17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудя се как все още има хора, които не са разбрали за какво става въпрос. Очевидно е, че това са били пари за неофициални плащания основно на работниците. И понеже това се прави масово, на никого не му е изгодно цялата истина да изплува. И ако въобще има някакви пари, които са откраднати, това е много малка част. Само наивник може да си мисли, че праи в такива размери се крадат в брой. С такива пари нище не можеш да направиш.

А хората се чудят как може да има тролове, които да защитават ГЕРП и ДПС И прането на пари

Ба си цирка, дръпна 58 милиона, документирано, водил измислени собственици на фирми, и разследването се топи, точи.. Какво още чакате бре, мръсни корумпирани прокурори и съдии! Вместо да ни раводняват с новини за Украйна, на всеки 3 дни трябва Ризова да вика една от страните да казват докъде са и защо се мота разследването. То да Кошлуков, като директор на Националната телевизия специално предаване трябва да отвори

В България нямало споразумение за намаляване на присъда, при подпомагане на разследването. В случаят издаване къде ще отидат парите. За този може да е опасно навън, че е заплаха да издаде някакви. Няма човек, няма проблем, както приписват да е казал Сталин. Сещате ли се за тефтерчето Златанов, който бе осъден да лежи в затвора, че е провалил умишлено разследване срещу ... Плевнелиев. Та в тефтерчето му имаше да се предава по ред И.Ф. - Ц.Ц. - Б.Б. А Д.П. бе преправено на 10, което си личеше от предни снимания. После тефтерчето изчезна.

Почвай да пееш крадец!!! Тиквата го искам в ЦСЗ до на зима.

ПРИ КУМОНИЗМА ЩЕШЕ КАЖЕ ,НЕ ИСТИНАТА А КАКВОТО ТЕ МУ КАЖАТ.

Да бе. През комунизма касиерката на варненска фирма опъна около 26-20000 лв. Поне десет години затвор и бяха набили за тая кражба.

Ей това е в Корумпестан, крадеш 53 милиона, лежиш 6 месеца и айде на свобода.

Поносима гаранция за зверска злоупотреба? Нещо не се връзват нещата...

Че името си ще забрави.

Българските съд и прокуратура. Всички знаят каква е схемата, кой е замесен и какво се случва. И за тези 5 месеца какво направиха съда и прокуратурата? НИЩО. ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО. И човекът си го казва - докато аз съм под арест 5 месеца, моите шефове продължават да вършат престъпления и да влияят на разследването. България ще се оправи, когато се запалят живи прокурори и съдии.

Бандитите от ГЕРБ трябва да бъдат осъдени.

Ще стане това?Те пп дойдоха като итн ама са всичките БСП бкп сдс и прочее ДС

Тоя и поне още 5-6 досега да ги бяхме оземлили. За страх на следващите, решили да крадат

От ГЕРБ след няколко месеца ще бъдат осъдени Борисов, Горанов и Менда.Това е само като начало.

И на мен ми се иска, но тяхната Радост ги пази...

Изпей си тарторите и няма да си потърпевш!

Борисов трябва да бъде вкаран в затвора.

Защо? За да се почувстват щастливи схемаджиите ли? Такива като тебе! Ако парите са стигали до Борисов, тоя отдавна щеше да е пуснат, но паричките са отивали при едни други хора, повечето са мръсно червени!

при комунизма щяха да му хвърлят един бой и щеше да си каже каквото знае, ама пуста демокрация!

Бойко ще лежи….

Перача на Тиквата.