17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само 135 заразени (това е добре, не са много, като се отчете, че тестовете са го показали, а повечето тествани изобщо не са болни); Само 4 починали (това определено е добре - също като грипа, с който сме свикнали); Нооооо, ЖЕРТВИТЕ ОТ НАЧАЛОТО НАД 18 000!!! Не трябва да се успокояваме!!! Трябва да сме уплашени - от 18 000-те жертви и НЕЯСНОТО БЪДЕЩЕ. Ей на, във Великобритания са открити множество коронавируси в само един прилеп. Ами ако бяха изследвали два прилепа - двойно повече! Паника, обаче не трябва да има, защото я си представете едно овче стадо, изпаднало в паника. Не се подчинява на никако управление. Като нищо може да се хвърли в някоя пропаст и да си изпочупи краката. Паника не трябва да има. Паниката поврежда СТОКАТА.

ЕТО го истинския вирус "КОЛКОТО ПО-ГОЛЯМА Е ЕДНА ЛЪЖА, ТОЛКОВА ПО-ТРУДНО ХОРАТА МОГАТ ДА ПРИЕМАТ, ЧЕ Е ВЪЗМОЖНО ТОЛКОВА НАГЛО ДА СЕ ЛЪЖЕ!!!" заб. ЗАТОВА БЕЗ СВЯН ВСИЧКИ ГЛОБО МЕДИИ НИ ЛЪЖАТ КАТО РАЗПРАНИ, НО БАСТА, ВСИЧКИТЕ ИМ ТАКТИКИ СА РАЗКРИТИ! ГЛОБАЛНОТО ИМ ИЗОБЛИЧАВАНЕ Е В ХОД!!! ================================================================================= ЕТО ГО ИСТИНСКИЯ ВИРУС!!! МЕГА ВАЖНО ЧЕТИВО ЗА ХОРА ТЪРСЕЩИ СВОБОДАТА СИ!!! ================================================================================= Психологическата операция „COVID-19” и методите за нарушаване на психиката и създаване на покорство http://bit.ly/PsihoOperationCorona Ковидалният култ II: Шестте условия за мисловен контрол http://bit.ly/CovidalCult6rulesForMentalControl Как се манипулира с цифрите от медицинските проучвания? https://bit.ly/2Wyn7Wd Как стресът влияе на психиката и на физическото ви здраве https://bit.ly/2QH9e8u Учени доказаха, че може да се умре от КОРОНАФОБИЯ (ДОКАЗАТЕЛСТВО) https://bit.ly/3st6n0X Чрез контролавируса ни разболяват от рак доказаха учени https://bit.ly/31lkoSv Само една дума може да предизвика нелечима болест! Думи, които имат чудовищен мутагенен ефект, а по медиите БОЙКО И ЩАБА ПРОИЗНАСЯТ ДЕСЕТКИ ТАКИВА ДУМИ СЪЗНАТЕЛНО!!! https://bit.ly/3l9naTJ Психотронни оръжия държат българина в покорно робство, или го убиват https://bit.ly/2NUUphq Страхът – Секретното оръжие за манипулиране https://bit.ly/3fjkouu ЦРУ Контролира Медиите в Европа (И В СВЕТА-ВИДЕО) https://bit.ly/31pea3L България: В плен на телевизора! (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/3rsAh3Q Трикове, с които държавата заставя обществото да се подчинява https://bit.ly/39lpySR Бил-Купър (Истината за управлението на хората - Римския цирк) https://bit.ly/3w35luE ВСИЧКО ПО ТЕМАТА - МЕДИИТЕ СА ВИРУСА! Елита отдавна е осъзнал манипулативната сила на медиите и социално-политическите системи и затова ги ползва активно като бухалка по неудобните, като рупор на пропагандите и манипулациите си, като вирус и среда за раазпространение. Медиите наистина могат да убиват и това се използва без свян в тези времена. http://bit.ly/ControlMethods

Hякои държавни икономики печелят ли от това да им се купуват ваксините

18000 човека това е много за нашата страна..не знах че са толкова много

Какво значи ,,само,? Цинизъм.

Подържаме огъня, а? Докато дойде епсилона.

Запомнете това "само". След 10 дни бройката ще е в пъти повече. Явно този тъп народ обича да научава нещата по трудния начин...

От това заглавие Локумчев няма да получи оргазъм. А ако прочете... че процента е под 0,7 Ще получи трайна еректилна дисфункция..

Това, че уж 4-5 млн българи са изкарали вируса, е пълна глупост - няма никакви данни за това.

Защото никой не ги търси тези данни... прави си заключение защо.

Бях се зарекъл да не пиша, но... Дали пък няма? Официалната статистика на заминали си наши съграждани ( сред които и мои приятели) е 18193, Така нарещения best case scenario na CDC приема че заразени/починали (ака IFR) e 0.0057, или 0.57% от починалите. Според СЗО цифрата варира м/у 0.23 до над 0.5. Ако приемем, че в БГ всеки един починал от ковид е отчетен ( макар че общата смъртност е дори по-висока, и вероятнастта да има неотчетени е огрома) ако приемем, че в БГ смъртността е реалистично възможно най-високата ( все пак ни лекуваха ортопеди и трваматолози, а не инфекционисти, а и си знаем здравеопазването) то 18193 са 0.0057 от заразените. 18193/0.0057 = 3.19 милиона или 46% от населението. И съм сигурен, че на всеки поне 50% от познатите са го преболедували. Но въпроса е точно този - защо новия министър, след като се зарече за проучване, млъкна?

Бройката в интензивните отделения намалява. Това е добре. Но за съжаление повечето от там излизат с краката напред.

Което показва проблем с лечението, да потърсят помощ и методики от напредналите, на не само да врещят по протестите...

А фойерверките и шампанското къде са? Може би за Кацата да са малко но данните са тревожни заради покачващия се тренд на делта вируса.

На ден по 100+ заразени, до скоро бяха и под 100....излекуваните всеки ден са по 200-300, тогава как има 7200 активни случая?Нещо на мен ли не ми излиза математиката, или са ни взели за шарани?

"Само" 135 нови случаи? Десислава, това е най-високият дневен брой от повече от месец... Покъртителен подбор на изразни средства.

Погледнете процентно как стоят нещата, ако направят 30000 теста, може да излязат и над 200 положителни, но това е абсолютна стойност, процентно ще е същото.

опита на Англия за ваксинираните делтата е бустер доза. Според опита на Русия за неваксинираните делтата нерядко е геймоувър. Пък вие ако щете се ваксинирайте.

Споко. Няма да се ваксинираме. Но съм трогнат, че си се притеснил за мене.

Оправят си статистиката на случаите

От тези 18000 починали (уж) от короната, аз лично познавам четирима. Единият се задуши в гаража си, другият получи инфаркт, третият получи трети инсулт, четвъртият падна в шахтата на асансьора. И всичките ги писаха жертви на короната. И СЗО са си оправи статистиката - защото според тази на сайта им смъртността от обикновения грип е 2.8 промила, а от "страшната" корона - под 1 промил. Не, не отричам съществуването на коронавируса - но че определено се преиграва с него, е повече от очевадно. А защо същата тази СЗО препоръча да не се правят аутопсии на починалите от Ковид, си остава загадка... която само засилва недоверието към официалните версии...

Че Северозапада е западнал го знаем всички, но най-западнали са ви психиатричните заведения, щом са допуснали такъв шизофреник да се разхожда на свобода.

Смешник жалък

Аз северозапада лично го познавам. Диагностициран е като патологичен лъжец и го търсим да го приберем че избяга наскоро и пак е намерил достъп до интернет.

Аутопсиите са забранени защото коронавируса е патентован доста отдавна в САЩ и ако някой почне да го изследва попада под ударите на патента и може да бъде съден за това. Може да се изследва само от оторизирани от патентоносителя лаборатории.Нямам представа кои са оторизираните но патента се държи от CDC.

един са изтървали от психиатрията.

Да не дава Господ да се срещаш с този проблем приятелю. Ковид вихрушката мина през нашата къща, и отнесе баща ми. Когато лекарите оформяха документите ме попитаха изрично искам, или отказвам аутопсия. Подписах специален протокол че я отказвам. Деветдесет и девет процента от хората не искат някой да реже близките им. За това няма аутопсии, а не защото са забранени.

Часам го тоя вирус с отворени прозорци, и вратата държа отворена понякога и маската даже си махам и не ще и не ще да влиза. Колкото до аутопсиите- казаха го публично сума ти лекари или те не са лекари а може и аз да не съм аз.

Кретените пак нямат грам уважение към жертвите. Нищо, Бог забавя, но не забравя...

Аутопсия не всеки починал от Ковид, за да се подтвьрди това, За да изгорят трупът, за да видят евентоални промени във вируса. Запад всичко прави обратно на Русия

много от слабите в главата се чудят какво глупави теории да измислят, че белким си обяснят сполетяващата ги действителност. Много интересно какво мислите за катастрофалните наводнения сполетяли не малко места в Европа и Азия? Не ви ли минава през главите, че вирусът дори и да е изкуствено създаден в началото, като тръгнал сред хората си се подчинява на обективни природни закономерности. И това че има хора наясно с тези закономерности, които са способни да прогнозират, в общи линии, какво ще се случи не значи, че някой пуска и спира нещо. При респираторни вируси особено това със спирането е безумно да се твърди че е възможно. Като видите камък да се търкаля и ускорява по надолнище не е трудно да се предвиди че ще продължи до долу. Без значение дали го е бутнал някой и дали е нарочно. И ако е достатъчно голям е разумно да се направи нещо че да не си му на пътя.

Това е основния проблем на 21 век. Телефоните станаха по-умни от хората. А хората все по-често вярват в това, в което им се иска, вместо в това, което всъщност е!

жертвите на брадатия козел и останалите педали, изпълняващи поръчките на местната и световна мафия са около 7 милиона!

Schilo

Голямо писане най. След 20 години, пак ли ще е водеща новина статистиката? Ами има го и ще остане.

Не се знае. Затихването му и последващо избухване ми говори за самозатихваща инфекция която се стартира(пуска) периодично.

Schilo

Така е. Наистина зависи от силата му. Мнението ми е, че с времето ще отслабне

Зависи колко време ще трае. Юнистияновата чума е продължила 10 или 20 години. Довела е до туй, че Балканите от просперираща провинция са станали пустиня. След това Римската империя - най-великата империя, е паднала и са се появили разни вулгаро-питеци.

Schilo

Не знам, едното е бактерия, другото вирус... А бе, ще видим

Едрата шарка е вирусна инфекция и е убила до към 90% от населението на Америките (не са краварите, както се смята в тоя форум). Не е важен причинителят, по-важна е причината, каква е. Аз тука имам едно предложение - дивашката урбанизация.

Schilo

Съгласен!

Нормално.... Живота си продължава,ще оцелеят най приспособимите и упоритите,най младите

Schilo

Всеки по реда си. Слабите организми, ако не от КОВИД си отиват от редица други болести. Това е естествения път. Неестествен е , че много хора си отиват от ОТП, наркотици, стават жертви на убийства

Глей сега, как морският изтърва най-убийствиените неща алкохола и цигарите! :))))))))) Ако само умрелите от ПТП, убийства и наркотици бяха - с мед да ги помажеш!

Schilo

Може ли човек да изброи всичко?

Спокойно - не си на изпит :) Нама да си пишем двойка!

кажи го на онова семейство от Карнобат където бабата оцеля да гледа бебета. А и за еволюцията и естественият подбор си важи. Само със сила не става, трябва и акъл.

Естественият подбор и еволюцията, не водят до по-голям разум. Всъщност високият интелект въобще не е еволюционно предимство, както се наблюдава в съвременния свят.

Само че не говорим за висок интелект, а за здрав разум, както и за дисциплина и работа в екип. Хомо сапиенс благодарение на това се е дисеминирал по цялата планета. Подозирам обаче че дългият престой на върха на хранителната верига и липсата на естествени врагове е довела до сериозен регрес в основното еволюционно предимство на вида. По законите на майката природа всичко което не е необходимо е излишно, всичко което е излишно отпада.

Много философски гледаш на нещата, а от това боли глава.

За съжаление с друга глава и мироглед не разполагам. И така и не съм открил за 50 години от къде се спират.

Глей ся, как се прави промиване на мозък и внушение: вчера случаите бяха 125 и починалите 2ма. Днес новите случаи са 135 и починалите 4ма. Обаче разликата между вчера и днес е думичката "Само". Ако след месец новите случаи на ден са 1135 като сложите едно "само" - "Само 1135" - всичко изглежда вече толкоз позитивно :) Нищо че преди месец случаите са били само 135 на ден, а сега са само 1135... Важно е само да се внушава, че само всичко е само супер положително само.

Schilo

Е,в негативна светлина ли да се представя? Да има шок, паника, страх?

При условие, че се увеличават случаите - да пишат неутрално! Аман от мисирческите им сензации!

А в Понеделник ще е - задава нова вълна, 150 заразени. Вторник - "само 155" и така - дировски шутовщини

Вълна се получава там където се прави ново пускане на вируса. Обикновено и нов щам. Ще го пускат на вълни и все по -агресивен докато не ни ваксинират всички. Това е война на скритият елит срещу останалата част на човечеството.

Ти видя ли, кой го "пуска щамо-вируса"? Имаш ли снимки на виновника?

Ти наистина ли виждаш вируси?э Няма значение вътре или извън телата, иди на психиатър.

Ако автора използваше вчерашният стил на съобщаване на числата, заглавието трябваше да е: "Рязък спад на ново заразените, само 0.7%!, 4тата вълна се отлага!"

Всяка нормална държава, даже и в нашата, като умрат 50 човека се прави траур, минута мълчание и т.н. Тук по едно време по 100+ на ден взеха да умират, но ковидиотите продължават да повтарят , като мантра: няма страшно, грипче е!

ВИРУС НЯМА!!! ИМА ВИРУС ПРАЗНАТА ТИ ТИКВА!!! АКО УМИРАТ ХОРА, ТО Е ОТ ИНЖЕКЦИИТЕ ПЪЛНИ СЪС ЗМИЙСКА ОТРОВА - НАНОЧАСТИ, ДНК МОДИФИКАЦИЯ НА ЧОВЕКА, СПАЙК ПРОТЕИНИ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА СЪСИРЕЦИ, А ОТТАМ СЪРДЕЧЕН, МОЗЪЧЕН УДЪР!!!

във всяка нормална държава умират хиляди хора всеки ден! Колкото се и раждат! но от какво са умрели - вече е въпрос на пропаганда...

в държава като нашата където умират доста повече отколкото се раждат си е трагедия всеки починал в повече от обичайното. А когато са десетки хиляди както е в случая. И забравихте бързо и удобно, че и млади имаше сред тях. В разцвета си. И даже и бременни жени отнесе "грипчето". Невръстни сираци остави.

Какво стана с дипломата на оня измекяр Мангъров? Щеше да я къса предната есен ли беше, лято ли беше?

Ако я беше скъсал, нямаше да е измекяр :) Всъщност някой да му е виждал дипломата? Може да няма, какво да къса :)

""""Само""" ,но бавно ускоряваме темпото ,"нагоре по лай-яната река без гребла",но в някакъв момент ще грабнем греблата и ще за почне да гребем с пълна сила.

Вече втора година гребем. Ако ти кажат ,ще гребеш до края на живота си !Докато има балъци ще има и тарикати!

Ти ли си тариката бе, бедняк малоумен?

се сещаме за греблата, като паднем по лайнопада на тази река. Запазена марка. Made in Bulgaria.

Нали Ковида не се влияе от сезоните ? Защо са малко новите случаи това и миналото лято в България. В Гърция с мерки 3500 на ден , България без мерки 120 на ден? Каква е измамата ?

например, да не би да не е лято?

Според зависи кой колко дължи на МВФ и Световна банка, гърците са яко задлъжнели. Според мен няма как да се манипулират толкова правителства едновременно по един и същ начин, освен ако не иде реч за пари.

Измамата е че си се родил ,я се ослушай може да те лъжат че си жив.

Вълна се получава там където се прави ново пускане на вируса. Обикновено и нов щам. Ще го пускат на вълни и все по -агресивен докато не ни ваксинират всички. Това е война на скритият елит срещу останалата част на човечеството.

Се опитва да изкара пари. Като Италия, където стана чудо 1 ден след като получиха 300млрд. Гърците и майка си ще продадат за да продължат да папкат без да плащат..а те имат да плащат доста и то редовно

Виж сега, Слъвнцето 24 часа ли грее или малко грее, малко не грее, малко облаци и през разните сезони грее различно дълго. Разбираш ли, какво се опитвам да ти кажа? Те затуй го наричат "вълни". Вълните имат горе, имат и долу.

"Само 135 ....", иска им се да са повече. "... но жертвите са над 18000" - много отдавна са над 18000.