Самолет кацна погрешка в Единбург вместо в Дюселдорф

От компанията се извиниха за "непредвиденото пътешествие"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ББС комюнике - "... някой неизвестен, може би отровителя на Скрипалите бръкна в гъ.. компютъра на компанията и прати самолета на майната си. Ми 6, 7 и 8 предполагат, че по лична заповед на Путин се тренира до къде да се стигне на следващия 9 май ... Годината ще напишем по късно!"

Сигурно са му дали плана за Брекзит :) )))))

Хора, разбирам , че никой от вас няма дори желание да отиде и посети Edinburgh, но поне от малко хорска срам, не натрапвайте това име ЕдинбурГ... ще се наложи на някой нещастен берач на ягоди да пита хората как да стигне до единбУРГ и никой нема да го разбере :) името на този древен град звучи на български като ЕдинБРА или ЕдинБРО но в никакъв случай като бург... не че и ситуацията с браселс или уашингтан не е подобна, или с двете думи с различно значение - индиец - индиЯнец... просто е тъжно да срешнеш сънародник, познава се от 200 метра по акцента...

Отдавна е ясно, че не знаят География, История, че им пречат образованите хора от Източна Европа, за това са поканили тарамбуките да живеят при тях, че на техния фон избивают комплексите си англосаксонските дебили.

Натам отива целия свят. Изкуствен интелект и малоумни хора.

Путин е виновен.

Пак добре, че не ги е откарал до Мурманск.

Там е багажът им.

Това може да се случи само на наглосаксонските пиандурници. Пак са прекалили с препарата за вана.

Ами така е - тая игра "Ще има Брекзит, няма да има Брекзит" вече взе да обърква и навигацията на "Бритиш Еъруейс". Тия дни мислех да прескоча до Лондон, ама за всеки случай ще ползвам "България Еър", че поне има вероятност да стигна именно там, а не в Глазгоу.

С България Еър братле може изобщо да не пристигнеш . НИКЪДЕ. Това е най умрялата авиокомпания в Европа и самата ти мисъл да изкажеш тъпунгерската си идея показва че си един селски цървул дето от кирпича на село до хоремага по-далеч не си ОДИЛ.

Бае Ганьо, ти пък какво разбираш от авиокомпании, като използваш само трена и то, ако има кой да плати вместо теб. Гледай си антерийката и мускалите. И без това добре си ни "прославил" из Европата и не ти е за сефте да омаскариш някого. Ако перефразираме хроникьора на твоите золуми - европеец си ти, ама все не си дотам.

Google вече плаща $ 17000 до $ 22000 на месец за работа онлайн от home.I са се присъединили към тази работа преди 2 месеца и съм спечелил $ 20544 в първия ми месец от тази работа. Мога да кажа, че животът ми се промени - напълно към по-добро! -------->>> www.WebJob33.Com

Добре де, как никой (от пътниците) не е обърнал внимание къде е слънцето и къде трябва да бъде в случая на правилния курс?! Или никой не е погледнал на GPS-a на телефона накъде летят... Такова събитие в днешенат ера ми се струва просто невъзможно. Най-близкият по куриоз случай е с едни бразилски пилоти, които вместо да летят по курс 027.0 (север), летели по 270.0 (запад) и се загубили в джунглата. Но дори тогава - преди 30 години, в самолета имало пътници, които обяснявали на стюардесата, че самолетът не лети накъдето трябва.

Според теб някой трябва като се качи в самолет да гледа къде е слънцето и да каже на пилота че кара в грешната посока ... Хахаха Как си представяш тая работа с джипиеса .. Аман от цървули по тия форуми...

колко точно си проз... все бях чувал грандиозни изцепки ама ти определено сцепи мрака. По-тъп си и от Цоко, а това вече си е постижение

Титани!

Следващия път до Екатеринбург вместо Йоханесбург

Шпионските самолети ги свалят без предупреждение.

Няма грешка! Тези са противници на БРЕКЗИТ и са отвлекли самолета за да избягат от залязалата империя.

Добре, че грешката е в правилната посока, летели са на един хвърлей разстояние, иначе NO FUEL...

горивото се зарежда според документите. т.е. горивото е било толкова колкото трябва, за да се отиде до единбург.

Оле, мале! И тия са пили Дурачок!

Това е нормално за английските малоумници. Едно sorry и всичко е приключило.

Това СОРИ брато ще им струва доста пари и полетът ще им излезе златен . И за пътниците и за компанията. В тъпата кочина където живееш вероятно ти тъпунгер такъв. и СОРИ няма да има. Ами ще си виновен , че не си разбрал, или че не си гледал през облаците накъде лети самолета. Или ако си разбрал що си си премълчал. И ще те накарат да си платиш допълнително за екскурзията.

Ех ганьо ганьооо излез от селото и може да ти проблесне капчица истина . Повече от едно сори няма да има !

lu4ka

Ще има много повече от "sorry". Поне по £10 000 на калпак. И колкото и да чудно - плащат си ги.

Ако са прекарали няколко часа повече на летището, им дължат храна. Ако са прекарали 1-2 часа повече във въздуха... няма голяма разлика. Виж ако пътьом полетът е бил отмемен и са ги зарязали в Халифакс, тогава със сори и допълнителна манджа в самолета няма да се отърват.

да бе, а когато пилота каже: дами и господа, полетът до Единбург ще трае около час и половина...' никой ли няма да каже: тоя ко речи???

аф

Пътниците са били на брекзит вълна. Гледали са да се измъкнат от Лондон, без значение в каква посока .

За сметка на това самолетът не е искал да ходи в Европа.

От авиолиниите WDL Aviation пък казаха, че се опитват да определят причината за "очевидно злочестото объркване" - Руснаците са виновни!

Пътувайте с "Бритиш еъруейз" изненадата е гарантирана-това е новото рекламно мото на авиопревозвача.

Се хубави дестинации

пише се Ливърпул, ама се изговаря Манчестър...

Първи април е другия понеделник.Значи е истина.Просто не съм си представял че такова нещо е възможно.

Освен ако Цветанов е бил първи пилот.

Самолет кацна погрешка в Единбург вместо в Дюселдорф Разбира се , малка грешчица само няколко хиляди километра.

Около 840км.

Ако минава през Ню Йорк. Иначе са около 1000.

По въздух са по-малко и от 1000 км, по суша малко повече от 1000, няколко хиляди са до друг Единбург ;)

Единбург в щата Арканзас.