Съдът: Назначена от Кацаров в болничен борд плащала на мъжа си, който й бил подчинен

Бившата шефка на столичната НЗОК увеличила заплатата на съпруга си в конфликт на интереси, установи КПКОНПИ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Oпрeдeлeнa му e мeceчнa зaплaтa 950 лв. Че тя се е гаврила с мъжа си.

Е президентът не е ли правил нещо такова, докато е бил във ВВС?

ИМА КЪРЛЕЖИ

Някак директор на дирекция ми звучи мръсно.

Нищо общо няма - тогава Деса му е била любовница.

Да журналистите или съда да проверят цифрата ...това също ... "така била реализирана нематериална облага - той получил увеличение на заплатата". Ако увеличение на заплатата е нематериална облага явно имам грешно разбиране.

Така де, нищо общо :) не по врат, а по шия. Всички са БОКЛУЦИ.

спъртак: облагите са материални и парични.

Някой ще напише ли и кой ги е подкрепил и застанал политически зад техните кандидатури и управление в посочените периоди?!? Че това е важна пред и след история!?!? Миришеее нещо, а?!?!

Е ква е тая заплата 950 лв....тия ебават ли се :)

За 950 лева ли става на въпрос. Гаси драмата. Руските каманяги са невараятни. Проста да падладееш ха ха

Егати компроматите, дето ги мислите в Зайчарника! Вчера някакъв пенсионер подарил бутилка ром, днес на някакъв доктор му вдигнали заплатката с 200 лв и станала 950 лв.... И това на фона на разкритията за откраднатите десетки милиарди във всички сектори! Е не познахте, няма да ни убедите пак да изберем Джаба Хътянина. Напразно се хабите

Явно че в тази държава е обичайна практика всеки да се възползва от служебното си положение, да се облагодетелства и да върти далавери с обществени средства. Колкото може и му позволява позицията, която заема. Грабурене и крадене от тези дето в момента са на власт. После идват другите и се отпочва същото. Междувременно се изваждат едни кирливи ризи, които само се развяват, но реални последствия няма. Поради тая причина едните крият данъци, защото виждат , че някой прибира парите и насреща нищо, а другите бягат в чужбина. А кирливите ризи вече са толкова много, че сме заприличали на бунище... Не знам как ни търпят в ЕС... жалко за прекрасната страна, в която живеем!

Поредният гаф на Кацаров и ментора му. И сигурно пак ГЕРБ им е крив. Казано е: "Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти стори". Ама трябва пипе, за да вършиш нещата, както трябва, така че и най-големият ти зложелател да няма за какво да се хване. Но слежебните, също като съветниците на Радев, разчитат на президетски чадър и всичко им е направено през пръсти.

По принцип си прав, ама в единия случай става дума за облагодетелстване с 230 лв (общо), а в другия - за десетки милиарди.

Защо да ги измислят тия компромати. Тия сами се насаждат на пачи яйца, после друг им е крив.

Ба я в комисията кюлчетата злато и пачките по 500 евро не види ама 230 лева ги видяла. Комисия от гебрерасти кво да ви кажа.

Корупцията е в начина на мислене, сега гледаме стани за да седна.Мнооооого път има докато се изгради истинско гражданско общество.

Абсолютна непрозрачност и задкулисие. Изчагъртаха старите,назначиха си своите като се започне от областни управители,шефове на митници,болници,МВР,агенции.......ХИЕНИ.

Нормално.И Радев беше назначил Деса да хапва от държавна софра .Тези всичките са такива.Разбират само от папкане гратис и компромати.

Лъсна на Цацата пълната зависимост. Отнел 236 лева заради титаничната заплата от 950 лв. ОПГ-то, от което Цацата е част на съд! Това ли са бандитите, които преследва задкулисните, неговата м.....

950 лева! Отсреща милиардите на Шиши и Толупа. Недосегаеми, чисти като младенци. Борба с корупцията ли? Да идват янките!

ХУБАВО, НО ТОВА СА МНОГО, МНОГО ДРЕБНИ РИБИ. А КАКТО ЗНАЕМ - РИБАТА СЕ ВМИРИСВА ОТ ГЛАВАТА, А ЧОВЕКЪТ - ОТ ШКЕМБЕТО!!!

Очаквах нещо да видя 9500 лв. :D

Нащте са чисти и непорочни , преди нас са крадливите

чудя се например в малък град като Стражица ако има един или два хотела, и те са все на роднини- какъв избор имаш? все трябва в единия от двата да е "банкета" не искам да оправдавам никого - разсъждавам на глас. Какви би било правилното решение?

А сега от 900 лева отнел 200 лв....ей шибани прасе, сланината ти , отгледана с кражби на милиарди не почна ли да гнои л. Шибаняк. Да беше отнел 360 лв и от чекмеджета на Буда от кумова срама поне да ви Ева и у гробарските шибани олигофрени прости и нагли ...

Това настрана от колосалната дума от 115 евро конфискувани от свинята с тройна гуша и петорен гъз и шесторно шкембе Цацаров...да пукне дано заедно с цялата гробарска измет прокажена

Шибаняци....

играли са някакви секси игри ми се струва

С какви кокошкарски истории се престарават, а с огромните кражби и злоупотреби на герб за милиарди мълчат.Ама има хора още вярват че конпи и каксета борят корупцията.Борят те на майка си фърчилото.Пунта мара за простия народ.

Какво значение има 90; 900; 90000 - закона си е закон! А кацаров се спусна по наклона с л..ната! Честни, прозрачни и тем подобни глупости!!!!

Сега на новата длъжност повече. Утре може и за заместник-министър да ядат и тогава вече спокойно ще може да си прехвърля милиони. Или казваш първо да чакаме да почне да работи с милионите?

Нещо като "платена" любов звучи заглавието.

Голяма работа. Можла-взела. Щом е наш човек не се брои. То и крадливата кметица на Красно село си я държим. И тя душа носи

Кокошкарка. Хванали я по документи. Ха, ха. А на мене Пламен ми ги носи в плик. Маскирани като ром-и

Kenn1111

Мислеха че вечно ще са на власт и си правеха квото си искат топично в стил БКП и те се мислеха за вечни ама не са