17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе и ти излезе ... дефектна комунистическа семка. Срам и позор сте за българския род.

значи ще продължавам да гледам ретропарада на автобуси, ама има такива които приличат да са от войната, но нали стават, пък са и облепени със смехотворни стикери, май на моменти е весело, но пък и АЗ ИСКАМ като столичаните да се возя в нормален автобус, тролейбус и т.д., с какво съм по-различен от тях, за да се возя в автобуси като техните и аз по-малко ли съм българин от тях...

А какво стана с новите електробуси? Май са толкова бързи,че чак не се виждат!

Ей напълни се града със селпци от Юделник и търговишките села, сега преливат у полихора от Рязград и тем подобни получовеци.

Не, че нещо ама кой точно ползва тролейбус в Русе? При абсурдната транспортна схема как точно с тролейбус ще стигна "изчислителен център" или изобщо център.

Беши въпрос нъ времи дъ започнити дъ мрънкъти!

Е аз ползвам от години, слизам си до центъра с тролйче, когато ще запивам кораво и после такси на връщане. Какво толкова има, да позваш обществен транспорт ?? Напълни се града със претенденти за граждани от селата, с трошките си евро -3 само замърсяват и заемат паркоместа с трошляци

Русенската упрва купува тролейбуси, а простака Спас Гърневски ликвидира тролейбусния транспорт в Пловдив, когато беше "кмет", (най некъдърният кмет) , на град Пловдив!

20-30 годишни ще ги търкаляме ощи 20 години и ще ги подарим на северо македонците с братцки чуства

Емиии, ще ставаме Швейцария на Балканите. Ама от 19ти век.

Значи в Русе ще имат еквивалент на трамваите корнишони от София!? Грозни, на цяла вечност и без климатична система в комплекта.

от кое значи това?

От това че ще взимат втора употреба тролейбуси без климатична система от същата нация от която взеха зелените корнишони(трамваи) за София.

Къде в Швейцария има превозно средство без климатик? Знаеш ли на кой континент е Швейцария. Явно е че не си ходил там.

Те по 25 000 евро нямат. Тя стара каравана струва повече

Ха ха на Доганя даваха за студен резерв милиони , а за тролеи и операции на деца няма. ГНусна дтржава с гнуни получовеци. Ходжата да ва оноди и антема гнусарии