САЩ: Нови санкции срещу 19 руски олигарси

До края на седмицата администрацията на президента Доналд Тръмп ще обяви нови санкции срещу Русия.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Подобно на САЩ, и Хитлер санкционира СССР. Държа руснаците в желязна обсада четири години. Но накрая си тегли куршума. Самосанкционира се, така да се каже.

След като приятелски си поделиха Полша!

Ама още им държи влага, така да се каже...70 години минаха, а още треперят ушанките, така да се каже

Санкции до дупка за гнусните и нагли хибридни рашистки окупатори! Докато Сатрапия отиде при СеСеСеРе!

А нещо за причините които доведоха до санкциите? Или просто ей така "защото не ми харесват"Как така от нищото дойде тази тема за санкции?

Големи врагове са били....май!? Сталин поздравява Хитлер с победата над Полша. На 31 декември 1939 г. Сталин и Хитлер си разменят новогодишни поздравления: Хитлер до Сталин: "Най-добри пожелания за благополучие на Вас, а също за бъдещо процъфтяване на народите на приятелския Съветски съюз. Сталин до Хитлер: Дружбата на народите на Германия и Съветския съюз закрепена с кръв има всички основания да бъде продължителна и здрава. Хитлер поздравява Сталин за рождения ден и му подарява специално изготвен Мерцедес-Бенц. Сталин поздравява Хитлер с навлизането на немската армия в Норвегия. Сталин поздравява Хитлер с телеграма в деня на превземането на Париж, наричайки събитието справедлива победа над френския империализъм.

Полудял от злоба и безсилиие е соросоида! Дори сам си сложи за половин минута 5 плюса!

Русия и руски олигарси, това са леко различни неща..Все едно, на България да и дреме, ако САЩ изгонят на Нинова синчето..Или, ако не дадат виза на Гоце..Еми, не би и пукало на България

Я ме светни как става, че да ти напраскам десетина минуса?

Тръмп - приятеля на лилипутин!

Готвиш ли се за Белене така да се каже?! Джендърствуваш ли така да се каже?!

Ще бъде интересно да се проведе едно социологическо изследване, за това какво мислят гражданите на Руската Федерация за санкциите срещу олигарските. :) Май президентът Тръмп ще стане още по-популярен, нищо че и сега е сред най-обичаните чуждестранни политици.

браво на сащ, санкции до откат за голямата кална локва - росссия!

Нямаш умствения капацитет да разбереш това. Нарича се VPN, ама това няма как да го научиш по гей парадите!

шлифера. Като гледам от санкции, нито в С. Корея, нито в Иран населението е недоволни, гладно и с революционен ентусиазъм. Не искат смяна на властта. А в Русия Путин все още има 80% рейтинг, а 76% гласуваха за него.

Джендърите си спретнаха цял гей парад от злоба и простотия в коментарите под тази новина!

НАЦИОНАЛСОЦИАЛИЗЪМ са ОГЛЕДАЛНИ образи на едно и също човеконенавистно ЗЛО ! ТЮРМИ, КОНЦЛАГЕРИ, МАСОВИ убийства, ЕДНОПАРТИЙНА ,гнусна, мирищеща на трупове и смърт система и ВОЖДОВЕ, които се имат за богове !

Точно! Били са врагове - САЩ на Хитлер и Сталин.

Също като сегашния юдео- лихварски неолиберализъм,нали? Само дето и комунизъм и нацизъм са като детска игра пред сегашната диктатура на глобалистите. Справка - сегашното състояние на България!

българин и като комунизъм, ама си все същото леке. Не знаеш значението на "огледален образ" - а това означава "Противоположен". Тоест защитаваш комунизъма, като антипод на националсоциализъма. Малко повече трябва да четеш българска литература и тълковен речник.

Избити индиянци М? А стотиците хиляди кастрирани негри щото били подчовеци М те продукт на кво са?

Колега, абе много си навътре, какво се случва или не на гей парадите!

и се огледаш в огледалото, какво ще видиш в него бе , съсел ?

Браво! Само така!

Със сигурност не полудял от злоба и простащина джендър - соросоид като теб!

Путин ще си го премести в другия крачол. Веднага на тяхно място ще назначи двой но повече олигарси.

колко сте смешни жалки, тъпи, ограничени всички животни, които се кланяте на чужди интереси. Без знначение руски, швабски или наглосаксонки. Няма ли патриоти между вас, бе добитък балкански?

там е работата. Само се вряска "Ние го вземаме отзад".

Селски,какъв е според теб дете родено от еврейка????Юдеин ли е или руснак?Храчите се взаимно и дори не разбирате какви глупости пишете защото явно някой дебил бившо ченге ви ги пише :)))))))))))

Май на гопния етаж при теб няма никой! Прочети си първо пълната несвързаната безсмилица, която си написал и после съветвай другите да четат повече литература!

Бе много малко минуси, би трябвало да са баре 80%! Време е "Аре бе"-то, VPN специалиста да се намеси!

Сега вече ще загазят и Маша и Мечокът!

А санкции срещу марсианци и прочее кога?

Донича не ще мръсни пари, все едно в САЩ някога е имало чисти и бабите им не са били уличници, а дядовците им катили от всякакъв вид.

Говориш от опит, нали всеизвестен троле?

Цървул, а не е ли възможно интересите на България да съвпадат с тези на Европа, например? Според някои дебили, може да съвпадат с интересите на Расия. Въпрос на акъл. Къде си тръгнал да се тупаш в гърдите, като горила ?

Крад се пише КРАД!

Олигарси,демек мафиоти!!! Какво сте заревали? Какво правят тези мафиоти около Путин??? Заради тези олигарси страда цялото руско население!!!! Така е и в България,заради една шепа олигарси страдаме всички!!!

Според таваришчите, всеки българин, който се кланя на Русия, е патриот. Останалите, дори и българските патриоти, които не се кланят на никого, са предатели.

не знаеш ли кои са патриотичните партии ,А?

Правилно ! ...а от у Нас - кога найНакрая ?!

Швейцария? Тя на кого се кланя?

ами ти май без да искаш разкри как си генерирате тия + със шепа тролове......имате връзка с виртуалния сървър в "библиотекарския" и те ви дават достъп да си кликате колкото можете:))))))))

тия избиха рибата и умориха от смях със санкции по телевизията и лозунги като на партийни събрания, срещу Китай ,срещу телефонен списък взет от Кремъл, срещу целият сват.САЩ са като пиян комарджия изгубил всичко в казиното.

се е нагъзил на Запад. Забравиха как комунистическия добитък се беше нагъзил на Изток. Смешници!

белене е ваш обект от край време и сега ще ви съберат троловете там и с ударен бригадирски труд ще изградите нова централа за да сте полезни и вие с нещо а не само да храчите тук така,че се стягайте....кирките и лопатите извадете и с бригадирска песен към обекта

CAATSA - един много интересен американски законопроект. Ако някой ти е конкурент и не можеш да го биеш честно, имаш пълното право да му наложиш икономически санкции. Това ако не е пренаписване на учебниците на днешната пазарна икономика ...

КГБ

Недей забравя кой го назначи.