Осъдиха мъж заради камък срещу полицай и ”Ченгета мръсни!”

24-годишен мъж от Велико Търново беше осъден за хулиганство на 4 месеца условно, с 3-годишен изпитателен срок.

Обратно в новината

Коментари - Осъдиха мъж заради камък срещу полицай и ”Ченгета мръсни!” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а в презрените щати, тоя манг..ром де, краварските полицаи щяха да са го гръмнали преди да са чули докрай какво им е викал! а в обичната магучая, щеше да е на тясно и студено поне три петилетки!

че за псуване, обиждане и упражняване на насилие срещу полицай се наказват условно, пазителите на реда ще са все по-малко и все по-некачествени. Това е явен призив : можеш да му направиш или кажеш каквото ти скимне и нещо няма да ти се случи. Нали уж бяха "неприкосновени" или само на "уж". После защо се сърдим, че наред с хулиганстнващия простак на улицата се появява и простак-полицай? Я този боклук да направи същото в съдебна зала срещу съдията или прокурора. Май не му стиска, а?

Че те като бяха повече, да не би да бяха качествени? Същата продажна измет като сега, само ги биеха по-рядко.

За мен всички ,които пишат срещу полицията са от престъпниците и боклуците ,които са имали работа с полицията дано да са му теглили един як бой на мангала.

Ти явно не си си имал работа с "полицията", щом смяташ, че всички, които пишат срещу нея, са престъпници и боклуци. Напротив - точно в любимата ти полиция е пълно с такива. Че и получават 20 заплати за това.

явно често "имаш работа" с полицията. Твърде често и започва да ти идва до гуша, ама няма как - това им е работата. От някъде ми е познат този синдром ... А-а-а, май от работата ми в затвора! Там е пълно с такива.

Правилно ! Така трябва ! Арест и съд !

Станкоу за пореден път демонстрира плиткоумие.

Полицай и циганин и на снимка да ги видиш бий им по един шамар :)

винаги ме шокира как в българия расизма не прави впечатление на никого, в западна европа за открито говерене срещу други раси/етноси се влиза в затвор.

Хехе, знаех си, че на полицая никой няма да обърне внимание!

"Български боклуци" би могла да е само и единствено обида, произнесена от циганин - расист. Такива цигани расисти ще има все повече в България, докато за нас не остане място.

Е, и? Аз не съм мангал, но съм напълно съгласен с този, мангал или не, дето е псувал и е хвърлил камък срещу рекетиращите престъпници в униформи.

сами сме виновни - българите са завистливи и злобни към други българи, на чужденците се подмазваме за интерес - как да не изчезнем?

На кучката- съдья, подслушвала хора, по-малко й дадоха! Така е! А момчето? То искало семейно* със Старейшината, дрогаря Бай Цвъко!

И ДИРА ПАК ПРОПУСКА УДОБНО ФАКТА!

Има някаква грешка, заглавието трябва да е "ПУСНАХА мъж след оказване на съпротива на орган на властта и обидил полицай на "мръсен българин", а вие - "осъдиха" ... неловко някак ...

Само не разбрах като е хвърлил камък по ченгетата уцелил ли е поне едно от тях?!

Леле да газиш пешеходци било по-изгодно! :))))

присъдата е колкото на...... ПИЯН ШОФьОР ПОМЕЛ ДЕТСКА КОЛИЧКА С БЛИЗНАЦИ!!! КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА?

Въпросът е решен. Референдум няма да има. Въпросът е решен. Референдум няма да има. Въпросът е решен. Референдум няма да има. Въпросът е решен. Референдум няма да има. Въпросът е решен. Референдум няма да има.

КОЙТО СЛУЖИ НА МУТРИТЕ Е ШУВРАНТИЯ ... СТАТИЯ Кой предаде Априлското въстание 24 ЧАСА :)))

Ъакива са ченгетата в Бълхария, мно не само това, а също: мафиоти, корумпирани, престъпници, закриляни от престъпната държава на мутрите.

Уж е добре, но всъщност изобщо не е добре...., трябваше да го вкарат в затвора да помисли малко.... а така сега всички цигани пак ще мятат камъни и ще се чудим защо не може да бъде овладяна престъпността. Ами докато не се промени "правораздаването" нищо хубаво няма да се случи!

Не се пълни! Осъден е защото е етнически българин. Циганите даже не ги глобяват, когато се возят без билет в градския транспорт.

Не се пълни! Осъден е защото е етнически българин. Циганите даже не ги глобяват, когато се возят без билет в градския транспорт.

В Саудитска Арабия за такова престъпление щяха да му отрежат 1 ухо, и да го пратят в килия със содомити, а тук мангала черен минава условно?

защото там содомитите са в затвора

Поредно доказателство, че в Бг няма закони!! В една нормална държава, тоя мургавел щяха да го потрошат от бой полицаите и след това щяха да го осъдят на няколко месеца затвор или обществено полезен труд-метене на улици, чистене на речни корита и т.н. В Бг -условна присъда?!?! НЕнормалници

В една нормална държава за убийство нямаше да лежат по 5-10 години... Само, че България отдавна не е нормална държава.

Не виждам нещо невярно в казаното от него.