САЩ: Нови санкции срещу 19 руски олигарси

До края на седмицата администрацията на президента Доналд Тръмп ще обяви нови санкции срещу Русия.

Обратно в новината

Коментари - САЩ: Нови санкции срещу 19 руски олигарси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на САЩ. А от България кога ще се освободим от руския октопод?

Но защо толкова малко...само 19. Ми то в русия няма как да забогатееш ако не гепиш, та сащ като са толкова чесни трябва да наложат на всичко санкции.

марш обратно в русия за наказание

Хубавите новини не спират, днес още 19 добри новини.

хахаха само нашите олигарси ша са глобални туристи дойдохме си на думата за ко е целия цирк последните години кой ша държи световните финанси българските са мнооого далеч:)

Тук много руски роб , бе, толкова сълзи и протести за нещастията на мужишките им господари олигарси, като в сапунена опера. Чак съзлзи пророних. Като в робско или средновековно общество всички зависими съприживяват теглилата и успехите на Господарите като свои, даже да нямат формално робско положение робската психика проговаря и рабът инстинктивно се поставя в наведена позиция и търси да бъде яхнат и осиновен и подкаран като добитък като си мисли успеха на Господаря за свои и длъжен да му съчувства в нещастията. Спокойно Господарят нито е чувал за Вас, нито ще разбере, че не сте толкова трогнати от трудностите му по осигуряване на хай лукс , най- много да ви го изсули като сами му се навирате, но той е без това ще го направи. Ей , кога с братята си учители ватници и анадолски манафи ще влезете в пълнолетие и вземете живота в ръце и излезете от недораслата си възраст. Според мен никога , ще трябва да се сменят много поколения, ако въобще има кой да населява това инфантилно пространство тогава, само инфантили имат мерак да са щастливи и горди това непълнолетно място и въжеиграчи , които да гии онодат и дтржат наведени.

Кире, ти прост ли си? Или пиян? Или пиян простак?

е дала разрешение за Северен поток-2, а това са 374 км през финландската икономически зона от общо 1220 км СП-2. В края на март същото направи Германия за 31 км по дъното на балтийско море.

Вестник "Правда"и вестник " Комсомольская правда" пичат само истината: Русия никога не е била толкова зле в международно отношение и така изолирана.

abasador

без, злоба и без дасе правя на прпрок, но ако към всички руски бизнесмени и олигарси, приближени на Владимир Путин, администрацията на Тръмп респ. конгреса наложи запор на парите им в американските банки, не знам дали великана Путин ще устиска ситуацията или ще му се наложи да бяга в сев. Корея или Китай!

до сега не се забелязват такива тенденции а обратното Справка изборите миналия месец

обикаляха като глухи кучки около северна корея , после около сирия и сега безпомощни пак някакво зло измислиха ... маи е време да се активира YELOOW STONE ...

снимка от близкото бъдеще... :))))

е това не мога да разбера в началото като избраха доналд тръмп за президент на сащ руснаците ликуваха,че вашингтон е наш и дори отпечатваха златни монети със надпис вместо на( бог се уповаваме)- на доналд тръмп се уповаваме!

loyola

Абе я се наплискай малко със студена вода! Кои точно руснаци си видял да ликуват ?

е ти беше един от тях. дето ликувахте, че "Килъри" не била избрана и че с ТрАмп сега Шаломов щял много добре да се погажда.

Като за начало Тръмп да изключи всички руско правителствени сайтове от интернет! Могат да издават в-к Правда ако искат, в Москва и да го изпращат по дипломатическа поща до посолствата си!

Америка и Европа са напълно безпомощни от 2 години само санкции си измислят, нищо няма да постигнат, освен да пълнят новините с едни и същи приказки.

що бе не харевате ли нашият волен за посредник между москва,вашингтон и лондон? тои е сериозен и намръщен като че ли е пил оцет!

Срещата ще се проведе в папура на Варадеро. Делегациите да носят френско шампанско по 1000 евро шишето, дето Волен го пие в 5 звездни хотели в Париж.

аа,щом е на варадеро има шампанско и секси момичета и аз се включвам и ставам патриот!

а може ли аз на срещата на варадеро със волен да нося водка путинка от руският гастроном?

ТИЯ НА КАКВИ СЕ ПРАВЯТ? КОЙ ГО ИНТЕРЕСУВАТ САНКЦИИТЕ! ДА КАЖАТ ЗА СКРИПАЛ И ДА СЕ ИЗЧЕРВЯВАТ НЕПРЕЪСНАТО!

тези кравари да се допитат от мнението на волен.каракачанов,доган,станишев,борисов и други кадри със кариера от дс.те ще консултират наи компетентно вашинтон!поне имат опит от времената със съветският съюз!

Нелоялна конкуренция , руските бизнесмени са заплаха за западните , нищо сложно ! Все тая !

Хе хе, след като китайците вчера обявиха своите санкции спрямо Америка и последните разбраха, че ще загубят веднага 50 милиарда, то още вчера съветникът на Трумп каза, че не е сигурно че Америка ще въведе по- високо мито за китайски стоки. Китайците са хванали американците за топките и ще ги направят импотентни когато си пожелаят.

Някой знае ли защо САМО в България и Русия има ОЛИГАРСИ, а в САЩ - не?!

Там им викат бизнесмени

А Тръмп какъв е според тебе ?

Да им наложат още санкции, да им изпишат вежди! Да се развива Великата Русь оп гъбаркам ви с вашата опорна точка бе северни габонци

Тя не само се развива но и развинтва

Шивашката индустрия в Русия е в небивал подем,особенно в шиенето на панталони!щото заради краварски дебилщини Путин и олигарсите често често си го местят от крачол в крачол!!!

Значи освен пушки и ракети, ще ядат и панталони. Ето на, кой казва, че нямало разнообразие.

Олигарсите често сменят на... аа ..кани панталони.

плашипутарник абсолютен! Тртябва яко да се пипа - с тия половинчати мерки само отбива номер! Ембарго 100% на Русия, КНР и КНДР! Тогава ще реши нещата!

Ембарго и то особено на Китай?може може само,че на путкин ден!!!

ЕЙ ОТ ТОВА НАЙ ЩЕ ЗАБОЛИ, НАЛИ ТОВАРИЩ ПУТИН ?

Вършат услуга на Путин, а не санкции. Тези "бизнесмени" ще се наложи да вкарат обратно в икономиката на Русия изтеклите милярди. Така кой ще ги контролира ?! Въпреки, че им беше предложена пълна амнистия , почти никой не върна авоарите си в Русеия. Е наложи се Тръмп да помага на Путин в това отношение ...

Сега да замразят авоарите на тръмп в руски банки, да види той :)))

да му спрат газа, аеца и петрола))):

Санкциите трябва да се разширят значително - за сега са доста ограничени

няма проблем! ще отровим още някой двоен агент в Лондон и ще наложим още санкции

Неудобните олигарси със санкции, останалите могат да продължат да крадат на воля и да захранват западните банки и икономики.

американците не разбраха ли, че номерът 'налагаме санкции на олигарсите докато свалят Путин и после слагаме наш човек' няма да мине? Лично аз чакам деня, когато олигарсите ще опитат на направят нещо, за да гледаме как ще висят по уличните лампи в Русия. Щото нали не си мислите, че руснаците горят от желание пак да ги управлява американска пионка като пияницата Елцин?

В едно от последните интервюта на Путин той за пореден път каза, че според руските оценки санкциите няма да се вдигнат и даже ще се засилят, колкото по-независима става политиката на Русия. Изглежда, че и в руското общество вече смятат, че санкциите трябва да се приемат като нещо естествено, който иска икономическо сътрудничество, с него ще се сътрудничи и толкоз. А ако някой не разбира реалностите и си държи капиталите на Запад, за негова сметка си е.

Нов вариант за анекдотаПритча за оня с тухличките ли ?! - Вероятно. СилноВероятно.

Това за вероятно-то за Тереза Мей ли се отнасяше? Не че не е вярно, но коментираме други работи...

евро-американците да не са приели комунизма без да разберем? налагат санкции на олигарсите от Русия, които окрадоха руския народ. Това, което Ленин и Сталин не успяха да постигнат май ще го постигнат евро-американо-глупендерите

Уеуе мауе ! - ЧакТолкова да Сте тАп ...

Имаше тука един смотан трол - дървосекач...ти ли си бе душко. Не са ли те прибрали още!?

Аз си мисля че има някаква уговорка между Путин и западняците. Цялата таз гонитба на руски богаташи е в полза само на Русия. Накрая и най-тъпия руски милионер ще разбере че парите му на запад хич не са на сигурно място.

екстра, щом всички са доволни нека санкциите си останат, даже още да наложат.

Сте ли СисАдмина/Модератора, тов. П.Сихаришко Задунайшкин ?

разпадащата се държава налага санкции, имат се за велики, но като ги подгонят разярените негра и латиноси, ще търсят спасение чак в Русия

Ах, О.Т-качалецо...

Пропусна жълтурите ! Само да щракнат с пръсти поднебесните и сащисаните са пътници :))) Пък и на бай Ким му е къс фитилът ..

Ще има тръмпчо да си прави покани за срещи с Путин ама няма да му се отвори парашута и за това се чуди какви да ги измисля.

Путето ще си избие парите от Киргизстан, Турския поток и централа и от българските пудели))): хаха надайте се, габонци!

Санкции! Още санкции! Санкции докато мърда путиновия режим е русия не се разпадне на съставните и народи.

Само дето с тези измислени санкции му заздравяват икономиката развивайки отрасли които преди това не бяха защото внасяха боклуците от запада...

пълни глупости. откакто започнаха санкциите руската икономика се срина до нивото на испанската и кореиската 1.3 трилиона, а преди това беше 2 трилиона$. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ами защо ревете тогава тука 15 трола? Осмърдяхте тука с тая опорна точка! аМИ ДА ВИ СПРЕМ КРАНЧЕТО - НА аЕЦОВЕ, ГАЗ, НЕФТ, ДА СЕ РАЗВИЕТЕ ОЩЕ БЕ, А? ))))))):

значи няма проблем санкциите да останат, нали. щом са толкова полезни за русииката.

милиардерчетата си налагат санкции, нека се издушат, нека се изядат един друг

когато тръмп беше избран за президент, в руската дума пиха игристое, но съм сигурен, че вече им е много мъчно за "мекошавия" обама. тръмп им бомбардира летището в сирия унищожаважки изтребители на руската армия, унищожи наемниците от "вагнер", изгони им 60 дипломати, а сега им налага нови санкции.

Действията на администрацията на Тръмп са в духа на "Честит ви православен Великден!", надписа на бомбите, хвърляни над Белград и други населени места в тогавашна Сърбия по време на православния Великден през 1999 г.

имаш фантазия! Със замах пишеш! Що не пробваш фантастика?

в Северен Габон няма негри. Туземците там са със сини очи и руси коси и пият много огнена вода. Номер 1 в света са в това!

Помолих Група познати които НЕ са на ТИ с България и Реалностите-Ни - просто да Преценят тенденциите в коментарите... И ! - ТоталноЕдинодушие !!!...т.е. : а. Има тенденция към Разбирателство когато Е тема от Общ и/или ДиректноКасаещ-Ни проблем/аспект ...и б. но Винаги когато Има референция Русия/СССР и/или Наша История (В такъв аспект) - дискусиите стават Безсмислени поради Порои АликТъпизми - Тотално Нехаене или ЦелевоТолериране (сумарно - Манипулиране) от страна на Екипа на Дир.бг

Много смислен и показателен коментар! Благодаря!

Чест&Почитания !

Жалки и досадни са тия ...санкционери :)))) Излишно инфо , на кой му пука за зомбитата... Със здраве !

браво на тръмп!

САЩ, защо не поиска в замяна, ние да му пратим български олигарси - мисля, че там в някои щати още действа наказанието с електрическия стол?

Скоро.

че те бг олигарсите са с руска закваска до един. по закона Магнитски скоро ще ги видим на подсъдимата скамейка.

на запада -Англия с измисленият Скрипал , САЩ-санкицте срещу някакви олигарси от телефонен списък и прочие весели хуморески, са в резултат на нещо което тече през последните 4-5 години/след Крим/: връщането на руски капитали от запад към Русия: аг.Блумбърг : за периода 2016-2017г. от лондонското сити към Русия са прехвълрени 150 млрд.паунда.От януари месец тази година до март в в руски банки са прехвърлени 20 млрд.евро от Чехия, Ангия Швейцария и т.н.Процесът продължава.Добри санкции са това

Д.Ъмпер .

само че точно обратното се случва и руски капитали масово напускат загниващата икономика. Да не говорим за западните инвеститори, които спряха нови проекти, а и не малко напуснаха тайгата. Няма пари, няма икономика.

това го кажи на Аг.Блумбърг че са лъжци ,другото дето си написал е като патос от партийно събрание.Реалностите са различни.

Да направим Америка велика отново!

Още преди избирането на Тръмп очаквах, че идва новият Рейгън, а от Тереза Мей очаквам да е новата Маргарет Тачър. Времето ги призова!

Да нямаш температура и да халюцинираш?

Не бъркай визионерстването с халюциниране!

И Рейгън и Тачър са били олигофрени на конци.