17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пресилен, опасен и вреден ПР на държавата да върне в страната потенциално опасни индивиди от епицентъра на заразата, ами ако върнатите са заразени, ще пламне епидемията и няма да остане и един българин, щото сме малко, а жълтурковците са към два милиарда, и да измрат 7 милиона, капка в жълтото море.

Защо всички европейски страни бързат да евакуират гражданите си от Уйхан, за да пламне цяла Европа ли, заради няколко десетки шушумиги от Китай.

Тези китайци да си седят в Китай

Българите са били трима.

Поздрави от летището във Франкфурт.. всичко е наред. Китайците са с маски. Прекаляват с изопачаването на това

И какво като са маски?

Да не си кривим душата, всички ние, ако бяхме в опасност независимо къде, бихме искали да ни евакуират оттам. Но в този случай има риск да докарат вируса, може да е малък, но го има. Да се надяваме все пак всичко да мине добре.

тези които поливат с мърсотия руснаци да си зададат въпрос , ако самолет от центъра на заразен район поиска да казне в София - каква ще ли е реакция? И тъй като се надявате ,че сте далече от този трафик и няма да наложи такова казане - затова се правите на смелчаци. Който е много храбър да отива като доброволец в Ухан да помогне, след което с пълно право може да плюе. Иначе пред компютър в къщи вси;чки толкова смели и почтени

Москва не разреши междинно кацане, наложило се зареждане в Хелзинки Ми що не кацнаха в Киев бе?

Щото в Киев горивото е дефицит. Само срещу доларе в брой.

Че в Москва да не е без пари?!

Se taia

щото Хелзинки е по-близо до Германия, а е на същото разстояние от Москва.

Отвори една карта

Нека всички политици които гонят дипломати, да си дадът ясна сметка какво ги чака. Може да им се наложи, да лижат там където са плюли.

РЕЙГЪН БЕШЕ ПРАВ КАТО НАРЕЧЕ РУСИЯ ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО.ЕЩО ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЧЕ У ТИЯ ПИЯНДУРНИЦИ НЯМА НИЩО ЧОВЕШКО.

Разбира се човешина показват американци - Хирошима, Нагасаки, Сърбия, Афганистан, не забрявам и София през ВСВ - интересно че тези равбовци бовбардират цивилно население. Но такива долни лакеи като тебе вечто ще лижат или ботуш или задник на кравари. Надявям се че следваща бомба ще падне не в Горна Баня , а на твоя тъпа и куха глава

всичко го обръщат на турцизма - ЕВАЛА.

А вашият сталин изби повече руснаци отколкото германците го направиха.Сигурно е искал да направи изкуствена селекция със знак минус и е успял.

И кой после ще се държи с руснаците като с хора, когато те не се държат човешки?

Доколкото се сещам, руснаци освободили затворници от Освиенцим, и точно руската делегация не е била поканена. Чествали освобождание тези , които убивали евреи - поляци, гурманци и българи. Да не забравим за 11 хил евреи, които българия изпрати на смърт в концлагери. И после кой се държи човешки? Има едно понятие - неблагодарници , но пискащи и търсещи промощ от Русия, когятопстава напечено - и после поливате с лайна. Ами не - Русия ке си грижи дза свои граждане , - за да не дойде зараза при тях. Всеки за себе си - на това ни научиха западняци

доколкото знам докато не тръгнаха американците - то руснаците се бяха окопали в 5 града зад жени и деца уж "под обсада" - все едно че има стени. И слушайа симфонии... аре не ми отваряй устата, че ще избълвам пак огън и жупел. За едно зареждане на самолет става дума ма пача.... гнусна паплач са останали само след подбора на Сталин.

дадат

Мачкай Гешев комунягите! Щом квичат на прав път си!

хахахаха

гледай да не спукаш вена,днес имаш празник,пожелавам да ти напълнят здравната касичка

И защо водят хора, които идват от огнището на заразата????? Това не е никаква евакуация, това просто би спомогнало за разпространение на вируса.

какво ще направиш? ще останеш сульо в Китай или ще гледаш да се докопаш до западно-европейска болница? Дай да хвърлим атомните бомби щото ни е шубе. А ни е шубе щото сме прости и се лъжем по простотиите на разни вестникарчета които се опитват да си изкарат заплатата.

Току що прочетох, че баща и дете, които са пътували в този самолет, директно са откарани в болницата със съмнение за заразяване с новия корона вирус. Добре е, че останалита остават под карантина.

Можеше и да го гръмнат, както често правят с граждански самолети.

това е навик на украинци

на руснаците. И не само МН17, ами после и Ан27, ми сега пак руски ракети и то пак на руски приятели нацелиха Бойнга... аре да не лъжем като руснаци - ОТРИЧАМ ОТРИЧАМ ОТРИЧАМ... ааа... май бях аз....

стига глупости бе. болест дето е по-малко заразно от Дребна шарка и по малко се умира отколкото от Едра шарка. Аман от простотии. САС вируса не го помните дори кога беше. А не беше преди повече от 5 години. А той беше 10х по-смъртоносен.

Да изолираш 56 милиона си е голяма работа дори и за Китай. Проблема е, че тези хора не работят и нямат доходи да си набавят храна и други консумативи, скоро съвсем ще останат без пари и тогава ще стане страшно. Магазините вече са полупразни а болниците който построиха за дни приемат само полумъртви. Мисля, че с ком-партията е свършено, особено след като излъгаха за истинската ситуация. За съжаление всички ще страдаме.

където управляват комунисти се появяват най-страшни болести.

Само през миналата година само в сащ от грип са умрели 80 хил. Давие.а в мутрите прости!

Как въобще им е хрумнало да кацне натовски военен самолет на Руска територия. Граждани се превозват с граждански самолети. Руснаците маниакално обичат родината си. Не се знае кой какво РПГ има в мазето и какъв акъл ще му дойде след бутилка водка.

свалят граждански самолети, до там им стига патриотизма.

Ние границите затворихме, те в Москва искат да кацат.

Ние границите затворихме, те в Москва искат да кацат.

Да вземат да се натоварят всичките 240 дупетати и боювата чета на еднопосочно посещение в Ухан

Вирусът не поразява бели алкохолици.

А какво става с водата в Перник?

Същото което е ставало и последните 12 месеца - нищо! И виновни няма. Всички разпитани се оказаха невинни.

И какъв е тоя скапан самолет дето не може да прелети от Китай до Германия? Да не е някой дръглив Ербъс?

Не четеш, военен самолет.

Свалят 10 десантчика и качват още 1тон керосин.

Да бе, и сигурно са ги наредили на пейка край стените и са ги вързали с въженца като парашутисти.

Аре стига с пропагандата!

И какво толкова е станало???? След като е можел да зареди в еврогейска територия защо се вре да зарежда в Москва??за което би следвало и някакви извънредни мерки да предприемат Руснаците...

Ха-ха! Ами какво е очаквал немския военен самолет пълен с вирусоносители? Нали Столтенберг ни проглуши ушите за агресивната Русия, враг на НАТО, санкции до дупка... Що не е кацнал в натовските Грузия или Украйна?

По данни на в. "Билд" на борда на самолета А310 имало 144 пътници - 108 германци, 34 китайци и по един от България и САЩ - а китайците защо ги докарват в Европа - за да може по-лесно да се предава вируса ли ?

Нали българинът е с двойно гражданство. Не го ли причисляват към германските граждани? Най- верпятно там е постоянният му адрес.

Ти да не мислиш, че той(тя) ще хукне за България?!

Ще хукне разбира се. Баце вече и самолет прати.

Абе др ББ нали щял да праща военен самолет за БГ граждани в Ухан??Те били само 3?!Останалото ще се запълни с китайци от Илиенци,наверно

Ами защото неговите самолети са само хартиени...хахахха

И как няма да ги тресе! Все още не се знае дали биологичното оръжие използвано в Китай, не убива и белокожи!

:-)

и 120 килограмови политици с бръснати глави

Руснаците ги тресе ужас. Не знам дали знаете но всеки чужденец който ще престоява в Русия преминава медицински преглед. И то доста подробен.

Засега смъртността не надхвърля 40% , а трябваше да е около 80!

Знаем че лъжеш. Постоянно пътуваме до Русия и обратно.

Предполага се, че руските власти са запознати по-добре със ситуацията в Китай и вируса отколкото пишещите по форумите !!

Като всяка нормална страна и те предприемат предварителни действия за да не се разпръсне заразата особено от такива еднодневки като кандидати само заза реждане въпреки че може да го направи на еврогейска територия.

Идиот ! При презареждане не се напуска самолета. Между впрочем - в Русия има повече гейове от цяла Европа. Най-големите гей-паради бяха в Москва и Петербург.

Нали екипажа слиза да зарежда бе охлюв! Само да се изплюе натовеца на перона и готово.

не е перон а писта бе, цървул прост, ... ти някога айроплан качвал ли си се?

Геевете по парадите най-често са вносни. Нормално е на руските гей паради да се стичат всички гейтаци и боклуци от цял сват.

На европейска територия ще го обеззаразят а ония ми ти от урал може и да нямат с какво