Съдът остави в ареста руския историк, обвинен в жестоко убийство

Жертвата е негова възпитаничка от Санктпетербургския университет

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Муджиците са жестоки, азиятски хищници и се проявяват като такива, има много случай на канибализъм, садизъм, мародерства и вандализъм.

свалям шапка на САЩ - там за връзка на преподавател с обучаващите се в учебното заведение юноши и девойки уволняват веднага. Това би трябвало да се възприеме навсякъде по света като практика.

Да се готви за съд и най-големия нискостъблен наполеонов комплексар..

стига с тоя смотан спам.

спам(ще яде путягата и ще търка нара..

тая твар либерастка по-добре да се беше удавила, ако ме питаш. да пукне дано! излизат непрекъснато нови подробности за него - много оживено го коментират реконструкторите от чужина. Бил е много жесток с конетее, на съвестта му са поне два. има и друг случай, когато заради него умира човек - но не ми се обяснява. дано не отърве тоя път панделата, гнусния челве.

Връската с жена никога не е добър избор. Само истинската мъжка любов е правилният избор

леле мале

Истински руски патриот. Такъв човек не може да е воновен за нищо!!!

това са университетски истории.

същността на руската нация завършен млад путлерофашист.( Стрелецът от Керч – кротък, неагресивен. Но уби 19 души!Освен извършителя - 18-годишния Владислав Росляков, учил в същото учебно заведение, който се застрелял със своята пушка-помпа "Бекас", сред жертвите са още 14 ученици, 11 от тях - непълнолетни, и петима служители. Привърженик на :В Русия: "Искаме да възпитаваме адекватни деца. А не…"

не си е пиел редовно хапчетата.

хм... отечествената война? по времето на Напалеон?аз що пък си мислех че тя е войната с Хитлер...

Това е битово убийство. Нищо интересно няма в него. Виж, смъртта на бившия британски агент от разузнаването Льо Мезюрие, един от основателите на прослувутите "Бели каски", който е намерен тази сутрин мъртъв на улица в Истанбул, е доста по-интересна и важна новина... Очаквам сега да обвинят пак Русия и Путин за това "убийство" в Турция.

Изперкал е тотално.. 40 години била разликата с убитата любовница. Професора бил личен приятел с Френският президент Жак Ширак и е преподавал в Сорбоната. Носител на Ордена на Почетния легион-най високото френско отличие.

и раздуто его - плюс ревността. и още много сатанистки качества.

Още малко и Макрон ще напишеш. За Путин - нищо. :))

и какво ни интересува нас , в европейска България, какво правят алкашите в азиатска россия?

"Полицията в Санкт Петербург разплита случая, след като Соколов бил изваден от студените води на река в събота, 9 ноември 2019 г., с раница, в която били намерени отрязани женски ръце."Ето това изречение ме озадачи.

когато го попитали дали е негова раницата, която за негова зла чест, не потъвала и заради която скочил в реката - той излъгал, че не е негова. Слушам предаване за него. Писна ми да слушам тъпия декан на СПб университета - дано го разкарат, дано има шанс да бъде зачетена петицита срещу тоя елитарен състав. Апропо почват да излизат разни други подробности - първата му жена е била негова ученичка в училището, където е бил даскал по история. Още тогава е започнал да пере през просото на професионалната етика на работно място. Деканът пък дори не знаел, че великият му учен е женен, но пък познавал любовницата и се изказа много ласкаво за нея, знаел е и за връзката. Гнусна история. Убил е момичето с изстреляни 8 куршумчета от направено за реконструкциите стилизирано пистолетче от допълнително скъсена късоцевна пушка. Апропо, не е бил никога президент на това военно дружество, бивш член е на състава на управителния съвет.

Откачалка ...

"Според някои източници е била любовница на Соколов." Източници: съавтор на редицаТА научни трудове... Ачик ясно!!!

на фона на арести нс кметове, на фона на касиране на избори от пропаднали демократки, на фона разбойници фалиращи държавни болници, ама това е топновина че в русия една курва е утрепана, а тука наште професори са, строги и не пишат оценки за пари и путки

То едни професори - направо .утки!!!

с орден на Почетния легион и колцина са разчленявали по-младите си с 40 години аспирантки - и все пак ще признаеш, че си е топновина, не само у нас. Особено във Франция. Преподавал е в Сорбоната. Сега слушам дядото на убитото момиче как плаче. Как говори през сълзи. Дотук съм. Продължавам да гледам това твърде поучително токшоу.

петицията е подписана вече от 34 000 души - да потърсят отговорност от ръководния състав на СПб университет. Преди това бяха някъде 6 хиляди и нещо. Броячът се върти като луд. Явно не само аз побеснях от това, което чух от тъпия му декан и някаква преподавателка там.