Човек се самоуби на релсите на метрото

Мъж е скочил пред метровлака на станцията "Ломско шосе" около 17.50 часа, съобщиха от МВР. Човекът е починал на място. Заради инцидента движението на мотрисите в този участък беше спряно за повече от два часа.

Обратно в новината

Коментари - Човек се самоуби на релсите на метрото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво да пази полицията, много знае кой какво му е в главата. Това е ежедневие в Монтреал, всеки ден има спряла линия заради инцидент.

ползвам метрото по 2 пъти на ден от както съществува,цялото е опасано с камери,има и полицаи.Как е възможно това да се случи за втори път без никой да види.Така ли ни пазят,ами ако някой реши да прави нещо по-страшно.На практика май никой не ни пази и нищо,че заплатите са им от нашите данъци.

Toni

Стига политизирате всеки подобен случай! Винаги е имало самоубийци. Причините: нелечима болест, несподелена любов, безброй дългове и т.н... Всеки си носи кръста и не за всяка лична трагедия е виновно правителството (независимо кое).

Но пък някой трябва да носи вина, че въпреки полицаите и камерите и загражденията, някой влиза в тунела и причинява късо. Следващият път освен самоубиеца и някой друг може да пострада?? Какво всъщност правят полицаите охраняващи метрото, освен да се разхождат? А-а и за това май точно правителството отговаря или греша?

Toni

Да, грешиш, защото човек реши ли да върши глупости никой не може да го спре. Полицията е там за да има ред, а не да проверява с психо тест всеки луд решил да се метне. Ако същия се хвърли под тролея сигурно пак правителството и в частност полицията ще бъде отговорна. Абе верно яко изпростявате всички.

Наистина има причина за самоубийството - някой е излъгал човека,че ГЕРБ ще спечели още един мандат и той е предпочел...под влака...

Комунистите ще спечелят на изборите.....ама друг път!

Така е в живота - един се хвърля под влака в 18:00, друг пише по форумите глупости без прекъсване от години. И двамата пречат на нормалните хора, и двамата са идиоти.

Напълно подкрепям мнението ви!

Toni

Абсолютно! Като ще се трепеш, ходи в гората резни си вените и си готов. Според мен този е търсил последното за живота си внимание, знаеки че ще привлече такова, иначе не виждам смисъл от подобно показно самоубийство.

Съболезнования на семейството и близките ! ----- Хора ! Сме ... ли .... го-то-ви ?! (Да не вземе някой да каже, че не ме Разбира ! )

Toni

Аз не те разбрах!

Ау ! Ди(й ? ;-) ) ! Сме ли готови да Започнем (да Изграждаме) Нашия Нов Живот ?! С Наистина-Съществуващо Адекватно Управление ! ---------- Сега как е ?

И аз не те разбрах. Май до сега няма случай да съм те разбрал!

Това времето/часът при Вас ли е ? ( Вашето име) ...Май Сте В Атлантика ;-) Сме ли готови да Започнем (да Изграждаме) Нашия Нов Живот ?! С Наистина-Съществуващо Адекватно Управление ! ---------- Сега как е ?

ДА НАПРАВЯТ ЗАПЛАТИТЕ НА ДЕПУТАТИТЕ ДА СА СВЪРЗАНИ С МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯАДА ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТА КОЛКОТО Е МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ И ЩЕ ВИДИТЕ КАКВОИПЕНСИИ ЩЕ ИМА В БГ ДАЖЕ И АМЕРИКАНЦИТЕ И ГЕРМАНЦИТЕ ЩЕ ИСКАТ ДА СЕ ПЕНСИОНИРАТ В БГ

ДА НАПРАВЯТ ЗАПЛАТИТЕ НА ДЕПУТАТИТЕ ДА СА СВЪРЗАНИ С МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ И ЩЕ ВИДИТЕ КАКВОИПЕНСИИ ЩЕ ИМА В БГ ДАЖЕ И АМЕРИКАНЦИТЕ И ГЕРМАНЦИТЕ ЩЕ ИСКАТ ДА СЕ ПЕНСИОНИРАТ В БГ

Не е причината в беднотията само. По-страшна е духовната криза.

Тая па уфсъ се радвала даже....

УРА УРА - ДА ЖИВЕЕ ДЕМОКРАЦИЯТА.

разбира се, при диктатурите хората са много по-щастливи и нито се самоубиват, нито посягат на други... нещо друго да ви родят кухите леики, другарки и другари??

Извинявай, но едва ли може да има по-глупава реплика от твоята, 111...... Диктатура!? Никакво, ама никакво понятие нямаш, как живееха хората преди проклетия 10 ноември!

Добре а защо влакчетйта са толкова къси и като спрат на люлин примерно и половината перон си е дупка. Да го заградят роне

Ужас !! Тоя народ психяса..

Защо ли ? От много хубав живот?!!!

В африка е по-добре.

пътя, чантата и за Африка тогава! Щом ще ти е по-добре там не се чувствай задържан тук :)

Ами то в тази скапана държава ще останат да живеят само дипутати,митничари,полицаи ,военни , прокурори и съдии..За останалите които трябва да произвеждат няма място.

Жалко но това не е за първи път а вече е втори. Това означава, че някои не си е свършил работата. Преди година и нещо пак се чудеха как е влязал човек в тунела . Тогава беше уж скитник но утре може да е човек с много лоши намерения!!!!

Всички знаем какво трябва да направим. Ама на никой не му стиска. Ако бяхме малко по луди като някои други народи дето ги плюем щяхме да сме най добрата държава за живеене. Ама не сме :(

причината за това самоубииство, както и за останалите самоубииства и емиграцята е ужасня живот в балгаря. хората са без средства за сашествса уване. заплатите и пенсиите оцхаиващо ниски, политиците и даржавниците корумпирани и дебилни. няма никаква перспектива.

Поне част от икономическото ни положение очевидно се дължи на неграмотност, глупост и мързел (не генерализирам, ползвам конкретния пример на г-н емигранта). Ако всички бедни се мятаха под влаковете то 80% от населението на земята да е на релсите.

Комунистическата Герберастия докара много хора до самоубийство,а много хора споделят,че искат да сложат край на живота си след като чуят поредното малоумно изказване на Боко Антихриста.