"Само партията на българите в РСМ ще има свобода за реформи": Виктор Стоянов пред Dir.bg

"Ще търсим коалиция с "Граждански демократичен съюз" на Петър Колев и ще поканим и българските дружества да се присъединят", заяви председателят на фондация "Македония"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малко късно се сещамеза правилния път,но нищо, може и да се получи. Чудно как на всички наши посланици там в последните 20 г. не им мина през ума такава стратегия..? Какво са правили за нашите хора там , за бизнеса с Македония който трябва да се върти през лицензионни режими, в които предимството да е на българи живеещи там.

"Със сигурност обаче в ръководството ще има успешни и реализирани хора в обществото в РСМ".... Па нели бугарите неможат да бидат успешни кај нас.... Смешки

"Когато отидеш да кандидатстваш за работа, първият въпрос, който ти задават, е "какъв е твоят етнос". И когато отговориш, че си българин, не те приемат на работа, защото ти не си вписан в Конституцията" Пръдня ... мозъчна!

Половината членове на тази партия ще бъдат сръбски агенти. Но това е верният път.

Сега някой да ми обясни защо чак външният министър одобри идеята за създаване на "партия на българите "в Македония,а непрекъснато роптаем срещу ДПС защото е "етническа "партия?

само българите в македония могат да направят промените в македония. сърбите не могат. българите ще променят македония!

Тоя герой се опита да запали колата на един тип, и в процеса го хванаха всички възможни камерк, че си запали и крака... Хахахаха След няколко месеца в ареста политик решил да става, и то в Македония хаххаахах... Боже прибери си версийте...