Съдът остави в ареста 15-годишния, наръгал връстник в "Надежда"

Колаж в интернет и тормоз от съученици е мотивът на момчето да извърши престъплението

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тормоз от съученици, тормоз от ученици, тормоз от роднини и съседи...

Като го гледате,има ли вид на момче,което ще се остави да бъде тормозено? Всичко това е нагласено от адвоката му.Защо никой не попита съучиниците му? Може би те са се бояли от него.Това здраво и силно момче никога няма да се остави друг да го тормози,а той ги е тормозил.

Тормозът над това момче продължава и от държавата. В нарушение на всички законови правила и на Конвенцията за правата на човека го водят като най - опасния престъпник на света с белезници на ръцете (с колан) и краката.

Ако кажеш на някой иранец, че е арабин, освен да те заколя, друго не знам какво може да ти се случи. Това е все едно на някой българин, да кажеш , че е турчин.

хич не ми го хвали... все и е тая арабин ли е, персиец ли е, чифут ли е, след като мозъкът му е увреден, най-вече от глупост...

Не ти го хваля.Казвам, за тези, които не знаят.

Подкрепям това момче. Не ме интересува произхода му. На тормоза трябва да се отвръща, а не да се търпи. Българинът е с робска психика, търпи до безкрай и ако някой се бори за достойнството си, българите почват а го плюят и обиждат. Дано наръганият се оправи и да запомни добре даденият му урок.

За мене и сина и бащата да влязат в затвора. Това, което казва бащата не е ли омраза на етническа основа, как може да искаш смърта на някого толкова силно и то на дете.Като е такъв мъж защо не се е збил с тях с голи ръце, а ги е изненадал и нападнал с нож. До живот бащата и синчето да си правят компания в панделата.

Да! Синът , когато оздравее, както и бащата! Както бащите на онези другите двама, и децата им!

Сам срещу трима с голи ръце? Успокой са уа, мр. Чък Норис, ние не можем като теб с един удар седем.

Това момче не е иранец, това е българин, от старите, които нападнаха 26 милионна Турция, при 4 милионна България, и превзеха Одрин и Беломорска Тракия

Подигравчията сега, ще си научи урока по трудния начин. Човек, ако е човек, трябва да се усети, кога да спре. Западният девиз е: бий за да те уважават!

Пуснете тоя резняк при събратята мангусти в ареста. Тъкмо ше произведат един джендъраст в повече, с такова държание явно баша му е пу.ка така или иначе.

само ГЕРБ

Иранците не са араби!

стига ве, ако си беше в Иран ся щеше да опъва някоя женска камила

мусульманите в мусульмания , християните в християния ! И, ако искат да си общуваме и търгуваме културно и по добросъседски - воала , така да бъде. Но, ако някой си помисли за нещо повече .. може да се говори и по друг начин : има самолети, ракети , подводници , и т.н. Всички останали са ПОЛУ-решения и инциденти , като този ще има все повече . Трудно биха се разбрали човек , който живее в 15век с такъв, който вече е в 21 век ! Прегледайте видеото за тазгодишния Рамазан в Москва . Какво чудо е сътворила там тази агресивна паплач. И един наглец рецитира, че Москва не е създадена от "Москвичите" , а била създадена от Аллах ! За Всички тях , и техните правила и закони щели да се разширяват , и ако трябва ще бъдатв налагани със сила и смърт на тези, които не искат да се съобразяват с техния Шерият !! Нещата излизат извън контрол и докато Америка , Европа и Русия се карат накрая наистина само една страна ще завладее всичко и всички . И , ако изобщо останат бели бая зор ще видят с ероглифите !!

Ами ако белите цивилизовани държави на запад решат същото за балканската човекоподобна маймуна въдеща се към днешно време по българските земи? Какво праим тогава? Ще ядеш трева и ще си търгуваш с тях (не че ще има какво освен жените), или ще искаш нещо повече?

Нека носим йоще срама по челото, синила от бича, следи от теглото; нека спомен люти от дни на позор За този полубългароиранец не ми се коментира.Има си съд и да го пускат по ски шанцата.Въпроса е друг.До кога в България ще се толерира подигравката с личноста(никой не каза каква е била причината манго да го изрисуват като гей.Не ми се вярва да е без нищо).Свидетели сме постоянно на няколко лафа които могат да те вбесят.Всякакви миндили, и стари и млади се правят на неебавкени и а си му направил забележка следва: Ти ли ще ми кажеш бе, цървул и пламва гората.Или :Гледай си работата и те преебават най-безцеремонно.Такива и други подобни изречения могат да доведат до сериозни инциденти.Докато съда не започне да наказва наглеците, положението ще е такова.Просто такъв ни е адета.Промени ли се това и наглеца знае ли, че за такива приказки може да го отнесе, инциденти от този род ще са рядкост.Кой знае манго какви ги е дробил.

раненото момче е искало просто да види връстник с чест и достойнство .сега какво ще поиска ,да се скрие зад полите на мама ли ?дано поне си изведе поуките ,че не трябва да подценява другите и да не надменничи глуповато по чужди акъли .аз не харесвам надменните индивиди ,но ценя дискретността ,честността и скромността на тези,които успяват в живота . да ,съжителството между хората е изкуство ,което може и трябва да се учи от най-ранна възраст и до последно . Доверявайте се само на Бог ,независимо в коя държава сте !

"Доверявайте се само на Бог ,независимо в коя държава сте" Първата божа заповед е НЕ УБИВАЙ. Ако някой отговаря на обидата с пит за убийсво за мен е неверник. От социална гледна точка по този начин скоро ще се върнем дивия запад или направо в средновековието. Така че да не чувам думи за "чест" и "достойнство" относно такива хора.

е то богове бол... например може да се кланя на Кали... или да си хареса някой от ботовете на инките и ацтеките.разбира се - има и вкингски богове, които предпочитат да заколиш някого вместо да им палиш тамян

Еврейте им ебават майката на тези диви копелдаци, интегрират си с куршуми и напалм, не ги хрантутят като нас и германците.

не познаваш нито едните ,нито другите ! защо даваш за пример ,тия ,които мразят човечеството и мислят само за мошеничество ?

Това са мангалите, които приютяваме и храним, а те ни колят и е.ът жените и дъщерите ни, минете по ул. Цар Асен в центъра на София и ще се ужасите, цялата улица е арабско гето, магазкн до магазин с наргилета и дрога, дадохме си гъзовете на тези изроди, няма ли скинхедс, националисти и патриоти да изринат тази смрадлива паплач, заедно с герберастите изроди?

Лошото е, че този е син на нашенка продажна

Спомням си как едно българче някакви "националисти" го объркали в парка и го убили с бой. Големи патриоти, на групички, като глутници - резултат на сбъркана психика.

Това са мангалите, които приютяваме и храним, а те ни колят и е.ът жените и дъщерите ни, минете по ул. Цар Асен в центъра на София и ще се ужасите, цялата улица е арабско гето, магазкн до магазин с наргилета и дрога, дадохме си гъзовете на тези изроди, няма ли скинхедс, националисти и патриоти да изринат тази смрадлива паплач, заедно с герберастите изроди?

Бащата на убиеца е същия престъпник като сина си. Много човешки боклук в тази дива еврогейска страна. Умните и можещите българи напуснаха кочината, остана боклука.

ся, щото тука се напълни с коментари защитаващи мангала искам да кажа че мангалчето не е първия в подобна ситуация. И преди нас са живели хора и те са имали подобни трудности в живота си. Примерно Пушкин. И той е бил кат въпросния мангал. Дядо му е бил негър, баба му е била германка. (странно но го водят руснак, както и да е) Та Пушкин е бил подиграван по подобен начин в обществото. Но Пушкин не е взел кухненския нож и не е заклал Дантес на някоя сказка, въпреки че е можел. Избрал е дуел.

Ти пък какъв пример даде. Не стига, че Дантес го обидил, ами и го убил. Не виждам никакво геройство в това да се издървиш на по способен боец от теб и да се оставиш да те убият. Ако хлапето беше тръгнал да се бие честно щеше да е сам срещу трима.

Ако трябва да избирам дали синът ми да влезе в затвора или намушканото дете да оцелее, бих избрал първото. Това е казал бащата на 15-годишния ученик, който наръга с нож свой връстник в кв. "Надежда". Какво мислите за това изказване!???Трябва да погледнем цялата картина(big picture),мислите ли ,че точно това казва религията им,да понесе цялото наказание т.е. да остане в ареста!?А за оздравяване на другото дете нищо не казва.Трябва да четеш м/у редовете???БГ тепърва навлиза в тези многонационални отношения и има много да учи,но трябва да научи да не взема само една страна в спорът,независимо какъв е!

Думите на бащата са предадени \ написани грешно. Знаем възможностите на писачите тук.

Добре де, тормозили са го, подигравали са се, изобщо са го унижавали и дори в публичното пространство. Нормално да го доведат до афект. Дано наръганото момче да се оправи, но достойнството на човек е основно негово право - да не се е закачал.

По Ран Босилек "Мечката и лошата дума." Ами, днешните деца не четят, защото не са им чели за "Лека нощ, деца!" Лекарите казаха, че раненото момче вече е вън от опасност и се възстановява. Ще се оправи, но дано всички си вземат поука, но... съм песимист.

Е то ако всеки за накърнена чест започне ей така да си ръга...

То веднъж стига, за да си извадят хората поука. Не може току-така да обиждаш някого само защото е с различен цвят на кожата,етнос, различна религия или убеждения, стига да не ти ги натрапва като превъзхождащи всичко останало и да изисква някакви привилегии. Всички сме Божии творения.

И поуката която мнозинството ще извлече е е че всеки трябва да си носи оръжие за самозащита. Така много скоро инцидентите ще зачестят и ще се върнем направо в средновековието.

Защо като кликна на плюс или минус системата ме изхвърля изобщо от интернет

Добре, че не те изхвърля на улицата.

Като сееш нещо знаеш какво пониква и тука е същото знаят че е мюзлем знаят тяхната култура а са направили този сексуален клип.тогава какво

Но! "От тиквени семки алабаш (брюкселско зеле) няма да поникне." А пък Уилям Текери е обобщил най-добре: "Сееш мисъл - жънеш действие; сееш действие - жънеш навик; сееш навик - жънеш характер; сееш характер - жънеш съдба."

Трябва наравно с иранеца да осъдят първо българите които са направили клипа тая гавра.и друго този който представя нещата със статията разпалва етническа и религиозна омраза.

1) Непълнолетните нямат право на Facebook account, защо всички непълнолетни в училищата ползват "социални" мрежи, които са пълни с престъпници, наркодилъри и педофили? Заради нуждата от наркотици ли има Facebook account, или защото е наркодилър? 2) И кой му е позволил да се разкарва в училище и навсякъде с нож в джоба??? Тогава да сложат във всяко училище метални детектори и полицейска охрана, заради различната религиозна принадлежност на децата-мигранти!!! 3) Трябват метални детектори и полицейска охрана във всяко превозно средство и на входа на всяка обществена сграда заради различната религиозна принадлежност на приетите нелегални мигранти!!!

Е хайде пак с двойния аршин. А намушканото момче от акаунта на майка си ли е качил колажа? Твоето дете няма ли фейсбук? Ти можеш да си мислиш, че няма, но бъди сигурен, че има. А ако му пуснеш един тест за наркотици ще останеш изумен. И не си прави труда да обясняваш „Ама моето дете не е такова“ защото всички родители си мислят така. И на Йоан Матев родителите сигурно са си мислели така.

Закланото момче е на 18 години, убиецът е на 15 год, но е завършен преднамерен убиец и се хвалил на всички с кръвта на жертвата и извършеното клане (жертвата е в критично състояние и може да не прескочи трапа). Виждаме, че е насърчаван също от баща си! Колкото за техните социални мрежи - не знаем за какъв обиден клип става въпрос и дали убиецът е гей, затова по-добре да не коментираме. Но тероризмът няма оправдание! В София всяка година хиляди гейове излизат на Гей Парад на "Гордостта" по улиците - и какво, всички ли софийски гейове трябва да бъдат изклани с ножове по улиците от ислямските терористчета-мигранти?

На някой хора с по-источна ориентация трябва да им е ясно че накърнената чест тука не е повод за убийсто. Ако искат да живеят според собствените си религиозни и морални разбирания да се връщат в страната от която са дошли. Там могат да правят каквото си искат. Тука не!

Тука трябва да търпят унижения! Логика. Каквото повикало такова се обадило. Другия път ще знае с кой да си позволява да си прави колажи и с кой не. С теб разбира се може понеже се знае че ще наведеш глава. Ама с иранчето повече никой няма да посмее.

Не че оправдавам конкретната постъпка, но може би точно такива хора липсват на БГ, за да се отърси от самозабравилите се, осланящи се на народното овчедушие безхаберници.

Абсолютно. В Иран порядките са други. Там честта значи много и за подобни гаври се плаща именно с кръв. Наречете ги диваци или както искате. Момчето е постъпило според нравите и обичаите на собствената си страна. Обаче друго нещо прави впечатление. Това момче, ако беше българче, сега може би щеше да е на свобода. С него щяха да работят психолози и т.н. А сега - арест и не го пускат. Нищо, че в случая той е жертвата.

Причините за оставяне в ареста винаги са едни и същи и са описани в закона: - опасност от укриване (като иранец може да си замине завинаги и няма да бъде доставен обратно) - опастност от извършване на ново престъпление - опасност от манипулиране на свидетели/укриванена доказателства Дори едно единствено да е налице, лицето се оставя в ареста.

Как ще го пускат, това е Обществен Враг Номер 1. Трябва даже като на Ханибал Канибала една хокейна маска да му сложат и да го му наденат усмирителна риза. Разбирам да беше блудствал с непълнолетна като Соколето да му дадат там някакви си 200 часа общественополезен труд.

"В Иран порядките са други" Само дето тука не сме Иран. Пак преди време едни иранци се колиха на връх рамазан байран. Така че ако някой иска да живее според порядките в Иран да си ходи там. А не да вади нож щото някой го обидил и той не могъл да го преживее.

Думите на бащата иранец за избора са страшни. Да искаш погубване на детето си срещу смъртта на друго дете! Какъв морал, какви ценности са товс? Пример кск тези хора уж се интехрират в Бългсрия

Ами такива, не Европейски, очевидно. Опозоряват те, убиваш. Някога, много отдавна и тук е било така. Тия "ценности" - да те давят в плюнки и да се правиш, че пръска дъжд са много добра база, единствено за за проспериращ политик.

Нещо не си разбрал. Изборът на бащата беше между живота на раненото момче и затвора на сина му. Бащата каза, че ако може да избира, би предпочел затвор за сина си, но другият да живее.

Искал е смъртта на момчето, "обидило" сина му, пък ако трябва и в затвора да отиде...

Да живеят САЩ и държавата Израел - там арабските простотии не им минават.

Никакви власти, никакво правосъдие няма в България. Неслучайно от ЕС все ни критикуват на тема правосъдие и корупция. Ще разчитам аз на някакви подкупни съдии и прокурори да се наканят да въздават справедливост. Да, ама друг път. При липса на правосъдие влиза в сила уличното правосъдие. Ако не дай си Боже това се случи на мое дете, този е пътник с еднопосочен билет за при Св. Петър. От затвор се излиза а от гроб не. Това раненото момче няма ли по-големи братя, баща ? Има достатъчно начини "смелчагата" на когото не му пукало да му запука и да даде фира. Има начин, стига да го желаеш. Пък и да ме хванат все ще имам шанс някога да излезна от панделата по давност или поради добро поведение , рушветче и т.н. Ама този ще у аут.

Коце, според тебе докъде ще стигнем по пътя на ръгането ?

Крумовите закони …. чети историята. Зъб за зъб, око за око - действа и превантивно за останалите. При липса на реално правосъдие само улично правосъдие.

... е, не виждаме ли всеки ден?! Всеки ден се самоизбиваме! И причината е ясна! До насилие прибягват хора, които не могат да мислят.

Ами нали точно затова се е стигнало дотук, защото няма правосъдие и този е тръгнал да се саморазправя.

Гого, в този случай не е това причината. Дай да не се самозалъгваме. Това са деца, да, непълнолетни, но са деца, т.е. отговорността за тяхното поведение е споделено с родителите им. И родителите са тези, които не са забелязали/не забелязват какво правят децата им, какво ги вълнува, какви са им проблемите и как може да им се помогне. И двете момчета, и защитаващото честта си, и гаврещото с честта на другото, са незрели, малодушни, слаби характери и не са имали разум да предположат какви могат да бъдат последствията от тези им действия. И двете момчета не са култивирали енергията, която имат в градивни и полезни цели.

Тия талибани да си ходят в Козоебия / Овцебанистан или от където са дошли.Чао.

Властите трябва да окошарят бащата , защото не е възпитал момчето си .

А родителите на раненото момче не трябва ли да бъдат окошарени?

И другият баща, който е "възпитал" сина си в дискриминация към различните, ксенофобоя, расизъм.

као ксенофобия, къв расизъм бе мунчо...все ревете за права ама задължения и задръжки да нямате ….вашта мама, само САЩ и държавата Израел за вас, слава Богу че има нормални държави където не ви толерират простотията

Предположенията не са факт! Ако беше така, то по предложение сестрата ти е ку.ва, нищо че може и да нямаш сестра :)

Дума дупка не прави, за дума се гони до дупка ! Днешните келеши си мислят, че мога да обиждат, клеветат и оскърбяват публично когото си решат и нищо няма да им се случи ! Е не винаги е така ! Затова мисли и после пиши у фейса, ако има с какво да мислят келешите естествено ! Чудя се и дали родителите на раненото момче поне веднъж са говорили с него , че уважението между хората е абсолютно задължително ? Че публичното изразяване на неприязън, оскърбяването и подиграването не водят до нищо хубаво ?

Прав си. Но! Няма оправдание за убийството. Ако оцелее, може и да е само опит за убийство. Реакцията му е на типичен мухъл. Не можеш да оправдаеш убийство с нищо друго освен защита - твоя или на друг. Слабаците се въоръжават. Той обяснява, как отдавна искал да го бие. Искал, ма то не става само с искане. Да беше взел тояга да го нашари, съгласен, обидите и провокациите не трябва да остават без отговор. Хладнокръвно убийство обаче е друга бира.

Нека си припомним, че загинаха 12 в редакцията на "Шарли ебдо" на 7 януари 2015 г., когато беше извършен атентат заради карикатурите с Мохамед и вярващите мюсюлмани. Убийствата нямат оправдание, но обяснение - да. Има вярващи хора, които ги възпитават в религиозни догми и традиции още от люлката. И защитата на честта е най-висшата им ценност. Ще защитят честта си, дори и с риск на живота си. Това не е ли ясно?! Помислете, ако се окажете под словесен обстрел една година да обругават честта ви, какво ще направите?! И ако нямате никой в защита?! Като виждаме какво става тук за най-леката обида в Парламента, какво става по шосетата, всеки се заканва и е готов да убива... кой с думи, кой с бухалка/винкел/шамари. Почти никой не търси диалог и цивилизовано решение на породения независимо от какво конфликт. Ами, иска се култура...и разум, ама избЕга:)

Мда, при еврогейската ни ценностна система, за думи не се полага отмъщение, затова ни нагазиха. Виж при ония там, "думата" се взима на сериозно в добрия и лошия смисъл. Това е сблъсъкът на културите. При такъв, нашата, очевидно ще се изпари, като ланшен сняг.

Защо само тъпите френски колажи на „Шарли Ебдо“ в Париж, дадоха "повод" на ислямски терористи за убийства? Тероризмът няма оправдание!! Няма ли да споменем за религията, която изповядват 100% от терористите, които режат глави, колят и бесят в Близкия Изток и после като дойдат и в Европа и навсякъде другаде? Защото така било трябвало да колят неверниците навсякъде. Какво ги учат децата в джамията и какво ги учат в църквата и в къщи има голямо значение. Кой го е научил да ходи с нож? Всяка година в София се организират масови Гей Паради на "Гордостта" за аналнооножданите - и какво, този малкия ирански терорист всички ли софийски гейове ще заколи, щото в Иран така правели?

Наглото поведени на този престъпен 15 годишен елемент и изказването на бащата доказва, че и двамата са за затвора. Те са готово отново да убиват . Жалко ,че изглупяхме и отменихме смъртната присъда.

Думите на бащата означава, че избират затвора пред позора нанесен публично ! Явно на болщинството пишещи тук им е непонятно такова нещо ! В България само преди две поколения казваха Дума дупка не прави , за дума гонят до дупка !!!

...има много потомци на вероотстъпници, предатели на род, Родина, език и култура, морални принципи...

Да си ходят в Иран и там да се колят колкото си искат. Чалмите нямат място тук !

Никаква жалост той унищожава българин ! Бащата да се екстрадира в Иран без да има право да идва тук ! Адвокатите обичат да си измислят всякакви жалостни картинки за да смекчи злобата на хората ! То е заченато с омраза към Българите и това ясно се вижда !

Гошко Гошко защо не си ходил на училище? Пише са " онищужава ".

Тук коментираме новина а не сме на конкурс по правопис , като не ти харесва коментара не го чети .. Няма как всички да сме ходили на училище и това не е толкова важно ама все ще се намери някой тъп дебил да се прави на важен на тема правопис..

Пише СА "оншщожава". Защо не провериш в речника(правописния) или поне в гугъл? За СА - то приемам че е механична грешка.

Алоууу учителката! Подай си оставката! Не стига, че си неграмотна, ами си тръгнала да поправяш ...

Тебе да не те е онодил директора докато са преподавали урока за правопис ма даскалице.Я напиши в гуглето думата и лапай чушки.

Според бащата честта е по-ценно от живота. А средата тук с ежедневните убийства от авто-катастрофи, битовите убийства заради ревност и/или зависимости (от алкохол, наркотици, пари, имоти) и дори поради скука като трагедията с убийството в Борисовата градина по нищо не показва, че животът е приоритет в ценностната ни система. В същото време мутренският "морал" е издигнат в култ. "Бий, за да те уважават!" беше ценност и по време на соца, а сега просто се "доразви" на всички обществено-икономически нива. И какво остава на подрастващите, които ежедневно са "облъчени" от най-ранна възраст, от детската градина с този морал на арогантното насилие?! Да се "развиват" по същия пример. Едното упражнявало психически тормоз ЦЯЛА година и не се е намерил един възрастен пълнолетен човек, родител, учител, тренер и т.н., които да му обяснят, че нищо добро няма в това и до какво води насилието. Насилието ражда насилие! Ако децата се научат да мислят, те се самовъзпитават и трансформират силите и енергията си в градивни цели, а не в разрушителни и убийствени такива. И за това са отговорни родители, учители, възрастните... Не е ли време уж зрели хора да се запитат какво искат от този свят - да бъде разрушен или ...?!

В затвора въобще дали ще му остане някаква чест ! Много бързо ще го превърнат в девойка и тогава какво ще прави този нещастник ?!

... И в "затвора" България да работиш за партийната олигархия също не е въпрос на чест! Милиони българи го правят и дори някои се хвалят, когато се уредят със службица за някой властимащ.

Виж сега, никой няма да посмее да се опита да изнасили някой, който лежи за убийство или дори опит за убийство. Защото никой не иска да е следващия.

При това положение е редно и бащата на Д.В. да влезе в затвора, явно така си е възпитал детето, че по-добре да ръга хората с нож. Т.е. очаквайте и бащата да наръга някого!

Или да отлети за Иран.....

Защо ли не се учудвам... Tова изродче е между смесен брак..... Жените в България напълниха България с всякакви от ориента.... Поне да си ходят и там, а не да ги мъкнат тука....

Има нещо гнило в иранските кратуни!!!!!

Първите реакции на засегнатата"персийска чест"след опита за убийство бяха-"Не ми пука!". Може би,в провинциите на Иран,младите мъже така защитават накърнетото си интернет достойнство.С голям нож в ръцете. "Не ми пука",рече гордо младото персиец.....Сигурно,ако е научил,що за съдилища имаме тук. Щото в Иран,законите са малко по-иначе..... В САЩ при подобно престъпление,съдиите обикновено решават,да съдят извършителя като пълнолетен.

Добре бе, вие да не мислите, че на нашите престъпници им пука? Тоест да, пука им , че ще лежат, но да не мислите, че съжаляват за деянията си? А Габриелчето Медарова мислите ли, че съжалява задето застраши десетки хора карайки пияна и за нападението на с нищо непровокирало я момиче?

Напълно съм съгласен с теб. Аз не ги деля изродите на наши и чужди. В конкретния случай се отвратих от неподправената наглост на извършителя.

Така значи, бащата предпочита затвора пред това раненото момче да оцелее, нещо неясно. Правилно каза психологът, ако сега не е убил, ще убие в бъдеще. И баща му би подкрепил.

Иранци, сър!

Пратете ни го коляча малко на почивка в Израел.

Точно вие пък дето американците ви подариха земята на палестинците и ви направиха държава, не се обаждайте по-добре. Тук в БГ и вас не ви обичат много.

Никъде по света не са желани и обичани.

Пратете ни го коляча малко на почивка в Израел.

И разберете най-после. Иранците не са араби. Като ги наричате така самите вие се показвате като неграмотници, а наричате тях така. Това ли ви е проблема, че момчето е полу иранец? Ако беше обратото иранеца беше пуснал клипа, а нашенеца го беше наръгал щяхте да викате браво, защитил е честта си срещу ”примата”.

А ако бабати беше мъжка щеше да ти е дядо... Фактът е че някакъв имбецил е опитал да убие дете заради подигравка. Дано детето се оправи. А животът на имбецили вече е съсипан. И то не заради подигравката а заради овчия интелект (може да е наследствен, знам ли).

В Иран живеят не само перси, но и индуси, а те са братовчеди на нашите цигани.

Не проектирай собственото си мислене в/у другите хора!!!

На този ли не му пукаше?

Да

в централния софийски затвор дъртите загорели пандизчии с нетърпение го очакват този цепеняк, на клипа вижте само какви цицки е отпрал, направо си е за сутиен

Погрижили са се, в самостоятелна килия е.

Интересно, но японците толкова ли са прости, че не допускат чаршафи на територията си?

Като фейсбук най-добре да се забранят

Какво са се юрнали по Европа тези араби да се кървосмешават, да се възползват от социалните фондове на Европа, да натрапват и налагат примитивните си възгледи. Защо не търсят убежище в богати арабски страни като ОАЕ, Катар, Саудитска Арабия - там ще са си по-близки и по манталитет и по култура и по религия ….. но не насадили са се тук като гнойни циреи да съсипват Европа. Тези политици които ги канят и приютяват са национални предатели и рано или късно ще им се търси подобаваща отговорност. За мързеливите тарикатстващи араби само САЩ и държавата Израел. Там са ги прозряли що за стока са и ги слагат точно на място.

европата наръга и ръга милиони българи! кога ще я затворите, а?

Май тебе нещо те ръга, ама хем ти е кеф, хем те е срам.

Аз пък се надявам прокуратурата да повдигне обвинение срещу наръгания заради гаврата в нета. Ако не го направят и ако съм на мястото на бащата на коляча ще кача в нета клипове с гейско порно с монтирани лицата на съдията, прокурора и на родителите на наръгания. Както и на всички, които са тормозили сина ми.

Ще качиша, ама аз а целта се иска интелект. Първо за да направиш самия клип и после да ко качиш. Но слабо развитите индивиди не могат да реагират така. Те реагират първосигнално (с ножа) а претенцията срещу такава паплач е бой и затвор.

Ще качиша, ама аз а целта се иска интелект. Първо за да направиш самия клип и после да ко качиш. Но слабо развитите индивиди не могат да реагират така. Те реагират първосигнално (с ножа) а претенцията срещу такава паплач е бой и затвор.

За мен арабин е равнозначно на циганин. Същите хитреци и тарикати на дребно са, генетично мързеливи , подли, необразовани. Тъй като тук е беззаконие и дупедавство към циганията за тях тук е рай и виреят безпроблемно. Добре че има и читави държави където ги слагат на място. За такива само САЩ и държавата Израел.