Събев към шофьорите: Вие сте използвани, за да "вдигнете температурата на напрежението"

Министърът на транспорта каза, че превозвачите са информирани, че във финансовото министерство се подготвя пакет от антиинфлационни мерки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Събев - безкрайно ясен. Превозвачите поставят нереални и нагли искания, представят ги като за народа. А сметката накрая да я плаща народа, щото няма кой друг.

ХОРАТА МИЗЕРСТВАТ, ТОЙ УМУВА! НАЙ-ЧЕСТНО И ПРОЗРАЧНО НАЗНАЧЕНИЯ МИНИСТЪР, БЕЗ ДА Е ДАВАЛ НИКАКВИ ПАРИ НА КИРО! И ТЕБЕ ТЕ ИЗПОЛЗВАТ ЗА ДА УНИЩОЖИШ БЪЛГ. ПОЩИ!

А летището в Русе ….

Събев, според промените, застъпили в Пакет Мобилност, едно от измененията е, че превозвачите, опериращи с МПС-та над 2.5 тона, каквито има и Еконт, ще трябва да бъдат лицензирани и да пътуват задължително с Лиценз за вътрешен/международен транспорт. Четох статия, че това трябва да се случи, считано от 20.05.2022 година. Не знам за чий х*й си в Министерството, обаче там липсва (доколкото видях) такава информация. Цитат специализирано списание "Логистика": "Изискванията за достъп до професията вече стават задължителни и за превозвачите, извършващи международни превози с автомобили с допустима максимална маса над 2,5 тона. Изискването влиза в сила от 20 май 2022 г. и трябва да изравни условията за конкуренция между всички превозвачи, предвид нарастващият брой предприятия, които извършват превози с ванове." Аджеба, ще трябват или няма да трябват лицензи?

Много прост тоя дедо!

Много... Чак ме досрамя,дожаля и досмеша.. едно такова смесено чувство

Гледах старчето в някакво предаване. Трябва да бъде иучаван като образец на малоумие

Той е будист….

Не знаех , че напрежението може да се измерва с температура. Друго си е да те управлява харвард.

Триете ме, защото коментара ми не отговаря на МЕЙНСТРИЙМА ли, а, ДИР? Пак ще го напиша: Абе , това петта колонИя, температурата на напрежението... Този човек няма никаква обща култура. Хайде сега, пак ме изтрийте!

За първи път слушам министър с кураж да излезе и каже истината право в очите на всички. Всичко което каза е вярно. Всеки ден го виждаме около нас. Нагледахме се на извозване на протестиращи с автобуси под строй в интерес на някой си. И какво ли още не. До кога субсидиите в България ще бъдат на засят декар, а не на произведен продукт? Същия въпрос важи и за превозвачите. Значи големите превозвачи с по над 100 камиона не могат да оцелеят, а малките с по два, три, пет могат. И какво ли още не.

Прав си, но не си в правилния сайт. Дир.бг като цяло има проруска реторика и е може би сайтът с най-много коментиращи тролове.

Нагъл си дедо Еконтий! Така както нагло си купи министерският пост, така нагло се даржиш и сега, със суверена! Вероятно защото не си избран от него, вероятно защото си от страната на изключително богатите хора в България, на фона на огромната беднотия! Къде ще носите цялото това богатство, как не ви е съвестно, че докарахте тази мизерия на работещите българи, които не могат да изхранят децата си! Господ ще ви накаже! И вас Събев, и министрите Лореали, и просто Киро, и Кокорчо, и Еуглена, и просто Наско! Впрочем, някои от вас са вече наказани от съдбата, но не го съзнават!

1 000 000 000 ++++ Умният държавник първо мисли за народа си и чак след това за другите. Справка: Орбан, Ердоган... Киро Тъпото нито е българин, нито е държавник. Той ни е назначен от бай Дъно. И следва американските интереси

И защото мисли за народа си, Орбан таксува българските камионите по 60-80ст/км. А протестиращите български превозвачи искат България да продължава да таксува унгарските с 12ст/км.

Лично аз мисля, че протестите имат за цел пропадане на членството в еврозоната. Започна го Румен Радев с нарушаване на мерките против епидемията и сега продължава с поредните протести. Борбата е за установяване на руски правов ред.

Еврозоната е през крив макарон от както промяната ни докара 30-40% инфлация на малката потребителска кошница, недейте обвинява шофьорите, те не са коне с капаци като вас

Не пращайте пратки по еконт, в нап виждат всяка стотинка и от спиди също.

Що така бе, какво ви притетняма? Нали уж искапе ред и правила, ама да си имате далаверката да не си плащате данъците.

Истинската ДАЛАВЕРА я въртят асенчо, кирчо, лорер и спецов, харизха ни цялата енергетика на руснаците чреч гемкорп

Da si zamojen, Da jiveesh normalno, Da ne mislish za prexranata i nasashtia OK OK OK PLASHTAI DANACI inache mizerstvash i se choudish ot kade da spechelish 1 stotinka

Щяли да влязат по-малко пари в хазната и затова нямало да махнат излишните налози ! Ей русенски гей, боли ме кур@г@т@ за хазната ! Защо говориш на превозвачите лъжи ? Защо прати НАП в груп и юнион ? Така ли работи държавата, ако Възраждане вземе властта трябва да ти закрие жакия еконт.

Време е за Възраждане

Отдавна е време НАП да влезе в "нион Ивкони> Фирмата на боковия депутат не се знае как получава разрешителни с раздрънканите си автобуси, със счупените седалки, с липсата на всякакъв ред в автобуса.- Цялата епидемия карат без маски, без дезинфектанти, с купища боклул на пода, който според шофьорите нямало кой да чисти. Освен това превозват на черно пратки, които се дават директно на шофьора срещу пъхната в дланта банкнота от хора, които не пътуват. Ъия застрашават директно сигурността на пътниците.

тъпака да се маха.

Schilo

Еконтий, що всеки, който не ви харесва , трябва да е използван от зли сили срещу вас? Ами, не ставате. Хората си знаят най-добре!

На шофьорите в градскя транспорт е работодател Общината, не държавата. Те дори не знаят пред кого да стачкуват. Освен това да търсят порите от общежитията -няколко блока, които шефовете им преди години продадаха за жълти стотинки. Да не говорим за избрания ден, когато децата имат матури, да се притесняват и за това, че няма транспорт.

Този какъв противен боклук е...

Точно министър Събев използва труда на куриерите в Еконт, за да стане милионер. Хората там работят по 12 часа на ден, от 8 до 8,за малко по-добри заплати, но скочат ли твърде много започват глобите, няма да стават и куриерите милионери. Е сега министъра го е страх да не падне от власт, че има в още много далавери да участва-трябва да приватизира БДЖ поне.

Събев. Шофьорите са използвани са в мафиотските войни в България, които се водят от всеки срещу всеки. От това печелят тлъстите г...з......о.....е, дето стоят зад всеки работник. Всичко е алчност, злоба, завист- като проказа. Проблемът е, че сте станали богат в България. А се ставаше такъв само по мръсен начин. Но не е от Русия, а от автентичната същност на точно това население- българското.

Бойкот на еконт и гледай как всичко ще дойде на мястото си и без това са с най-скъпите услуги.

В това правителство, един нормален има ли? Температурата на напрежението?!

е паразитен израз от българския телевизор от много години. Това е казал, демек, напрежението се покачва. И това не е съществено, да се залавяте за всяка дума.

На всеки наглец Путин чу е виновен.

Хъмпти Дъмпти също много си е повярвал. Абе що така у нас, който барне властта и си внушава, че ще е вечно там.

Значи няколко месеца 20 лумпена дето блокираха София не бяха използвани от Божката да клати правителството ама сега когато цял бранш се вдига да се защитава от малумието са били използвани…. Впеочем нали Баце крадеше по 9 милиарда на година. Къде са парите?

Нагъл до безкрайност. Бъдещ клиент на Гешев. Подкрепям протеста! Бойкот на Еконт!

г-н Събев а защо всички онлайн търговци работят по нареждане само с твоята фирма ЕКОНТ ПРЕДЛАГАМ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ БОЙКОТИРАЙТЕ ЕКОНТ !!

Политиците в момента са се заиграли на войничка и не им пука за нищо друго. ----- Съсипването на Еконт, няма да оправи нито пощите, нито цените, нито политиката. А бизнесът трябва да работи - всеки има нужда от спедиторски услуги и Еконт си работи добре. Много офиси, служителите като пчелички. А в големите бюджетни организации - пощи, Университети , НАП, НОИ, ... е такъв комунизъм, какъвто и при соц-а не е имало.

Пълни глупости, мвого работят със Спиди, включително международната DPD.

Ами изобщо не са всички. Аз като клиент си избирам еконт, спиди или друг да ми носи пратките. Вие що пазарувате от онлайн търговци, които ви налагат куриер против предпочитанията ви?

ха-ха. По-скоро аз вдигам температура, като му слушам интервютата на този министър.

Бойкотирайте еконт. Просто отказвайте да работите с тях - да получавате или озпращате нещо с тях. Тотални боклуци са!

Пета колона наистина има и е с адрес "Козяк" 16. Толкова сте зле, че комунистите са гении в сравнение с вас.

Преди няколко седмици им тегли едни да си гледали работата, па на кой не му изнася да си ходи. Сега обърна палачинката, били използвани. Че нали уж всички договори в ЕС са за най нидка цена какво мрънка. В правото са си шофьорите и всички протестиращи. Наложиха им санкции за прибиране на шофьорите, няма компендации, както и за тях, ми да се вземът в ръце и да ненасъскват учители и други, кой им бил изялзаплатата. Смешно. Да просперира Е...т, тя май връзката с Русе им е важна

Господа шофьори, подкрепяме ви и сме с вас, но много моля НЕ блокирайте пътя на трудещите се българи! Те/ние не сме виновни... Блокирайте някой офис на куриерска фирма!

Абе що ми се струва, че тоя гологлав капут, в конфликт на интереси в момента ликвидира държавната куриерска фирма, за да върви бизнеса на други 10-тина в които е собственик и/или има дялове... Дали всички хаквания и загубени данни са случайност? Това, че пратки пътуват за два дни от другия край на света до България, а после 14 дни не могат да стигнат от София до провинцията?! Баа тия случайности!

Пожелавам успех на всички смели стачкуващи! Народът е с вас, ние виждаме, че делото ви е справедливо! Урод, като тоя Еконт, няма място в обществения живот! Смело напред!

тоя корумпиран боклук първо да разпореди проверка на бокуците шофьорчета в Еконт, дето ежедневно блокират пътищата пред офисите на ЕКОНТ, катерят се и паркират по тротоарите за да разнасят пратиките на ЕКОНТ, все едно и пътя и тротоара им е бащиния и всички.. шофьори, пешеходци децата във бебешките колички чиите майки се принуждават да прекарват през пътното платно, щито педерастите шофьорчета на ЕКОНТ са спрели за пореден път блокирайки някой тротоар! Ало Гешовия, а ти де си бе педеруго долна?! Тоя престъпник нема ли да го прибереш, че да ти прави компания, като приберат и тебе бе боклук продажен!

Тоя чобан що не ходи в Русе да пасе овце край Дунава. Излезте на 18-ти и ди изметете тия олигофрени.

щанга по голата тикфа ше му дойде много добре на тоя самозабравил се индивиТ

Противна мутро, искаш да лапнеш транспорта и всичко да влезе в гушата на еконта! Няма нужда някой да ни наговаря, за да протестираме! До гуша ни дойде да ни крадат спедитори, ДАИ, НАП, ИААА, АПИ, държавата и всеки, който свари! На 10.05 бяхме заплашвани, гонени, проверявани! Марш! Мърш0!

бойкот на еконт

Дядо Еконтий има ли щерки за плющене.

Напрежението не се мери в "трмпература" , а във волтове ама те Краварските подлоги могат само да мучат тъпо без да влагат мисъл

По отвратителна физиономия от този плъх няма ВАМПИР

""да вдигнете температурата на напрежението"" инак казано да се насереш от страх. да замениш една зависимост с друга не означава, че си за независимост на България, а просто, че едните ти плащат по-добре от другите, защото другаря събев е от онез, които за една вечер смениха знамето, фланелката, пола и станаха "честни" бизнисмиени от винаги верни на партията. такива, като събев винаги ще си останат мижитурки-предатели и нищо повече. Оставка!

Тоя лумпен знае по добре от самите хора за какво ще протестират, тогава възниква въпроса: Като е толкова знаещ, защо не направи така,че хората да не излизат на протест, а само едни празни думи без никакво покритие , а кучетата си лаят и кервана си върви !

Ще ти вдигна температурата в анала ще те .ба в манфала

Каза този, който буквално си купи министерство. Това правителство не е забило един пирон, тухла върху тухла не е сложило. Нищо. Милиони изхвърчаха за космически технологии, стартъпи, батерии и други фантасмагории. Всъщност изхвърчаха към сметки в чужбина, а България няма да види и лев от тях.

Слушах интервюто, доста нагло обиди лекарите, учителите, наричайки всичко скапано. То ако е скапано е заради такива като него. Той е просто поредния, който ще открадне.

Чак не мога да повярвам как всички мнения са негативни. Толкова ли сме оглупели като нация или пък се харчат яки пари за тролене. Хора осъзнайте се. Русия нападна Украйна. Домът на съседа гори! Единствено на тях се сърдете

Разбераемо е че като бизнесмен искаш да си върнеш инвестицията и да спечелиш, но за нас е въпрос на физическо оцеляване, така че няма къде да отстъпваме

човек като този може да говори за температура на напрежението.....аман от боклуци!

Да не си харчиш милионите и да си наглеждаш частния бизнес, ами да станеш за смях пред хората, изпълнявайки чужди нареждания, а г-н Събев?

и пак оставка!