Съдът остави в ареста директора в община Тутракан, взел подкуп

Мерките за неотклонение за двамата обвиняеми подлежат на обжалване

Обратно в новината

Коментари - Съдът остави в ареста директора в община Тутракан, взел подкуп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гешевска историйка, хванати, заловени, арестувани, осъдени, издирват се, "светят й ръцете" и т.н. Отстрел на "диви прасета" - това е истината !! За кокошка - 10 год., за кон - 1 година !! Колко гадове се укриват от закона и си живеят в "Рая" със десетки милиони и то в зелено, окрадени от народеца... Не е нужно да изброявам, на Вас Ви е ясно, видяли сте, прочели сте, чули сте !! Колко години ще се спотайват за Пирамидата им "БТК" с милиардите...??? Доган с с милион и нещо декларирани купи ТЕЦ Варна ?! Да правиш статийки за кокошкарски историйки за по 250 лв. или нещо, което не завършва с многото нули е типичната напоследък журналистическа беднория !! Нещо, скалъпено за жълти стотинки.

Смятате ли - за какво става въпрос - 6 месеца - колко полицаи , прокурори и др. на заплати - са слухтяли да хванат големия поткуп от 250 лв... За 6 месеца - ако 5 човека са работили по случай - има изхарчени най-малко 60000-70000 лв. държавна пара... И са хванали 250 лв...

прав си ...има нещо гнило тук.

По една кола да минава на ден смятай шо пара взема тоя изнудвач! Друго не му трябва! А дали само с това се задоволява! А да беше само тоя! Навсякъде е така! Да не се окаже, че половината коли на територията се водят баничарки!

Ще го подържат в ареста известно време и ще го пуснат,нищо няма да му направят,тук осъдени за корупция лежащи в затвора няма! Най много условна да му дадат,което си е вид награда за подкупа!

Няма страшно. Като е взел подкуп, сега ще даде подкуп и всичко ще се оправи. Важното е да има оборот на парите.