Съдът пусна Николай Банев на свобода под гаранция от 500 000 лв.

Нали знаеш, колелото се върти и вече не съм затворен, заявява той на свидетелка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пеевски се завърна като депутат, Банев на свобода, скоро Черепа ще се завърне, Банев а на Ветко и Миню им предстои връщане на бял кон съответно в сверата на туризма и нелегалното производство на цигари. От един се отървахме за дойдат тия му стари другари, дето сам закопча щото не плащаха. В тази държава оправия няма!

Уговорките трябва да се спазят! Много пари са платени! Чакаме Черепа с хляб и сол!

Не го пускайте тоя боклук

Ей, айде по-бързо ги пускайте всичките, че сринахте една стабилна държава заради парцалите на ДС. Криза, инфлация, последни по ваксинация, най-висока смъртност...за 10 месеца върнахте държавата с 15 години назад!

марш в дупката герберски отпадък!

ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ. Банев бил казал, Банев бил имал някъде пари....защото така някой решил. Тези пак ще ядат дървото от ЕСПЧ. Прокуратурата трябва да внесе ДОКАЗАТЕЛСТВА а не предположения.

Ама, да, бе, Банев е ебати пича, от кога Мунчовеца се бори срещу Гешев, заради едните, несправедливо съдени олигарси!

Мутри вън!

Промяната започна,крадците на свобода.

Тоя съд да не го избраха вчера? Съдът е независим и не може и не трябва решенията му да зависят от това кой е на власт. Ако една партия управлява 12 години и съдът не е станал независим или даже обратното, станал е зависим, то тази партия е дори по-виновна!

Чакам Божков да се върне и Цецо да прегърне! Ха ха ха ха! Две години няма внесен обвинителен акт. Две години! А изпълнителният директор от Цеките на Еврофутбол, невинен! Ха ха ха ха! Поредният провал на гешевтурата!

Споко, тепърва ще гледаме победите на джамаджанщината.

Продължаваме промяната. Кеф!

За това беше цялата работа на Президента и новите партий закриване на спец. прокуратура сменяне на правителство и Гешев за да пуснем крадливите олигарси от затвора за да може пак да крадат на воля безнаказано.

Император Партий от кой до кой век преди Христо беше?

Продължаваме промяната За тоя това са стотинки

За да не губим. време,нерви,и пари ..отивайте си по живо по здраво ..и напролет на нови избори..

Продължаваме промяната!

за пари са го затворили, взеха ги и го пускат да продължи да краде. А ние си мислехме, че е справедливост. Ех. Колелото се въртяло, цинично каза той.

Историята с Полимери Девня е история с начало Командира Иван Костов. След тях се наредиха НДСВ, Тройната Коалиция а ГЕРБ имат най-малка вина. На Баневи историята с Полимери е най-дребното им провинение, защото всички от Костов насам само кръжаха около Полимери за да крадат, т.е. да си я откраднат. Банев казва че е платил 12,5 милиона долара за 24% държавен дял в Полимери 1997/98г по времето на Иван Костовата касовата приватизация - въпроса е откъде Банев намери 12,5 милиона долара през 1997/98г за да ги купи тези 24% при положение, че точно Иван Костов наложи и Парламента прие закон забраняващ на Главния Прокурор да обжалва приватизационни сделки? А, че Баневи разпарчетосаха Полимери и го продадоха за скрап, част от оборудването продадено зад граница а парите отидоха в офшорни сметки е добре известно на територията на Девня и Варна. Банев не е цвете за мирисане, никак даже, бая краде с благословията на всички Иван Костов, Царя, Тройната Ламя и ако трябва да се търси къде е заровено кучето на тези кражби трябва да се почне с Командира Костов.

"""Съдът пусна Николай Банев на свобода под гаранция от 500 000 лв.""" Та за него тази сума е като 500 лв за повечето хора.Сега ще изчезне в някое екзотично място по тропическите острови и кротко ще си пие мартинито

Ходи слух, че Асен Василев и Кирил Петков са братята Галеви, с променени физиономии след пластични операции.

Другарите взеха властта и се връщам, както обещах. Искам Борисов сготвен с кисело зеле на фурна, бял кон и килим от летището до резиденцията ми на Витоша, Радев да ми свири на китара, а жена му деса да върти кьочеци и стриптийз

Първата задача на нашето правителство е да назначи Народен Съд, който да изтреби политическите ни врагове, след което прибираме милиардите от ЕС и го напускаме, заедно с НАТО, каним велика Русия да ни приеме като федерална република..ще изпратим Борисов и Гешев в чували на другаря Путин и така нататък

А бе така е, ама що си мисля, че не е Путин, а другарят Шорош?

Започна се голямата Промяна! Мунчовщина!

Другари комунисти, вадете скритите Членски карти на БКП, червените знамена, петолъчките и молиционерските униформи, нашите се завърнаха под ръководството на другаря генерал Радев, който наистина ни заРадва и оправда името си. След 32 години ходене по мъките ще управляваме отново.УРАААА

Поумряхме доста, но ей сега викаме децата и внуците от САЩ(Канада) и Швейцария и почваме да управляваме(крадем)

А ти дето си стоиш в БГ и само се оплакваш какво си направил за страната? Добре че има и такива са си дойдат и поне имат желание да направят нещо

Киро путков- ментата, още не е избран за премиер, а вече се развихри… той е безумец, вижте само идиотската му визия…

на джедаи....пардон на Черепухин,Иванчева,Соколя на бял конь или лошад.... Десетките милиарди на мафията се оказаха голяма лъжица за Бойко. Ш,ни променят тия баш мафиоти! Започнаха с мизерията,ще ни завършат с интернационала!

Бунт, на оружие, комунягите се връщат във властта, мунчо клепоухия ги докара

Комунягите дойдоха на власт и ще пуснат от затворите другарите си олигарси - бандити, точно като на 9.9.44

за 500 К не се навеждам, а този жалък клошар скимти и се вайка от ужас как да ги осигури? Я, обратно в дранголника, бе, просяк нещастен.

Браво Кире !

Бизнесменът Николай Банев излезе с открито писмо до премиера Бойко Борисов, по повод изказването му за приватизирания завод „Полимери“ в Девня. Ето и писмото му публикувано без редакторска намеса: Уважаеми г-н Премиер, Българските медии разпространиха Ваше изказване, свързано с приватизацията и разграбването на „Полимери” АД – Девня. Искам да внеса яснота по този емблематичен случай, в който и Вие, г-н Премиер, имате пряко участие вече повече от осем години. „Полимери” АД бе раздържавено по масов и по касов път - съответно през 1997 и 1998г. Само за 24 % остатъчен държавен дял управлявано от мен дружество заплати на държавата 12.5 милиона щатски долара. Още през първите две години след приватизацията инвестирахме в „Полимери” повече от 30 милиона германски марки - в нова инсталация за очистка на диафрагмения каустик и в мероприятия за енергийна и логистична ефективност. Първото предателство към „Полимери” от страна на тогава управляващите бе извършено по време на продажбата на „Нефтохим” - Бургас на „Лукойл”. Чрез 130 км тръбопровод „Нефтохим” доставяше на „Полимери” етилен, който с хлора, произвеждан от „Полимери”, се превръщаше в дихлоретан - един от двата най-търсени и печеливши продукти на „Полимери”. Комисията за защита на конкуренцията позволи на „Нефтохим” - Бургас да преустанови доставките на етилен за „Полимери”, въпреки че по закон той нямаше право на това - защото бе единствен монополен доставчик и защото „Полимери” нямаше как по друг логистичен начин да си достави този продукт. Въпреки че „Полимери” бе поставен в критична ситуация, ръководството и специалистите на предприятието успяха да балансират потреблението на хлор чрез пуск на две нови инсталации за солна киселина. Нещо повече – ние подготвихме мащабен инвестиционен план с осигурено финансиране. Агенцията за инвестиции издаде през 2007 г на „Полимери” Сертификат за инвеститор клас „А” - с инвестиции над 70 милиона лева.

И тогава на власт дойдохте Вие, г-н Премиер. Ето какво се случи с лично Ваше безучастие или участие в „Полимери”: 1. Държавната агенция по горите не даде разрешение на „Полимери” през два негорски имота да премине газопроводът, проектиран да захранва когенерационните модули. Въпреки че по закон всяка една институция беше задължена всякак да подпомага на инвеститор клас „А” като „Полимери”. 2. Лично Вие, г-н Премиер, не разрешихте „Полимери” да получи кредит от Българска банка за развитие в размер от 30 милиона лева за модернизация на разрешената от Брюксел диафрагмена електролиза на инвеститора клас „А”; 3. По бандитски начин беше прекъсната връзката на „Полимери” с националната и европейската железопътна мрежа и беше унищожена възможността на „Полимери” да пласира своята продукция със собствените си жп-цистерни. За това бяхте уведомен лично Вие, министрите на транспорта и на вътрешните работи, председателя на ДАНС; 4. Договорът между НЕК и „Полимери” за заплащане на електроенергията през 110- киловолтовото съоръжение за пренос на ток, собственост на „Полимери” беше едностранно прекратен от НЕК. Но без да заплаща, при условия на прекратен договор, НЕК продължи да трансферира електроенергия през обслужваното и подържано от „Полимери” съоръжение, генерирайки печалби за себе си и загуби за „Полимери”; Същото това съоръжение на стойност 15 милиона лева трябваше да бъде по закон изкупено от НЕК, но Вашата парламентарна група гласува няколко пъти за удължаване на срока за изкупуването му; 5. По време на Вашето управление, г-н Премиер, „Полимери” бе подложено на невиждани ромски набези и кражби в огромни размери под бездействащия поглед на местната полиция; 6. Достигна се до там, че за смешните за мащабите на „Полимери” 33 000 лева предприятието беше поставено от съда във Варна в процедура по несъстоятелност - без да бъдат оценени активи на „Полимери” на стойност повече от 20 милиона лева и без да бъде прието нито едно вземане на кредитиралите „Полимери” търговски дружества, свързани с мен. И тогава под ръководството на синдика Балабанов, с „благословията” на съда и на държавните кредитори се започна физическото унищожение на огромната инфраструктура на „Полимери” и разпродажбата на безценица на многомилионните активи на дружеството.

Комунистически лапач, приватизатор! Как приватизира, бе? Кой даде парите в онези времена? Какви са фактите сега, майбах?!!!!

Радев пуска на свобода спонсорите един по-един, клетника от Дубай скоро ще се върне на бял кон

Бате Бойко този го вкара в затвора сега комунягите го изкарват от затвора! Бате Бойко призна Крим за Украйна, клепоухия каза, че Крим е Украйна,.. добре ,добре сега САЩ ще ви докарат до просешка тояга! Но пък си го заслужавате! Ще ви гледам сейра отстрани!

Еми заслужавате си Пеевски да седи на първия ред! Кочина!

Ебати пародията на държава що не можа да вкара в затвора това нагло, крадливо комсомолче, което съсипа десетко предприятия, съдби и завлече стотици милиони.

Герберски тролчета, припомнте ми едно дело с окончателна присъда, срещу така обичаните от вас "олигарси"? Всичките тези, които бяха шумно набутани в кауша - от Миньо Стайков до Цветан Василев са с дела в "десета глуха". Стайков даже осъди държавата. Баневи и те водят дела . Не се съмнявайте в изхода им. И не се правете на ударени, знаеш за кои дела говоря. Какво стана с делото КТБ? Питам, че зАбравих

Така е щото съдилищата остама писледния бастион на БСП/ДПС, Борисов щеше да ги изчисти, трябваше му само още един мандат, но злото нстисна с протести и сега смучат кинти и сили

Джонни за вечеря са 500 хиляди ! Кога Бойко Методиев Борисов ще вкарате в Пандиза ? Кога ?

Бай Череп какво да очаква?

Гвардейско посрещане и въздушна акробатика!

Продължаваме Промяната! Само така!

Тези боклуци двамата навремето приватизираха заводи на безценица чрез далавери, след което ги обезкостиха продадоха за скраб и почерниха хиляди човешки съдби и животи. В кризата през 2008 година Банев цинично заяви, че кризата го е приземила от самолет на “Майбах”. Има една последна инстанция там горе на небето, която решава и с 500 000 лева ще бъдат цяла вечност в огнената геена и преизподнята, и където ще отиде и Владимир Путин! Горко им!

Как ще се бориш с корупцията като се свързваш със най-големите крадци, престъпници, бивши сътрудници и офицери от Държавна Сигурност, с пРезидент предложен от Решетников от Кремълската клика на Путин и да твърдиш, че подкрепяш Румен Радев за президент заедно с неговите подгизнали от скандали и корупция съветници, а и самия той корумпиран до мозъка на костите, както и Бойко зРашков за вътрешен министър. ПП е проект създаден в разузнавателни школи и центрове на КГБ в сътрудничество с българските кадри на бившата държавна сигурност. В момента се наливат огромни пари от олигарсите и се купуват журналисти, тв и радия за да им създават медиен комфорт и помпат рейтинга. Въпреки това ГЕРБ в момента има 23%

Внедрените агенти за разбиване на дясното Христо Бойкикин, генерала болшевик Атанасов, който с ушите си чух в “Панорама” как предлагаше Бойко Рашков за Главен прокурор, както и бай хуя Радан Кънев са внедрени агенти за разбиване на дясното. През 2017 година два месеца преди изборите се разцепиха умишлено и оставиха над 300 000 души без представителство в парламента. Аматьорите са те, ако си мислят, че с Мутрите, ИТН и БСП ще правят реформи. Борисов пак ще се окаже прав, че тези партийки ще счупят държавата и за всичко това е виновен пРезидента Радев, който разедини нацията, лиши я от диалог и я тласна към хаос и Евразия!

Може и да е по-добре да сорем промяната, докато е време

Ами нямаше как да не го пуснат... Нали и той плащаше "протестите" на "промяната".... Тъпаци.

Мога да кажа само - кеф. Лъсна му чепа и на Кирчо и на фигуранта. Кирчо - марионетка на фигуранта, фигуранта - марионетка на ДС и олигарсите като Банев, които вече са на свобода и се смеят целия труд, който се изсипа последите 4 години докато бяха на топло. Честито на малоумния българин, гласувал за "промяна".. ще припадна от смях

Хайде взеха да си пускат . Поакенте и Божков

честита промяна глупендери!

Абе да го връщат черепа, че ми се къса сърцето.

„Колелото се върти“ и аз вече съм на свобода. За милиони няма закони. Гешев и Борисов ме изтърваха и Кръстника на Кирчо и Кокорчо ми е фен.

Сега всички мутри навън,нали това беше зора. Само ме притеснява тоя кредит 10 млрд дето ще дръпнеме дали ще стигне,защото са занулени и без пари,както и Бсп го докара до просешка тояга последните години..

Защото промяната наистина започна! Олекна ми!

Неговите хора са на власт, нормално! Пуснаха олигарсити.

Е те тоя Банев беше оставил една огромна цистерна пълна с отрова. И тъпанара Борисов се разтърче, намери камион и я прати във Франция отровата за преработка, щото цистерната корозирала и изпускаше За разлика от Радев дет един месец са чуди къв е тоя кораб, та станахме за смех и на гаргите Радев затова е срещу Каскетя, щото Каскетя ги вкарва На Радев приятеля докара от Италия целия жабарски боклук - стари акумулатори и ги закопа из нивите Да видим ся канадския еленовъд къв канадски буклук ки ни докара освен дет на загроби да връщами 10 милярда

Колелото се върти - това ми звучи като дойдоха наще на власт и ще видиш ти сега

А пък на мен ми звучи ,,сега съм на вън и нещата се подреждат а ти кво ше правиш,.