Величия на БКП осъдиха България в Страсбург

Още девет висши функционери на бившата Българска комунистическа партия и членове на МС осъдиха държавата в Страсбург за нарушения по прословутото Дело № 3 за помощите , раздавани на държави и партии от Третия свят, съобщава "Труд".

Обратно в новината

Коментари - Величия на БКП осъдиха България в Страсбург | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

българия трябва да я скапят от плащане в СТРАСБУРГ! българия разбира само от секира/може и финансова/

Господа, да уточним! Не величията, а съдът осъди България. От величията е искът... А съдът съди. Единствено. Дано да осъди днешните управници. Чий ли ще да е искът? Отговарям предположително. Може да е от данъкоплатец - чистач на гарата в Мюнхен. Питам - можете ли да сте Вие? Не?! Пак питам. Защо? Защо пък не? Отговорете ми - социализъм!

Прав си Дедо, присъдата е по процедура , не по същество. То това далеч не е най-главното в статията. Вникни сам: Евросъдът не присъжда обезщетение на нито един от деветимата, тъй като те не са предявили парични претенции....За жалбоподателите се оказва достатъчно удоволетворение признанието на Страсбург Виж само какво искат тия оплюти, забравени партийни и държавни деятели и го сравни с морала на днешните!

Да-а-а...Очевидно в Страсбург не е достатъчно да си комунист, за да те осъдят, както мечтаят някои хора в Б-ия. В самата Б-ия пък всеки антикомунист е свободен да краде и лъже колкото може. На комунистите не се позволява, поради което комунисти няма, а тези, които още се считат такива, са бедни като църковни мишки.

Забравих да напомня за двата милиарда помощ за Ирак! Опростен заем де!

До Рейни, ти да не си от днешните величия? Да не говорим, че за болшинството българи днешната мизерия е неизмеримо по-голяма! Прави им чест , че не са поискали парично обезщетение , което щяхме да платим всички ние!

Това е някакво морално признание за тези хора които в по-голямата си част се посветиха на България та било то и в онази геополитическа реалност.

Това е някакво морално признание за тези хора които в по-голямата си част се посветиха на България та било то и в онази геополитическа реалност.

Това е някакво морално признание за тези хора които в по-голямата си част се посветиха на България та било то и в онази геополитическа реалност.

Тези бивши велия наистина бяха ВЕЛИЧИЯ, бяха неприкосвени и се държаха като богове..... Живееха си царски за сметка на трудовия народ, гледаха отвисоко, всичко им беше безплатно и т(н. Казва това за такива като Иво, който си мисли, че са имали някакъв моръл. Морал нямаха нито тогава, нито сега. Защото ако имаха такъв, ЩЯХА ДА СИ ПОСИПЯТ ГЛАВИТЕ С ПЕПЕЛ И ДА ПОИСКАТ ПРОШКА! А те дори не осъзнават деянията си, защото комунистът е тъп и накадърен, аморален и атеист и разбира се КРАДЛИВ. Добре поне, че Историята ги измете... /Е, не съвсем, сега отрочетата им безчинстват, но това е друг въпрос./

Това решение на съда в Страсбург е чисто процедурно и не касае същността на проблема- с държавнически решение раздаване парите на българските граждани с нанасяне голям ущърб на държавата и данъкоплатците.. За самият проблем - техните държавнически действия, нанесли огромен ущърб на държавата може, има право и трябва да се произнесе единствено НАРОДЪТ! Журналя, информацията ви е глупаво и манипулиращо поднесена, търсете евтини сензации за простолюдието!

А когато Калинчо Балев фучеше из София безнаказано с мотора си...? Или Батето и Володята Живков лееха реки от алкохол из Боянските палати? Или самолет на БГА Балкан отлиташе плазен до Париж, за да се купи рокличка на някое младо женско величие или певачка? Или същият отлиташе до Амстердам, за да поиграие на рулетка единственият му пътник? Е-е-е-х, времена , е-х , нрави... е-е-е-х, Страсбург!

това е присъда над нашата съдебна система - за толкова време нищо не направиха, само протакат най-големи проблем на България е съдебната система

Ето това е да си патриот. Да осъдиш държавата си, защото се е отнесла с теб несправедливо и да се докажеш, че си чист, но да не я натоварваш с излишни финансови претенции. Но хората от онова поколение и политици, държавници и обикновенни хора бяха някак си морални, за разлика от сегашното българско общество, което е като разядено от тумор и е само въпрос на време кога ще се срине напълно.

Цял живот лапаха и крадоха, ами на всичко отгоре вместо да са в затвора за присвояване на 243 537 000 лв. те тръгнали дела да водят в Страсбург. Точно същите другари имат имоти на най-централните улици в Лондон и Виена. Достатъчно са крадили, та оставаше и парично обезщетение да искат.

Е, това е наглост, нестига ще не са осъдени и въобще съдени, а сега и са сърдити!!! Прокоратура няма ли в тази страна!? А и този Стразбург, ми омръзна вече...

не си в час ..ама хич

Аз нещо не мога да разбера. Та нали и сега искат ни - не искат ни - и ние веднага търчиме да помагаме с помощи - пак. Като толкова ни е щедра страната и милозлива - ето идва Коледа - дайте не пенсионерите които имат до 150 лева пенсия... по 200 лева на калпак! Та колко ли са тези изстрадали и мили хора. Та нали идва Коледа - има олигарси, има депутати, има шефове на външно-търговски фирми - ами заделете и дайте на слабите пенсионери и те за някоя друга вечер да се нахранят до насита и да резберат - ИДВА КОЛЕДА!

Боже боже колко справедливост има на този свят!!! Много съм любопитен ако всички българи, които са били засегнати от мероприятията на народната власт се оплачат в Страсбург какъв отговор ще получат?

Единственото утешение е, че всичко тече, всичко се променя. Защото тази държава не можем да я съдим. Но може да изказваме недоволството си свободно в устен, писмен и електронен вид. То, май, свободната инициатива за по-голямата част от народа се сведе до две точки: да си изкаже недоволството и да напусне страната. А може да се оттегли, т. е. изтегли и по-английски - без да безпокои любезните домакини.

ТИЯ ВСИЧКИТЕ БАРАБАР С ЦЯЛОТО ИМ НАСЛЕДСТВО СА ЗА МЕН

Евросъдът не присъжда обезщетение на нито един от деветимата, тъй като те не са предявили парични претенции. Не се присъждат и разноски по делото. За жалбоподателите се оказва достатъчно удоволетворение признанието на Страсбург Е кой е по-алчен? бившите или сегашните? Е това е демокрацията: Всъщн демокрацията е стара като света. Тя се е появила още когато Господ показал Ева на Адам и му казал: - Ето, избери си жена.

Горките!Живи да ги оплачеш...

Както винаги

ами нали и в Старсбург са от същото котило,от което е и БКП

Забравих да напомня за двата милиарда помощ за Ирак! Опростен заем де!

СЕГА КАКВИ ЛАЙНА ЩЕ ЯДЕТЕ БРЕ ТЪПАЦИ. ТЕЗИ ПАРИ ТГРЯБВА ДА ГИ ПЛАТЯТ ОНЕЗИ СМРАДЛЬОВЦИ ОТ 2 АДВОКАТСКИ КОЛЕКТИВ, КОИТО ЗАВЗЕХА ВЛАСТТА В ПРАВИТЕЛСТВОТО, СЪД И ПРОКУРАТУРА!

Абе хора ,тия големите получаваха по некоя дамаджанка,кошничка и щайга.Ползваха обществени коли и вили.Всички техни действия са пилищарска работа спрямо днешните изпълнения на партийни велможи.

ми за какво са им кинти като си имат. техните синове и внуци карат коли като кораби и живеят на парцели с размер на голф игрище а джбните им са около размера на мойта скромна заплата ама за 30 години напред ... и после гледаш около тебе пълно с талантливи млади хора с успешен бизнес ами какво да се прави въпроса е кой ти е дядо ...

Abe dir.bg, da ne ste poluchavali i vie pari ot Texim, ta ne iskate da pishete che Georgi Naidenov pazeshe parite na partiinite vi drugarcheta?

тая луканова измет отвратна доведе България до тоя хал. леке мръсно! червей гнусен предателски!

Пари не им трябват, те ги откраднаха още през 1989, сега ги стопанисват синовете им. Това е старата генерация - хем оправиха народа няколко пъти хем искат и похвала, хората имат чест:)

Правилно, процесът надхвърли границите на всякакъв разумен срок. Трябваше като Чаушеску набързичко до стената да стане работата ....

Евросъдът не присъжда обезщетение на нито един от деветимата, тъй като те не са предявили парични претенции. Не се присъждат и разноски по делото. За жалбоподателите се оказва достатъчно удоволетворение признанието на Страсбург Е кой е по-алчен? бившите или сегашните? Е това е демокрацията: Всъщн демокрацията е стара като света. Тя се е появила още когато Господ показал Ева на Адам и му казал: - Ето, избери си жена.

Ne sa krali, samo dadoxa parite na Georgi Naidenov ot Texim

В неделя романтичният Серьожа, който пише романи и с охота театралничи от екрана, ни обясни, че вече бил готов за министър-председател Ами ако го оставим още 4 години, той още по-готов ще става. Само, че МС не е рабфак за министри.

niama lesno otwrvane ot komunisticheskata chuma, bratia. anatema!!!

И 40 дни след погребението с комунист не можеш да се пребориш - те просто не могат да заспят победени...

Бреееее, интересна работа. Гадни, мръсни комунисти, осъждат държавата, пък НЕ ПРЕДЯВЯВАТ ПАРИЧНИ ПРЕТЕНЦИИ!?! Колко ли щеше да ни струва, ако на тяхното място бяха такива видни, безкористни демократи като Софиянски, Елена Костова, Бакърджиев, Краус, Антоан Николов, Б. Бонев... безкраен е списъкът на тези герои за свобода и равенство.

Хванете ги за Х..Я

Дееба наглеците......Когат смучехте от жизнените сокове на страната и за вас имаше всичко а ние се редяхме на опашки за банани по Нова година тогава не ви трябваше Международен съд.

Chestna duma, te ne kradiaxa - samo mi dadoxa na zaem tia 243 537 000 leva da im uredia pennsionnite zastaxovki. Texim si e Texim, vartim pari vsiakakvi.