Само 7 области са в тъмночервената Covid зона, близо 70% от учениците се върнаха в клас

България успя да обърне епидемичната вълна без да влиза в локдаун, отчете здравният министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само преболедувалите ще живеят пъстро. Ваксинираните ще останат завинаги в сивата зона.

Нищо не са обърнали.Просто спряха учениците и намаляха.Сега ги пускат пак,за да пламнем по Коледа! Кретени!

ще пламнем по Коледа?

..

И БЕЗ ДА СЕ ВАКСИНИРА, Г-Н МИНИСТЪР!!

Епидемия имаше само в главите на НОЩ

Да не бързаме да се радваме

Как така, нямало било локдаун, а са се върнали 70% от учениците. Помня, че обещаха, че учениците ЩЕ СА ПОСЛЕДНИТЕ, които ще бъдат спирани от училище. Лъжи, лъжи и пак лъжи.

Абе тия са по-луди и от мене май

Добре де, Кунчев жив ли е или не е жив?!

Зависи от положението на атома.

Значи високата смъртност не е от неваксинирани възрастни над 60 г, а от това че последните 30 години нямаме здравеопазване, от това че последните 30 години хората живеят в срах, стрес, с недостаъчно средства за нормален живот, което води до болести, липса на всякаква имунна система и направо до срив на здравето на повечето хора... ... всичко това се отразява на хората, а не че не са ваксинирани.... от както болниците ги првърнахте в търгоовски дружества .. от там е целият проблем, от това че липсата на норманлни заплати за лекати и мед персонал всички свестни хора избяагаха по чужбина... ама нейсе ваксината е виновна ... че не си я сложил

пак пуснахте същата плоча. За толкова години, или избираме само калпави политици, или всички хора в България са калпави и измежду тях и политиците. Смятам че е второто. Културата ни е такава просто. За това няма промяна и няма да има и не трябва да се очаква. Променим ли си културата и ценностите, ще променим и нас, но ще загубим старата култура, и това не се нрави на повечето скептици. Ужасно сме консервативни и назадничави, и това много повече си личи като излезеш от страната и се видиш отстрани.

По отноишение на мерките в учебните заведения Министър Кацаров: Отговорността е на министър Денков Министър Денков: Отговорността е на министър Кацаров No comment!

Д-р Владимир Зеленко, практикуващ лекар, излекувал над 6000 пациенти включително президента Тръмп: https://www.facebook.com/vanina.ivanova.35/videos/2965247987048166/

Ай сега да махнете и сертификатчетата.

Рано е да се радваме. Нека видим новото правителство и неговите мерки.

А в червената е екстра, така ли

Ако наистина се бореше пандемия щяха да тестват цялото население да видят дали са преболедували, а не всяка седмица да тестват децата. За всеки интелигентен е ясно, че ако има ковид вече всички са го карали и имат имунитет.

От другата седмица и студентите тръгват на лекции и упражнения.