Съименник на президента не успя да обясни как е купил 393 коли, взеха му над 2,2 млн.

Румен К. Радев от Силистра нямал законен източник на доходи, с който да оправдае покупката на автомобили за 1 788 000 лв.

Обратно в новината

Коментари - Съименник на президента не успя да обясни как е купил 393 коли, взеха му над 2,2 млн. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е това че са го хванали в далаверите му , ама няма ли някой да се порове и в имотите на Бойко Рашков ( Копоя ) откъде аджеба с една заплата е натрупал това имане ?!?!

Що е Румен Радев - все е мошеник...

Може да си преставите какви луксозни коли са - простата аритметика показва средна цена 4550 лева на кола.

Да, но ако имаш 350 коли за по 2000 лева и аритметиката става друга.

този бай никой от силистра го осъдили. Браус! Кога ще заведете дела срещу цв. цв. Срещу рашкууту чадо с 25 те кенефа, Срещу спецата с данъчните измами поживял като шеф на данъчните, срещу простия киро дето още не е доказал, че е върнал канадския си пасаван..... Ама осъдихте бай никой, че ви е по лесно и в силистра не бият през ръцете! Или си вършете работа без двойни стандарти или вървете на макя си у....

Да под ръководството на мафиота от Банкя ,в България всичко процъфтява,даже "жълтите павета

Затвор няма ли?

по принцип, покрай колите върви и коката. не ни правете на гугутки. 100% ще се окаже, че този познава брендо, както и важни укрогниди.

тениска с мутрата на путкин носеше

Румен К. Радев е толкова "собственик" на тези коли, колкото и онази циганка от Етрополе е собственик на няколкото фирми, чрез които Ружа Игнатова е прехвърляла милионите. Въпросът е дали мисирката, писала новината или съда се правят, че не знаят за тази схема? По този начин всички депутати са единствено на депутатска заплата, но роднините и приятелите им, с които те не поддържат връзка, натрупаха богатства по време на депутатския роднинско/приятелски мандат. Толкова ли е трудно да се докаже това, драги ми съдебен служителю???

Помнители, че и къщата в Барселона и бутика на главната улица бяха на името на един роднина, с когото не са се виждали. И като се размириса продадоха и къщата и бутика, а мис "гащи" с детето скоропостижно беше омъжена. Разбра се, че в последствие се била развела. Но прокурватурата не е чувала за подобни неща.

трябва да се погнат всички на минмалка и трайно безработни! Стига са крили данъци!

Да под ръководството на мафиота от Банкя ,в България всичко процъфтява,даже "жълтите павета" в София...цъфнаха.

Ленче ма, последно време май твоя любовник управляваше?

Едното не пречи на другото. Всички са маскари!

Мхм, точно 167 дни и направи в пъти повече отколкото банкянския полуидиот за поне 12год. Правиш ли разликата или севдаТВ това ти е "набила" ?

Този Румен К. Радев сигурно е безработен в бюрото по труда ,познах ли ?

Съименник на президента не успя да обясни как е купил 393 коли, взеха му над 2,2 млн. Румен К. Радев от Силистра нямал законен източник на доходи, с който да оправдае покупката на автомобили за 1 788 000 лв. Ало, г-жо Христова, да бяхте сложили * по платеното си рекламно съобщение за това колко много работа била свършила измислената комисия КъПъ-компи, както са направили колегите ви под рекламата "6 месеца на море с Лидл"... Въпросният съименник е сламен човек, а не собственик на изброените автомобили. Той никога не ги е притежавал, дори никога не е плащал ГО за тях! Използвали са имито му за регистрация на МПС в България, които МПС-та се карат предимно в Румъния, Италия, Испания, Португалия и Гърция. В Русе има подобни "собственици" без да са съименици на Президента Радев.

Е да ама така е извършила две поръчки за плюене...

Ама не съвсем. Щом му ползват името, как са му отнети колите, а и как ги е продавал, че и парите от продажбата са конфискувани. Тези румънските ги знаем, ама те като ги тегнат и бегом в Румъния, а тези са съвсем друга песен...

е направил някаква пачка.Омръзнало му е да си плаща на държавти чиновници рекетьори и на по яки от него ,,бизнес партньори.И явно го е ударил през просото дет’ се вика ама ейговна.Таковали са го

Този от Силистра питаха ли го какво работи жена му,да не би и тя да е нотариус,като на Рашо Дамаджаната

за политици пък да не говорим - до един

На Баце това са му джобните, ама там не смеете да пипате.

На Баце ако това му бяха джобните нямаше да го сомат за пример в Европа,а България 12 години да строи и процъфтява. За разлика от БСП правителствата на Нинова и Радев

Какво процъфтява бе, я се скривай.. Всичко, което е реализирано с Европейски средства е под всякакви стандарти за качество, а проектите са смело прецепени от Бойкото

цъфнали са сму само налъмите, опс. чекмеджетата, а България - не. Все пак бъди скромен не го крии зад страната ни.

И защо трябва да се вменява името на президента? Да кажа ли колко курви познавам с името на редакторката???

Дай им телефоните - защо само се хвалиш?

Името е вярно, ама не са коли а танкове

нямаме толкова танкове, така че свери опорката. Пък и е летец, Човекът.

трябва 90 процента от населението да се арестува по тая точка. Всичко краде. Един от друг се крадат. Край няма. Който не краде достатъчно оили е малко по-честен, го прецакват и го разнасят по съдилища. Обърната реалност.

С биткойни бе! С на Ружа биткойните!

Ахахахаха територия на четирите свини боко цацата гешов и доган свинаря.

Петата е нова - радев тъпото

крадливи прасенца. Няма празно на територията.

В България

А депутатите КОГА?????

Kwi sa tiq koli po 5.6K sredno ???

..albanec li si, ili siriec?

Така, така! А сега тръгвайте по веригата и проверявайте как разни курвета с патешки усти карат лимузини и джипове за по 200-300 хилки!

1000 лв за дудук 300 дудука Г класа!

Че колко са те 300 дудука? За няма и седмица ще ги направя. Готов съм.