17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те само Лидерите на всички десни партии, могат да съберат тези пари и да ги върнат. Бълха ги ухапала. Така де, заедно в радост и сълзи.

Помня че бяха раздали на Соня Йончева брат и и мъжа и около 150 хиляди лева и за тримата което е страшна сума за България

Егати правосъдната система - дали кард бланш за делото и то ще почне длед 2 месеца... ще се протака още 5-10 години и после давност....

не е с пранги,като Иванчева?

Дохай, кОче!

не е с пранги.

"Двамата са обвинени в нецелево разходване на средства и в умишлена безстопанственост, от която са последвали щети за НДК в размер на 3 431 146,06 лв." Всичко се пише на сметката на Стопанина от Банкя....Председателство за чудо и приказ направи с министъра на Председателството :))) България е единствената евродържава с министър на председателството на Съвета на ЕС...

Който си мисли че този ще го осъдят да ходи веднага на лекар. Просто ще го повъртят на огъня да си плати каквото трябва и ще го пуснат, И всички ще са доволни.

В българския език няма глагол "разходвам". Кой негра-мотен политик имисли тая глупост?

"Бързо" се задействаха..;) ...демонстрирайте дейност, че изгоЕ бою тиквата!;))

Кой малоумен провинциален тройкаджия написа "разходвал"?! Ей ДИРници, вземете да наемете малко грамотни хора, че вече копаете дъното, кауни!

Това част от гербаджийските крадци ли са ?? Не ги мислете, ще ги оправдаят !!

Всички знаем, че няма да има присъди. Прах в очите на народа.

напълно съм съгласен с теб, това никога нямаше да се случи ако на власт беше бсп.. само комуанистите ще ни оправят

напълно съм съгласен, това никога нямаше да се случи, ако на влст беше сергей или корнелия, само комунистите ще ни оправят

Как се отнася съдебната ни система към независимата директно избрана кметица на район Младост съдена за 70 хил евро и как се отнася към жиголото на любимата вътрешна министърка на премиера боби борисов съден за 4 милиона евро. Темида май се е облещила към премиера и чака инструкции.

Грешиш. Провери в речника.

и аз точно това исках да питам, този лизач се разхожда като принц из София. Виждам го често около БНТ, без пранги, без белезници с нагъл поглед.

Полицията се гаври, чисто политически, в условията на прост и заспал народ, над една жена, т.е. две жени. А за политически приятели има чадър. Чисто мафиотска държава, нестабилна по принцип, но поне едно поколение вече си е отишло от страната, в резултат на "управлението". Не е съдебната система, макар че съдията, като последна дупка на кавала - вкара в ареста пак кметицата. Но гаврата беше от полицаи с разлинчи названия, не съдии. Удобно е да се смесват двете - разследващи, полиция - все съдии ги броите, много вредно объркване, защото съдиите все-пак са практически независими от Бойко.