17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Детската ни площадка е срещу училище. При хубаво време често се събират ученици. Бях свидетел как се уговарят за групови "занимания" със съученичките си. Какви цигани, какви 5 лева! Без никакво притеснение от мен или тригодишното ми тогава дете! Прекалено много свободно време имат и от малки се развращават. Ще кажете "хормонът ги тресе". Няма лошо, а нещо полезно умеят ли да вършат?! Защото допреди 100 години на тази възраст са били почти самостоятелни индивиди, способни да гледат собствени семейства! Могли са сами да се изхранват и обличат, а сегашните - нищо умеещи ебливи паразити с права!

Бахти бокуците долни. Не мога да повярвам с какви откачалки ни занимават.

ДАЖЕ СА ПООСТАРЕЛИ ВЕЧЕ :))) ВАЖНОТО Е ДА БЛЕСНЕ ИК !!!!!

Тези 17 годишните го перял хормона. На нея й харесва, но връстниците й не са и в категорията. Явно полово е прежевременно развита за възрастта си, а вероятно и физически. Мисля, че е екстремно да ги съдят, това е престъпление без жертва. Ако бяха зрели мъже разбира се, но те са по закон още деца Нека не забравяме, че в България от 14 години е разрешено да правите секс със нея. Като нищо може рожденният й ден да е след седмица и да става на 14. Нека не забравяме, че в наше време хората съзряват по-рано, а само допреди 70 години в САЩ са се женили за 16 годишни - учените са установвили, съзряването в наши дни настъпва по-рано с около 2-3 години от тогава.

И аз да допълня - нека не забравяме, че е била на 13 г, и че е извършено престъпление, независимо че няма насилие - такова е правилото на закона. Все-пак по-лесно е за МВР да се занимава с ученици, отколкото с цигани например. И да пуснат сводка на Дир - да ни залъгват, че МВР и прокуратурата са честни и неподкупни и се борят с битовата престъпност.

аха, т'ва вратца съда не е ли един дет оправдаха едни братя които потрошиха колата на едно момче заради забележка и после го пребиха, единия му държи ръцете отзад а другия го млати като боксова круша, момчето почина от сърдечна блокада предизвикана от удара в тази област, но там чух че е държава в държавата, та не сме учудени че и сега ни дават "пестеливи" сведения за участниците - липсва етнос, открито са подменени факти че вероярно момето е завлечено от 3-мата в това пусто място, че е изнасилена, че е заплашвана да не се оплаква в полицията и че е правила секс доброволно, в 7-ми клас с 3-ма???? айде бе, не на нас, а там май у Вратца всички от полицейско до съд и прокуратура са за затвора май, ама герб е сложил майчино крило над тях се вижда и са недосагеами. Докога ли....

Хем си бил на място, хем нещо са ти мътни спомените.

Само дето изтече запис и се видя, че момчето агресира и няма нищо общо с глупостите които пишеш. Ама нищо..

пред това момиче се очертава бляскаво бъдеще! може един ден да стане и депутат от бсп, а после и омбудсман!

Е6ачите на колко години са - щото хубаво съзнават постъпката си ама ако и те са на по 14 не трябва ли да съдят и момето?

Чети бе, дурак!

Как така сексът с 13-годишна е престъпление, а онези от по-тъмната раса започват да раждат на 11? Да не би да практикуват непорочно зачатие?

Непълнолетни извършители,условна,ще обещаят дори,че повече няма да правят така.

не са циганета, не би се разчуло!

Няма ми мнението, вероятно изтрито, че циганки са родили на тази възраст , но колко са осъдени ? Това е двоен стандарт !

Абе вие там граматика какво е знаете ли? Цитирам: "че била насилствено принудена да се съвкупява с тримата момчета" А граматически правилно е ".....с ТРИТЕ момчета". Журналя (думата е умишленно граматически НЕПРАВИЛНА, но за вас друга подходяща не намерих, освен ..., но не искам да ги пиша), научете се най-напред да пишете правилно, и след това се явявайте в нета, където стотици хиляди ви гледат сеира. И си подписвайте статиите, да ви знаем, кои са грамотни, а кои не. А за неграмотните може и парички да съберем, за второ-трето-четвърто ОСНОВНО образование. Късмет, журналя ...

Те пак като не са го написали "тримата момче" да отразява боята на обвиняемите, пак е добре.

И от това следва, че самите журналя са леко 'тъмно белички'. За 'тъмно беличките' - това си е моя дефиниция, моля, не си я присвоявайте, но я употребявайте, където желаете. По подобие 'афро американец', 'афро европеец', а в САЩ скоро и ново се появи, за жените (думата 'жена' има 'сексистки смисъл'), скоро вече ще ги наричат 'вагино американец', а след това 'вагино европеец', и т.н. Затова не употребявайте директно цвета на кожата - 'тъмно белички' си е ОК.

цигани, циганска работа бах ти новините то тва им е всекидневие скотове прости

"Впоследствие, в хода на предприетата оперативно-издирвателна и процесуална дейност..." Демек, изпратена е патрулка да събере тримата циганчета и да ги закара у най-близкота, почти сериозна полицейска сграда... Почти звучи като сериозна журналистика, Дир бележкат напредък...

Само да не пушат, че е вредно за плодЪ

Браво на прокуратурата -ввднъж да се задейства по такъв казус Тука е някакъв разграден двор -свинска диктатура на мъжете над жените и децата и като чета коментарите по долу разбирам колко още свине има в кочината

А кога прокуратурата ще приложи същите мерки и за циганите. Тук имам впредвит тези от гетата, защото героите от тази новини най-вероятно също са индобългари, но тъй като ходят на училище дори до 10 клас, се приема, че интеграцията при тях може и да се получи. Така излиза, че като мангали секс малотетна не е престъпление, но “ставайки“ българи, отговарят за действията си.

Е@лива сиганка на 13 увътрила пишман е@ачи...

Я ми кажете колко точно от малцинствата има осъдени за секс с лице под 14 г? Щото не съм чул дори за един единствен случай. Като не си вършат работата, тогава поне двойни стандарти да няма!

Имах подобен коментар, носа го изтрили... хм, защо ли? Кому е неудобен?

Сещате ли се какъв живот живеят тия деца? Това е въпросът преди да издадем присъдите. Те са по-лесни. Давайте, там сте силни.

за циганите ма