17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Органична царевица???? Това па какво е??? Царевицата беше растение по едно време, значи е органична. Да не би да принтират на триде принтер вече и царевица?

Ама този йм е продавал толкова много пластмасови фигурки на царевица, а тия глупаци не са се усетили...хахаха, колко са тъпи американците!!!!

Хех па тва био кой идеот го натрапи дося толкова години при соца имаше и хубави домати царевица боб леща пилета кисело мляко сирне при демокрацията Навлязоха лоши домати некфи пластмасови турски разни байсеф царевици луди крави афро чуми птичи грипове

Какво е имало бре, Комундери. Два вида солено твърдо сирене и домати консерва. И "пускаха" чушки един път в седмицата. Хората сами си гледаха градини да се прехранват, че нямаше нищо по магазините, само опашки. Сега имаш избор. Ти, като си тъп, яж от евтинджос пластмасови те домати. Нормалните хора си купуват розови за 2 кинта крилото. А който иска, пак си гледа градина, никой не му пречи. Само, че вече има всичко по магазините и няма опашки за чушки и капачки, които са пуснали в сряда или в петък... СеСеСеРе умре и само комундерите реват за него..

не е орал и сял царевица и соя а само я препродавал , т.е. брокер=евреин.

Тоя кокошкар не може да стъпне на кутрето на нашите айдуци.

А нашите мошеници и престъпници нямат съвест и страх и не се самоубиват.

Тоя са го хванали, кой знае колко още от останалите проценти са за хващане. В БГ пък трябва да си малоумен да хвърляш пари по такива твърдения по етикетите, ясно, че всеки ще напише каквото му дойде на ума за да продаде нещо отгоре. А умствено изостаналите руски слуги разбира се наскачаха (то е главно един де, щатният трол тук) да им е винован "демокрацията" (дето имаме имитация на такава и многопартийна система но това е друга тема) и пазарната икономика.... Че са умствено изостанали умствено изостанали са но чак да не помнят до какви празни халета техният господар беше докарал магааините не са ама да се понапънат. Те кучетата си лаят а керванът си върви разбира се.

спри да врещиш и иди се подмий. Да не се объркаш - Навални за президент.

Така е. При "демокрацията" е важна едиствено печалбата. Сигурен съм, че в Бг 99% от маркираните, като "био" храни са ментак...

100%! И не само в България.

Е да де - ама при демократите като ги изловят и ходят в затвора, а при руснаците например стават олигарси и никой не им пречи повече докато се отчитат на който трябва. Е това е разликата.

Ако през социализма бяха открити и въведени в производството Е-тата и генномодифицираните храни ....щеше да ги плюскаш а на ДЕВЕТОСЕПТЕМВРИЙСКИЯТ парад щеше да носиш транспарант на Пролетарка с 3 ръце (първата реклама на Монсанто). Единственно беднотията и некадърността спаси оциълизъмът от генетиката. Опаковката на кока-кола струваше по-скъпо от съдържанието. Да пиеш от отровно алуминиево кентче кока-кола бе върхът на гъзарията. Защото е купено от КОРЕКОМ. Дори цял град имаше в България на името на съветския генетик МИЧУРИН който виждаше бъдещето на КОМУНИЗЪМЪТ с овцекози и слънчобоб.

Много глупав коментар, нямащ общо с темата, която е: био ли са био-продуктите!

пазарна икономика + екология.........то май пазарна икономика + каквото и да е = измама

Много им потръгна с тези "самоубийства" в САЩ.

Избързал е със самоубийството. В Булгаристан можеше да стане поне министър председател.

Ама някой вярва ли, че има истински био-продукти на пазара? Разбира се, изключвам продуктите за много богатите, които не са клиенти на масовите "био-магазини".

Няма. Дойде време който иска да яде качествена храна сам да си я отглежда.

и той "липовонец"

или са му помогнали да се самоубие. Във всеки случай има видове правосъдие различни от официалните

В САЩ почнаха всички престъпници да се самоубиват - да ли не се учат от нас ?

Така е в САЩ, като мамиш до самоубийство ще те докарат но не те оставят...

Голяма страна... големи измамници;)