17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тез глупаци и името на ЮАР смениха да еба изкривените ви журналисти и не се тревожете за измислени вируси а тествайте ги за спин

И защо ще бъдат тествани с бързи антигенни тестове, след като неведнъж беше заявено, че антигенните тестове за досегашните коронаварианти не ловят новия щам? Това е все едно да хванеш мултицета, да включиш на позиция за прав ток и да мериш, макар да си наясно, че мериш променлив ток!

Да си седят под карантина в домовете?…. Не мисля. И ей нА бум на и омикрон в България! Не случайно другите държави когато си прибират питенцялните нулеви пациенти ги карантинират в приспособени сгради където искат не искат не мигат да напускат. Това малко като престъпниците под домашен арест, обикалят цял свят

Колко малко ме е*е за сънародниците...

Внесохме си и омикрон в милата ни жалка държавица….. но до това води безхаберието на ваксинираните….. незнам защо не ни тестват и нас. Щъкаме се навсякъде и не ни тестват, а дали ваксинираните или неваксибираните пренасят нови мутации не ще да разберем.

силикон мутреса се е юрнало на намаление в Дубай,Малдиви,Египет,Занзибар.... Що на тъпата кифла да и плащаме от джобовете си да се връщат?

Браво на Румъния и супер, че сме в ЕС и можем да си помагаме един на друг. Имаме еднакви правила и защитни механизми и това позволява подобни акции. Ако ЕС беше федерална република подобно на Русия, Германия или САЩ въобще нямаше да разберем за този проблем. Военните на ЕС щяха да отидат на часа и да евакуират гражданите ни от там. Така направиха големите държави.

А редовните полети от Тел Авив кацат във Варна. Ония там нали са на 4 доза щот не могат да се оправят. Я включете корифеите на вируса да се изкажат: Кукунчев, Кацарков, професора от банан с папиломите, Катърджиев.

Хиляди благодарности на нашите най-близки ТРАКИЙСКИ братя и сестри от Румъния! Това е най-близкият ни народ!

Чий хой дирят там? Да довлечат заразата ?!

И точат зъби за Добруджа и Варна. А и езика им досущ като нашият... Що за тъпанар си не мога да разбера.

...Какво общо има езика бе,цървул? Това ,че не искат и не говорят славянски език не ги отдалечава от нас! Що за тъпак си ,да не погледнеш колко по-далечни са ни сърбите и македоноидите!Просто погледни ДНК картината в региона и ще ти просветне в неуката тиква!