ХАГА ОТВЪРНА РЕЗИПРОЧНО, КАТО ЕКСПУЛСИРА 40 ТУРСКИ ДИПЛОМАТИ "Холандските крави Холщайн вече са много разпространени у нас. Но тази порода започна да създава сериозни проблеми - каза Тунч,.. По думите му Турция трябва да се съсредоточи върху отглеждането на свои собствени говеда." АМИ ПО ВСИЧКО ЛИЧИ, ЧЕ ТЯ ВЕЧЕ ГИ Е ОТГЛЕДАЛА - И ТЕ СА НА ПЪТ ДА ЗАТРИЯТ ВСИЧКО, НАПРАВЕНО ОТ АТАТЮРК, ПРЕДИ 100 ГОДИНИ.

глупави турци

Е тези мучащи мигранти съм готов да приема! Турция да не са бави, ами да ни ги праща на границата!Хайде, бързо , бързо!

Гледам турците зареждат в Роял Дъч Шел бензиностанциите явно недочули за бойкота.

Холандия трепери - къде ще ги подслонят сега тези цели 40 крави ... ах, каква драма, като в турски сериал. Родните телевизии обаче също са заели страна в спора - ни един холандски сериал, дори филми холандски не показват, но турски сериали - ударно.

Спешно да дадем политическо убежище на кравите. Да се зачислят към Агенцията за бежанците. Ако се научат да мучат на български може да се помисли и за гражданство.

Муууууууууушкулсум аферим АрдуГаня...

Мнооого тъпо племе туй турското! Само говеда и кочове там, само див добитък! Трябва да ги затворят в резерват около Анкара, то и без туй цивилизация не може и никога няма да може да стъпи там! Един грузински помак ги побърка, при това толкова лесно!"Нация" от кравешки ла*на и урина!

По думите му Турция трябва да се съсредоточи върху отглеждането на свои собствени говеда, тъй като има качествени породи. Ама вие в Турция си имате поне 60 милиона говеда, а начело на държавата е най-голямото.

По думите му Турция трябва да се съсредоточи върху отглеждането на свои собствени говеда, тъй като има качествени породи. Тя вече си го е отгледала - ной-голямото говедо с претенции да бъде пожизнен император на цялото говеждо стадо.

тия турчуля да си агитират в тяхната страна а не в чужди държави , нямят работа там и да не се мешат , ако могат нещо да помогнат да го правят ако не айде друм у дома!

Новината няма какво да я коментирам, да се чуди човек да се смее ли, да плаче ли. Е, за животните е по-добре в Холандия. Обаче коментарите са страхотни, с много свежо чувство за хумор.

В турция има едно голямо говедо и то се казва Ердоган. ДА си го гледат колкото искат

loyola

То сигурно ще има и неустойки да се плащат по нарушаване на договора?

Е па имат си говеда бол! Ама да не ги изнасят, говедата, да си ги къткат, да си ги избират, да им се кланят !

Това сигурно е във връзка с евроатлантическото единство на страните членки на НАТО. Кравите са едно, а летището и военната база в Инджирлик, друго. Чакаме!

"Турция трябва да се съсредоточи върху отглеждането на свои собствени говеда" - новата порода ще се казва Ердоганка. И няма да дава мляко, а на нея ще дават. Защото Турция не може да дава, тя само взема.

Точно както техния троянски кон у нас - Касим Взел, не Дал... Той не може да дава по примера на гуруто си Ъ-доган

Пак добре , че не са направили животинките на кюфтета. Явно този ритуал са си го запазили за Ердоган , когато им оврът главите.

Една крава струва $3000. Скъпи кюфтета ще се получат.

Тази красива холандска крава,изстисквана до капка мляко,търпяла простотията на анадолците вече е свободна.Я сега Холандия да експулсира 40 турци смучещи социални помощи

Холандия не иска турски министри, Турция не иска холандски крави. Извода е: турски министър = холандска крава

Да им сложат по една забрадка и са готови !

И да не забравят да обрежат биковете!

Кравите са много хубави, предлагам да ги вземем!

Връщат кравите които не са приели исляма, правоверните крави са изпратени в А надолУ и ги учат да ядат камъни.

Комшиите станаха зарезил с тая ердогановщина.

goose

РЕЙГЪН ВРАГ НОМЕР ЕДНО НА ТУТРАКАНСКА СЕЛИЩНА СИСТЕМА! Ние това вече сме го играли :-)

ОТ ЕДНО И СЪЩО МЯСТО МАЙ!

Не можах да повярвам, какво чувам снощи. Искали да гонят Робин ван Перси , защото бил холандец. Политиката си е политика, спорта си е спорт. Само че, като са тръгнали да правят цигански работи...

Ердогане даже и нацистите не са правили таквиз идиотщини което директно обвинението ти в нацисти на холандците си е направо хвалба в сравнение с твоето

Лудостта май не ходи по кравите а по кратуните в турция и навсякъде другаде къде се чудят с какво да манипулират в собствен интерес..Няма ''луда крава'' има луд дебил

Предполагам,ще им накривят "феса" на холандците,като им върнат кравите-само те губят от това,че ще си гледат домашните мърши,със,сигулно,три пъти по-ниска производителност

беше ясно, че заиграването с турци и араби ще донесе проблеми за Европа, рано или късно.

Ние пък сме доволни от така създалата се (не без наша помощ) ситуация.

расисти..... какво са ви виновни кравите???? тия крави защо не са забулени??? сега всеки ще си представя порно с тях???

Да ви го натаковам и на турци, и на холандци, и на цялата ви пасмина! Поредна и непоследна демонстрация, че човешката глупост не знае граници! Колко прав е бил Айнщайн!

Холандските крави са отказали да носят бурки и затова ще бъдат експулсирани. Да се сезира европейският съд за правата на кравите!

Те кравите са отказали, но европейските жени след десетина години май масово ще почнат да ги носят...както е тръгнало...

а сигналът е подаден от бика, на който му писнало от еманципирани жени

:))))))

Турската асоциация на цветарите, вече са изровили две кофи с луковици от холандски лалета и ще ги изпратят по гастербайтери към Холандия.

Много находчиво! Не се знае какво още могат да измислят турците в желанието си за мъст. Може и до това да стигнат ...хаха

Не ви казват всичко: хвалани са ги как едната крава разказвала виц за ердоган, а другите 39 кимали одобрително. Та затова ги експулсират всъщност.

Следва примера на Русия, тя самата клекна само за година, сега Путин отново е "приятелят Владимир".

Няма лошо да връщат и холандските инвеститорите и да я карат по анадолски.

Сеага им върнете в подарък 40 прасета за мезета .... ха.ха .ха !

За какво са им холандски крави, като те самите са анадолски говеда. Това в рамките на шегата, но ситуацията в Турция намирисва на Хитлер и Сталин.

Сталин е видял сметката на Хитлер. Не ръси простотии

2 министри = 40 крави

Не са прави турците. Тези крави споделят общите евроатлантически ценности!

"Турция трябва да се съсредоточи върху отглеждането на свои собствени говеда" И вече го прави успешно. ;}

ония им връщат министри , а тия крави ,мале,мале

Хаххаа... Добичетата - политически заложници между две държави.

Ако холандците обаче започнат да гонят турците, които вършиха вандализъм преди няколко дни в държавата им, либерастките медии ще нададат вой до небесата.

Само да не реши да върне рязаните говеда, които на стада се изнесоха посока Юг.

Изненадан съм как за няма и година-две турската държава и народ, начело с Ердоган пратиха "по дяволите" всичко, на което ги бе научил Кемал Ататюрк! Сега сигурно хайванчетата ще ги нахранят с храна в която ще сипят гипс! Така правиха в България едно време преди да избягат за Турция при "голямата екскурзия" - хранеха животните си и след това ги продаваха на оставащите в България хорица! Не им пукаше, какво ще се случи с тях и животните умираха....

А ние заради шенген какво- да спрем лалета да купуваме