Самопотеглила кола блъсна 3-годишно дете

Автомобилът се ударил в друг, а момченцето попаднало между тях

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Правило № 1. При спиране- на скорост,даже ако наклонът е напред- на задна и боратно. 2.Ръчна. Вкл. и за това ,че въжета и жена ,които не се ползват, ръждясват . 3Колелетата мксимално завити към бордюра. То сега , чел- не чел- фел, /взема книжка /

КРИСТИН . СТИВЪН КИНГ

и аз, след като се самонаспах, се самосъбудих, а после самозакусих и самоизлязох на работа. Вашата мама, самонеграмотна!

Към "нормалния", дето не ползва ръчна спирачка, щото колата му можела и да не тръгне на сутринта: прочети чл.96 от Закона за движение по пътищата! После го и проумей!

Баце, аз когато съм го чел, то този член го не е имало:) И пак ти казвам ГЛЕДАЙ реалността, а не нефелни текстове и правила, които НИКОЙ не спазва. Ти колко пъти си остави колата на ръчна като спря в мола, мойто момче и колко пъти с гуми към бордюра? Айде стига писахте глупости без реален поглед към нещата...

Дано да се оправи детето!

Schilo

Какво означава "самопотеглила"? От кога с дебилното поведение на някой водач може да се определи нещо друго?

Паркирана, без водач вътре. Вероятно без дръпната ръчна спирачка. Какво му е трудното за разбиране?

Schilo

На мен ми е ясно. Бих добавил, че и не е била оставена на скорост. Самият израз ми е смешен. Няма как сам да потегли автомобила. Има дебилно поведение на водача му.

Зевзек

Ами ако водачът е нправил всичко необходимо, след което е възникнала техническа неизправност, тогава продължавали да е смешен изразът? И въобще дебилното поведение променя ли факта, че евтомобилът е потеглил без водач, т.е. сам?

знаех си че тия теслИ, рано или късно ще почнат да налитат

Самонапилият се шофьор, самонапуснал колата, щото тичал да самоповръща.

И е бил заловен, защото не е самотичал.

Някой капут не е чувал за ръчна спирачка.

И кой оставя колата си на ръчна спирачка, освен ако не става дума за сериозен наклон? Всички нормални хора оставят колите си на скорост, не на ръчна спирачка, а пък зимата ако оставиш колата на ръчна, може и да не можеш да я отлепиш на сутринта...

Сега не е зима.

Ъъъ, мойта кака инструктор казва друго , и ми набива канчето, ако забравя за ръчната и ми пили на главата все за такива примери като този от статията...ама аз карам курсове в чужбина... Те тука нали са задръстеняци , спазват правилата. Ама може би и затова щото са балъци, нямат същата статистика за умрели и размазани пешеходци и шофьори на глава от населението , сравнено с България.

Дори и да оставиш колата само на скорост, ако е наклон, поне трябва да завъртиш волана към бордюра. Така и да тръгне ще се удари или в бордюра или в нещо от страни на пътя и ще спре.

Сега всички се правят на много принципни и теоретизират, но реално почти никой не оставя колата си с вдигната ръчна спирачка, освен ако, ПАК казвам, няма наклон. Разходете се и гледайте колите, НЯМА вдигнати ръчни спирачки, пък вие си чешайте езиците тук как било, там как било. То щото аз не съм бил в чужбина и не съм видял с очите си, че и там е СЪЩОТО положение и много рядко можеш да видиш вдигната ръчна...