Самолет от италианския военен аеробатичен тим се разби в Торино

Пилотът е успял да катапултира, но загинало 5-годишно момиченце, а 9- годишното й братче, майката и бащата са в болница с изгаряния

Обратно в новината

Коментари - Самолет от италианския военен аеробатичен тим се разби в Торино | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак Лилето и пак статия със смислови и граматически грешки...

Разпр.одажба!!!! Уникален и компактен видео-рекордер със сензори за движение и удар, нощно виждане, цифрово увеличение и запис във формат Full HD 1080p. Той ще ви предпази на пътя само на половин цена:-----> marketl.ink/carcam

Ятото, какво прави, непредвидимо и фатално. Със сигурност, самолетите и пилотите са на ниво, но случайността не спи.

Явно е че самолета имаше повреда.... прекрасно изпълнена маневра! преди да катапултира насочи самолета в безопастна посока и го насочи право в земята и катапултира...

И Румен беше в демонстрационата група с миг 29.

Най-добрия натуфец е умрелия натуфец. Мрете мръсни фашистки свине

Италианците не разбират нищо от технологии. Всичко, което имат, е било благодарение на Германия през ВСВ. Иначе са нация от селяни и мафиоти. Не може една държава, в която има неправителствени организации с имена Камора, Ндрангета, Козаностра да бъде в Г7.

Друго си е България и Русия. В тубата имаше акция срещу фалшиви стикери на някъкви силови структури в Русия. Оказа се, че всеки втори е с такъв. Сигурно защото се чувства в безопасност. И то не на светски - управленски, а на полицейски. Що за държава е сам си отговори. У това без Украйна.. За БГ няма да коментирам. Нация от Жипове на 20? години, която се убива по пътищата.

Ужасна трагедия

Десетки хиляди руснаци славяни умряха заради оръжията и парите изпратени на нацистите от неприятелските на Русия държави, включително и България. Това е огромен грях, който ще бъде платен от всички тях.

Нима не осъзнаваш, че войната спира в момента, в който Русия спрат?!

Когато кравария изчезне от картата на света.

Стотици хиляди руски мобици измряха при инвазията на суверенна нация, защитаваща се с помощ от всички цивилизовани държави в света. Руската инвзия е грях на руския народ, за който ще плащат репарации и ще ги е срам да казват че са руснаци поколения напред.

Не са те гушкали като малък....мдааа

Италианците да оставят авияцията на Французите преклено сложна е за жабаренките

Интересното е, че ние, българите, наричаме италиянците жабари, а реално изразът е точно за ... французите. И са го измислили англичаните - защо - не знам!

А ми защото и двете нации ядат жабещки бутчета може би голям деликътесс

Инженерче

Престраших се - пробвах ги. Ами - на пилешко приличат.

Франсетата -РОШКАРИ, италиансетата - жабари. РОШКАР -ИДВА ОТ ДУМАТА РОШАК, КОЕТО ЗНАЧИ ОХЛЮВ - ПРЕКРАСНАТА БЪЛГАРСКА ДУМА ОХЛЮВ ... НЕЩО КАТО НАШТО ПРЕМИЕР - САМО ДЕТО ТОВ Е ОТ НЕЗУ ПЛУЖАЦИ - БЕЗ ЧЕРУПКА...

Определено панирани са много хубави

Италия не можете да я стигнете никога

Заради подкрепата за нацистите в Украйна гръцката държава и народ не е спряла да плаща и страда. Наводнения, пожари, жертви, разрушения, милиарди загуби и няма да свърши само с това. Политиците на много държави обявиха война на славянството, но техните народи са си избрали тези сатанистки подлоги за управници.

кво славяни са в рашка говняшка - монголоидо щото чингиз хан е изнасилвал москалски селянки по землянките 500 години даже путкин е монголоид 150 см висок

То е завинаги

салто мортале.

Майката Природа продължава да наказва неприятелски на Русия държави и народи.

За последните две години майката природа е наказала много повече руски гниди.

Риск винаги има. Като се увеличат полетите, стават такива неща. Истината е, че военните машини са за война, не за парад. Всеки може да се поразрови и да види къде и как се случва най-кървавият подобен инцидент. Жалко за родителите, дано се оправят. Това е ад ...

"Машина падна върху кола .." А по надолу се казва че колата се преобърнала и хората са излезли и са успели да извадят .... Питам: Ако самолет падне върху колата ти, и тя се преобърне. Ще имаш ли време да излезеш и да вадиш после хора преди колата да се запали?

Така става като некадърниците от Дир-а сглобяват (копират) статии от различни източници.

Най-вероятно падането на самолета е предизвикало преобръщането на колата - паднал е близо, шофьорът се е уплашил, или просто ударната вълна го е изхвърлила. Тъжно е, но няма какво да се направи. Дано семейството се съвземе!

Да не са обучавали чуждестранни пилоти?

Тези палячовци просто трябва да разберат, че не могат да подържат акробатичен отбор. Прекалени мърлчи са, като руснаците. Инцидента в базата Рамщейн пак италианците го предизвикаха преди 40 години ... Жалко за хората.