Баща на три деца се застреля от отчаяние

36-годишният Данаил Димитров от врачанското село Три кладенци се е самоубил в сряда, отчаян от мизерията, в която живеело семейството му, съобщи врачанският вестник "Конкурент". Мъжът е баща на три малки деца.

Обратно в новината

Коментари - Баща на три деца се застреля от отчаяние | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като са толкова бедни и неоправни, защо са родили три малки деца? Сигурно едно след друго, като животните, без грам мисъл с какво ще ги хранят тези деца и с какво ще ги гледат. Е то бива, бива простотия и безотговорност, но чак толкова не бива. То и коте да си вземе човек, пак преди това трябва да прецени има ли възможност да го гледа! Обикновено такива хора произвеждат бебета, докато могат, и не виждат нищо нередно в това. Този човек сигурно е бил и с психически проблеми, за да се самоубие.

Хора, разговорите ни тук придобиха аграрен характер...Човекът е правил самоделно оръжие и е вероятно да е нещастен случай..или ако се е гръмнал нарочно, то е за да спаси себе си от работа...щото от работа не се хубавее, ами се гърбавее и по- лесно му се е видяло да се гръмне, явно...А, ние го направихме политически проблем...

Загледай мен какво ме направиха като се опитах да отклоня темата от политиката... Тук всичко е политически проблем, защото е по-лесно да обвиниш някой (политиците са най-удобни, защото всички са чували за тях) за собствената си мизерия, отколкото да се вземеш в ръце и да се извадиш сам от нея...

По-кратко от това не може да се каже: "Жалко, че всички, които знаят как се управлява страната, са заети да карат таксита или да подстригват." Джордж Бърнс

emoll@

Ние и в момента сме роби , май не се усещаме.

Тери Пратчет и Джордж Оруел се наричат "реализъм"... и не си приличат, вЕрвай! Но са мъдреци и ми е по-приятно да се занимавам с тях, вместо с "гласа на народа", каквото и да значи това. По принцип би трябвало да включва и Боко, и Цвък, и Цецка, и цялата неграмотна маса население (понякога с по-мургав тен, но не от плажен загар!)

Tihomir

За всичко са виновни ГЕРБ.Единстваната цел е да ни окрадат долкото могат да ни оставят на улицата.Бойко единсветно мисли за него и другарчетата му.За него ние сме нищо гледа как да помага на циганите които се множат кат кучета и след 10 години ще бъдат повече от нас.Но на никой не му пука от това,че след години децатани ще роби на циганите и ще много по зле от нас ако останат в тази държава.Българите сме ПРОСТ народ само мълчим когато ни газят,мачкат и т.н.

emoll@

Тук няма нищо общо политиката, Всички тук искат да запазят Демокрацията, че при демокрацията крадът официялно, при комунизма не можеха да си го позволят. Тази паплач от управляващи си мислят, че всичко им е позволено, дори действат като Организирана престъпна групировка. Няма ли кой да ги вкара по затворите тия Крадци. Крадци и Убиици това са управляващите.

SIII Blue

Да живее монетаризмът!

baicoder

БОГ да прости на човека за постъпката му! Самоубийството е страшен грях! Дано същият този БОГ ни даде просветление и вземем живота си в свои ръце! Стига други са вземали решения как да живеем и да ни обричат на мизерия! Време е за умиране или за живот!

emoll@

Не време е да изхвърлим тези боклуци които ни управляват, време е да поеме власта народа , а не тези Убиици

Мизантроп

Хората на страната на Народа оставаха разочаровани, каквото и да се случи. Откриваха, че Народът не е склонен да бъде благодарен, признателен, прозорлив или послушен. Народът по-скоро беше дребнав, тесногръд, не особено умен и дори подозрително настроен към умните. [Те] винаги се натъкваха на твърде стар проблем не само управниците са неподходящи (това си е очевидно), ами и Народът не е какъвто трябва. Тери Пратчет Та... леко с народната воля де! Народът не е хомогенна маса, само тук се вижда колко различия има... а да не говорим след неползващите нета и форумите!

Държавата ни не е на място .Може ли 36г.мъж да няма работа .

Може, що? Пълно е с мъже и жени, някои и по-млади, някои по-стари, но с опит. БЕЗ деца, с по 1-2 деца, с по 2-3 специалности и няколко езика, без специалност и невладеещи български дори... които нямат работа!

Pesho

В Испания има помощ за такива случаи. По 400 евро, което при цените и данъците в Испания едва стига за ядене, но все пак не умират от глад. Освен това ако имат деца могат да ги дадат в домове или при временни приемни родители. Не е осиновяване, просто се грижат за децата за да не мизерстват, докато се оправят нещата. Сега с кризата ще урязват някои от помощите, но все пак е пример как може да се оправят нещата в БГ. Просто трябват пари. Тези хора са имали къща, градина. Проблема е че с това пари не могат да се изкарат в БГ. А би трябвало да могат. Та Боко вместо да се вманиачва с вече старомодни магистрали да намери начин да се живее от градините и Дянков да се стегне и да намери пари за такива хора.

emoll@

Алооо има ли някой отстеща Къде са ми коментарите ?

emoll@

Аз съм от съседно село , тук е същото отчайващо положение, няма работа, няма помощи, а отгоре на всичко това си имаме един робовладелец тук в селото който ще направи всичко възможно да ви вземе земята което всъщност ни е останало от бащи, деди и прадеди. Боклуци Мръсни така избиват Хората Тихомълком

Моля Ви, ако имате информация, посочете пола и годините на трите деца. Могат да се изпращат и друг вид дарения, освен парични. Благодаря!

нещо ГДБОП не присъства вече в новината, що така

ДА ама наисина че новината ще бъде напълно забравена ами и то и правителството се самозабрави .Бойко ,кога при Тодор Живков е имало такова посягане към живота ами хората се чудят какво да правят и как да свържат двата края или пък ко го интересува боко тиквата за народа ,по малко народ по малко разправий , хайде сега лойко дай една магистрала инахрани така тия сирачета и майката че да не усетят липсата на бащата.

НИМА НЕ ПОМНИШ КАК СКОРО ПРИ СТАНИШЕВ ЕДИН ГРЪМНА НЕ СЕБЕ СИ, А ДВЕТЕ СИ ДЕЦА И ЖЕНА СИ?! Е, ТОВА ЗНАЧИ ЛИ, ЧЕ СЕРГЕЯТ Е ВИНОВЕН И Е ПО-ГОЛЯМ ГЛАВОРЕЗ ОТ БОКО? ЗНАЧИ ЛИ?

Това е животът в България!Мизерия.....................

Пак не си взел хапчетата и пускаш есетата, с голямо закъснение:) А комундетата цял ден си разиграват коня:)) Айде чао

Взех хапчето сутринта, за кръвно...

Pesho

Кръвното ли ти е 146?

Ние, умните и интелигентни привърженици на тройната коалиция, най-компетентното управление, което България е виждала през цялата си история, не им хващаме вяра с тия магистрали и инфраструктура, те на практика НЕ СЪЩЕСТВУВАТ, плод са на ГЕРБЕРАСТКАТА ПРОПАГАНДА! Затова препоръчваме на нашите високо интелектуални последователи, да не ползват тези виртуални обекти на инфраструктурата, защото могат да се заразят от ГЛУПОСТТА НА ГЕРБЕРАСТИТЕ, които вярват, че е ПОЛЕЗНА! И да помислят, че цялата тази измама всъщност е истина. И че наистина нещо хубаво се случва в България! А това не се препоръчва на НИКОГО, не само на нашите привърженици! Българинът трябва да бъде смачкан, унизен и обезверен, ЧЕ МОЖЕ ДА ИМА БЪДЕЩЕ ЗА НАШИТЕ ДЕЦА. Да запомни, че в България НИЩО не става и ние, БЪЛГАРИТЕ, за нищо не ставаме! За да склоним да оставим България в ръцете на КРАДЦИТЕ!

IQ-то ти явно клони към 0

krassikat@

Мислиш или не си много сигурен...?

Преди ни управляваше триглавата ламя, а сега е празноглавата.

Тройната коалиция също не бяха цвете и не можаха да се разберат, но в момента в България вилнеят борчетата и мутрите от ВИС, СИК, ИПОН и ТИМ облечени във власт, с костюми и на държавни постове-допуснахме мафията в управлението-в прав текст ни го казаха вече!

Кю, Вероятно Човекът да не е бил добре, но според психиатрите, няма хора без диагноза, има- недиагностицирани хора..., каквите сме и всички пишещите тук..., само дето предпочитаме да работим и се борим, вместо да се гръмнем, че е по- лесно:) и да оставим децата на жените си, щото те ще се стегнат и ще се оправят без нас по- добре:))

Абсолютно...

Да повторя ОЩЕ ВЕДНЪЖ за твърде ограничените КОМУНОИДИ и най-вече за "кухите" им последователи. Нещо с ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ОБЩЕСТВЕНА ВАЖНОСТ!Нищо не е в състояние да спре умният управленец, ако ЗА БЕДА, СЕ ОКАЖЕ КРАДЕЦ! Ще ОТКРАДНЕ ВСИЧКО до което се докопа.Колкото е по-умен,толкова ПО-ЛЕСНО ЩЕ ОТКРАДНЕ!И толкова по-трудно ще го хванат! Ще ОТКРАДНЕ НАШИТЕ ПАРИ,ПАРИТЕ ОТ БЮДЖЕТА,дето се събират с кръв и пот. Това не означава,че трябва да търсим тъпанари да ни управляват! Просто НАЙ-ВАЖНО Е ДА СА ПОЧТЕНИ И ДА НЕ КРАДАТ! И не забравяйте-по делата им ще ги познаете! А делата на Боко последните 3 години говорят много, КРАДЕ или НЕ КРАДЕ! МИСЛЕТЕ и не се оставяйте да ви МАНИПУЛИРАТ КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ!

Това, че имаш IQ146 ти е много важно... е доказуемо... или е в защита на защитата ти за герберастите? Щото някои сме и с повече, но: 1. не вярваме на тестове; 2. не ни пука и 3. ако това ще ни е сертификат в дир.бг, където и с IQ 10 може да си пишеш...

krassikat@

А на мен ми пука още по-малко... По брътвежите на автора лесно мога да отсъдя за IQ-то... Ако ти не можеш, значи си преекспонирал претенциите си, а и непукизма... А аз приключих с непукизма преди 20 години. Сега съм "пукист" и то много ангажиран... Разбрах 2-3 прости неща...Не ти е дошло явно времето, но що е време, пред тебе е, има време:о)...

ЗАЩО ТАКИВА ДЕГЕНЕРАТИ КАТО ТЕБ СА ЖИВИ И ТРОВЯТ ПРОСТРАНСТВОТО С ИДИОТИЗМИТЕ СИ, А ХОРА КАТО ТОЗИ ЧОВЕЧЕЦ СА В ОТВЪДНОТО. Нима това е справедливо? Не е ли крайно време и ти и вожда ти да се превърнете в история. ВРЕМЕ Е !!

Чакай, още не са си построили приживе Мавзолей. Това ще е следващата стъпка на министъра Слънце!

КОМУНОИДИТЕ са символ на унищожителната девалвация на всякакви ценности в едно разколебано и объркано от многогодишни КРАЖБИ общество. Интелектуални пигмеи, в неспособността си да оправдаят невъзможността по почтен начин да спечелят пари, се опитват да представят КРАЖБАТА като апотеоз и възнаграждение за деянията на политика. Това загниване се забелязва навсякъде в обществото - никога не е имало по-жалки и смехотворни авторитети - и в науката, и в икономиката, и в изкуството, а в политиката са направо смазващи. И обществото е неспособно да се разграничи и да разпознае фарисеите, нещо повече, неграмотни и продажни журналисти ги превръщат(фарисеите) в героите на деня!

сър

Нали идола ти разпореди бедните да не раждат.Тоя явно не гледа телевизия. Утре ще ти секне издръжката и ти пожелавам същата участ.

А на цялата платена позитанска паплач, оплюваща всяка тема и всеки форум в Интернет заявявам, ЧЕ СЪМ АВТОР на всичко, което публикувам! Когато нещо МНОГО МИ ХАРЕСА и го взаимствам, слагам кавички! И обявявам, че цитирам!!!

Абе не те ли притеснява поне малко факта, че от 600 и кусур коментара има няма десетина, защитаващи Вожда и Учителя ти! Ако всички останали са "платена позитанска паплач" кой тогава избра идола ти преди 3 години?

krassikat@

Кой НОРМАЛЕН ЧОВЕК ще обвинява Борисов за една битова драма??? За това, че един човек е решил, че повече не може да се БОРИ? Колко трябва да си ИЗВРАТЕН???

Самохвалството и перченето на Борисов е за широката публика, която не е компетентна в детайлите. Бих му препоръчал да не прави това, защото доклада на ЕК го прави беззащитен. Очаква се в ЕС да направят процес на Борисов за обвързаност с престъпни групировки. България е оставена в значителна степен беззащитна и вината е на министър-председателя. Крайно време е да започне да чете всички материали за националната сигурност, защото увлечен в медийните си изяви е зарязал сигурността вече три години. Ние имаме много сериозни забележки към работата на ДАНС, но е по-добре някои неща да не се казват публично, защото това само ще намали нашите защитни възможности. Забелязаните провали трябва много бързо да се компенсират. Предупреждавам управляващите, че от тук нататък ще има много тежки критики към управляващите и към съдебната система и всичко това ще руши остатъците от авторитет на нашата страна., е написал на стената си във Фейсбук лидерът на ДСБ Иван Костов.

Време е за националистическа революция - Земята на Ботев и Левски отново е робска земя!

Абе за националсоциализъм - не съм им привърженик, но за една истинска демокрация /като например Швейцарската/ - с цялата си душа и сърце!

Швейцарска или Шведска демокрация - много добре, но там нещата не са се появили от въздуха, какво има тук - история, която е така объркана от "историци" - гъзолизци на комунисти или старата монархия, насаждаща грешни представи за най-демократичните империи които са ни владели 700 години, 400 години диви, азиатски "боляри" и 50 години азиатско-селяндурски комунизъм и от 1300 години ... останаха 100-тиа в които като махнем последните 20 предците ни са бранили България с цената на живота си, ние сме нация от сираци, а такава нация не може да оживее, ако не е възпитана, учена и с идеали различни от живуркането безделническо, скъпи ми Горо.

От вчера Ангелката Разговаря с Канaдианеца. И се пробва да приплъзне, че проблемите на ЕС идат заради т.нар. нови страни-членове. ...Казвали са ми, че канадианците мноооого-трудно се задействат.(но когато Тръгнат -- ...) А и моят-собствен алемански е един-такъв особен ... Ама ще дръпна една Просека!

УПРАВЛЯВАЩИТЕ ПРЕВЪРНАХА ДЪРЖАВАТА В ЕДИН ОГРОМЕН КОНЦЛАГЕР С НАСЛАГАНИ В УПРАВЛЕНСКИТЕ НИВА НАГЛИ ГЕРБЕРСКИ КАПИТА. Политика на геноцид и етническо пречистване на България от българи се води от хора с явно небългарско самосъзнание. Онова по което ще ги познаете е червените кончета с които са вързани китките на ръцете им. Този ритуал е признак на принадлежност на Борисов, Фандъкова и Станишев към религиозното чение Кабала. ЦИОНИЗМА КАКТО И ФАШИЗМА СА ИДЕОЛОГИИ ПОСТАВЯЩИ ПОДВЪПРОС РАСОВОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ НА ИНДИВИДИ ОТ ДРУГИ НАРОДНОСТНИ ГРУПИ. Време е да се осъзнаем, че срещу нас се води ВОЙНА от представители проповядващи подобни идеологии

Представете си да се окаже, че човекът просто не е бил добре... И за лудите ли ще е виновен Борисов? Или за тях отговаря Цвъ? Или пърДянков? Кой, КОМУНОИДИ?

Е, хайде сега и Вие! ....Мигар Не Знаете, че такива случаи са повече-от-чести ?! И то точно всред Нормални Точно-Български Семейства !

Ти как си ,добре ли си ?

НИКЪДЕ НЕ СЕ КАЗВА,ЧЕ ЧОВЕКЪТ Е БИЛ ЛУД!

Не обиждай човека изрод такъв. Не той , а ти си лудия на който трябва да се бият конски дози успокоителни. Мисля, че и те няма да ти помогнат защото ти си генетично увреден. Сещаш ли си се за кои са тези които страдат от такива генетични заболявания. Скитащите и номадски племена които в резултат от кръвосмешението наследяват този порок който ти проявяваш в момента

Pesho

Човека явно не бил добре. Децата са му гладували. Би трябвало да е последният идиот за да е добре при това положение.

Малеей, каква трагедия направихте от един нещастен случай. Ако човека се беше самоубил по някава причина, било то бедност или нещо друго, той щеше да остави предсмъртно писмо. Нищо такова няма и никой като че ли не пита. Мир на праха му.

Да не стига до там никой, не пожелавам тази тргедия

и да допълня - Селянин може да умре от болест, от работа/преумора/, от препиване , но от глад НИКОГА.

Ми що ядеш след като в град домат и чушка не вирее, аз ти казвам до 2-3 години всички граждани от селски произход ще се завърнат на село. Гражданино

Ние,интелигентните и с IQ над 100 българи,като сравним Бойко,с всичките му недостатъци(а някои са направо драстични),с алтернативните му КРАДЦИ, тръпки ни побиват.Така че засега така ще кретаме,докато не се появи ИСТИНСКА АЛТЕРНАТИВА,която ще е начетена, интелигентна,образована, с богата обща култура,да е чела Кант,Ницше,Кафка,Оруел,Бредбъри,Булгаков,Пушкин и прочие,с няколко чужди езика, с разбиране на пазарната икономика, финансов и международен опит, и същевременно ДА НЕ КРАДЕ! Колко ли има още да чакаме??? Засега Господ ни изпрати Министър-Председател, който МОЖЕ БИ НЕ КРАДЕ(?)... Кога ли ще ни прати ерудиран, интелигентен, образован, умен, спокоен, със самочувствие С ПОКРИТИЕ И СЪЩЕВРЕМЕННО ПОЧТЕН ЧОВЕК? Чиято първа работа НЯМА ДА БЪДЕ ДА НАХРАНИ КОХОРТИТЕ КРАДЦИ И ПАРТИЗАНИ, следващи го с една едничка цел - ДА КРАДАТ и ДА ЗАБОГАТЯВАТ ОТ ДЪРЖАВАТА И ОБЩЕСТВЕНИТЕ ФОНДОВЕ, ВСИЧКO ДО КОEТО СЕ ДОКОПАТ! Молим се на Бог да прати по-скоро ТАКЪВ ЧОВЕК! Иначе КРАДЦИТЕ ще ни разгонят фамилията и мамицата ни ще разплачат!

А бе що не мислите за СПОРТ ??? БЪЛГАРИ ЮНАЦИ? А? Дайте да дадем още милиарди за спорт и заплати на спортисти!

Всички бедни излизаме на улицата на протест , да се осигури работа за всички безработни , без да чакаме 6 месеца че ако чакам 6 месеца може и аз да се гръмна, или пък ти или пък той и т.н. помощи на всички безработни Както е по конституция да стигат за храна вода ток отопление и т.н., не тия от социалните да карат мерцесдеси за по 20000лв. Така че ние трябва да поискаме по сериозно иначе не чуват гласовете ни, само когато се гласува за пария са мили и драги

първо да си изберем другата година, ако оцелеем дотогава, почтени, учени, достойни, добронамерени, с добро сърце, а не с футболна топка в гърдите, хора за управляващи и тогава да изискваме от тях. Не виждаш ли че ако излезем 100-200 човека никой няма да разбере, медиите са купени, полицаите командвани и страхът е навсякъде.

Никой не се чуди защо се емигрира. А и свободното движение през границите и избора на място за живот и реализация е изконно право на цивилизования човек на 21 век. Както негово право е и да си отнеме живота, ако само това му се отдава. Не в dirbg се иска отчет къде отиват данъците ни, но е добра идеята на "Веднага" да го правим регулярно и по подходящ начин. Само че, не съм съгласен данъците ми да отиват при мързеливите- млади, здрави и прави мъже, докато аз се трудя. А и за какво са ви виновни Дянков, ББ и ЦЦ? И от кого едва сега искате сметка? Качеството на една държава се вижда по отношението й към поставените в неравностойно положение, а това са хора с увреждания, пенсионери и дискриминирани по някакъв признак. За какво обвинявате Държавата, Дянков, ББ, че не са отглеждали 36 годишния Данаил- в разцвета на работоспособна възраст мъж и явно здрав, защото не се споменава да има увреждане? Вярно е, че социалната грижа на държавата ни към поставените в неравностойно положение все още е близка до символичната, но това е процес не е реално това правителство да го стори за 3 години.

Наистина ли не виждаш поне една причина за обвинение към споменатите особи? Без значение е как ще се казва премиера, финасовия или социалния министър, работата им по конституция, е да ни гарантират правото на труд - чл.48 от Конституцията на БГ! А ролята на управниците е да създават условия за развитие на бизнеса, за да можем свободно да се възползваме от правата си по чл.48! Ти ли си единствения сляп, който не вижда, че в България бизнес понастоящем няма - извън кръга на правилно ориентираните политичски фирми! В България средния и малък бизнес - този, който е двигателя на икономиката на една държава - на практика е в колапс от 3 години насам!

krassikat@

Марш в социализЪма Пипи, сега разбирам защо ти е труден живота... но ти за това общество не си подготвена, току белким щерките изкарат нещо в чужбината и да помагат...

krassikat@

В колапс е скудоумният ти и застинал в социализЪма мозък... Тази година регистрирам 50% ръст в продажбите...

Мит ли е, че над един милион българи получават по 200 лв. на месец? Не, това е реалността. Мит е, че след 7 % увеличение на пенсиите ще се промени животът им, мит е, че това ще стимулира потреблението и растежа на икономиката.

Искам отчет за парите, които плащам като, данъци, такси, акцизи, глоби. Искам да виждам всяка стотинка от тези пари как се харчи. ИСКАМ ЧАСТ ОТ МОИТЕ ПАРИ ДА СЕ ДАВАТ КАТО ПОМОЩИ НА ТАКИВА СЕМЕЙСТВА В БЕДА. ИСКАМ С МОИТЕ ПАРИ ДА СЕ ОТГЛЕЖДАТ БЪЛГАРЧЕТА, А НЕ ЦИГАНСКИ ТЪРТЕИ, КОИТО ДЕН СЛЕД ДЕН ПРОМЕНЯТ ДЕМОГРАФСКАТА КАРТА НА НАЙ-ДРЕВНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ НА ПЛАНЕТАТА - БЪЛГАРСКАТА.

Интересно ми е, КОМУНОИДИТЕ, като се погледнете в огледалото, дали сте доволни от това, което виждате? И за самоубийците ли ви е виновен Борисов бе, жалки същества? Има ли дъно в падението на КОМУНОИДНАТА ПАПЛАЧ? Всеки ден, всеки час доказвате, че НЕ, НЯМА ДЪНО В КОМУНОИДНОТО ПАДЕНИЕ...(господа цензорите в Дир-а не се ограничават само в цензурата на нецензурни писания! Не, те като едни красные богатыри изличават и нюансираното отрицание на КОМУНОИДНАТА НАГЛОСТ! Браво, мальчики, какие хорошие вы!)

Абе IQxxx, абе не ти ли омръзна да копираш едно и също навсякъде. За тебе всичко е "комунизъм". Слез на земята вече. Комунизъм не е имало и НЯМА никъде. Ти параноя ли те гони или какво? Този човечец, Бог да го прости що не помислиш какво му е било на душата за да вземе това решение. Можеш и да не осираш и тази човешка трагедия с идиотизмите си!

Интересно е едно - КОЙ ОСИРА? Сляп ли си, неписмен ли си, прочети да видиш спекулации! Ама как ще четеш, като и ти си от спекулантите... Мой близък бизнесмен се самоуби, не можа да преглътне залъка, който се опита да изяде... И какво, Борисов ли е виновен? Вие, КОМУНОИДИТЕ, нямате срам, никакъв срам, а и сте НАГЛИ! А като добавим, че КРАДОХТЕ България така, както и башибозук не я е КРАЛ, ставате НЕПОНОСИМИ! И обществено опасни! Как да мълча?

АЙ,АЙ,АЙ,АЙ КЮ!

На теб май много трябва да ти се обяснява- Борисов е виновен за безработицата,за глада,за геноцита над българския народ

krassikat@

Особено за геноциТа...:о))) Неграмотник!

Надолу,надолу надолуууууу До къде ни докарахте бе,управнициииииии-стига фуклявеж с магистралните ви подвизи, многоапартаментчици,милионерчета -всички ще стигнем до просешка тояжка с вашето управление-хвалби за хванатите престъпници,а то какво излиза -НЯМА такива помислете си-няма злоупотребили, няма незаконно забогатели НЯМА нищо нередно-има само бизнесмени непочтенни и фалирали

Ам що да им давате помощи, давайте ги на циганите. Не е истина колко българи са подложени на геноцид в собствената си държава!

После се чудят ами защо емигрираме-как защо в България нормалнят човек има ли сигурност-НЯМА, има ли права-НЯМА, иска ли да работи-ИСКА, за какво да стои в България-за да мизерства!!!Жалко,но е ИСТИНА!

След като се обадих на кмета , уточних адреса на вдовицата с трите деца-сирачета . Пощенския запис ще изпратя на : Калинка Митова Петрова Ул. Радослав Цветков N:4 3072 с. Три Кладенци Община Враца

Свалям Ви шапка ! ( и съм Ви задължен за адреса)

Ще се възползвам, чувствам се действително полезен и не съжалявам за загубеното пред РС време.

Благодаря,дано да има повече откликнали и не само веднъж!

обадих се в кметството - тел.091189 226/225. оттам ми дадоха и втори адрес на вдовицата, при майка й - с.Три Кладенци, община Враца, код 3072, ул.Тодор Георгиев Киров 13. Имената на вдовицата са Калина Митова Петрова. Децата са род. 1998, 2000, 2009. може да се пратят пощенски записи или колети с дрешки и обувки.

,,....Днес 17.08.2012 в околностите на град Ниш ,44 г отчаян от живота безаботен Раде Ж,застреля съпругата си Б 33 г и С.16 г си син. Агенция Бета.. УУУУУ Боко хитлериста е виновен ,афвалтя не се яде,много сме ,уууууу ,пожарникаря,много сме ,милиционерщина, долу фашистите от Герб,,бееееее,дицата гладни бате,жината гола, уууууу,сполука за България,силни сме, гладни сме, другаря Серго,Трактора ..президент . меееее ,жадни сме беееееее,Начкови без права,да живее БСП,ууууу,при тройната коалиция ..3000Е средна пенсия, долу ЕУ да живей съветската власт,Слави Трифонов нов патриарх ,мееееее,Цветанов е сатрап,искаме ляб и наденица а не магистрале... Урааа ..другари,който ползва магистри,нека гръм да го повали!

Я го напиши по ясно че не те разбрах!

krassikat@

щЕ ВИ помогна - човекът разира КОМУНОИДНАТА ПАПЛАЧ...

ти правопис и граматика учил ли си?

Бедността ,според Дянков била мит. По-голям цинизъм от този НЯМА!

ТИКВУН ВЕЧЕ Е ОТКРАДНАЛ 3 МЛРД.от бюджета! Чрез магистралите и метрото! Не му вярвайте, че строи на най-ниски цени и пари от метрото остават за нови отсечки! Това е лъжа! Иска нови отсечки, за да има откъде да крадат котараците - Иван,Драган и Петкан! И за магистралите не вярвайте, че са на най-ниски цени, това е привидно! И пре-асфалтират участъци не защото са некачествени, а за да може котараците да крадат и от преасфалтирането. И сега увеличава доходите, за да може по-лесно да краде - като им даде пари, хората ще ги вкарат в оборот и пак ще краде, нали всички вериги са негови - дава 1 млрд. увеличение, а краде 2! За да му станат 5 милиардите!Друго беше при СерГея и Р.Овч. Дигнаха цената на газа не за комисионни, съвсем не. Вдигнаха, защото Газпром ни продаваше газа много евтино и щяха да фалират, та затова, да не фалира Газпром!Че после без газа на Газпром как щяхме да се оправяме?

Не е само това ,кражбите са нищо.Звездите ми го говорят нощем,а денем,,Трета възраст и галерия.. фашистката еврокомисия не реагира ,щото всички са на заплата при Герб..Меркел,Барозу,Обама и Камерън са мръсни гербаджии .. Всички прогресивни младежи от отрядите на нашите командири Азер Спартакуса,Кире Социало и Кутевият Toню са живи закопани в дуварите на метрото под дулото на парабелума.Нощем по потайна доба камионетките на кръволока Цветанов ги отвличат от клубовете за доживотна робия в катакомбите на метрото..По магистралите по 3 синджира роби млади социалистки...без дрехи ,само по галоши. Дете в майка проплака с тези магистрали и тунели ,дигай се народе за нов Девети.. Искаме си пак България на чушкопека,макадана и запорожеца,долу магистралите ...

krassikat@

Е, сега вече с КЕФ ще ида да пия ракийка! Но първом салатката... Сега слизам за доматите-ще ги режа с мно-о-ого остър нож, за да запазят аромата на естествения продукт...Благодаря ти още веднъж!

Що се е застрелял, сега няма да може да се вози по магистралата...

Първо се оправя инфраструктурата, а после доходите. ТАКА СЕ ПРАВИ ПО СВЕТА! В края на тоя мандат - 10%, през следващия мандат - по 10% всяка година общо над 60%! НЕСИМВОЛИЧНО! А след ТРЕТИЯ МАНДАТ НА БОКО, може и да осъмнем с повече от двойно увеличение на доходите... Ако всички КРАДЦИ от 90-а год. насам действаха по тоя начин, сега да сме с 1000 евро пенсия(минимум!). Но освен КРАЖБИ, друго не видяхме!

Това го пейстна от някъде, изглежда ми много познато. Но си абсолютно прав.

Е не ме подценявай де! Питай 20-те позитански драскача кой е автора... Те по-добре знаят. А тези постулати са преподходящи и употребими в много случаи. възможно е нещо подобно да съм ползвал, но идеята е важна...

Аммм....колегата с голямото IQ. Ние за тези 20 години си увеличихме дохдоите 1000 кратно (спомни си деноминацията). Дай да говорим за ПОКУПАТЕЛНА СПОСОБНОСТ и жизнен СТАНДАРТ, не за дохди, (които растат бо-бавно от разходите).

Празни обещания и на час по лъжичка, за да може да сме винаги на власт, хахаха.

България отива на долу, хората НЯМАТ ПАРИ ЗА ХЛЯБ, къде е правителството защо на циганите се дават пари (помощи), а БЪЛГАРИТЕ са принудени да се САМОУБИВАТ?! ЗАЩООООО???

За съжаление животът на много хора в България може да се отъждестви с мъчение...не живот а съществуване...Той е имал куража да го направи, а знаете ли още колко в неговото положение го искат, но не могат да го направят...Каква трагедия! Бог да го прости!

Бедността бавно, но сигурно убива свободата на мислене ( в житейски план), свободата на изразяване ( в медиите), свободата на действие (чрез тотален натиск върху малкия и средния бизнес). Днес Дянков определя бедността като мит. Това не е ли цинизъм?