С повече от 2 млн. заразени и над 173 130 починали Европа е най-засегната

Най-много потвърдени вирусоносители има в Русия, но най-много са загубили живота си във Великобритания

Обратно в новината

Коментари - С повече от 2 млн. заразени и над 173 130 починали Европа е най-засегната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обяснете как в "изостаналата" РФ жертвите са по-малко отколкото в "напредналия" запад??? Факт, пред който рухват всички западни либерални пропагандни митологеми! :))

Най- засегната какво? Държава?

скоро като измрат руснаците , ами кой тогава ще гласува за Путин..ха.ха.ха

Папаята и тя заразена.

Заразен все още не значи починал! До този момент заразените в Русия са 335 882, а излекуваните 107 936. Починалите са 3388 души. Да припомним, че Русия заедно с гастарбайтерите, които все още са там е 150 милиона. Сега вижте съответните числа за САЩ, Великобритания,Франция, Италия,Испания, може и Германия. Какво се получава? Ами получава се това, че ситуацията при тях е с пъти по-добра. Не че нямат проблеми. Имат! Всички имат. Но те се справят и то не лошо. И на други помагат. Нищо общо с това, което става в САЩ и Западна Европа.

Щом Кремъл и русофилистиците не се тревожат за населението на Русия - значи всичко е под контрол. Както винаги се посочва как другите са по-зле.

още Гьобелс е казал думите: Една лъжа повторена 100 пъти става истина. Жужи Путин точно това претворява в дела. Излиза, червеногъзи, че в Дегестан починалите от заразяване лекари са повече от починалите болни. В Чечня няма нито 1 болница реално да приема и лекува от коронавирус. Затова бея Размазан Кадыров заедно с ханъмите се изнесе в Москва да се лекува. Мисли....преди да пишеш щуротии. Русия е най-зле от всички държави.

В Дагестан повярваха на Тръмп, който до средата на Март говореше че няма Ковид а грип... е, сега ще си помислят дали да вярват на американските агенти, упс, на регистрираните в Русия чужди агенти.

В голяма част от изброените държави болните ги откриват чак когато легнат да мрат а само в една от изброените хората получават покана да отидат да се тестват... и после сравняваме бройките заразени получени по тези две методики;)

Хайде махнете от тия цифри тези на русия бротания беларус и украйна и ще получите какво е положението наистина в Европа - далеч по-добро от всякъде другаде. Кога СЗОто започна да диктува коя държава е в европа и коя не??? Вече ни налагат диктатурата им ми се струва?

Явно хабер си нямаш от света! Ама нали трябва да участваш!

Е Дир-а вече смуче от пръстите....свършиха ли новините.....

Ми нали се правиха на големи приятели на китайците и как нямало един вирус да спре междурасовата и интернационална любовта на либерастите. Прегръщаха се, целуваха се...

Нагъзилият се лайноядец автор на полюцията удобно пропуска една държава, в която възможностите са неограничени. Именно за кравария става дума - милиони заразени, най-много починали. За сметка на това пък Русия е изтипосана по чисто НЛП начин в първите редове, нищо че починалите там са пренебрежимо малко на фона на поразията от смъртност в "утвърдени" демокрации като нанобритания, Белгия, Франция и др. Да ви сера у устата лайноядци продажни!

Ръст в популацията за тази година: Русия: 23 688 души; САЩ: 98 026 души; Великобритания: 164 808 души; Италия: 16 794 души; Франция: 116 574 души. ....................... България: -19 301 души.

увеличаването на броя на населението става и за сметка на новопристигналите. ако това е броят на новородените - това е друга работа.

Прав си, и новородените, и смъртността, и миграцията влияят. А от Българския рай бягат дори сирийските бежанци - предпочитали военна Сирия пред мирна България.

Този ръст в нанобритания и кравария, както и в Италия и Франция от естествен прираст ли е, или от пакистано-афганистански орди в нанобритания, латиноси в кравария и арабели и всякакви други мигранти в другите държави? Щото ми се струва, че е от това, а не от естествен прираст. Как пък си изпуснал и Германия, знаеш кЪв ръст е там!

Мда, 1/3-а от германците не раждали и не искали да раждат. Натурализираните гости обаче наваксват. ... Германия Ръст в популацията за тази година: 20 230 души. ... Кристалина също призова имигрантите да подобрят българския генофонд, спасявайки ни от демографската катастрофа :(

Доц. Мангъров: Мутафчийски всява страх, Кантарджиев лъже . Атанас Мангъров Понякога има по-разумни начини да се действа. Работата на Националния оперативен щаб можеше да бъде по-добре свършена, с по-малко щети. Това заяви пред „Евроком“ доц. Атанас Мангъров. По този повод личното мнение на медика е, че НОЩ, начело с ген. Мутафчийски, е всявал паника сред населението. „Лично аз не се чувствах комфортно след тези сутрешни проверки, на които чувахме: „целият личен състав е на лице, с изключение на загиналите от коронавирус“, коментира той. Инфекционистът обвини проф. Тодор Кантарджиев, че говори лъжи. А част от изказванията му определи като глупости. „Прави чест на министър-председателя, че въпреки всички резерви на Щаба, той се вслуша в моите съвети и препоръки“, каза още той. Доцент Мангъров успокоява , че мрачната прогноза на ген. Мутафчийски, че очаква да измрат много хора, няма да се сбъдне. „Няма да умираме „яко“ и всеки, който дава такива прогнози, говори неща, които не са верни и няма как да се случат“, категоричен е Мангъров.

когато други се гърбят.

Ако не бяха спали по време на лекции нямаше да се гърбят-)

за първи път да е добре че сме 'извън европата' - по заболели и смъртност.

Какво ни топли щом сме на ПЪРВО място в света по обща смъртност?!

кво рече ?

Акад. Петър Иванов, директор на демографския институт към БАН: България е в клинична демографска смърт "Апокалипсисът вече е настъпил. България е в клинична демографска смърт. Тя изчезва. На проведената преди 4 години в Брюксел конференция "Проблеми на демографската политика на ЕС" е изнесен доклад, озаглавен "БЪЛГАРИЯ СЛЕД БЪЛГАРИТЕ". По света отдавна мислят какво ще стане със страната ни, когато етническите българи изчезнат. България е на последно място в света по раждаемост, а е на първо по смъртност. ОТРИЦАТЕЛНИЯТ ПРИРАСТ съответно Е НАЙ-ГОЛЯМ В СВЕТА. Но компонентите на демографската катастрофа не са само раждаемост и смъртност. Те са и емиграция, и застаряване на населението."

Русия не е Европейска страна. Европа е политическо понятие. Няма граница, няма "континент" който бил свършвал някъде си в Урал... Това са измислени руски глупости.. Европа не включва Великобритания, също така. Очевидно, Великобритания е оува сийс (overseas). Във Великобритания, например, никой не си въобразява, че живее в "Европа". Просто понятие... След 2 св война са го натрапили. Не случайно, в старите бг книги се споменава, че търговците са ходели "по европата"... Щото е някъде където се ходи.. в страни

ако нямаш нищо против географията. ако си зомбиран политиканстващ - понятията стават политически.

Мм..не не е континент... Знам какво са те учили в училище ама... Съжалявам. Не е. В източниците които не ползват кирилица, си пише че е условно понятие, което отразява исторически и културни разбирания. И не, няма " плоча ". Съжалявам.

на ти инфо - Европа е най-западният полуостров на Евразия, обикновено разглеждан като самостоятелен континент. Европа е вторият най-малък континент с площ около 10 180 000 km² или 2% от площта на планетата и 6,8% от площта на земната суша. Континентът е трети по население след Азия и Африка със 731 милиона жители или около 11% от хората в целия свят. Още искаш ли или е достатъчно?

Шило

По тазо логика, в Европа не трябва да са Норвегия, Швейцария, Сърбия и още няколко държави. Които пък, вземат участие в европейските спортни турнири!

А Австралия взема участие в Евровизия? Ха!

защо ги няма във статията

За какво им е да лъжат?

но засега са някъде 93 000. На второ място по този показател е Бразилия, на трето е РФ.

аз като редовен потребител на дир бг искам статистика за сащ и за русия,да видим къде е пробил корона вируса най много

няма статистика за сащисаните дето мреха по 4 хиляди на ден и го копаха по островите покрай ню йорк,защо бе викторе си толкова дребен,хайде ссега пускай никовете русия е нигерия със сняг,факти и тен подобни да ме опровергаеш

И сега тези с най многото виросоносители ще ни се домъкнат да развалят черноморието ни и да ни заразят и нас

ходи си ти там.

Споко Щерев. Баба ми казваше,че запъртък не се разваля

Когато Италия потърси помощ, ЕС си завря главата в пясъка. И резултатите за Европа са налице, защото евроначалницине не са научили приказката на мечката, която играе при съседите. ПП: Има директна самолетна линия Ухан-Милано.

"Този брой на диагностицираните случаи ОТРАЗЯВА САМО ЧАСТ от действителния брой заразени, тъй като много страни тестуват само тежките случаи, отбелязва агенцията." Защо изобщо спрягат глагола "анализирам"?!

какво отразяват НОЩните данни у нас с тоя мижав брой тествания.

ами при 4 800 000 тествания е нормално да са открити толкова заразени в Русия. какво сте ми турили снимка на червения площад? там броят на починалите е доста по-малък процентно, отколкото в други държави.

Европа естествено е на първо място - голям брой застаряващо с хронични заболявания население, гъсто населени градове, и съответно близък контакт между много хора.