17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Възможно е така да е бил наблъскан различни антибиотици, че да са го натровили :(

На мене в болницата ми даваха за Ковид по една шепа лекарства на ден, над 10 вида, дори не знаех какво пия. Понеже нямах апетит, дъвчех хапчетата и пиех само вода. Слава Богу оцелях.

Така са го надрусали с лекарства, че вече можеше да не е жив. Колко още други хора си заминаха, заради неадекватното лечение? Подле е лесно. Пишете го в статистиката за умрели от ковид. И ето ви смъртността, която имаме.

А от лекарствата, с които са лекували Ковид. Разликата е огромна.

дрлайнарите трият но да повторя 160 са чакащите от 3 г премълчават и "дарението" няколко десетки хиляди ЕВРО

Хвала на тези гении - само за 7 дни успяха почти да уморят човека, но и да го трансплантират. Ще живее. На имуносупресори до края на дните си, но това са подробности, нали са му спасили живота. Разбира се - ковида е виновен!

Много хора не са си патили от лекарства , антибиотици в частност и гълтат квото им изпише доктора като бонбонки. Натъпкали са човека с химия заради вирус , който не се повлиява от никакви лечения ,а организма сам го убива. Обаче е пълно с безмозъчни хора , които си мислят че без магическо хапче са обречени. А в случая на ковид ,всяко лекарство повече вреди , отколкото помага. Идиоти ,преодолейте страха си и слушайте повече какво ви говори Мангъров.

Публикувай си открието за хапчетата в престижен медицински журнал за да може лекари и учени да потвърдят валидността на твоите резултати и разпространят открието ти. Ще спасиш животи.

Пиленце, и съсиреците в дробовете ли ги оправяте без лекарства? А хепаринче или нещо подобно?

От к'во тез съсираци, бе душко, от фъксинките ли?!

3евзек

Г-жо От к'во, Съсиреците при ковид са от порядъка на 100 пъти по-често срещани. Да не би да мислиш, че във вируса няма спайк протеин? А кой мислиш го произвежда, за да има части за сглобяване на следващата реколта?

Зевзече, мамино, сладинко, от що, рожбе, не можеш да четеш? Чукченце ли си роденичко - писателче, а не читателче, м?

3евзек

Съжалявам, но нямам фейсбук, затова не съм чел достатъчно.

Че помоли някой чичко да ти направи акаунтче, бе дарлинг, да не се мъчи Зевзечето! Зер от другаде не е интересно и не може да се чете. Горкото то!

3евзек

Г-жо От к'во, Имейлите от шефа ти също ги нямам. Можеш ли да ми направиш ъкаунтче, за да ги получавам? Моля те, чичко!

Всичко е химия тъпако.

Еми отровили са го с лекарства, тук за ковида и това се нарича токсичен хепатит, освен от алкохол и други. Кой знае от грешно лечение колко хора са починали. Където например ги тъпкаха с Ремдесивир и после СЗО каза, да не се използва при хоспитализирани. Та даже разработваха антиимунни лекарства, че прекаленият имунитет сигурно предизвиква цитокиновата буря, от която се умира. А те ги тъпчат с лекарства за СПИН (какъвто е май Ремдесивира), защото са установили, че по-бързо се оправят. За година (не календара, а от среда до среда) са починали над 36 хиляди човека повече в България или 1/3 смъртност отгоре за година. Тези налагащи психичното болестно състояние, обсесивно-компулсивно разстройство фобия от ковида, трябва да бъдат изправени пред съд и част осъдени на доживотен затвор без право на замяна. След над 36 хиляди повече починали, не може виновните да останат ненаказани.

"тежък медикаментозен токсичен хепатит след проведено лечение за коронавирусна инфекция." !!!!!!!

За съжаление е рака,но сега имат извинение-Ковид.Малко като вица: Човека паднал от 11ия етаж на блока и починал след това в болницата от Ковид.

Какъв рак , какво кови. Отровили са човека с ненужни хапове и въпреки това пак е победил вируса , но лекарите са го прецакали безвъзвратно. Дали целия протокол за ,"лечение " на кови не е с цел по висока смъртност.

Това значи, че се е разболял от лечението за ковида, от лекарствата които са му дали. А не че ковида е виновен.

новата религия не трябва да се забравя, а изповядва

Ако е бил лекуван като хората изобщо е нямало да се стигне до тия усложнения като хепатит

Да го лекуват като хората значи да си лежи вкъщи ,да почива и да пие течности. Това е единственото лечение към момента срещу вируси , за ужас на ковидиотите , които си мислят че антибиотик ще им помогне срещу вирус а единствено което прави е да натоварва черния дроб и да пречи на излекуването. А в случая - хепатит.

3евзек

Искам да те видя как лекуваш обикновен грипав синузит с почивка и течности.

Синузита е най често бактериална инфекция. Лекува се с антибиотик. Кивито е вирОс. Лекува се с чай. Ама що за идиоти сте тва ковидарите ,леле мале.

3евзек

Госпожин Зевзеко, Как така аз съм идиот, пък ти още не си чул, че най-различни вируси водят до свързани с тях състояния, за които се прилага симптоматично лечение? Ако те боли гърло - бонбони с мед и лимон, ако тече сопол - мента и евкалипт, ако плюеш кръв от дробовете - вентилация... Кажи сега, ама честно, от кой Марс падна днес?

Еми ето че падна на Мангъровия. Симптоматичното лечение при кови е кислород при нужда и аспирин, всичко друго е не е симптоматично лечение а е тровене. 2 атб за вируса. Ти нормален ли си.

3евзек

Госпожин Зевзеко, Нц. Не паднах! Ами увредените кръвоносни съдове... и тях ли с аспирин бе? Ами ковид диарията? С кислород ли? През коя дупка? Май отдавна си паднал на Мангъровия и много ти се иска да го споделиш с някого?

Толкова с ваксинките!

Хирурзи от Военномедицинска академия (ВМА) извършиха чернодробна трансплантация на 44-годишен мъж от Пловдив, след като бе намерен донор само за 7 дни, съобщиха от лечебното заведение. Хора, вие ИДИОТИ ли сте? Само за 7 ди НАМЕРИЛИ донор означава, че НАРОЧНО са претрепали някой за да му вземат черния дроб. или си мислите, че донорът ДОБРОВОЛНО ГО Е ДАЛ??? Аман от псевдо журналисти и жадуващи за слава ПРЕКРАСНИ лекари, но иначе с лингвистичен недоимък... Правилно е да се каже, че болният е имал късмет за 7 дни да се появи донор. Щото ако не се беше появил, ОЩЕ ЩЯХТЕ ДА ГО ТЪРСИТЕ!!!

тъпако гнусен, за трансплантация на черен дроб не се взема цял черен дроб, а само част от него, черният дроб на донора регенерира след това...затова роднини дават части от черния си дроб на синове и дъщери... ...хлебарки необразовани, откъде изпълзявате такива чудовищно прости, бе?

Ако не е свързано с Covid 19 ,не е новина и не интересно ... Нали ??? Жалки и смешни сте!!!

Ако не е свързано с ковид, значи е познато от десетилетия. В такъв случай къде виждаш новина?

ахаааааа... "тежък медикаментозен токсичен хепатит след проведено лечение за коронавирусна инфекция."

Добре че не се е ваксинирал, защото най-добрият имунитет е естественият.

Ако не е бил след Covid да е гушнал букета, щото друго освен Covid няма, не се лекува и никой не му обръща внимание.

Жив и здрав да е човека! -- Дано да е реална операция, а не на хартия и новина само, за да се вземат едни пари...

Ами ок, добре, че човека има някакъв шанс, ОБАЧЕ те го отровили първо, а после го спасяват. Ако бяха лекували адекватно, можеше и да не се сетигне до хепатит. Повече от умрелите, заради ковид, всъщност са умрели от неадкеватно лечение. Вирус лекуват с по няколко антибиотика, е какво очакват да стане?

Ако има истинска журналистика могат да проверят на кое място в списъка за трансплантация е бил получателя на черния дроб и дали той е трябвало да получи реално органа.

Те щото лекарствата са чиста водица и странични ефекти в листовките им няма описани, защото са добре изучени от години. Нали бе?

Доста си тъп!! Нали за това се учи медицина и лекарствени взаимодействия, бре малоумник... прост парацетамол в неподходяща комбинация и ти отрявам черния дроб за 1 ден.

3евзек

Г-жо аха, А след като научи медицината, поне прочете ли, че 20% от натрявянията с парацетамол се случват при съвсем подходяща комбинация? Откъде ви намират такива... хм... медици?