Александър Сиди: Ще съдя всеки, който ме нарича фашист

Ще съдя всеки, който ме нарича фашист. Това заяви депутатът Александър Сиди* от Обединени патриоти.

Обратно в новината

Коментари - Александър Сиди: Ще съдя всеки, който ме нарича фашист | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

гузен негонен бяха, явно си един от тях?????????

Заглавието е стряскащо. Напомня ми на времето през соца, когато партийните секретари, комсомолските секретари, доносниците от дс по същият начин постъпваха. Ако не дойдете на събрание, на манифестация ще бъдете уволнени от работа, та и вашата работа е като тази описана от мен. Кого заплашваш? Хорските уста не са чувал да ги завържеш.Всеки има право да говори каквото той пожелае. Поне свободата я имаме, а и диктатурата все още при някои не е забравена, явно този навик на заглавието ви е останало от родителите ти. Много е важно възпитанието. За мен е стряскащо заглавието, заповедническо, абе ти ли си човека, да казваш , кой какво ще говори и да заплашваш със съд, не така младоко, малък си, но си личи , че си диктат, дано не работя при теб, че от първият ден трябва да ходя на психолог...

Членовете на Народния съд, осъдили Пешев са почти всички евреи и също дължат живота си на него.

де да бях от фашистки род. върнаха им дюкяните/магазините, наем от тях вземат, със самочувствие, не те отиват при адвоката, а бях с Кета, когато накара адвоката до дойде на скамейката до часовника при нея. Всичко е много относително. Фашист, комунист, все тая. Който беше добре при фашизма, беше добре и при соца, младите не знаят, а и знае ли се родителите им дали имат тези знания. не искам да обидя никой, но има родители, които се интересуват само от парите и нищо друго не им трябва-от живота, от хапване, пийване,, А.Сиди чети книжки и се учи, а и мога да ви кажа някои поучителни, за да ти светнат нещата, чета ЗАКАНА ОТ ВАША СТРАНА. ТОВА СПОРЕД ВАС КАКВО Е, КОГО ЗАПЛАШВАТЕ, баба ви от село, ама и те четат дебели книги

По-добре ще е да замълчите господин Сиди!Иначе,ще си помисля,че нацизмът е заразен!

ТИ СИ КАПИ Има и такива във фашистките концлагери. Остава да разкажеш как , че по време на ВЪЗХВАЛЯВАНИЯТ от теб ЦАР БОРИС бранниците ПРЕВАНТИВНО и периодично са налагали СЪНАРОДНИЦИТЕ ти като по време на Коледа, носили "гордо" жълтите значки отличаващи ги като паразити от останалите хора. Наистина "прекрасно" сте живеели! В стихотворението СЕПТЕМВРИ за което ГЕО МИЛЕВ плати с живота си е даден точен отговор на въпроса - ИМАЛО ЛИ Е ФАШИЗЪМ У НАС ИЛИ НЕ!! НЕ БЪДИ УБЕДЕН,ЧЕ В НОВИЯТ ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС НА ФАШИЗИРАНЕ НАБЪЛГАРИЯ, НА ТЕБ ЩЕ ТИ БЪДЕ ОПРЕДЕЛЕНА ПО ВИСОКА ПОЗИЦИЯ ОТ ТАЗИ НА КАПИТО.

за мен, който обижда евреи, арменци и др. е фашист. Който не е живял, работил с тях да замълчи. Страхотно добри хора са. Много честни, никога няма да чуеш лошо дума от тях, само хубави неща можем да говорим за евреи, арменци, а що не и за други. Всички сме хора на този свят. По тази логика те никога няма да те обидят, да ти направят зло. Един от тях е ЖАН ЛИЛО. Не зная дали е между живите, но старите хасковлии работили навремето в Окръжен съд могат да го потвърдят, а и много са евреите, дори имаха еврейски парк. гробовете ни са едно до друго с моите родители. Това е и с македонците, македонската махала, а явно не сте живели с мюсюлмани, мохамедани, евреи, македонци, арменци и там ви е проблема. Трудолюбив и добър народ. А и един от родителите ми е живял с казълбаши турци. Отруден народ бих казал и отлично сме се разбирали. Наскоро ходихме и те като нас страдат за децата си, които не са между тях. Спокойна вечер на всички ви.

Абе наблюдател си, ама си виждал евреи само в България. Като ги видиш какви нагли са по света ще си промениш мнението. И този Александръ Сиди: ако ня бяха именно червените знамена, след втората световна война нямаше да остане жив евреин в Европа. Та вместо да благодари плюе.

Дами и господа! Едно трябва ясно да се знае. Демокрация с комунисти не се прави. Първо се избиват до 10-то коляно, забраняват се и след това се почва на чисто. Справка Испания, Чили.

Има и такива мекерета

евреиски мекерета като теб нямат право да заемат пост в българското правителство.хитлер на времето е прозрял истината затова е тръгнал да унищожава евреите.заради евреите изгубихме част от българия.

Защо поставяте всички евреи под един знаментел? И то под кофти знаменател? Хора като хората са - има ги всякакви. Това, че имат много могъща и древна мафия, не значи, че всички останали са мафиоти.

Я се поогледай малко, лигльо, пък попитай дедо си и баба си какво мислят за двамата депутати, за които холокоста е майтап........!

НЕ е спам пише го в ЕНЦИКЛОПЕДИЯ ДЖУДАЙКА има я преведена на руски и английски само да има кой да чете орригинала от иврит

Кво ли няма у нас - евреин работи за фашисти. Щях да се учудя , ако нямаше такова чудо в абсурдистан, та тук забрадените и чалмите са избиратели на либералите от дпс, едрия капитал се представя за комунисти и за него гласуват сиромаси и пенсионери, вождът боко минав за демократ, а за патриоти се представят комунисти, които искат ограничаване правото на глас на българите, дори митрополит , може да не е кръстен, но винаги е агент на атеистичните служби. На аборигени каквито и понятия да им даваш , за тях винаги ще значат нещо друго и ще имаш родния маскарад.

Има и други страни случаи арменец да ЗАЩИТАВА турска кауза и интереси пример Арман Бабикян

Имаше един разказ на Конан Дойл за мормоните. как ги преследвали жестоко, но после като се установили в Юта в края на 19 век, станали най-жестоките преследвачи. Същото е с евреите. Жестоко преследвани, но днес са научили перфектно всички техники за преследване самите те и никой и нищо не може да им убегне. Та въпросът ми към компетентните е - ционистите, фашисти ли са? И методите за изселване и прокуждане на палестинците с всякакви методи и средства от родните им къщи какво е? Фашизъм? Геноцид?

А, Дивиди какво каза по въпроса?

Фашисти или евреи все измет.

thegreateststorynevertold - търсете в гугъл и тюба.

Ако не е бил Хитлер,щяхме да гледаме Добруджа през крив макарон!!!

Еврейството е създало комунизма и фашизма , така че търсете корените за днешното разделение там . А иначе , ако т.н."комунизъм" в СССР е бил нещо нередно за Запада , защо бяха признати всички соц.страни и имахме дипломатически и икономически отношения , а по време на Втората война и военни ? Известно ли му е на това недоносче , че през Втората СВ концлагери е имало и в САЩ ? И накрая , никой не е казал , че всички от ОП са фашисти ! Колко му е да подмениш един осрал се кадър с друг и случаят да приключи ? Ама явно шурабаджанащината е в силата си и с подобни коментари се измества тезиса.

Това момче ще направи кариера. Де го чукаш, де се пука, както казваше баба ми, а тя беше умна жена. Искаш да те забележат ? Ами почни или завърши с хвалебствено слово за Слънцето бе Саше. Млад си и има хляб в тебе, но има още много да се учиш от батко си Волен. Колкото до това, дали си фашист или не, това се доказва с дела, а не с приказки. А, това за съда направо го забрави. Докато се произнесе присъдата, фашизма може отново да стане на мода. Нали помниш урока за махалото ?

"Зам.-министър в правителството с хитлеристки поздрав и вицепремиер с майтапчийски снимки от "Бухенвалд". Корнелия нинова! Не така моме! Тези селски лъжи може да са вървели в Прогимназията, но не и в Н. Събрание. Излагацията в случая е за сметка на стогодишната партия. До кога всъщност, смятате да се представяте хем за 100 годишни, хем за току, що родени ангелчета!?

Браво момче, достоен отговор на комунистическите вресльовци.

хахахаха......

Вероятно момчето е евреин. ама ...с БГ-произход!

фашист!

Ако се снимам до статуята на Дж. Майкъл с пречупена китка, това прави ли ме гей? По този начин аз бих изразил подигравателното си отношение към педерастите. А ако се снимам до статуята на Морисън с тръбичка в носа и бяла прах върху дланта си, това прави ли ме наркоман? Широкоскроените могат да показват ирония/критика и по други начини - като например тези, които сега тесногръдите осъждат.

Аз

Според чифутчето, значи, не е фашист, понеже бил евреин. Евреин, демек, не може да бъде фашист. Кво да кажем за еврейските корени на Хитлер...

Чърчъл е злоупотребявал с опиум и уийски. Какъв наркоман и алкохолик! Звучи хем вярно, хем не е, нали така мъжки!

Достоен Българин , за една шега не се ловете жадни за власт Българи ! Погледнете в Украйна , там не се шегуват , ходят с униформи и знаци на SS и свастика ! Правят нощни паради с факли и Фашистки поздрави , знамена със Свастика и се държат като Нацисти , убиват , трошат ! Защо никой , дори другарката Нинова мълчат , Станишев също , Росен Плевналиев се прегръща с техния Идеолог и Президент също от еврейски произход Петър Порошенко /Вайсман / . Украйна се управлява от Нацисти които са едва 10% от общото население на Украйна !

Силно подкрепени от краварите! Не че и идил не са техни отроци.

Напълно ви поткрепям но ми се щте да добавя ощте че вече е доказано че Хитлер е 100% евреин Гьобелс същто Рудолф хес на половина,просто другите около хитлер ги забравих но и ощте нещто именно евреите от англия и франция подтикнаха Хитлер да нападне СССР като го финансираха. има много по тая тема написано .

Абе вие с БХ да не сме седели да си обсъждате дядовците преди изборите и оттогава да сте станали ортаци, че сега сте заедно - хахахахахахах

А как да нарека някой, който си прави смешни снимки в Бухенвалд? Какъв е, ако не фашист? Та такъв не може да се нарече дори човек, щом се гаври с паметта на милиони загинали през войната. ФАШИСТИ са, и дори не се и прикриват, а имат и наглостта да ни поучават!

Ако се снимам до статуята Дж. Майкъл с пречупена китка, това прави ли ме гей? По този начин аз бих изразил подигравателното си отношение към педерастите. А ако се снимам до статуята на Морисън с тръбичка в носа и бяла прах върху дланта си, това прави ли ме наркоман? Широкоскроените могат да показват ирония/критика и по други начини - като например тези, които сега тесногръдите осъждат.

В свински тръс...

в НС-то имаме дори ционисти но не и български патриоти!

Да, нам има всекаква гад. Добро място за отстрел на един лорд, обичащ всекакъв добитък...

Добре, че беше този скандал, за да се уверят всички, че БСП и ДПС са винаги заедно, дори когато се правят, че са поотделно.

Бре, Саше, Израел е създадена през 1948 г. с резолюция на ООН. Преди това има едно понятие Eрзац Ицраел, което не се харесва особено на местните араби и те го тураят... да ти не казвам къде. Е кок така тия хиляди евреи са преминали тъдева и са отишли в Обетованата ви земя? Преди да се зафатеш да фръгаш тези из интернето прочети вашия теодор Херцел, намери си едно дрежуство 'Як шабат", изечу нещата и после ще ми дойдеш у ВМРО, при магьосника КаораКачанов бой...Волен, Неволен и новодошлия Валерка...

Хитлер е четвърт евреин. Това не му е попречило да избива евреи. Ако се направи точно и непреднамерено изследване, ще се установи с факти и документи, че през ВСВ в много случаи евреи избиват евреи. Ако не пряко, то поне финансират процеса. Бизнеса си е бизнес, няма място за емоции!

Комундета,само смрад бълвате!!

Попе, нещо друго знаеш ли?

ХИТРО, АКО СИ ЕВРЕИН ВСИЧКО ТИ Е ПОЗВОЛЕНО. ДОКАТО ЕДИНИЯТ МИ ДЯДО Е СПАСЯВАЛ ЕВРЕИТЕ В бЪЛГАРИЯ, ДРУГИЯТ Е БИЛ В КОНЦЛАГЕРА ФЛОСЕНБУРГ И НЯКАКЪВ ХИТРЕЦ ЩЕ СЕ ПРАВИ ХЕМ НА ЕВРЕИН ХЕМ НА ФАШИСТ. ХАЙДЕ ОПРЕДЕЛИ СЕ КАКЪВ СИ , МАЙ СИ "ОБИКНОВЕН СОФИЙСКИ ДРИСЛЬО".

Лъчо Мозъка също е нацист, щото ходи да получи в работно време подарък мобифон "Верту" от бутик "Клаус Барби". ;))

Този "патриот" е изключителен познавач на живота и делото на Сталин. Като всички останали фашисти, говори общи приказки за комунисти и пр. такива. Интересно, дали е запознат с факта колко са избитите до 1945 г. българи от неговия любим цар - без съд и присъда, а и с награда за всяка отрязана глава? Евреинът си остава евреин, и никога не може да бъде българин, камо ли патриот.

И кой докара Хитлер на власт, сиреч фашистите ? Евреите. Вкараха милиони в неговото движение, но вместо да си върнат парите, той ги прецака. Сега, що се отнася до нашите Патриоти, отиди и шибни първо един шамар на оня си колега с вдигнатата ръка, после на последователя на др. Сталин др. Волен, после застани предоглодалото и си набий един чембер на самия себе си, щото нищо Патриотично няма да хвърляш пластмасови шишета по бабички по границата, нито да прикриваш далаверите на управляващите само и само за да си във властта. На такива субекти българския народ им вика измекяри. Хайде със здраве !

тая фашистка сган отново се завръща - та накрая през мивката

В милото "отворено писмо" е пълно с исторически неистини и полуистини, но хората от този етност плюят райх-министъра на пропагандата, но работят на неговия принцип "Една лъжа, повторена 100 пъти, става истина!: 1. За Димитър Пешев е прав, но само частично - какво би могъл да направи само един човек срещу цялата машина - хитлеристи и техни местни подръжници, начело с бранници и високопоставени генерали? Нищо! Българските евреи са спасени от организирано народно движение, възглавено от Димитър Пешев и митрополит Кирил, а не от "цар Борис III - Обединител". Самият "Обединител" се мотае няколко дни, преди да подпише указа, а през това време много "конски" вагони са натоварени с около 10 000 евреи от тогавашна България, най-вече от влизащата тогава в предела на държавата Вардарска Македония, и част от тях са транспортирани директно за лагери в Полша и Германия. Други са качени на шлепове по Дунава - в трюмовете им, след което има и умишлено потопен шлеп със затворени шлюзове и много удавили се. 2. Много спорно е доколко е обединител и самия "цар Борис III - Обединител". След неговото "обединение", извършено съвместно с войските на Третия райх следва Третата национална катастрофа за България и страната не е включена в списъка на държавите победителки във Втората световна война, независимо, че българската армия се присъединява към Червената армия изаедно с нея и в боеве с много жертви достига до Унгария. 3. "Същите тези, които тогава осъдиха Пешев, днес отново раздават присъди!" Да уточним - 80% от състава на Народния съд са .... евреи! Е, какво повече? А Валери Симеонов не е фашист, той си е един обикновен ПРОСТАК!

Евреин-македонец! Виждам симетрия в това. Две измислени държави.

както хитлер е убивал еврейте така сега еврейте убиват арабите и им заграбват земите, затова не говори глупости

резан дето си се набутал при патриотите парички да цицаш, трай си и не се обаждай скапяно нахален и безочлив

Днес сме 2017г но заглавията на деня са убийства и самоубийства.А дали са Обединени патриоти или останалите мерзавци от Парламента само че се казват ГЕРБ БСП или други названия няма значение.Това е настоящето в ЕПОХАТА на Бэрисов.

На това българско еврейче , "българското" му е дошло в повече от "еврейското". Виж с какви си се събрал бе момкооо, не ми разправяй за масата, табелата и портретите в стаята ви

Ебати фашиста !!!

ЖИД, а не фашист...!!! Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

Значи в българския парламент има: 1. Турско етнически партии, масови убийци на българи. 2. Комунистически партии, масови убийци на българско население не приемащи техните червени възгледни точки. А не може да има български националисти, защо????

Защото има лъже-националисти и лъже-патриоти. Народа е глупав и избра такива.