След оправдателната присъда родителите на Чората ще сезират съда в Страсбург

Родителите на Ангел Димитров-Чората - Райо и Адриана Димитрови, и брат му Димитър обявиха, че ще сезират Европейския съд в Страсбург, след като научиха за оправдателната присъда на петимата полицаи, подсъдими за смъртта му.

Обратно в новината

Коментари - След оправдателната присъда родителите на Чората ще сезират съда в Страсбург | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако полицията и съдът разполагаха с факти , уличаващи Чората , нямаше да се достигне до физическото му ликвидиране Според българското законодателство всеки е невинен до доказване на противното Родителите му имат всички основания да се жалват в Страсбург,предвид обстоятелствата на смъртта му и предвид факта , че българската изпълнителна власт не осигури справедлив процес ,който да потвърди обвиненията или да го уневини Законите са за всички

Къде бяха родителите, когато тоя - разплакваше чуждите майки. Спря им кранчето и сега тръгнали да се жалват. Време е да приемат, че синът им е бил престъпник.

Така ли .. тогава ти пожелавам и теб да те ликвидират по СЪЩИЯ начин - без съд и присъда !

Нищо чудно полицейският произвол да продължи с по-голяма сила. Да си спомним ли, че в кадрите от ареста на онзи чиновни нашето министърче не видя никакво насилие в блъсканета в стената и стъпването върху ръката на арестанта от група бабаити без маски и надписи от коя институция са?

като си спомня как употребиха това като ОНЕВИНЯВАЩО обстоятелство, и ми иде да те препсувам. ама ще ме съдиш за произвол ИЛИ самоуправство. може би трябва да ти продам малко дрогичка... това няма да е произвол, нали?

А къде бяха тези родители, когато техният син крадеше и продаваше наркотици ? Затваряха си удобно очите, а сега решиха да изкарат някой лев и от неговата смърт ! Такива гнусни паразити като тях създават наркотрафикантите ! Заслужават публично порицание - да отгледаш и възпиташ наркодилър е гадна история - не с ародители, а съучастници ! Боклуци !

Това се нарича подмяна на ценности. Странното е, защо реват когато се използва срещу криминалните, а когато същите (хилядократно повече) използват врътките да се измъкнат, не се сезира "стразбург".

Наистина докога ще слушаме за този бандит Чората? Не ни пука за него и за другите изпозастреляни бандити. Искаме да кажат защо няма осъдителни присъди за децата загинали пред Индиго, или за къщата, която затисна младите момичета!

Натиска на Цветанов над съдебния състав на Върховен Касационен Съд си каза думата !Само един съдия не се поддаде ,но това не бе достатъчно !Двамата изпълниха поръчката на Цветанов ,но къде да отидат ,като са заплашени от него !пази боже даржавата ни .Ченгеджийница !

Докога ще ни занимават с тоя бандит Чората?Каквото търсил,това и намерил....Колко ли хора е разплакал тоя бандит?

Пич, въпроса е принципен!

Принципът е - наркодилърите да мрат ! Друг принцип няма ! Мутрагени като чората ни връщат назад, разплакват семейства и съсипват живота на деца - само един пълен глупак може да търси принципи - това говедо заслужава точно такава смърт ! Дано има още като него загинали след оказване на съпротива при арест !

Чоко и Боко, дали ще се сетите за вашия принцип ако детето ви е зарибено от наркодилъри или дъщеричката ви е станала проститутка благодарение на "принципни" хора като Чората? Нашият народ казва: "На зла круша - зъл прът".

Цветан Цветанов оказал натиск и на съдиите във ВКС ,разглеждали делото "Чората " .Съдебната система е под такъв натиск на ГЕРБ ,под какъвто никога не е била .Нещата се влошават ,вместо да се подобряват и за това вина има изцяло БОЙКО БОРИСОВ И ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ .Историята ще покаже ,кой е прав,но това не са последните двама и това съм убеден!!

Я, какъв Нострадамус имало сред нас!...

Поредното доказателство че България се превръща в полицейска държава. Защото само в такава може да убиеш някой и да ти се размине. Няма значение какъв е бил Чората. Може да е бил и канибал и да е ял бебета. В нормалните страни той се арестува и съди а не някакви полицаи по нейзвестен мотив да го пребият от бой. Още по-лошото е че у нас между престъпниците и полицията има яка симбиоза. Затова и зачестиха полицейските "грешки" напоследък

84 Мога само да ти кажа че за нормалните страни за които говорш при не изпълнение на полицеиско разпореждане не само штете бият а и могат да те застрелят така е по страните а тези полицаи ако бяха в сащ.штяха можеби да ги наградат а не да ги садат и ния хората да викаме браво.И сега искам ти да се замислиш кога за последно си помогнал на някого когото си видял в беда заштото можем всички да пишеме но когато има някои нужда всички обръщат гръб

Абе гащник, какво разпореждане!? Сложили му белезници и го ритали докато умре! И защо? Защото ги заплашил, че ще им разкрие далаверите! Който не е запознат с цялата история, да не се обажда във форума!!!

Ако бяха в Щатите, тези полицаи щаха да получат доживотна присъда за убийство, както впрочем и Чората. Цялата робата с неговото "задържане" обече не доста "смърди" и доста хора са убедени, че става въпрос за премахване на неудобен свидетел.

Когато си бит ,чакаш побойника си да го осъдят ,ако не лош е съда .Когато ти биеш ,чакаш оправдателна присъда ,ако не лош е съда !Съдът в България е винаги лош ,той няма да бъде никога добър - зависи от гледната точка !

Cем.димитрови ,с кои пари ще садите бг в страсбург ,с парите от погубеният живот на хиляди младежи???3асрамете се ...!!!ами ако беше грамнат от саперниzи ...кого стяхте да садите!!!патя по които бе трагнал вашият син ,така или иначе щеше да завараши трагично!!!не се правете ,че не 3наете 3а неговите дела,а наведете глава пред садбата и приемете ,че по-високо от бог никои не стои и по-далече от ва3месдието никои не може да и3бяга!!!

А ти се замисли от кои пари ще им се плати обезщетението присъдено от Стразбург. Няма да е на ЦЦ от влоговете

Защо напоследък, хора с леви убеждения се правят на богове,тъй щяло да стане , иначе щяло да бъде?-нали бяхте материалисти, а религията ,,опиум за народа.

БРАВО .....И В БЪЛГАРИЯ ИМАЛО СЪД !!! ОБЩЕСТВОТО ДОЧАКА СЪДА ДА НЕ ЗАЩИТАВА БАНДИТИТЕ ..... !!!

Много правилно решение на съда.Нямат място сред живите хора,които тровят млади момичета и момчета!

Полицаите са му били ортаци, и затова са го убили! Каква справедливост наричате това?! Който не е запознат с цялата история да не се обажда във форума!!!

Ти върви се възмущавай другаде.. Запознат, не запознат то момчето /Чората/ с мед да го намажеш, а?

Аз също мисля, че присъдата е справедлива......

те също са получили възмездие.Правилно решение на съда.

Време беше държавата да покаже, че е държава и съдът действа, а не цирк. Един престъпник бива задържан и почива по време на ареста. Полицаите са разкатавани десетки години по съдилищата без мир и спокойствие. Доказва се, че не са го убили, а е починал от физически недъг (вероятно следствие от прием на наркотици). Родителите на престъпника желаят мъст за детето си и искат да съсипят живота на 5-ма служители на държавата. Години по-късно може би е време да приемат, че синът им си е получил заслуженото и да почиват и те в мир.

Родителите винаги последни разбират какви ги вършат децата им.Не могат да приемат ,че синът им е наркоман,разпространява дрога,склонява към проституция.Но какво да кажат онези родители,чиито деца не са вече живи вседствие на взиманата дрога именно от този Чората.Време е родителите да приемат,а да не продължават да тормозят тези петима служители на закона.Време е вече да има и такива присъди.Стига толериране на престъпници,наркомани,пласьори и тем подобна сган.Браво на съда,намери най-после сила и смелост да даде правилната присъда.

справедлива присъда за този бандит който затри хиляди семейства жалко за родителите те винаги смятат че децата им са невинни сто процента са знаели с какво се занимава нали и те са яли от мръсните и кървави пари

Горкият Чора, колко ли семейства е разплакал, без да могат да се жалват в Страстбург...заслужено си е отишъл, ония отгоре гледа...

Само като ви видят на какво ниво сте и сигурно ще проронят сълзи на умиление.Там ако знаят какви ги вършите....

Е нали преди време излезе цецко апартамента, и каза "очаквам от съда да поправи грешката си!". И само ден, след като назначават техен човек - гейбер за шеф на съда.... е ти оправдателна присъда :)

"Техният човек" е председател на СГС, а тази присъда е от ВКС, само да те светна! Можеш ли да мислиш изобщо и да направиш тази малка разлика - става дума за съвсем различни съдебни инстанции и други хора!