Коментари - Съдът разпита свидетели по делото за клевета между Борисов и Нинова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Аз никога не съм се срещала с Решетников и не съм коментирала Радев с него" "Аз не помня да съм приватизирала Техноимпекс" "Аз не съм уволнявана за корупция!" "Аз не съм гласувала за Пеевски - шеф на ДАНС".

Важното е Белене да се строи. кинти да се крадат.

То и Белене беше един гьол, ама сега не е.

Аз па никога няма да си върна партийната книжка, дето съм я прибрал у нас в гардероба! Още плащам членски внос на генералите от кръчмата в изгрев! Да е жив и здрав Пашата, не ме остави на времето гладен, е цяла бариера пазех... И няма да спра да лъжа на едро и дребно!

И няма да ми барате Беленето, ей! Магистралите свършиха, това е стройката на хилядолетието! Там паметник ще ми турят признателни потомци!

Давай Корни осъди го .Във затвора посади го!!!

По закон при размемени обиди не се плащало обезщетение. Плаща се ако единият не отговори. Тук са сигурно различни събития и това е въпроса. Иначе Бойко може да бъде съден за много изказвания. Например към Нинова за г-жа Лъжа, казано многократно. Дори само да лъже, пак не може така да я нарича.

Аз съм погнусен пък и от двамата простаци. И особено от бай Х.

Пак разплакаха Б.Б., много нежна и ранима душа се оказа, той говори каквото му падне, но ако на него му се каже нещо - обидчив.

Тези двамата защо не вземат да се оправят. Много по-интересно ще е от този цирк.

Управляващите и политиците ОМЕРЗЕНИ и ОГОРЧЕНИ един от друг, а се чудят защо народът е омерзен и огорчен от всички тях! A и претендират че са умни, че не са глупави и дебили!

Търкулнало се гърнето, пък си намерило похлупак... Лика прилика са си тия двамцата, като дупе и гащи. Да вземат да се вземат, да се кротнат и да не занимават цял народ с любовните си трепети.

По мъжки ли? Всъщност ако изключим пола те имат много общо, много неща, по които си приличат! Включително и по свидните партийни книжки:) и почитта им към простака Живков и престъпното му управление, към диктатурата му!

И ти ли, Бруте! А Западноте Балкани? А европредседателството? А че сме най-сигурната граница на ЕС, с иградата? А погалванията от папите и Конграчулейшъните?... Неблагодарник!

Тези ще разиграват сценките си и махленските си разправии докато имат зрители да им обръщат внимание.

Що не земе да я покани в Банкя, по една минерална вода да пинат, да се опознаят, току-виж й излезнал късмета. Не е хубаво да ходи така нервна и мъжествено политически неудовлетворена, срамота от бога и Кремъл даже.

Б. Борисов ли е Боклук или и двамата. Депутатите са избрани за да ПРИКАЗВАТ. Който иска да се мълчи, иска да наложи Цензура и Диктатура. Те да КРАДАТ, а другите да просят и мълчат. Крадците винаги са и Предатели. Помагат на Враговете на БЪлгария.

Колко са жалки и смешни,абе направо ,,циркаджии,,

Тя дали е нервна не знам, ама тиквича е повече от сигурно

На височайшата сватба в събота, а можеха да са чудесна атракция, да дадат пример, да хапнат и пийнат, свят да видят и светът да ги види, че и да си напазаруват армагани - ние каним, кралицата плаща, както каза едно момченце от синия екран

Слаби политици не умеят да комуникират, да са солидарни, национално отговорни и да работят в екип. Цялата им политика е кой кого да оплюва.

Да се вземат накрая тия двамата .

В смисъл как експертиза ? Прокуратурата ще прави Експертиза за Истинноста ...на Изказване на Борисов по.... Телевизията ...ли чух !!!?? В смисъл ...Може той да не гое казал наистина ...ама телевизията да е предала на живо...фалшификат за обидата към Нинова ...ли ???!! Прокуратурата е Отчайващо Зависима от ГЕРБ !

народа гладува а те си мерят дупките?

И така ..протакане до края на тая държавица...

Той се е почувствал "обиден" и "омерзен"... От изказването на Нинова, разбира се, а не от ипонджийското си минало, от просташките си изяви, от убийството на Чакъра и накрадените милиони. Да е нормален човек - да се обиди от приятелство с хора като Цвъки, Волен, Каракачанов, от обкръженито на Яни, Гърневски и Антоан, от далаверите с Гинка и угодниченето пред Ердоган. А като е толкова омерзен, нека да си ходи. Да намаже филията с мас, да посади компир и да тръгне подир стадото - може би ще е добър чобанин, Пък докато търчи подир добитъка, може и мачле да порита, че и тенисче да чукне с някой от селските пияници...

руска подлого, не дрънкай глупости. вземи се хвани на работа вместо да цапаш нета. добре, че е тоя човек /Б. Борисов/ та най после тръгна тая държава. с няколко пъти повече БВП на глава на човек сме от любимата ви русия. знаят само с ядрени оръжия да ни плашат, като че ли те ще оживеят след един ядрен апокалипсис. алкохолици....

Русия има 1.2 трилиона БВП на 147 милиона население. Това са 8 000 евро на калпак. НИе на 7 милиона нас. имаме 50 милиарда. Това е 7 000 евро на калак. Грубо. Дори след огромните санкции, сриване на петрол и т.н. войни , които англосаксонските завоеватели им направиха просто са си пред нас. Боко тиквата е крадец и мутрак. Герб са обирджийска шшайка, а десницата у нас е по принцип крадлива и ялова. Нещата у нас вървят просто защото сме вързани за ЕС и въпреки гробарските кражби и безсмислени проекти.

Тиквоний да не вземе да отслабне от мъка сега. Нещо много обидчив станал. То 90 % от населението се чувстват омерзени от лъжите му, да го съдим ли сега?

Съчувствам им и на двамата, направо да си подават оставките и да се прибират болнични.

тия двамата що не вземат да се вземат? Като ги гледам - лика-прилика са си, еднакво умни и красиви...

тия двамата що не вземат да се вземат? Като ги гледам - лика-прилика са си, еднакво умни и красиви...

тия двамата що не вземат да се вземат? Като ги гледам - лика-прилика са си, еднакво умни и красиви...

тия двамата що не вземат да се вземат? Като ги гледам - лика-прилика са си, еднакво умни и красиви...

тия двамата що не вземат да се вземат? Като ги гледам - лика-прилика са си, еднакво умни и красиви...

а защо не каже какво направи с Техноимпекс, който купи за 10 пъти по малка сума от обявената - обявена 700 000 долара, а тя я купи за 70 000 долара и тях откъде ги взе. А после нейният любим ръководител Костов направи далаверата с обезценяване на парите да могат той и приближените му като Корнела да се налапат. Премълчаването на истината също е лъжа!!! Костов назначил мъжът ѝ шеф-митничар на сръбската граница по време на бензиновото ембарго - леле-мале! А сега тя го назначи в Лукоил - леле - мале. За синът ѝ не искам да говоря - обича Русия, а синът ѝ учи и работи в САЩ -ха-ха, значи не вярва на образоването на Русия .