Съдът намали с 50 000 лв. обезщетението на оправдан бивш министър

Делото срещу Божидар Нанев не се е проточило и не е повлияло на здравето му, за да бъде обезщетен със 100 000 лева, мотивира се втората инстанция

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този Божидар Нанев започна масираната атака срещу болницитев България, тоталното им закриване, зачиствайки си конкуренцията в полза на семейната болница записана на жена му. Когато започна кампанията за унищожаване на здравеопазването обещаваше как до всяко малко и отдалечено селище ще има медицинско обслужване с хеликоптер. А то сега, след малко по-малко от десетина години на същите тези хорица от малките селища и автобусите им спряха. Сега се налага по 10-15 километра да ходят пеша за да отидат на лекар. Така, че не този гнусавия трябва да съди а той трябваше да бъде осъден и да изгние в затвора досега!

С милиони,а сега и обещетение.За кокошка нямА......

Вярно е. Той не е единствения министър на здравеопазването правил идиотщини. Истината обаче е, че не го съдиха за това.

"Чудесно", "браво" ...на туй му се вика "професионализъм". А само как зрелищно го обвиниха и окаляха, и какво излезе накрая?- Невинен. Сега ще му платим обезщетения, вече го загубихме и като хирург и се изложихме за пореден път.

Специалист,но явно като ръководител е като всички алчни ,ненсситни калинки.. Пак народа да плсща,хем ощетена държавата

Добре де, щом е виновен, защо не го осъдиха? Не трябва да се повдигат така обвинения, на юруш, без доказателства. Я колко такива случаи имаме вече, ще плащаме милиони обезщетения, за лудо.

Потърсих инфо за снимката. Това според мен мястото на катастрофата днес на индийски хеликоптер Ми-17. Не е боева загуба, а катастрофа.

Така изгонихте кадърните доктори от България...жалко.

А кой политически изрод е поръчал обвинението срещу тоя човек ? Кой продажен прокурор е повдигнал обвинение ? Гадове отвратителни !