17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм за свободна и независима България. Това означава съшо така и - свободна от гейове, лезбийки, транссексуални и всякакви такива изроди. Не на еврогейските "генности" Не САЩ, не на НАТО. Да на Костадинов, на Орбан и на Путин. Всички такива обратни и сбъркани сексуално по-добре се самоубийте сега, за да спестите срама на семействата си Времената се менят и скоро може да не сте много на почит. Да живее ВЪЗРАЖДАНЕ.

Транссексуални е имало винаги. Защо ни го набиват на очи непрекъснато? Да си живеят там без да го изтъкват!

Чак пък винаги едва ли е имало транссексуални, но за хомо...

Тъкмо се чудех, къде да си дам последните 43 лева до следващата заплата, пък то какво било - трябвало сега да плащам и за педерастите...

Това може да направи само една извратена Европа.

Половете са два, жена и мъж. Ако има някой роден с генетични малформации това не го прави трети пол нито еднополов. Има начин да се определи дали недоразвития пол е мъжки или женски, но да се казва че имало повече от два пола не е правилно. Смяна на пол не може да има, колкото и хормони да се пият това не е смяна на пол, а външно неестествено влияние на организма. Пола е генетично заложен и това не може да се сменя. След като веднъж плода е създаден няма връщане назад.

Такова нещо като генетични малформации няма. Генетичните увреждания се наричат мутации, а малформациите са пренатални увреждания на плода с различен произход - като резултат от отравяния, нездравословен начин на живот, заболявания, прием на лекарства т.е външна за плода причина. Това, за което ти говориш е само генетично, но и пак наличието на У хромозома е достатъчен фактор за определянето на лицето като мъж. Иначе, да - има два пола - мъжки и женски и полът е невъзможно да се смени, защото е генетично определен.

Има, ето един пример на генетични малфромации: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/16724181/ Мутация означава изменение, а малформация означава недоразвита форма, това са две съвсем различни неща.

Аз мога да се определям и като космонавт,ама дали съм такъв е друг въпрос.Жената има матка,яйчници все органи нужни за да даде живот.Това да имаш направена вагина не те прави жена.Аман от ненормалници!Толкова са гнусни!

Значи жените, които не могат да имат деца, не са жени, така ли, троле?

на село гледам тъпа телевизия по сателита. Скучно и мисля за ръкоделие. Ама една козичка от стадото ме заглежда хитро. сега се чудя - дали ще ме съди за изнасилване или утре сутринта да предложа брак. Ако нямаш спешна работа да наминеш уикенда. Ще ти пиша в кое село съм. Козата не е ревнива.

Жената дори и да няма деца това не я прави непълноценна.Аз уважавам всички жени.Има жени с огромно желание за деца,но не се получава.Те пак имат прекрасен живот.Другото са изроди,грешка на природата!

Жените , които не могат да имат деца имат заболяване за да бъде това така . Транс жените не могат защото никога не са имали съответните ограни, както и куп други неща харктерни за женския организъм , За това е и нужно да приемат хормони от външен източник ;) Дебил

Значи жените, които не могат да имат деца, не са жени, така ли, троле? Я, пак!

Питам а кой ще защити жертвите на трансесксуалните...имаше такъв случай с изпиркал американец, който разбира че жина му е бшвш мъж....гадости пълни...наЕС

И на какво точно е жертва въпросният американец?

Верно ли питаш ? Помисли малко . Ползвай я тази глава не само за равновесие .

Лезбийка забърса отрудени и съвестни български данъкоплатци плащащи редовно данъците си с 20 000 лв.

Господа и госпожици журналисти, съдът в Страсбург се занимава само с хартата за правата на човека. Ако сте я чели ми кажете по коя точка се отсъжда или си пишете. Както се казва пишете не ми пречите. Този съд е измислица и само наивници вярват в него, аз не вярвам, защото той е двоен стандарт.

Някога преди много години, поне в квартала,в който живеех ,момчетата бяха, ама много загубени и срамежливи при отношенията си с момичетата ,ако изобщо може да се говори за такива..По принцип ,поне всеки трети спортуваше ,някои вдигане на тежести ,някои бокс,други борба и джудо ,имахме даже републикански шампион на 100 м гладко бягане, но с момичетата , бяха всички много загубени ,не смееха да докоснат момиче.Не ,че нямаше момичета ,но те бяха част от тайфата,как да хванеш ръката на сестрата на приятел от съседен вход или блок ,та след това да се биете или как да целунеш момичето от апартамента от другата страна на етажната площадка ,въпреки ,че с нея заедно сте израснали и си разменяте книги от библиотека "Лъч" ,и научна фантастика,слушате състави , вярно даваш И томовете на Ги дьо Мопасан ,но на въпросите И, дали момчето ги е чело ,то мълчи като партизанин.Тогава нямаше такива трансжендъри и техните клонинги ,а най-много педерасти ,които някои от момчетата ги понатупваха ,но чисто възпитателни, а и те се въдеха в Докторското градина и кино Култура. Ей такива бяха тогава момчета ,заминаваха девствени в казармата,нямаше вълнения и драми ,и сълзи в очите ,не им тежеше службата ,един изтегли и къса клечка, та служи три години във ВМС ,но това беше много ,много отдавна .Е, получаваха писма от някои момичета от квартала ,ама и в едната, и в другата посока, писмата звучаха по -скоро като някаква сводка,нямаше какво да си кажат.

Така беше

Аман от педерастка пропаганда!

Обратните сексуални наклонности и смяната на биологичния пол са съвсем различни неща, но явно това е много трудно за схващане от хора с два грама мозък...

Едното следва от другото. И половин грам мозък стига.

Полът се определя в зависимост от двойката полови хромозоми в ДНК. Всичко останало е словоблудство.

ЕС -- ЕВРОГЕЙСКИ СЪЮЗ , НАЙ---СКЪПОТО ЛОШО И МИЗЕРНО МЯСТО ЗА ЖИВЕЕНЕ В ЦЕЛИЯ СВЯТ!!! ВЪВ ТОЯ ФАШИСТКИ СЪЮЗ НЯМАШ ПРАВО ДА ГЛЕДАШ ДОМАШНИ ЖИВОТНИ , НЯМАШ ПРАВО ДА ВИДИШ МЕЧКА В ЦИРКА , ЗАБРАНИХА ДИВИТЕ ЖИВОТНИ В ЦИРКА ОЩЕ ПРЕЗ 2001 ГОДИНА. ЩО ЗА ФАШИСТКИ СЪЮЗ Е ТОВА?? НЯМАШ ПРАВО ДА СИ НОРМАЛЕН ПОЛ , А ДА СЕ ПОДЧИНЯВАШ НА ТЕХНИТЕ ХОМОСЕККУАЛИСТИ ,, ДЖЕНДЪРИ И Т.Н !!!! ЕВРОФАШИСТКИ ЕВРОГЕЙСКИ АНТИЧОВЕШКИ СЪЮЗ !!!! ДАНО ПУТИН ДА ГО УНИЩОЖИ ,, ДА УНИЩОЖИ И НАТО И КРАВАРИЯ!!! И СЪС ЦЯЛАТА СИ НАГЛОСТ НАЛАГАТ БЪЛГАРИЯ ДА ПРИЕМЕ ТЯХНАТА ДИКТАТУРА!!! ФАШИСТИ!!!

за животните в цирка не си прав. За останалите - да.

Тогава защо от 20 години няма и едно едно животно в цирка?!? Виж Путин язди мечка , ние кога , така???

обаче гледам че путлерастите в 16тата република са най активните антиджендъри нищо че се давят на патока на Путьо и им цвърчи семе през ушите :- )))))

Така си е. Отдавна се знае кой врещи най-силно като чуе за обратни.

Отлично и справедливо решение на нашите евро-атлантически съюзници. На кого не му харесват законите в модерна Европа - чемодан-вакзал-Масква! И да го мобилизират да бъде разстрелян от освободителните сили на украинските герои.

Когато започнат да връзват на вратовръзка отрязаните членове на нежелаещите, виждате ли, да са мъже, тогава ще запомнят завинаги как ги е създал Господ Исус Христос и защо са извор на поквара, мерзост и разпад в обществото! Долната, миризлива и разкапала се сган е завладяла, както Еврогейския съюз, така и Геймерикансдките щати! Тези отрепки, лишени от ценностна система трябва да бъдат унищожени като хлебарките - без всякакъв компромис!

Как ги е създал измисленият ти господ? Ти сериозно ли вярваш, че човеците са избработени от кал?

Аз вярвам , че всеки , който менструира е жена , проблем ?

Това какво общо има с въпроса ми, врякалнико? И менструацията ли е създадена от измисления ви господ? От кал ли, врякалнико?

Ми нали пита дали вярваме в това и онова ? А аз конкретно ти казах в какво вярвам , дебил :)

Аз питах нещо конкретно и нямащо нищо общо с твоите вярвания по други въпроси, глупако. Но ти явно си от онези, които даже да нямат общо с въпроса, бързат все пак да се обяснят за себе си, че да привлекат малко внимание. Точно като веганите, и те така правят. Отде ви изравят бе.

Ти питаш тъпотии моето момче на , които сам знаеш отговора. След като един човек е силно вярваш , значи вярва , че Бог е създателя. Дали има Бог или не , не е тема на статията. А реално на чисто научна основа смяната на пола е глупост, а разграничването на биологичен пол и джендър е идиотия.

Забелязах как деликатно пропусна да отговориш дали наистина вярваш, че човекът е изработен от кал, врякалнико.

Ако дължиш толква на отговор на тъпотиите си - разбира се , че не вярвам :) Хайде сега ти кажи от научна гледан точка , човек може ли реално да си смени пола? ;)

Защо да не може? Щом може да си смени сърцето, белите дробове, черния дроб, ставите чрез хирургическа намеса и съответните медикаменти, какво пречи да си подмени и органите на половата система, врякалнико прост?

Защото просто не може бе дебиле , чисто медицински е невъзможно в момента . Тва, че можеш да си смениш ставата не означава , че можеш да си смениш панкреаса ,или мозъка ( за , което ти трябва искренно да съжаляваш )

Допреди 50 години и подмяната на сърцето е била невъзможна бе, врякалнико прост. Допреди 25 - на белите дробове. Това, че е невъзможно "в момента" също не е вярно. Вече могат да се подменят външните органи на половата система. Въпрос на време е това да става и с вътрешните, което е точно обратното на "просто не може" бе, врякалнико прост.

Ти какъв олигофрен си , бате . Хем твърдиш , че вече е възможно хем , че било въпорс на верем хахахахахахахахаха Когато стане наистина възможно тогава се пъни , сега по-добре си трай , че се излагаш само .

Функционалната ти неграмотност пак се проявява. Ако успяваше да разбираш писмен текст, щеше да ти стане ясно за кое точно твърдя, че вече е възможно. Написал съм ясно точно отгоре кое е вече възможно към момента и кое е въпрос на време, врякалнико прост и функционално неграмотен.

Хахахаха ти колко си прост :)))) Първо пишеш "Щом може да си смени сърцето, белите дробове, черния дроб, ставите чрез хирургическа намеса и съответните медикаменти, какво пречи да си подмени и органите на половата система, врякалнико прост?" а после почваш да шикалкавиш, че било въпорс на време , В моменета не може , това е простият факт , който е и най-важният но уви ти не можеш да го осъзнаеш ,

Подобен псевдологически извод може да направи само някой функционално неграмотен прост врякалник.

Подобен извод ще направи всеки , който ти чете нелогизмите :) В наши дни чисто медицински не можеш да си смениш пола, но ти продължавай с опитите ;)

Напротив, глупако, в наши дни чисто медицински можеш вече да си смениш външните полови органи и чрез хормонална терапия да извършиш и съответните физиологични промени. В близко бъдеще ще е възможна подмяната и на вътрешните полови органи, точно като с примерите, които вече изредих, но ти поради функционалнат си неграмотност не схващаш, или просто не ти изнася да схващаш.

Абе ти наиситна си много тъп. Колко пъти да ти повтарям - когато стане възможна цялостна промяна , тогава пищи.

Допреди малко се пенеше как било невъзможно. Сега мина на "когато". Функционално неграмотен врякалник не се наврещя ей.

Отчайваш ме вече хахахахахахах НЕ Е ВЪЗМОЖНО В МОМЕНТА , ДЕБИЛ. Ти спомена , че в близко бъдеще ще стане , аз просто ти казвам когато стане тогава да се пънеш а не сега ,

Щом като усъвършенстването на технологията е въпрос само на време, а вече е функционално възможно чрез медикаменти и хирургия, значи няма причина това да не бъде отразено в законите.

Не, не е функционално възможно в момента , Това , че си направил частична интервенция и си се подложил на хормонална терапия не те прави от желания пол . Дали е въпорс на време или кауза пердута никой не може да каже , а само да спекулира , Ако (подчертвам ако ) пълната промяна на пола е възможна някой ден то тогава може да се говори за отразяване в законите. НЕ СЕГА !

Спекулациите ги правиш ти. ЕСПЧ очевидно не смята като теб, а той е част от администрацията за прилагането на официалните закони (a не личните спекулации) на ЕС.

ЕСПЧ не са нито биолози нито медици ,и е институция на Съвета не Европа а не на ЕС :) Искаш да не се намесва религията , но нямаш нищо против да се намесват политически тенденции в един чисто научен казус хе хе

Няма нужда съдът да са биолози или медици, дебилe. Никъде по цивилизования свят никой съд не е съставен от нищо друго, освен от юристи. Точно заради това съдът си има експерти по съответната материя за тази цел. Те са биолози, медици, физици, астрономи и каквото още се налага да се обсъжда в съда. Явно и това не знаеш.

Хахахахах няма такъв палячо :))))) Как лекинко пропусна политическите тенденции точно каквато е "смяната на пола " и заговори за експерти хахахахахахахахахах Хайде намери ми 3ма , световноизвсетни учени , които твърдят , че смяната на биологиният пол ( а не на "социалния" ) е реалност

След дращенето по форумите в работно време едвам дочака да се прибереш, че да продължиш с обсесивно-компулсивното си врякалничество вече без да се преструваш, че работиш. Като ти се искат "свтовноизвестни учени", отваряй Гугъл и потърси хирурзи, които са извършвали смяна за операция на пол. И естествено, че ще заговоря за съдебни експерти. Те са тези, които се произнася по въпроси, по които съдът няма познания. Но ако не вярваш - докато си пак в Гугъл, опитай да намериш на света съд, съставен от биолози, медици, или каквото там вярваш, че трябва да дава преки мнения заедно с отсъждането. Не само е практически невъзможно да имаш такива специалисти, ами и е конфликт на интереси, ако схващаш какво е това.

Що па реши , че пиша през работно време ? Шерлок Холмс ? хахахахахахахах бтв ти по същото време пишеш също хахахахахахахахаххах Бате толоква си прост , че не вдяваш какво ти обяснявах с политическите тенденции , ЕСПЧ, биолозите , биологичния и социалания пол. Елементарно нещо те попитах ,- покажи ми 3ма световни учени , които твърдят , че смяната на биологичния пол в момента е реалност. .

явно и в страсбург има левичарски путлерасти

Защо, в Русия кога е имало подобни съдебни решения? Или ако не напишеш "путлерасти", няма надничка?

Ако нашия съд се огъни пред изнудването и терора на брюкселския съд то нека пишат в графата пол - лизбийка и педерас.

Като те гледам колко си неграмотен... Вземи научи български език и тогава пиши! Нашият съд може да се огънЕ, съдът по правата на човека е в Страсбург, а не в Брюксел и се пише лЕСбийка(идва от остров Лесбос, а не от лизане, както много малоумници си мислят!)

Ами аз пиша вишу /висше образование/ ама който разбира знае защо.

Мамицата ви педали такива. Чичкото с мустачките добре беше ви подхванал!

Пак ще ги подхване , Спокойно , с Путин ще ги подхване!!! Гледай каква сила ще стане!!!

Оффф ай стига глупости. Само гладът може да върне разума....

Това ЕСПЧ май е съд за правата на "човека" КТБ... И пак Йонко Грозев.... Аре у лево.

Утре ще поискат да са друг пол, а не мъж/жена и пак ще осъдят България. Ще трябва да се добавят към 365 пола в конституцията и само тогава ще отговаряме на Европейските изисквания. След това ще искат да си сменят годината на раждане и се започва всичко отначало. Това е загуба на време за българския съд и следващото дело за смяна на пола да има решение глоба и затвор.

Този изрод маи ще излезе доста хитър педала ще го пишат жена и така по рано ще се пенсионира извратеняка

Ето това не мога да разбера, как мъж може да не харесва умна ,високо образована,културна ,с прекрасно възпитание ,мила жена. Та това е най-хубавото създание на окаяната планета наречена Земя.Лично аз съм убеден , че ако истински /подчертавам за не разбралите -истински / жени управляват тази планета живота ще е по -добър .Не говоря за феминистки и някакви синтетични миксове ,които американогейските ,юдомасонски ,демократични ,неолибералсти се опитват на пробутат и наложат на обществото,като новата нормалност..Под какъвто ъгъл да го погледна ,не го разбирам. Вярно има всякакви жени.Тъй като значителна част ,при това младите години съм работил основно в колективи ,в които жените са преобладаващо мнозинство имам известни наблюдения и впечатления.Има внимателни,мили и съпричастни жени ,има егоистки ,има манипулаторки .Има такива колежки , когато имаш проблеми се вижда истинска загриженост, желание да помогне,нежната И ръка лежи на рамото ти, искрено желание да създаде условия ,при който да ти е по-добре и комфортно. Бях свикнал с женско внимание и ми беше толкова приятно ,чак до там ,че за малко да се разпадне семейството ни. Не го разбирам ,това трансджендероване. Близостта на мила ,позната жена вълнува ,един нормален мъж по начин ,който отваря галактическият безкрай..Нека допуснем следният случай,развиващ се по време на "тъмният социализъм".В един институт ,петък вечер ,от уредбата звучи хубава музика на Pink Floyd , а парчето е "Shine On You Crazy Diamond",вече е сравнително късно ,светлините са приглушени и един млад мъж или по-точно голямо момче танцува с колежката ,с която работят бюро срещу бюро.Тя е сплела ръце на врата му,тялото И е притиснато до неговото,той вдъхва аромата на парфюма И, и топлото И тяло.В ръцете си усеща гъвкавото И пъргаво тяло , постигнато от много аеробика .Говори му тихо и нежно в ухото му и топлият И дъх го гали и силно го вълнува.Той се опитва да бъде възпитан защото от алкохола,топлината ,близостта ,нежността ,започва да се вълнува по един неповторим начин,сърцето му е изместило обичайното си място и се наместило някъде около трахеята,така ,че усеща тъпа болка зад гръдната кост ,та чак гърлото го заболява и гласът му звучи хрипкаво, и необичайно .Той иска да запази благоприличие ,за да не обиди милата колежка, да бъде нещо като джентълмен ,но е изключително трудно.Ами няма как да изпиташ такива вълнения ,ако в ръцете ти има нещо ,което до преди няколко години е било мъж,абсурд. Няма как да го забравиш,няма как да не го продължиш при друг случай.

Или. Колежката е жена ти, а мъжа който танцува и я усеща е дългогодишния колега. :)))

защо т.нар. "Мария Габриел" е толкова чак невероятно плоска, а тя била момченце!

Разделението на половете се определя от биологията, а не от някакъв си съд, бил той и в Страсбург.

Юридически се определя от съдът. Ако човек има пишка и съдът отсъди че е жена - е жена по паспорт, без значение дали ти аресва или не ти аресва.

А какви са основните свойства на жената и ще може ли той да ги покрива? Или това е вупрос на друго заседание :)

Това е биолигичен, а не юридически въпрос бе, дебил врякалнически! Хайде на бас, че заради документна грешка почнеш да се водиш умрял, ще ти се наложи да отидеш да докажеш, че не си, ама това ще стане по юридически път, а не с простия факт, че очевидно си жив щом си отишъл на място!

С 31 години закъснение – безделничеството, проституцията и просията вече не са престъпления... Леко полеко отпадат всякакви престъпления и дори се узаконяват,като проституцията примерно,тя вече си става професия и няма да се преследва...

Ба все ми е тая кой като какъв се определя всички сте изперкали да се занимавате с това от сутрит до вечер.

"Той се позовава в тази връзка на българската конституционна идентичност, която се основава на християнските ценности и е изграждана с векове." Какви шибани християнски ценности в политическото устройство на държавата бе? Да не сме в Средновековието?

отново педеращии "въз основа на регламентирани условия и процедури"

"Християнските ценности" като почнат да плащат данъци наравно с всички, тогава да се обясняват за как били в основата на конституцията.

Християнските ценности са в основата на европейските ценности, дебил .

Европейските ценности са на секуларни държави, врякалнико. "Християнски" са били по време на дивите суверия на Средновековието.

Глупчо , функционално неграмотен ли си ? Създадени са на база на "християнските " , а това , че държавите са секуларни е съвсем друг въпрос .

Вземи да прочетеш статията, врякалнико прост.

Обсъждаме християнските и европейските ценности с тебе ,палячо

Само така си мислиш, врякалник прост. Ти си обсъждаш каквото ти се иска, без да има общо с темата, само и само да привличаш внимание. Аз не участвам в твоите опити да се опитваш да се представяш за интелигентен.

Сериозно ? Аз ли почнах да пищя относно християнските и европейските ценности хахахахахаха

Да, врякалнико, точно ти се включваш с теми, които нямат нищо общо с въпросите ми, само и само да привлечеш малко внимание. Отде ви изравят бе.

"Какви шибани християнски ценности в политическото устройство на държавата бе?" ..... Пробвай с "Християнските ценности като правообразуващ фактор" на проф. д-р Тенчо Колев

Какво точно да пробвам, врякалнико прост? Точно по тази конституция, която уж била основана на "християнски ценности", България е секуларна държава и религиозни суеверия нямат място в законите, врякалнико прост. Ако си мислиш, че някакъв труд от някой си променя това, научен или основан на малоумни суеверия като библията, променя това, много се бъркаш, врякалнико прост.

Пробвай да прочетеш сериозна литература :) Бългрия е секуларна държава и таква трябва и да остане , обаче ти не разбриаш , че европейские ценности са създанеи точно на базата на християнските. А проблемът с трансджендърите реално е на чисто на научна основа не на религиозна,

Да беше прочел статията вместо на сляпо да повтаряш каквото видя от мен, врякалнико прост.

Квинтесенцията на статията е "КС обяви, че понятието "пол" според Конституцията следва да се разбира само в неговия биологичен смисъл." . А концепцията на изтрещелите като теб е , че биологичният пол и социланият са две различни неща. Според нея , дори не е нужно да правиш медициснки интервенции а просто да си опредлеиш пола , като той може да се промения колкото пъти и когато поискаш ,

Да беше прочел статията, вместо да извличаш "квинтесенцията" от заглавието и да се опитваш да я обясняваш на мен, фукнционален неграмотнико прост. Тогава щеше да ти е станало ясно за какво говоря, вместо да се включваш неподготвен като истински врякалник, който не знае за какво става въпрос, но има отчаяна нужда да привлече малко внимание.

Не теб е безмислено да ти се обяснява. Ти си абсолютно копие на болшевик , тръгнал да громи религията и буржоазията. Абсолютен кон с капаци но изпълнен с революционен плам , който се е тригърнал от споменаването на християнските ценности а не от идиотията , че ЕСПЧ приема , че е по-висша инстанция от биологията по един чисто биологичен въпрос ;)

Като ти се видят аргументите като "не може да ти се обяснява", защото "Ти си абсолютно копие на болшевик , тръгнал да громи религията и буржоазията. Абсолютен кон с капаци но изпълнен с революционен плам", веднага става ясно, че функционално неграмотният врякалник вече е опрял до обиди, понеже не знае каква още глупост да измисли, за да се опита да се аргументира.

Бате , това , че от истината те е заболяло е само твой проблем . Написал съм ти конкретно защо те виждам като такъв.

Точно тези, които опират до подобна малоумна логорея за болшевизъм и т.н., понеже не знаят какво друго могат да кажат, най-обичат да си представят обсесивно-компулсивното разстройство и функционална неграмотност като истината.

Пич , елементарен си :)

Напълно е възможно за функционален неграмотник с посредствен умствен капацитет аз да му се струвам елементарен, като не успява и без това да разбере половината от нещата, които пиша.

Нещата ти са лесно разбираеми , просто са дебилни :)

Ти на няколко пъти демонстрира елементарно умения да схванеш какво съм писал аз, и какво е написано в статията. Нормално е за глупаците да си мислят, че всичко е лесноразбираемо, докато демонстрират липса на умения даже да разберат писмен текст. Нарича се ефект на Дънинг - Крюгер. Точно заради това държавата е пълна с такива "разбирачи" като теб, и затова постоянно я осъждат в Европа.

Как да ти обясня , че да се разберат твоите писания е елемнтарно защото и те са елемнтарни :) Ти Европа , за безгрешна ли я имаш ? Или само когато ти изнася на левичарските простотии?

Доста отчаяно го повтаряш това след всичките ти демонстрации на функционална неграмотност, и все с тези правописни грешки, за да затвърдиш впечатлението как имаш нужда да ми "обясниш". Явно сам себе си опитваш да убедиш. А доколко Европа е грешна или безгрешна, или какво точно означава това според врякалническото ти мозъче, отиди пред ЕСПЧ и им изложи личното си мнение от позицията на драскач в работно време по форумите, че те са "грешни" в тълкуването на европейското законодателство, пък ти си прав. Ще могат да ти се посмеят и там както тук из форума.

ХАахаха палячоо, палячо ..не стига ,че си неук и видимо глупав а си седнал да пишеш за функционална неграмотнсот хахахахахахахах Пиша бързо , семням реда на буквите в - факт , разпни ме хахахахахахх Има достатъчно политически партии. обществени фигури и научни изследвания, които го обясняват. :))) Дори много ЛГБТ организации са на нож с трансовете,

Изрод скапан педераски, не обиждай християнството, че жална ти майка!

И ти ли си по християнските ценности като наркомана и наркодилър Семерджиев с 200-те икони вкъщи и татуировките с кръстовете и БОГ по лицето и корема? Отде ви изравят такива боклуци бе.

Колкото общо има Смерджиев с християнстовто , толкова общо имат и коментарите ти с логиката :) Ма нормално сите левичари либерасти сте дебили

Щом вярва в християнските ценности, щом си е окичил икони, значи няма нищо общо с християнството, така ли, врякалнико прост? Толкова лицемерни можете да бъдете само християнската ви суеверна шайка.

Що реши , че вярва ? Що реши , че изобщо ги познава ? Всъщност , най-лицемрната шайка сте вие либерастчета, които умрат да плюят по християнстовото , но като стане дума за човеколюбивата религия Ислям почват да припадат от кеф , да обясняват как истината била ислямофобия и как носеното на бурка от жените не е задължение избор .

Защото е татуиран с християнски символи и си е окачил над 200 икони, врякалнико прост.

Елементарно е - защото е псевдорелигиозен дебил.

И кое прави останалите християнски дебили не-псевдорелигиозни, врякалнико прост?

Животът според ценностите заложени в религията , която изповядват. Или поне искренния опит да се живее според тях ,

Християнството кога е забранявало да се друсаш, да продаваш наркотици и да нарушаваш светските закони? Или да си сменяш пола, ако е за въпрос?

На тези въпорси сам трябва да си отговориш след като прочетеш поне Библията. Тъпо е да критикуваш нещо , което не познаваш достатъчно добре . Чел съм Ленин , Маркузе , Корана и хадисите и тн. именно защото не ги харесвам но трябва да знам от първа ръка а не защото някой нещо ми е разказал , Но пак повтарям ...чисто биологически смяната на пола е НЕВЪЗМОЖНА , следователно ЕСПЧ издава присъда в разрез с науката.

Кое те кара да смяташ, че не съм я чел? Или имаше отчаяна нужда да привлечеш малко внимание като се похвалиш ти какво си чел? Я като ти така добре си я чел, отговори на въпросите, които съм задал. И нали си знаеш, че колкото и да повтаряш, това, което твърдиш, няма да стане истина само защото на теб така ти се иска, особено като вече има нагледни доказателства за обратното?

Очевадно е , че не си я чел ..смея да твърдя и не само нея :) Пред кой да се хваля , някакъв рандъм левичар дебил в дира !?! :))))) Кои са тези доказтелства ?

Нагледните доказателства са хирургическите операции и медикаментозната терапия за промяна на пола, функционално неграмотен врякалнико. И не видях да успя да ми отговориш на въпроса - за пореден път. Но като видя, че пак увисваш с аргументите, набързо опита да промениш темата като истински ненаврещял се врякалник.

Никви доказателства не са , защото въпреки мед, интервенции и хормонални терапии , реална смяна на пола няма :) Матей 25:14-30;Еклисиаст 8:2-5; Матей 22:21; 23:2-3; Римляни 13:1-7; Тит 3:1; обаче помоли някой да ти обясни , защото твоята краттуна сама няма да се справи

Добре дошли в Гейропа където секви джендъри си правят каквото си искат безнаказано а нормалните ги съдят. Гейропейските ценности да си ги наврат в ….

Виждаме ти ги "нормалните". Всеки ден прегазени хора с 200 км/ч в града от наркодилъри под крилото на МВР и гешефтурата. Това ли са ти "нормалните", врякалнико?

ако бяха със сменен пол въз основа на регламентирани условия и процедури щяха ли да са по-малко нарушители, че намесваш едното за сметка на другото?

ясно от коя страна на дъгата си, путко миризлива..

И въпреки това в София спокойно можеш да се разходиш нощно време за разлика от Брюксел .

На малоумните щатни врякалници дрогирани идиоти, които газят всеки ден хора с по 200 км/ч в града, им се струват нормално, защото иначе щели да бъдат със сменен пол. Колкото и да врякате, ЕСПЧ ви е поставил на мястото ви.

Едниствения малоумен си ти защото обвързваш смяната на пола с "дрогирани идиоти , които газят хората ". ЕСПЧ и за ОМО Илинден ни осъди

Обвързвам това как се смятате за "нормални" християнските малоумници, газещи хора надрусани с по 200 км/ч като Семерджиев с татуировките БОГ, а хората, които казват, че при съвременните технологии е правилно да можеш да избираш какъв пол да бъдеш, били "ненормални", функционално неграмотен врякалнико.

Като истински функционално неграмотен врякалник, не си успял да разбереш писмения текст. Отде ви изравят бе.

Ето ,че дебилизмът ти отново си проличава в пълният му блясък :) Татуировките и колекциониранеот не икони , не означват изповядване на християнски ценности особено като действията ти са в пълен разрез с тях :) . Хората , които казват , че при "съвременните технологии " можеш да си смениш пола , са идиоти и според религиозните и според научните "ценности " . И така и не разбра , че чисто научно не ги приемам нещата а не по релгиозни прични.

Eто че поради простотията ти и отчаяната ти нужда от внимание те изби на логорея и лични фантазии, които да представяш като факти.

Е кви лични фантазии ? Неоспорими факти ти пиша ти па какнижеш общи приказки защото не можеш да кажеш нищо конкретно

Обясних вече, но пак не успя да схванеш писмения текст.

Написа де , а аз се надявам да повториш и да потретиш за да е излагацията ти пълна ;)

Ако ще 10 пъти да го препиша, ти пак няма да успееш да го схванеш и ще продължиш да дърдориш за болшевизъм и т.н. глупости. Така правят фукнционалните неграмотници, които само си търсят внимание чрез врякане по форумите.

Аболютен комуняга си , но не по Маркс а по Маркузе

Ако се самоопределя за крал на Испания, този съд ще задължи ли Испания да ме признае за техен крал, или поне да ми платят обещетение за пропуснати ползи?

тук трябва да сме единни и железни!!!! никакви транспедали!!!

Всички международни и европейски организации/институции/банки работят за неолибералния глобалистки юдо_масонски елит и против цялото човечество.

Добре дошли в Европейския съюз с неговите прекрасни ценности!!!! Оттук нататък така ще живеем, с тези "ценности" нищо че со содомитски. Интересно не виждам изказвания на върлите защитници на евроатлантизма и педерасизма - сороската гмеж!!!!!!

Мислете какво бъдеще ще имат децата ни в либерално-демократичния съюз, богат на европейски ценности.

- Ей, мъж! - Кого обиждаш бе, ти си мъж!

ПРОбЛЕМИТЕ НА СВЕТА СА РЕШЕНИ, ОТ ТУК НАТАТЪК ЩЕ ЖИВЕЕМ ЩАСТЛИВО КАТО....ДЖЕНДЪРИ! НО СЕ ПИТАМ, АКО УТРЕ НЯКОЙ ОЛИГОФРЕН, КАКВИТО СА БЕЗ СЪМНЕНИЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ТЕЗИ ОБЩНОСТИ, ПОИСКА ДА МУ ПРИЗНАЕМ, ЧЕ Е ЖИВОТНО, ЗАЩОТО ТАКА СЕ ЧУВСТВА, КВО ПРАИМ?! БОЖЕ, БОЖЕ, КОГА ЩЕ ДОЙДЕШ ОТНОВО НА ЗЕМЯТА, ДА ОТСЕЕШ ЖИТОТО ОТ ПЛЯВАТА, ЧЕ НЕ СЕ ЖИВЕЕ ВЕЧЕ!

Ами като си сменят пола, после могат ли да се размножават с новия си пол. Защото ако могат да се размножават, то нека се узакони тази процедура. Но тъй като никой мъж, който твърси, че е жена е даченал и никоя жена, която твърди, че е мъж не е оплодила оенска утроба, то тези назидания да промяна на законодатерството ни са тотален нонсенс. Аргументите им са абсурдни и нямат общо с юриспрунденцията. Един пациент твърди, че е жена и плюл за поредния отказ на съда да му разгледа молбата за смяна на пола. И как съдът ше уважи такава молба при положение, че на физикален преглед се установява, че той е с мъжки полов орган, който дори си еректира и семеотделя?

А нога ли аз дя се сямоопределя за прецедател на еврокомиаията и да уволня всички еврозелки там?!? Аман от идиотщинитр на соросоидите!

Периодично от Брюксел идват кански глупости, като тази. Преди време написаха нещо безумно, че сме нямали контрол над главния прокурор... А къде има в ЕС и кой ще контролира контролиращия? И изобщо къде го има това за всеки висш пост контрол?! А ВКС кой го контролира- ами сега тук са ни осъдили заради решение на ВКС! Брюксел ни контролира! Значи, решенията на Брюксел са често идеологически и нямат нищо общо с правото и даже с разума. Единствено дават хляб на разни НПО да рушат и без това слабия авторитет на властта.

клатикурците там все нещо трябва да правят? Ако нямат какво - бият селския идиот (в случая- нас) и готово!

Е и? Да ходят там, където Стоичков праща всички. Мазни еврочиновници!

Чий такозя търсим при тези гъзорани в Страсбург така загрижени за дупетии ???

Референдум трябва по този въпрос !

Или сте "християни" само на хартия? Да пукнете в ядрени пламъци дано! (Спомнете си Содом и Гомор...) И ще съдят? МЕГА-РЕЗИЛ!

Па плащам за един документ, че уж съм на естроген, пускам молба за смяна на пола и след отказа съдя в Прасбург и съм 10 хилки напред при инвестиция 50-100 лева за ендокринолога. Звучи като план.

8 милиона по 10 хилки - 80 милиарда сме ги усвоили отвсякъде!

С ЕДНАТА РЪКА НИ ДАВАТ / НАШИТЕ ПАРИ ОТ ВНОСКИТЕ /, А С ДРУГАТА НИ ГИ ВЗИМАТ / КОЕТО Е КРАЖБА /!!!

Ми то хубаво, но медицината е точна наука. Значи ако аз карам фиат, и сложа емблема на ламборгини, и ако отида в КАТ да сменят "пола" на колата ще мога да осъдя държавата в Страсбург задето нарушават правото ми на личен избор, самоопределение на вещите ми и щато цяло правото ми да карам ламборгини и да продам после фиата си като такова.

айде всички педали, ЛГБТ и други извратеняци да си стягат мешките и бегом марш в Европа при техните подобни, в България не ги искаме

Антоанета Цонева от ДБ много ще ти се обиди.

Тя с козел ли си го слага?

Ами, по тоя повод - освен един гей-парад да спретнем, друго и без туй надали можем...

Ето ти чудесен начин да рекетираш една "партньорска" държава. И после ще ми се хвалят, че давали пари по европроекти, боклуците мръсни! Дават ама с нашите пари!

че са ни присъединили за да ни хранят? Присъединили са ни за да ни цоцат, и да си пробутват на някого производството 2-ро и 3-то качество!

Щом узаконената перверзия в момента им е най-големия проблем в ЕС - значи наистина си заслужава германеца да се къпе в комунални бани веднъж седмично и да се топли само до 19С…