Небето над Сирия опустя

В небето над Сирия бяха прекратени всякакви полети на самолети тази нощ.

Обратно в новината

Коментари - Небето над Сирия опустя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Парадокс - докато ИДИЛ се разширяваше, необезпокоявана от никого и колеше невинни хора в Сирия и Ирак, американците трепереха от страх. Смелите руснаци със своята самоотверженост и сила успяха да обърнат колелото на историята, както това стана през Втората световна война с Хитлер. Накрая, след като главната опасност е отминала, се намесват великите сили с техните томахавки. Както беше и по времето на Втората световна война. Има за какво да се чувства измамена Русия. Светът повярва на искрените вопли за мир и разбирателство и това даде възможност на Русия да се оттегли от стремежа за военно равновесие сас САЩ. Сега е марко късничко да догонва изпуснатото и в научната сфера, и в международните отношения - разбирай, интриги и удари под кръста с недоблестни договорки и съюзи.Но, както историята ни учи, когато руснакът е изправен пред стената, тогава нещо неочаквано се възражда у него и тою твори чудеса. От днес започват яростни битки с много кръв и жестокости. И нещата тепърва ще се влошават до границите на непоносимо лошо. Дано победи справедливостта и Америка бъде срината до основи от борците за мир и свобода!

Всеки изминал ден Европейският Съюз се превръща в американски щат...

Разпасали се американци с кървавите си ръце и некомпетентна и агресивна представителката им в ООН, със своята безнаказаност и с безразделната (както решили те) власт над планетата Земя (над твоя и моя живот) готови безотговорно да развържат нова унищожителта война с Русия (кой ли път?) с огромни жертви и непредвидими последствия. Русия не може да не отговори. Съобщават за нещастни абстрактни дечица от постановочни снимки, но Запад никак не реагира на конкретно убитите деца и унищожени държави. Къде е международно право, къде е мирно съвместно съществуване, къде е хуманизъм, право на живот, къде е презумпция за невиновност (виновните просто ги назначават), къде е свещеното право на частна собственост (изземат чужда собственост при санкции), къде е правилата на търговия (цинично премахват конкуренти)? Открито поддържат близки к ИД формирования. Заливат свят с хаос, а Европа с имигранти.Това е пълно прераждане на западната демокрация. Светът вече не е същия и не както преди 10-20 години. Сринати собствените им ценности пред очите на целия свят.Запад се плъзга към тоталитарен режим.

Еййй, така ви чуя руснаците да говорите сърцераздирателно за световен мир и ми става едно умилно, или май не, по скоро смешно и жалко. Скрий се русначе недоклецано от форума.

Овца, ако САЩ не са ти накълцали на парчетата и не са ти направили на кайма, то само защото ти си за тях не е предмет на интереса им, а ти си само одрана овца. И няма какво от теб да се взема.

Както се и очакваше Запада клекна. 1.Тереза Мей отказа на Тръмп да се включи в нанасянето на удари по Сирия и поиска повече доказателства за предполагаемата "химическа атака" в Сирия.Ако може да се вярва на ТАЙМС. 2.Макрон в свое изявление каза,че ударите в Сирия няма да засегнат никой от съюзниците на Асад,а окончателно решение за нанасяне на удар ще се вземе в близките дни. След всичките изречени лъжи,клевети,заплахи,дрънкане на оръжия и демонстрация на сила за да се знае кой е господаря,сега САЩ търси начин да се измъкне с "чисто лице" от клоаката която забъркаха.Американските военни по специален канал поддържат връзка с руснаците за дасе консултират къде биха могли да нанесат удар така че да не стане "беля".В крайна сметка не политиците ще губят живота си за непремерени приказки и ненакърнимо его.

Скрипали, варели с отровни вещества, какви ли не глупости се правят за да се започне трета световна война... в нито една държава няма нито един протест против полуделите политици, отвратен съм от този свят на алчност, немилост и пролята кръв...

Коментара ти ми припомни един случай. Българин изнасили виетнамка, мисля че беше в Овча купел. Пред виетнамските общежития излазоха на протест виетнамци и скандираха......." Пешо лош човек....". Не чух от тези скандирания, след това Пешо да е бил изнасилен като справедлива и абсолютно реципрочна мярка!

Защо по независимите европейски (вкл. БГ) и западни медии не се обявява за отброяването към часът Х ... т.е. ядреният Армагедон ?!!!

Защото запада не иска война! В запада се ЖИВЕЕ ПРЕКРАСНО и това го знаят най - добре вашите деца. (най вече децата на бившата комунистическа номенклатура и на сегашните управляващи от структурите на ДС и КГБ). Война иска и я прави ПУТИН, защото последната фаза на неразрешимите вътрешни проблеми е създаване на такива навън за отклоняване на вниманието. Примери в историята колкото щеш.

Русофилите...МИРНОООО!!!! Всички погледи в небето да бройте свалените от СС 500 или 800(незнам вече с "мощния технологичен скок" до колко стигнаха) томахавки. А иначе американците сигурно много ги е страх от Путин. Затова го и ще го пердашат където го намерят! Следващото място е в Йемен!

пак се оака! Ами смени го този доставчик бе, джанъм!

Тролчо! Явно захапа! Но не бързай толкова. След удара (който уплашената Америка ще нанесе над няколко пъти ПОБЕДИЛИЯ Путин), ще последва жесток бъзик и подигравки с нашите русофили. И знаеш ли защо? Защото те и ти ще бройте ракети, а няма да дадете отговор на въпроса: Как така победена, унижена, смазана, пропадаща и незнам още в главите ви какви епитети слагат менторите, си ПОЗВОЛЯВА ДА УДРЯ ПО ПРИЯТЕЛИТЕ (а дай боже и по присъстващите) НА АСАД! Ето това е въпроса?????

Най - добра атака в Сирия могат да извършат нашите МиГове. Асад ще си мисли, че са руски, а руснаците, че са сирийски. Дано само американците не ги свалят.

Остана само да си купим масло за хидравликата и няколко двигателя. :)

На флайтрадара иранските авиолинии са най предпазливи. Излитат от Бейрут, посока Кипър, оттам курс Турция и така най пряко за Техеран. Най голямо е отстоянието от Латакия дето би трябвало да е С400. Пази дистанция оттам поне над 150км., сигурен признак за евентуален пуск.

Да напечено стана. От два дни сирийската армия е в пълна бойна готовност. Предполагам е същото при иранци и руснаци.

рашките май се стегнаха. Нали уж победиха в Сирия?

Те в Сирия победиха, сега трябва да победят и господарите на сирийските терористи, които са в Вашингтон, Лондон и Тел Авив!

Държавата ИД вече не съществува, а различни подобни групи ще бягат дълго. Там естествено има различни интереси.

въобще басни за 10-12 годишни Варел с хлор пуснат от хеликоптер при положение че с брадатите чалми е свършено Кому е изгодно това Не на Асад

Пропускаш, че с чалмите може да е свършено, ама не и с децата им, бъдещите терористи, щом пуснат бради!

Дано надделее здравия разум!!! Всички ние обаче трябва да излезем на улицата с плакати в ръце и да покажем пред света,че искаме мир! нека бъдем първи,да поведем хорото и всички останали народи излязат на улицата и да протестират срещу побеснелите ни политици,като искат мир!!!! Политиците в пристъп на алчност изведнъж полудяха и вече мислят само за войни,без да им пука за мирното население,парите и оръжията са важни за тях,затова народите трябва да излязат на улицата и да вразумят обезумелите политици!!!! Давайте да се организираме и да излизаме...

Плюсче от мен ,но няма да изляза, късно е либе за китка. С такава колосална сила на западния империализъм и с промити мозъци на радикален ислям са необходими десетилетия борба. С хартиен плакат пожар не се гаси.

Ако си седим в къщи,както досега хептен нищо няма да променим!!!! Затова трябва да излезем на улицата!!!!

Може половината свят да загине, но ние ще победим в борбата за мир !!!

От два дни GPS сигнала над САР е заглушен. Американците вече съобщиха, че са загубили няколко БЛА.

На теб май някакви американци ти шепнат в главата.

Има официално заявление на Пентагона.

в недалечно минало една държава си взривява боен кораб в Хавана Обвинява Испания и завзема Тексас и Калифорния След столения се тупат в гърдите и се хвалят с хитрия ход поднесъл им на тепсия два от най силните им икономически територии Пробват да заграбят територии и от Канада ама там ги понаеб и от тогава не се врат на север Престъпна държава присвоила си правото да определят коай има право на живот и кой не в света

Да да

СССР напада Финландия под предлог че Финландия нападнала СССР. А Литва, Латвия и Естония са окупирани от съветски войски под предлог, че ще ги защитават от Хитлер, с който вече са се споразумели че СССР ще завземе тези държави. После свалят правителствата и правят "кримски" избори за присъединяване към СССР.

Не съм чул да има американски флот край Сирия. С един есминец не можеш да направиш "масирана атака". Между другото, не беше ли точно този кораб, който осмърдя Черно море преди време, заради едно старичко СУ без оръжие?

Може пък подводниците да са повечко, дет се вика да поразчупят малко, няма само дядя Вова да прави изненадващи ходове. Вече има вицове за американската предсказуемост, може да са си взели бележка.

Точно този кораб е. Но не си мисли, че е само той и че са само в Средиземно море. Има в Червено море има и в Персийския залив. Руснаците преди 2-3 седмици обявиха, че ги следят и знаят кои са корабите. Когато обявиха, че при ракетен удар на САЩ ще има отговор по носителите на ракетите.

Кораба е същия за който си мислиш, но морето, че и България я осмърдявате вие, кухите путлерастки кратуни - най-страшното оръжие на Путин.

САЩ ще метнат малко томахавки, половината ще изпадат в полето, 95% от другата половина ПРО/ПВО ще ги свали, и няколко ракетки ще ударят някой самотен трактор и тоалетната на някоя база и толкова. Бай Дончо ще измие срама, на Асад и Руснаците нищо няма да им има като поражения и нещата ще се уталожат. САЩ просто трябва да излязат с лице някакво от конфликта, щото иначе съвсем ще изгелждат като бити...

да не стане като с ванеровците? товар 200

Учудващ е идиотизма на тези които защитават американеца, избил милиони по цял свет а сега се згрижили за обгазени хора в сирия. Тези хора или много са платени или умствено недоразвити, психическо болни или с папагалски мозъци.

Ти кои защитаваш?

А за руснака, избил милиони по света и още милиони в собствената си държава нещо да кажеш?

Гледам сега флайтрадара, ливанската гражданска авиация не се притеснява да прекосява Сирия в посока Риад и Катар. Единствено малко заобикалят Дамаск и гонят набор на височина над 10 хил. метра. В момента даже от Дамаск излита огромен А340 в посока Дубай.

Асад да не се изнася с имането?

Тц тц, не позна! Израелците са почнали да се изнасят през Ливан при брачедите си у неутрален Дубай да ги не гази мечката!

Надявам се здравият разум да надделее и да се изчакат резултатите от посещението на експерти от ОЗХО. Всяко друго действие ще бъде открито обявяване на война на Русия.

Спомням си Майкъл Мур как пресрещаше конгресмените с папки за находища на химическо оръжие на територията на сащ и те как го заобикаляха и не му обръщаха никакво внимание. Беще преди да свалят Саддам. Нищо чудно да обвинят един ден и Русия в използване на биологическо. Бил Гейтс беше намекнал за някакви епидемии преди време.

до 48 часа ще започне масирана атака с ракети от Френски, Израелски и Английски кораби и самолети. Руснаците са предупредени да си стоят в базите за да не им се налага да погребват.

ма верно ли бре? ауу, той Хитлер така предупреждаваше руснаците да си стоят в Москва докато я превземе, те пък влезнаха в Берлин!

48 часа Не бъди нетърпелив.

Ако си чел историята и можеш да я анализираш, че знаеш, че германците не влязоха в Москва, благодарение на американската помощ за СССР (равняваща се почти на БВП на Полша по него време) и разузнавателните сведения от един... германец... в Япония.

Нещата започват да се избистрят! Каубоите ще направят първи грешката да изстрелят ракетите и когато на всички стане ясно /след 24 часово изчакване/, че те са агресорите, руските подводници ще потопят всички кораби в близост до Сирия, така, че да изглежда, че те сами са потънали от случайна среща с кит! А за да докажат превъзходството си, ще унищожат всяка ракета на гривите която се опита да полети към базата със самолетите! По очаквана преценка два краварски кораба ще легнат на дъното, също няколко техни подводници за които няма и да чуем ще се удавят, съответно долара ще агонизира на борсите и ще падне до 1:1 лев! Китай ще предупреди, че при следваща агресия ще се намеси и той и перчема ще си свие знамената в колибката! Именно тук ще стане ясно на аборигените, че трета световна не могат водят, просто, защото ще я загубят! От което следва тяхното стремглаво пропадане, вътрешна гигантска опустошителна криза и ще си станат обикновенни гринговци на прашна територия каквото им е мястото в световния ред!

Що само корабите, и подводниците, пък и базата в Кипър, та и у гръцко ще позанулят! След това Средиземно море отново ще стане най- чистото и спокойно!

Момче, събуди се! Ставай и отивай да бачкаш...

е той бачка бе. Пише фантастични новели.

Защо беше този колективен плач, когато руснаците си върнаха Крим (с население предимно с бълг. корени)! Впрочем снаете ли по какъв повод граф Лев Н. Толстой (писателят) е участвал като офицер от царската армия в защитата на гр. Севастопол? Ето шанс на impressio да с прояви като образОвателна рубрика.

ХАЙДЕ СЕГА ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ НА ЖЕЛАЕЩИТЕ ДА ПРЕЛЕТЯТ НАД СИРИЯ И ОКОЛО НЕЯ? ЖЕЛАЕЩИ ИМА ЛИ, ИЛИ СТРАХ ВИ ГОНИ? ЗАЩО СЕ СТРАХУВАТЕ - пробвайте

Ти си бая тъпичък. Чете ли въобще статията? Кой иска да бъде в обсега на томаховките?

Питай холандския самолет, дето го свалиха украинците! А Томасоците са колкото за гаргите!

Ти верно си прост. Язък ти за назначението. Коя томахавка ще уцели самолет, освен, ако не е паркиран на асфалта, бе?

Раьрушителят/лайнерът Кук ще пуца от безопасно местоположение.Най-жалкото нещо е,че цял свят седи и гледа тъпо как англосаксонските терористи си правят атентатите и крадат.

Какво крадат?

'сичко, крадат 'сичко каквото докопат...!!! Дааа...!!!

Няма ли ги онези врабчета от ИЗРАЕЛ които дрискаха ракети над СИРИЯ?! СТРАХУВАТ ЛИ СЕ ОТ НЕЩО? ХАЙДЕ СЕГА ПАК ОПИТАЙТЕ ДА АТАКУВАТЕ.

А бе глупак, чети внимателно ако можеш. Опустя заради очакван американски удар, а не защото там са допотопните С 400.

тоя удар го чакат само белите каскети на шорош, на никой друг не му дреме, защото знаем, че дните на САЩ са преброени и на макаронения им съюзник.

дир.бг ,коментарът е точно по темата ,просто се взели информацията от исраелските медии и го криете -защо ?

Асад няма ли да закупи малко балистични ракети да отвърне на любезността на краварите.

С кво? С рубли ли?

Тези идиоти ще запалят света! Господ да ни е на помощ и да ги вразуми!

Всеки лидер, който НЕ ДОПУСНЕ война, ще остане в историята като герой! Не наричайте страхливец никого. Важното е да не се стига до нещо, от което няма връщане назад.

голям страх бе !

Цитати от детския "форум" в кварталната градинка: "- А пък моя батко е по-силен от твоя... - Да, ама моята кака е по-силна от твоя батко"...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) И те така... Дааа...!!!

това все едно бай Дончо го е писал в Твитера!

Кой е баткото и коя е каката?

бай Дончо и Тереза

Вие пак започнахте да търсите аналози на "героите" от вицовете...!!! :::))) Като че ли не знаете, че "каките" винаги побеждават "батковците" - но само при "борбите" в кревата...!!! :::))) Та на хвалби всички "побеждават"...!!! :::))) Дааа...!!!

Е ИЗДАЛ ЗАПОВЕД ДА СЕ СВАЛЯТ ВСИЧКИ ЛЕТАТЕЛНИ АПАРАТИ НЕ САМО В СИРИЯ , НО И НАД РАЙОНА НА ЛИВАН. Те това е причината , а не някакви АМЕРИКАНСКИ ДРИСЛЬОВЦИ които КИМ ЧЕ УН направи за резил!

Eхх..ако ставаше само със заповеди и решения на пленуми,и рублата нямаше да е 16 цента, а щеше да е 62 долара.

Както юана, така и рублата се обезценяват по план, с което се увеличава износа, и се удря по другите икономики. Китай специално го прави отдавна, и както виждаме, много успешно

Пияниците от руския генерален щаб са заети с по-важни дела. Трескаво си обръщат стабилните рубли в доларови хартийки.

Пияници но не наркомани и джендъри.

че кога правителството на ливан разреши на руските пияндурници да свалят каквото и да е в небето им бе

Дълги години беше окупиран от сирийски войски. Наричаха го приятелско присъствие. Самият Ливан е силно да се каже, че е суверенна държава, т.е. че правителството му контролира нещата. За капак мулсими и християни не се обичат...

... не бил ливан... а сливен...

А в руския щаб знаят ли, че са издали такава заповед? Щото ако имаше такова нещо Вожда ви щеше да излезе по телевизията да ви надъхва, ама последните няколко дни нещо се е покрил, в някое спокойно безаналогово място.

Не ми се иска да затъвам в дебрите на Световната конспирация. Но все пак не е ли странно, че в момента в който САЩ обявяват че се изтеглят напълно от Сирия и точно тогава се случва "химическа атака"? За която съобщават Белите каски - същите, които правеха и разпространяваха покъртителни нагласени снимки от измъкнати от развалините в Алепо деца. Едни и същи деца, "спасявани" по няколко пъти и то на различни места, различни сцени. Щом правят нагласени снимки, колко му е да нагласят и една химическа атака? Обаче САЩ веднага им вярват. Както веднага повярваха и за Скрипал. Както веднага повярваха и на укрите за руски войски в Донбас и веднага санкции. Много доверчиви пък иначе.

Кое да му е странното? Те САЩ си действат така от създаването си- и прецакват слабите! Обаче Кимчо не им се върза! А те тръгнали да плашат Русия! Все едно да плашиш пирон с съдрани джинси?

Всичко е действително. Само дето плебсът не се усеща за какво става дума, докато драска с пръстчета по екрана на смартфончето.

Само да питам. За един приятел в Улан Батор, дето му е слаб нетът. Онзи клип със загиналото от химическа атака сирийско момче, което гини с ръка муха от лицето си, включен ли е към неоспоримите доказателства, с които разполагат Меркел и Тръмп?

мухата е дрон разработен от Мъск, който се тества за кацане на тесла на Луната! Това е капсулата муха с която Мъск ще прати космонавти и един шофьор да му докара теслата от Марс! не се майтапя!

първо реших,че е заради супер-мега-ултра путинското С-300 ли беше С-400 ли беше, с което птиче не можело да прехвръкне. А то се оказа, че никой не го бръсне за слива, и си нанася удари по Асад, както намери за добре :) :) :) Само на Путьо - устата му голяма.

Путьо се мъчи да подпре рублата отдолу. Да не пада. Таман щяхме да почваме да плащаме петрола с рубли и юани и глей ко стана.

Нещо не си в час ! При масивна ракетна атака никоя система не е надеждна, защото една установка има примерно 16-20 ракети , а срещу тях идват 50-60. Кое по-напред ? Това важи и за патриота.

1 час назад, источник: РИА Новости СМИ сообщили о маневрах российских самолетов над французским фрегатом

Жалко за децата, които са останали, но не виждам Тръмп с какво ще им помогне като им метне бомбите отгоре. Все пак нали беше "много" загрижен след химическата атака.

Янките (поради липса на свежа мисъл в Ленгли) опитаха сценария от Афганистан '80те, но удариха на камък. И започнаха с курвенските номера...

Бай Дончо Къносания 2 години заплашва Северна Корея с нападение и унищожение. Стана така, че Ким го направи за смях пред света и го сложи на масата на преговорите. Никога бъзливите говедари, пардон каубои няма да нападнат ядрена държава ! Сега отново заплашва и кого Иран и Русия ? ИЗСТРЕЛЯТЕ ЛИ-УМИРАТЕ Това заяви вчера шефа на Управление " Оперативно" към Руския Ген.щаб.

Тириза Мау е заявила, че няма да подкрепи бай Дончо в военна кампания срещу Сирия! Те толкова! Вчера ли беше, онзи ден ли, руския посланик в Лондон привика на среща Борис Жонсън( по дипломатически протокол звучи другояче), нещо му е казал, та Тириза дава назаден сега!

бай ти Дончо и Макарон в селската ти WC барака (задния двор), та да им се скараш бе?

Що аз да се карам на Макарон и бай Дончо, да не съм ги назначавал аз за президенти, Путин и Ердоган ще си говорят с тях и ще ги посъветват как да постъпят правилно, момчетата си знаят работата! Но ВЦ има нужда да се почисти, плащам колкото шорошки надник за ден?

Няма да има пряк сблъсък между САЩ и Русия. САЩ ще изстреля 100-тина томахавки по "предполагаема база". От тях 30-тина ще долетят и ще сринат тотално полевата кухня и тоалетната.. Медиите ще обявят Асад за "наказан". А иранските бази ще останат за радост на Израел.

Знаем го това. Кажи нещо ново.

Никой нищо няма да изстрелва, щото и САЩ знаят оня лаф за майтапа на гол з*дник- и не им се иска да им се случва пред целия свят такъв майтап, ако изстрелят пак Томасоци, нищо че Хейлито снощи натъртваше дебело за миналата година и изстреляните Томасоци на " възмездие", къде половината се изпогубиа по Сирийските кърове.

Нищо няма да има. Само пушек се вдига.

Причината е Израел. Нетаняху беше в САЩ и им разпореди действия. Иран е прав, трябва Израел да бъде унищожен.

само един недоносен келеш с психични отклонения може да иска която и да е държава да бъде унищожена

Причината е Путлер. Аз бях в САЩ и им разпоредих действие. Путлерстан трябва да бъде натикан в на Мурджо задната дупка!

Добре, че е " опустя"! Защото по добре ще се вижда как падат над терористите самолетите на коалицият, която ги защитаваще извършвайки военна агресия срещу суверенна Сирия, нарушавайки всякакво международно право, без резолюция на ООН! Учудвам се, че Израел все още не е извършил нова агресия срещу суверенна Сирия прикривайки се зад Ливан! Иначе с няколко думи написано: " САЩ и ортаците им са обречени- побеснелия звяр хапе, съска и реве най- силно преди да бъде заловен или преди да подвие опашката си!"

а "победителите" русия, иран и сирия хвърлят варели с хлор на "победените" сирииски малолетни, жени и старци

Не са варели, бе! Пак не си в час. Цистерни... влакови... със се колоосите ги фърлят.

Ескалацията на напрежението в Сирия наподобява събитията по време на Карибската криза. В критичен момент, Жаклин пита Джон Кенеди - Никита има ли деца и внуци. Джон отговаря, че Хрушчов има.Тогава Жаклин казва - Война няма да започне. Сега събитията се повтарят. Ако Дончо няма акъл, то Мелания и Иванка са на ред да се намесят. Дончо има 5 законни деца и 3 внука. Незаконните не са известни

В какъв идотски свят живеем. Има реална заплаха от глобален военен конфликт, а самозабравилите се човешки лидери са готови да отворят Ада на Земята. И това всичко, заради някъкъв съмнителен химически инцидент, който дори и не искат да разследват, за да се разбере ИСТИНАТА.

Може ли да се разследва престъпление, което не е било извършено, но е прожектиран клип, че е имало престъпление- и част от публиката, която е позната на режисьора твърди, че всичко е " истински случай"?

Това поведение е неадекватно. Само преди няколко дни настояваха за прекратяване на военните действия и осигуряване на достъп до мястото на инцидента за разследващи. Сега боевете спряха, сирийската армия победи и ги кани да идат и да разследват, а те не щат!!!