Съдът отмени заменка на сина на Гриша Ганчев

Националното управление на горите продало на "Литекс Пропърти" ученическия лагер в Шабла, макар собственик на имота да е просветното министерство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А защо не съдят "Национално управление на горите, за неправомерно извършената сделка?

Дъртия е ченге, а малкия - свиня, с брадясал като небръсната п+тка

Българския съд е най-ефективния в целия космос. За една очевидна измама му трябваха 15 (петнадесет) години да вземе решение. И в Африка действат по-бързо. МУТРИ ВЪН.

при бсп на власт това никога нямаше да се случи..

не се наядоха тези депесари,

И крадливи твари,какъвто бащатт,такъв и сина,нямате наяждане.

Колко време Ви трябваше да го решите това бе СЪД корумпиран ?! 15 ГОДИНИ от началото на ИЗМАМАТА ?!

Такива безсрамни и нагли "бизнесмени" - дебелаци, сме на това дередже!

прокурора се опита да ги вкара в ареста, но сега заради това му търсят оставката..

БРАВО!

ето това е Българския бизнес - некадърни измамници!

Имам малък, личностен конфликт: не подкрепям действията на Гешев, но и трудно приемам рева на "бизнесмените" опитващи се да внушават морал. Според мен всеки мащабен бизнес към момента има сиви щрихи в своето развитие и е било редно още едно време, когато са се възползвали от какви ли не пукнатини в обществото ни да се противопоставят на конюктурата. Остава горчивото чувтство, че до като са печелили е било приемливо, но сега започва да става неприемливо. Истината е, че тази кочина беше създадена 90-те из рано или късно им се върна като бумеранг - нещо за което трябваше да си дадат оше тогава сметка... Чудя се дали само аз имам такива смесени чувства?

(24 юли 2001-17 август 2005 г.- НДСВ, ДПС, Новата време (Кошлуков)) и министър на земеделието и горите Мехмед Дикме.

Добра новина! Но не мога да се начудя на алчността на тези хора, как не се наситиха на кражби, заменки и далавери. Като гледам снимките смятам, че определено са загубили човешки облик.

Гришата ще плаче ли?Да му мисли Боко след изборите че и на Аруба ще го намерят

Много хубава дума са измислили - заменка. Звучи някакси нежно, безобидно, благозвучно. ХвалА на такЪви мислители.

Този имот сигурно е бил в Микре!?

След като държавните служители по закон не носят отговорност, защо да не продадат чужд имот. Тая държавна администрация се изкара по-зле от хората, които обитават болницата в Карлуково. Как така ще продадеш нещо което не е твое по документи.

Ристю, на Буджака е първото частно село на капиталци,реститутки берберянки и заменкаджии от дай българия и дсб , начело с прогимназията на шефа ти Прокоби - кога ще дебаркираш с дюшека на Иво корпулентния да го освободиш за държавата???

шиб@ни коп#лита сте!

А далаверите с ДДС то и захарните врътки кога ще ги вкарат в затвора Г. Ганчев и синът му. И вчера да кажат поименно, кои съдии от Съюза на съдиите са подписали искането към ВСС за отзоваването на Гешев като главен прокурор. Да ги публикуват всички имена да ги видят. Мачкай, Гешев олигарсите и Мафията! Народа е с теб!

Народът не е с ГешеФ, трол герберски, народът е против мутрите и закрилниците им - тип ГешеФ. Така че, благодаря от името на Тиквата за "хубавия" дудук и марш в кенефа на герб за заплатката :-)

Кой е народа бе? Онези 20 платени активисти на ДБ и още 10 платени аборигена на дубайския халиф ли? Народа показва какво иска на избори, а на онзиденшните избори картината се оказа много по-различна.

стига с тия мутри бре!

Всъщност в основата на трайното унижаване , чрез бетониране на родното ни черноморие са именно заменките от вида “кон за кокошка” извършени именно по това ( същото) време . Пак поради прекомерното бързане на корумпираните управляващи ( по това време- за да вземат рушвета , независимо какво се случва след това) са се попретупали доста заменки . Сега дори с/у многото пари на ГГ не могат да “се опрявят” пороците на такива заменки ! Следите остават ! А всички ние останалите страдаме от бетоновите бункери по морето !

А останалите заменки кога? Трябва си направо специализиран съд само за заменки да се сформира. И по бързата процедура да ги отмяна, пак ще има работа с години! Друг вариант е нов закон, който обявява всички заменки след 1990г. за незаконни. Извършилите ги (облагодетелствани и разрешили ги) - ефективни присъди от по 10 години. Без право на обжалване и отмяна. Има няма едни 4000 човека са някъде.

А къде ли са документите за собственост и кой ли счетоводител сега си скубе косите...

Десенце, би ли уточнила, какъв е този "Дорички окръжен съд"? Или изповядваш принципа: "Чукча писател, не читател"

Далаверите на другарите, дето сега ми говорят за корупция..

Значи от министерството са измамили Гриша Ганчев щом са му продали имот, който не е техен. Веднъж и държавата да измами измамник.

Не само да върнат имота, а тия двмата трябва да бъдат разследвани за измама.

Още два кърлежа смучат от снагата на България!

Ха,ха....Ще продадеш нещо което не е твое?!?

Литекс се връща в Ловеч.

От министерството мамят? Ще има ли кой да ги осъди за измамата?

Всички заменки са незаконни, незаконна е и криминалната масова приватизация.

Ааа, не така, не!

Ама моля Ви, всичко по приватизацията е "чисто", лично гарантирам!

Там е едно от малкото места незасегнати от бетонирането.Лагера беше страхотен, като дете 4 поредни години съм бил там.Ако тия хишници го вземат не ми се мисли.

Най-големия тенис комплекс в България-Писковец е напът да бъде заграбен от гербави калинки с кум кмет

Служителката подписала заменките дали случайно не е преместена в друго министерство ? Например социалното ...

С какви документи е продаден от горското, след, като не е собственик?

Вън селяците от бизнеса

Концентрични кръгове на челата на баща и син. Сбогом парцаливи изроди!

айде стига с тия привилегеровани ,бе. от тях не останаха нормални! младите хора не емигрират от бедност, а от несправедливост. все деца на дупедавци и шмекери успяват, а може и да са тъпи но какво от това. отношението към хората е точно като при соца - "наши" и ненаши. и не ми казвайте,че "политиците са корумпирани"! ВСИЧКИ СА БОЛНИ ОТ КОРУПЦИЯ В БГ!

.....част от текезесарския елит на българия..., татенцето е селянинът без колелото.