Съмнителен пакет за главния прокурор в Съдебната палата

Съмнителен пакет за главния прокурор Сотир Цацаров е получен в Съдебната палата в София, заявиха за Дир.бг от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Съмнителен пакет за главния прокурор в Съдебната палата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудя ви се на акъла. Как не се сещате?! Това е дъ-ъ-ългата ръка на Русия!!! И даже - лично на Путин!!! До дни очаквайте някой да остане без мозък - такова е действието на веществото в плюшената играчка, вЕрвайте ми! Ако не щете да вЕрвате на мен - питайте кака Мей, батко Тръмп, батко Бобо Джонсън - все безпристрастни световни суперексперти!!! И наш Цвъцко - и той даже знае!

Това може и да е просто една проверка на сигурносттаи всяване на паника от някой ,който му е много лют.Ако има следващ опит сигурно няма да е шега със сигурност .В тази държава вече нищо не ме изненадва !

Това тлъсто лайно Цацаров, ако беше в Щатите само за нищоправенето по 'Ало, Ваньо" щеше да отгърми в запаса за 100 години..

Кво му е съмнителното?Не съдържал пари?

питам се дали куклата е имала пол или е била просто полит. коректно безполова. не, че това има някаква дебела връзка с оплитането ѝ в електропреносната мрежа намираща се в кутията.

а аз мислех 100 кебапчета за закуска на цацата

Жалко че е бил само съмнителен защото реално доказва без съмнение че някой иска да се прави на ''жертва'' и да си прави пиар както редовно нескопосан..

Той самият Цацаров е много съмнителен

Човекът си поръчал надуваема кукла и електрическа помпа, за да си я ползва по-лесно. Омръзнало му е да се забавлява с темидата с превръзката и везните. И веднага жълта врява някаква започва. Кво му е съмнителното? И той е човек, ако и да е държавен служител. Има право на интимен живот.

Брашънце за пържене на цаца ще да е имало!!!

Ако беше от зложелатели, в пакета щеше да има нещо за мор на свине. Куклата най-вероятно Свинчо сам си я е изпратил с цел реклама.

Тоя главен прокурор няма кой да го страхува, той на нито един по-голем престъпник не е направил нищо лошо, а и си има приятелчета като Боко, Цвъко и Шиши!

Е, така де - Цацаров не е Джовани Фалконе... затова за него безобидна сламена кукла;) Много показателен подарък, впрочем!

На куклата на конци изпратили подарък - аватарчето и...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!