Съдят продавачка, присвоила 71 000 лв. от шефовете си в заложна къща

43-годишната Минка М. работила като продавач-консултант и представяла пред управителите фалшиви документи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много бързо сменихте заглавието.

Гледа жената как всички крадат и му намира пътя. Е, за сметка на определени лица, а не за сметка на данъкоплатците. Затова ще я съдят, не за друго...

Как бе! Не продавачка, а ПЕДАГОГ !!! А всъщност джофра, завършила "вишо" за учителка, понеже за друго не са я приели, след което никога не работила това.

Това е родната действителност. Хората търсят начин да се оправят сами, след като не получават достатъчно пари като заплата от работодателя, за да си покриват нуждите. Лошото е че са я спипали и сега ще трябва да полежи малко в панделата. Иначе тези, които откраднаха милиони няма кой да ги съди и осъди...

Като не ти харесва работата, сменяш я, а не крадеш 72 000... ама вие тъй сте си свикнали - да крадете... а после държавата ви крива... ми държава от крадци, каква да бъде?

само така им се пада на заложните къщи..жалки мародери

То си стана норма в територията...

Прав си норма си е. Преди 26 г. открих аптека в Димитровград. По ннякое време назначих за пом. фармацевт една Софка 1995-96. , та: 1.Софка правеше 1/2 от оборота на другата и оставяше пълна кофа списания. 2.Когато я назначавах, й предложих заплата + %. Тя твърдо отказа % .Зарадвах се даже,щото всички др. вземаха + %. 3. Не знаех обаче, че в предишна аптека ,където е работила,като не излязла ревизията, тя тропнала с крак :искам си заплатата", получила я и на следващия ден не се явила:,че когато с нейна колежка имаха аптека е правила много финансови измами и затвориха. 4.1996. се досетих ,че краде. 5.Парите ми свършиха ,фалирах,предложих аптеката на фарм. с думите" но Софка краде" ,не ми повярва. 6. 1996. остана собственик маг. фармът и Софка на трудов дог. Един ден маг. фарм. каза :сигурно краде. 7.Браво на жена ми ,но късно за мен : Ми, направи ревизия и след това пак и ще разбереш. Прав бях- маг. фармът доказа ,че краде. 8.Решихме да докажем законно. Полицията беляза банкноти, казаха да ги вкараме в оборота. На обяд я прибаха. От 95 000 Бг лв при 3000/$, Софка отчета 41 000 и 54 000 липсваха от оборота. 9 Прокурорът обаче я освободи / пазя си писмото му / с обосновката : Сумата е малка ,за да се заведе дело. А,бе др. прокурор ,след като играете тенис със съпруга на Софка, в аптека , в която работи 1 човек на смяна,с колко да я хвана ? Айде ,стига толкова. 10. Вж. т1. Куп още примери мога да дам за подобни. Всичко това мили другарки и др, е за историята.за поука на всички които разчитат , че служителите му са лоялни. Поучете се и бдете над чекмеджето си ,да не изпуснете златна та си кокошка. Аз си мислех, че като имам 10 ацетизал кутии х 2 лева ,няма как да ме крадат ,ама ми опулиха очите. "Когато се наливаха основите " на К. ! апитал изъм а !