Събират кръв за намушканото в "Надежда" момче

Имало е колаж с лицето на извършителя на деянието в клип или снимка с хомосексуални сцени, каза говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Арабчето така е възпитано.Да вади нож.Едно подобно такова го вадеше и на учителката си. Не им пука за другите. Дано си намери майстора, едва ли ще е съда.

Иранците не са араби, те са мохамедани. Освен това този не е само перс, а и българин - от смесен брак. Това и българин би го направил.

Отидете на акция по кръводаряване в софийска градска прокуратура ,нека там да дарят кръв и да мислят какви присъди раздават.

Момчето е реагирало правилно на тормоза, друг начин на тази територия няма. който има смелост, хваща нешо в ръката и действа. Който няма - седи като роб /българин/.

А ако ти си на мястото на пострадалото момче или на неговите родители. Заради подобен начин на разсъждение се е стигнало дотук. И сега върху този, на когото не му пукало дали ще го осъдят, законът трябва да удари с пълната си сила. И върху него, и върху родителите му, които са изпуснали сина си. Нищо, че е непълнолетен - щом е тръгнал с нож, имало е предварителна нагласа, имало е умисъл. От такива като този израстват извергите, които после ще насилват, ще горят с цигара, ще пребиват.

Чалга ценности!!!

Детският тормоз е брутален. Който има тормозено дете вкъщи знае какво е. От никого помощ, нито от училището нито от полицията... Във всеки клас има поне по едно дете, което е боксовата круша в буквален и преносен смисъл. Проблемът се игнорира. Някой се затварят в себе си, други се озверяват и като заякнат стават още по зли от мъчителите си. Трети търпят докато ситуацията стане нетърпима и превъртят. Това е от десетилетия. Наръганото момче рано или късно щеше да си го получи, утре ли, след 10 години... Може би на 60 като застреляния в подлеза. Може би на 30 като голямата рижа. Може би чувството за превъзходство над "педалите" щеше да доведе до челен удар в дърво на 22. Да оцелее пък те като стане ще се чуе. Защото такива обикновено не си вземат бележка. И както и да го въртим реакцията на пишман убиеца е била провокирана, а жертвата е тормозила и други деца. Трябваше ли да се стигне дотук? Не, не трябваше. А можеше ли да се избегне това? Разбира се,че можеше. Всеки конфликт може да бъде избегнат с толерантност и уважение към другите. За жалост за нас това са признаци на слабост. Безпардонност и неуважение са нашите идеали днес. Кой каквото го влече, но старите хора са казали - каквото повикало такова се обадило.

С риск да бъда тотално оплют, то поне в случая "момчето" си го е търсило. Лошото е, че много често се случват подобни простотии с абсолютно невинни хора. Още по-лошото е, че този народ вече от детските си години започва да разчита единствено на собственото си правораздаване. А най-лошото е, че този начин (мутренски) на поведение се демонстрира като най-успешен дори от първите хора в държавата. Естествено изключвам човека на честта - президента.

Дано се оправи момчето. Кръв да вземат от извършителя!

Когато стане такова нещо и нищо не оправдава извършителя и никой не го брои за човек. Но всекидневно деца биват тормозени и унижавани по интернет. Докато на някой не му писне и не си посегне или не посегне на някои от мъчителите си. Това е огромен проблем, но нищо не се прави по въпроса.

Чувството на безнаказаност подплатено с ниски присъди издавани на нарушителите води ,до много нисък праг за извършване на престъплението=Просто тава са само цветовете , а плодовете на този вид управление и правосъдие скоро ще ги берем

Вече ги берем тези плодове, не е въпрос на бъдеще, а е настояще. И наистина - кръв да вземат от извършителя, че то кръв не остана тия дни - ха за този, ха за онзи. Или да кръводаряват полицаите, които взеха добри заплати, но ги няма никакви, тъкмо каквито са охранени.... ще им повлияе благотворно на здравето.