Коментари - Само в София и Перник средните пенсии са над 200 евро | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Редовния мутренски подход се вижда в писанията ви - разделяй и владей:(((( Защо винаги забравяте че в София се пенсионират най скъпо платените държавни хрантутници които винаги и средната заплата вдигат а сега и пенсиите вдигнали.. Ха вземете та дайте един реален отче по групи пенсии за да видите че относителния дял на малките пенсии е много голям сравнен с тези на хрантутниците..

Обяснявам - София си обира парсата от соца още. Имаха столични, имат и пенсии. Перник - мини/енергетика. Разград - доскоро Разградска област беше единственатасъс селско население повече от градското. Хората са работили земеделие главно и няма пари. Нито сега , нито по соца в селското стопанство имаше добри заплата, та и пенсии. Открихте топлата вода. Проблемът тепърва ще се усложнява с пенсионирането на хора бачкали на мутрите прз 90те та и до днес без нормални осигуровки.

а нищо. има си доктрина, още от иван костов. секи работил при соцъ требва да се мачка и да мре по-бързо. издържаш на 200 лева пенциа? еми живей бе, мазохис......

Спомняйки си, че през 1997-ма БСП и Жан Виденов занулиха държавата, 200 евро са си повече от добре.

А сега иди и питай Софиянски щото явно си фен на яловата крадлива десница КАК СОФИЯНСКИ ЗА 3 МЕСЕЦА ИЗПРАВИ ЗАНУЛЕНА ДЪРЖАВА бе ахмак и как продължиха с краденето та и до днес. Даже днес е невиждана лакомия и грабеж на практика съсипали нацията. Просто днес ЕС ни крепи на крака, а Виденов отказа да разпродава като Костов 100 милиарда активи да ги шътне за 5-6 милиарда и така.

Пенсии в евро!

Предлагам да се представяме по света по следния начин, по примера на онзи, от рекламата на Марлборо,... елате в Бантустан, страната на... пенсионираните инвалиди:)))!!!

Така наречените "инвалидни" пенсии да почти изцяло мошенически далавери между мързеливи и симуланти дърти тарикати и алчни доктор чета.

Абе що не могат да хванат и осъдят поне един? Аман от празни приказки или по точно клевети! Паразит партиен сити !

Да вземеш от мен онкология, тежка коремна операция, половин година химиотерапия и свързаги с това поразии за организъма ми. Ела да вземеш моята инвалидна пенсия от 52% инвалидност, което е 200 лева на месец, искам да видя, как ще си живееш живота си с тази пенсия и тези болести? Що не скачаш на милионерите, които са откраднали милиони и милиарди от народа, а квичиш срещу едвам живи хора?

Ти като си болен, защо се причисляваш към изманиците и се сърдиш? Изобщо не си направи труда да прочетеш какво съм написал - точно обратното - нуждаещите (болни) трябва да получават много повече пари...

400 лв пенсия в София,как да живееш с такава пенсия тук?!?!? Това е равно на самоубийство! 300 лв за гражданска,280 лв пенсия в провинцията,добре ли е?!?!? И то 280 лв средна пенсия,та това е някакъв небивал ужас!!!!

не че нещо, ама кат неможеш да живееш с 400 лв, що пенсионерите сте 2 400 000 броя, и не намалявате а се увеличавате?? що не си се върнеш на село, а продължаваш да се правиш на софиянец? аааа, и защо периодично мятате едни 30 000 -40 000 хилядарки през терасата?

400лв е като 280 в малкия град. Ток, вода, парно и 200лв са отишли, 100лв лекарства и с останалите пари дрехи, храна.. Жалка история, при това тези пари СА ПИКА който БГ пенсионери ще взимат, тъй като населението намалява (т.е. данакоплатците), а само ромите се увеличават като процент. След 30 години пенсиите ще са на половина като покупателна способност. Единствено можем да се молим за една монолитна европа, равномерно разпределена, така че в БГ да живне поне малко икономика иначе с БГ ресурси сме до тук. Но всичко това не оправдават 1/3 от хората да взимат инвалидни пенсии, това не е нормално. Жалко е, че много от хората злоупотребяват просто като механизъм за да си вдигнат пенсиите, докато другите 2/3 са будалите, които не са се сетили. От тежко болните вероянто са 1/10 от пенсионерите и наистина имат нужда от тези средства, като част от сумите трябва да са под формата на лекарства, специализирани консумативи и медицински услуги, а не като кеш. Поне 70% от тези пари трябва да идват като "ваучери" за да няма смисъл здрави хора да взимат пенсиите на крайнонуждаещите се!

През соца на дедо ми пенсията беше 32 лева - земеделска. Затова, че се е трудил за стотинки на полето.

и се е трудил на земята дето комунделите му я кооперираха!

Хайде стига лъжи!!! Дядо ти е работил две лета на полето най вероятно !

Аз с 32 лева плащах тока, 5 радиатора парното, водите и входа. Сега само за 3 радиатора плащам над 300 лева. Храната струваше стотинки, по 2 стотинки за 1 кг диня и пъпеш, а сега доматите са от 2 лева и нагоре...

Кой ток? Режимния ли?

По 100 лева трябва да са, защото тия пенсионери с глупоста си държаха 30 години БСП/БКП на власт. Да си търсят парите от Курни, Гейя, бандитчето Добрев, Агунт Гуце, Р. Офч. , Пловдивския Свинар, Прасето от Лукойл, бай Бенчо и ченгетата зад тях, дето им дърпат конците

Три мандата да търпят дебилите от ГРОБ, да слушат и гледат как се .бават с тях боко+цвъко+цецка+цацата

Пенсионерите са основен враг на ГЕРБ. В румъния индексацията на пенсиите е 10%. Отиде ли Борисов в затвора, пенсиите ще се вдигнат. Със загубите от КТБ и руските атомни реактори истинските загуби са на 500 милиарда. Един милиционер Марков, беше се мъчи да обясни, че кражбите са в милиарди, понежео ГЕРБ от милионите се срамуват.

виж какво, вземи два-три пъти въздух и опитай пак да ни обясниш какво искаж да кажеш