Съдят известната иманярка Иванка Черната

Окръжната прокуратура във Варна предаде на съд 49-годишна жена за иманярство - тя търсила, държала и укрила стотици артефакти от античността и Средновековието.

Обратно в новината

Коментари - Съдят известната иманярка Иванка Черната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А кога ще осъдят черепа и неговия съветник божо вампира от Созопол?

Питам аз: Защо нашите видни археолози и музейни работници не са събрали и половината от нещата, събрани от една обикновена жена? А?

А В.Божков и Б.Радев кога ?

Дано я осъдят на всички инстанции, а предметите с историческа стойност ще обогатят фондовете на музея във Варна. Иманярите не са нищо повече от добре финансирани крадци, презирам тази сган.

d4

тя се е засилила да заема обществена длъжност. съмнявам се, дали има и 1 ден трудов стаж. ще се признае за виновна по "съкратената процедура" и.... пак с кирката и лопатата на могилата.

Тази жена не само, че не трябва да бъде обвинена, ами тррябва да бъде поощрена. Свършила е много работа и то - професионално.

някой богат колекционер им е хвърлил око.

Разбрахме вече кой е виновен че сме на тоя хал - иманярите... ходят и копаят насам натам пък после не го предават на "отговорните другаре"

що ѝ викат Черната ,щото има и бяла ли ??

и аз това се питах, но стигнах до извода, защото е циганка-нагла и брутална

имаше една много известна бяла англичанка , която и викаха черната вдовица отиде и се ожени за някакъв от ИСИС и тя ли е циганка...?

за стадото ,което се страхува да бъде народ с 1336 години история !

Иманярите трябва да висят от бесилки над разорените от тях могили. Дано тая гадна кучка я разпорят в Сливен.

идиот

ти ко ся преврат ли ще правиш в вигвама на кратунковците? Хаххаах ми смешен си бе, 99% от архиолозите са иманяри! Помти всички от тях работят по частни поръчки уж от името на дръжавата ни!

А колко по-лесно и взаимоизгодно би било, ако държавата изкупува на пазарни антиките от такива иманяри.При сегашната ситуация, все ще има мераклии да продават находките си на частни лица и извън България, от което губим всички.Нека съдят иманярите, но само при доказателство, че непоправимо са разрушили археологически обекти.

Май нещо ти е жал,че ще я съдят..да не си от същото котило

очевидно е права една икона .....още не сме дорасли да си ценим наследството......

Май нещо не си наясно, какво ще се случи тогава: единици са иманярите, които знаят как да търсят без да повреждат безвъзвратно други ценности наоколо.

"до 6 години лишаване от свобода и глоба от 3000 до 15 000 лева, " пфффффф ахахахахаххаха

защо не я използват за съдействие.... на идиота димитров може да научи нещо от нея...

А така!КазА ли го,казА го.Б.Д. е много тъпо к..еле!Ха,ха,ха!

Едно голямо "АКО" : "Ако бъде призната за виновна от Варненския окръжен съд, 49-годишната подсъдима може да получи наказание до 6 години лишаване от свобода и глоба от 3000 до 15 000 лева, като съдът може да наложи и конфискация до една втора от имуществото на виновния, както и да го лиши от право да заема определена държавна или обществена дейност и от право да упражнява определена професия или дейност. "