"Само партията на българите в РСМ ще има свобода за реформи": Виктор Стоянов пред Dir.bg

"Ще търсим коалиция с "Граждански демократичен съюз" на Петър Колев и ще поканим и българските дружества да се присъединят", заяви председателят на фондация "Македония"

Обратно в новината

Коментари - "Само партията на българите в РСМ ще има свобода за реформи": Виктор Стоянов пред Dir.bg | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя герой се опита да запали колата на един тип, и в процеса го хванаха всички възможни камерк, че си запали и крака... Хахахаха След няколко месеца в ареста политик решил да става, и то в Македония хаххаахах... Боже прибери си версийте...

само българите в македония могат да направят промените в македония. сърбите не могат. българите ще променят македония!

Сега някой да ми обясни защо чак външният министър одобри идеята за създаване на "партия на българите "в Македония,а непрекъснато роптаем срещу ДПС защото е "етническа "партия?

Половината членове на тази партия ще бъдат сръбски агенти. Но това е верният път.

"Когато отидеш да кандидатстваш за работа, първият въпрос, който ти задават, е "какъв е твоят етнос". И когато отговориш, че си българин, не те приемат на работа, защото ти не си вписан в Конституцията" Пръдня ... мозъчна!

"Със сигурност обаче в ръководството ще има успешни и реализирани хора в обществото в РСМ".... Па нели бугарите неможат да бидат успешни кај нас.... Смешки

Малко късно се сещамеза правилния път,но нищо, може и да се получи. Чудно как на всички наши посланици там в последните 20 г. не им мина през ума такава стратегия..? Какво са правили за нашите хора там , за бизнеса с Македония който трябва да се върти през лицензионни режими, в които предимството да е на българи живеещи там.