С девет позиции пада България по Индекса за върховенство на закона

Председателят на БТПП коментира последното издание на палатата "България в цифри", в което са събрани данни от над 27 международни класации по различни показатели за 2021 г

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пада от власт простокирието - падаме в класацията на послушковците! Идват киролените и се вдигаме! Гениално!

както беше казал един кандидат студент - "бяхме на ръба на една пропаст и сега направихме решителна крачка напред"

Не липсата на силно правителство а липсата на диктаторско правителство качва България нагоре в свободата на словото Егати витиеватите и манипулативни коментари

Предвид всички извращения, от страна на МВР и всеобщото врещене за Гешев е нормално върховенството на Закона да спадне. Да не говорим, че закриха Спецправосъдието. Та даже е учудващо, че сме паднало само с 9 места.

Реформата е невъзможна. Съда и прокуратурата са корумпирани. Каквито и закони НС да приеме съда отменя прилагането им за свой хора а прокурора не преследва престъпилите законите престъпници. Няма закони има ВСС и Гешев и една Мафия

Учудва ме , че има накъде да падаме още!

Няма как да не се отрази.

Е как така? Нали Кирчо катадеца и Христо Иванов са най - законните от законните??? ДъБъ и Хр.Иванов ебавали законноста?

НС прави закона, а прилагането му и неговото върховенство над Мафиота е в ръцете на Прокуратура и Съд Още ли не схванахте разликата?

Е стига де, според Ристьо сме направили крачка напред , нали ликвидирахме спецправосъдието.

Е, какво върховенство на закона, при липса на реформи....А как да има реформи като в Министерството на правосъдието все слагат посредствени юристи. Сега зам. министър отново Мария Павлова. Ама тая лелка вече за 3- ти път се подвизава тами и НИЩО не свършва. От зле на по - зле. Дундурка си съселяните от Свогенско и това е.

под върховенство на закона западните педераси разбират върховенство на техните закони над Българския народ под независима съдебна сътема разбират независима от волята на Българския народ до кога ще се кланяме на западните уроди !?

Някой пак се опитва да отвлича вниманието от лъскавите лъжи на Кирчо и Кокорчо за доставките на газ.

Тоя мишок няма и час труд в частния бизнес, не е рискувал и лев в някакво начинание, ръководи една казионна организация, но се води представител на работодателите?! Впрочем - той и лапачите около него дори не правят разлика между "цифра" и "число"! Брошурата би трябвало да се казва "България в ЧИСЛА" буква - дума цифра - число

Под вдигнатият юмрук на мунчо, всичко пада на долу!!! Само цените и инфлацията се вдигат

Американската Мафия представлявана у нас от поставените лица - Кокорчо и Киро Простото.,не успя да се пребори с БГ Мафията в лицето на Гешев и Пеевски.

Чудесна промяна сътворихте за година и нещо. И точно през този период ми се наложи от първо лице да гледам как самият вър5ховен съд си плюе на сурата за да угажда на нагли мутренски връзкарчета, лихвари и събирачи. Още трябва да падне страната ни, за момента правосъдието н ие силно надценено.

Политиката на кауна...