17-11-2017 20-11-2018

Коментари

..."Мотивирани учители".... Ами те и сега са МОТИВИРАНИ да пропускат в следващ по-горен клас ...абсолютни неграмотници и такива ,които само дето ги водят по Дневник за "бройка" ,че да им "върви заплатата" и да не им закрият паралелката или школото. На такива не 500 да им дават...ами по 500 да им вземат ... Улиците и пътищата ни са напълниха с мургави шофьори ,които уж са взели 8-ми клас, а името си не могат да напишат.... Преди няколко години, когато си подменях книжката,едно такова цигане ме помоли да му попълня молбата-заявление за получаване на СУМПС,защото нито можеше да чете ,нито да пише... а "изкарало курса","решило" е листовките и ми твърди,че има и 8-ми клас ....

Връщаме се към отдавна съществувала практика. Командироване в някои райони. Отиваха по желания заради по-високите заплати, осигурена квартира, плащане на разходите за отопление и други придобивки .

Ами дайте им по 1000 отгоре белким ''открият'' как се налива акъл в куха кратуна та и на бая властващи ще да помогнат с ''откритието'' си...И колко отличници са се появили при тая програма??????или тепърва ще ги ''създавате'' от нищото че мангизите трябва да усвоите..

Това не е ли дискриминация - който учи циганчета, да получава повече? М?

Не е. Циганчетата ще те научат и те на нЕкои неща.

В статията не се уточнява само в какви райони ще преподават "мотивираните учители".

Че даже и по 16.66 лв на месец помощ за наем! Колко великодушно.

Еми, трябват милиарди за "превъоръжаване". Да подпомогнем "братята" американци.

500 лева са твърде малко за да преподавам в който и да е цигански квартал. Не става.

Те са НАД заплатата ти. Ми не преподавай, не можеш. Ти едва пишеш.

А по 500 милиона повече за мотивирани държавни служители тип калинки с ИТкарт

На показаната картинка всичко изглежда много хубаво - симпатична млада учителка и симпатично чистичко дете. Реалността обаче е друга.

Заради това дават повече пари.

Не съм чул някой да се е похвалил до сега че ги взема па макар и по 300 лева и да са се пръкнали някакви знаещи от ''мотивиращата им'' дейност....